Меню
Количка

Инсектицидни лампи

Производител: Silvandersson Sweden AB, Швеция Код на артикула: 65861-10
Атрактант за комари и пясъчни мухи за "Капан за комари AMT 100"Бързодействащ атрактант за комари и пясъчни мухи. Привлича по-широк спектър от обикновени комари (Culex) и пясъчни мухи. Препоръчва се за Европа и САЩ. Атрактантът е в малка пластмасова зелена кутия и кара комара да си ..
49.00лв
Без данък:49.00лв
Производител: България Код на артикула: 703-902
Допълнителна Лепяща плоскост за Инсектицидна лампа Лайт Спайдър 1.Двустранно леплива плоскост с размери: дължина 45 см, височина 29 см.Предназначена е за инсектицидни лампи, които имат улей за поставяне между двете светещи UV пури.Улавя двойно повече летящи насекоми спрямо едностраните п..
12.60лв
Без данък:12.60лв
Производител: България Код на артикула: 412-902
Допълнителна Лепяща плоскост за Инсектицидна лампа Лайт Спайдър 2.Едностранно леплива плоскост с размери: дължина 50 см, височина 23 см.Отговоря на стандарта HACCP (ХАСЕП).Важно: Подмяната на лепливата плаката да се извършва периодично на всеки 2 месеца през летния период (целия то..
10.80лв
Без данък:10.80лв
Производител: България Код на артикула: 413-902
Допълнителна Лепяща плоскост за Инсектицидна лампа IP65.Едностранно леплива плоскост с размери: дължина 59.5 см, височина 35 см.Отговоря на стандарта HACCP (ХАСЕП). Важно: Подмяната на лепливата плаката да се извършва периодично на всеки 2 месеца през летния период (..
16.20лв
Без данък:16.20лв
Производител: PestWest - Англия Код на артикула: 2542-901
 Инсектицидна лампа Он-Топ Про 2 убиваща летящи насекоми (мухи, комари и др.) до 50 кв.м Описание:Уникална лампа с леплива плоскост за вграждане в окачени тавани. Патентован дизайн, не позволява изпадане на насекоми. Нечупливи, енергоспестяващи пури (2 х 14 W T5), елек..
588.00лв
Без данък:588.00лв
Производител: PestWest - Англия Код на артикула: 824832-2-901
Инсектицидна лампа срещу летящи насекоми (мухи, комари и др.) до 35 кв.м Описание:Дискретен модел с леплива плоскост. Изчистен дизайн. Възможност за стенен монтаж или свободно стоящ върху маса или барплот. Има елегантен вариант, изработен от бамбук. Eнергоспестяваща лампа (1 х ..
250.00лв
Без данък:250.00лв
Производител: PestWest - Англия Код на артикула: 824832-3-901
Инсектицидна лампа срещу летящи насекоми (мухи, комари и др.) до 35 кв.м Описание:Дискретен модел с леплива плоскост. Изчистен дизайн. Възможност за стенен монтаж или свободно стоящ върху маса или барплот. Има елегантен вариант, изработен от бамбук. Eнергоспестяваща лампа (1 х ..
250.00лв
Без данък:250.00лв
Производител: PestWest - Англия Код на артикула: 2546-901
Инсектицидна лампа срещу летящи насекоми (мухи, комари и др.) до 160 кв.мОписание: Уникален, здрав и мощен модел с високоволтова решетка за употреба на открито.  Висящ и свободно-стоящ монтаж.  Устойчива на външни атмосферни условия, защита от дъжд IPX4.  Eнергоспестяваща..
790.00лв
Без данък:790.00лв
Производител: PestWest - Англия Код на артикула: 2544-901
Инсектицидна лампа срещу летящи насекоми (мухи, комари и др.) до 160 кв.м Описание:Мощен и компактен модел с високоволтова решетка. Класически дизайн, икономична цена и минимална поддръжка. Стенен, висящ и свободно-стоящ монтаж. Енергоспестяващи пури (2 х 15 W T5), електронен д..
322.00лв
Без данък:322.00лв
Инсектицидна лампа убиваща летящи насекоми (мухи, комари и др.) Kill Pest, 40W Инсектицидна лампа убиваща летящи насекоми (мухи, комари и др.) Kill Pest, 40W
НОВО
Производител: Полша Код на артикула: 01865-10
Убиваща лампа с високо напрежение, 40WЛампата е много тиха, не издава звук и може да се използва дори докато спите. Безопасна за хора и домашни любимци. Работи по естествен начин, без никакви химикали. Привлича мухи, молци, комари и други летящи насекоми с помощта на две UV крушки. Насекомите ..
119.90лв
Без данък:119.90лв
Производител: Полша Код на артикула: 1554-16-10
Инсектицидна лампа убиваща летящи насекоми (мухи, комари и др.) до 100 кв.мУбиваща лампа с високо напрежение.Описание: Инсектицидните лампи са високо ефективни и естетически издържани уреди работещи с високо напрежение, които включват най-новите енергийно ефективни UV-светлинни технолог..
89.90лв
Без данък:89.90лв
Производител: BRIGHTER IMAGE Ltd. - Ирландия Код на артикула: 3043-10
Предимството на Инсектицидната лампата против мухи и други летящи насекоми е, че не само привлича насекомите с мощна 9W ултравиолетова светлина, след което ги убива с ток с високо напрежение, но и за разлика от другите модели тази лампа е снабдена и със всмукателен вентилатор, които засмук..
48.00лв
Без данък:48.00лв
Показани 1 от 12 | 55 (5 Страници)

Още информация

Едни от най-икономичните и ефективни уреди срещу летящи насекоми са инсектицидните лампи. Качествените уреди ви позволяват да защитите себе си и близките си от ухапвания на комари, без да полагате усилия. Единствената поддръжка на този вид апарати, които привличат инсектите чрез UV светлина и ги елиминират чрез електричество, е подмяната на светлинната пура. В онлайн магазина ни NewFresh.org сме подбрали лампи против комари за различни площи, на отлични цени.

УНИЩОЖАВАНЕ НА МУХИ И КОМАРИ С УРЕДИ

Прогонването на комари и мухи можете да извършите чрез ултразвукови уреди, но трайното им унищожаване се извършва чрез препарати и инсектицидни лампи. В наши дни именно UV апаратите са най-ефективните и най-достъпните средства против инсекти. Те са евтини, безопасни и лесни за употреба, което ги прави перфектно решение както за бизнеса, така и за бита. 

Качествените електрически устройства ще ви служат дълги години, необходимо е единствено да изберете най-добрия модел и да се погрижите да подменяте светлинните пури или консумативите му на всеки 6 месеца. 

КАК СЕ ИЗПОЛЗВАТ ИНСЕКТИЦИДНИТЕ ЛАМПИ?

Най-широкоразпространени са моделите с решетка с високо напрежение. Насекомите се привличат от ултравиолетовата светлина към решетката, докосват се до мрежата на уреда и електричеството ги унищожава мигновено. Нужно е редовно да се почиства контейнерът – тава, която се намира в долната част на всеки апарат срещу насекоми. Има и модели с вентилатори, които засмукват летящите вредители и освен, че увеличават ефективността им, осигуряват чисто елиминиране на инсектите.

В професионалните сфери, особено в обекти, свързани с производство и складиране на храни, се използват инсектицидни парати с улавящи плоскости и LED светлина от нечупливи пури. Летящите насекоми залепват върху плоскостите и по този начин не могат да попаднат случайно в продукцията. Специалният  материал на крушките гарантира, че при повреда няма да има разпилени стъкла из помещенията. 
За максимална защита, електрическите устройства трябва да бъдат включени денонощно.  

КЪДЕ ДА ПОСТАВИТЕ ЛАМПИТЕ ПРОТИВ КОМАРИ?

Този вид апарати използват зависимостта на летящите насекоми към светлината – всички те, включително и комарите са силно привлечени от обекти, които я излъчват. По тази причина електронните лампи са най-ефективни на тъмно. Може да ги използвате в закрити помещения като складове, стаи за охранителен персонал и стаи за отдих и почивка, но прозорците и останалите източници на естествено осветление трябва да бъдат сведени до минимум. За ресторанти, кафенета и магазини, тези устройства против комари и мухи ще бъдат най-ефективни във вечерните часове, когато всички други осветителни тела излъчват мека, ненатрапчива светлина. На открито, апаратите трябва да поставяте под навес, далеч от дъжд и лоши атмосферни условия, като ефективността им отново се определя от тъмнината – колкото по-тъмно, толкова по-силно привличат комарите. 

ВРЕДНИ ЛИ СА ЗА ХОРАТА?

Електронните устройства за унищожаване на насекоми са безопасни за употреба както в домове и офиси, така и в детски учебни заведения и ресторанти. Трябва да бъдат монтирани на височина, която да не позволява на децата или домашните любимци да достигат решетката с електричество. За безопасно монтиране голяма част от моделите, които предлагаме ние от Ню Фреш, имат специална верига за окачване на стена. Апаратите не излъчват никакво лъчение или вредни вещества, което ги прави предпочитан избор и за спални помещения. Имайте предвид, че при контакт на насекомото с ел. решетката се чува лек, пукащ звук, докато при уредите с вентилатор се генерира тих, монотонен шум. 

ИЗБОР НА ЛАМПА СПОРЕД ВАШИТЕ НУЖДИ 

Уредите за домакинствата обикновено са по-малки по-размер и имат елегантен дизайн, благодарение, на който се вписват в интериора. Площта на действие е между 15 и 50 кв.м. и са предвидени за едно помещение. Важно е винаги да съобразявате квадратурата на стаята спрямо апарата и да избирате по-мощни модели.

УРЕДИ С ЛАМПИ И РЕШЕТКА

Светлината привлича мухите, те летят към източника и падат върху решетката, през която преминава малък разряд на тока. Токът е безвреден за хората и животните, но е разрушителен за насекомите.

UV ЛАМПИ 

Те представляват уреди с UV крушки и/ или вентилатор. Принципът на действие е следният: мухите летят към светлината, но попадат във всмукващ въздушен поток и се озовават вътре в резервоара. Вредителите не могат да излязат и умират от липса на вода и храна.
Подобни уреди с UV крушки и леплива плоскост се използват в хранително-вкусовата промишленост (млечни, месни, рибни, сладкарски цехове), производствени предприятия, фирми за обществено хранене като ресторанти, летни кафенета, барове, складови и офис помещения, ферми, птицеферми и други. 

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МУХОЛОВКИ

Електрическата мухоловка има редица предимства. На първо място, тя може да работи денонощно, като същевременно изразходва минимум енергия. В допълнение, устройството има стилен външен вид, така че няма да бъде визуално забележимо в стаята. Освен това, при дизайна на машинката са взети предвид и изискванията за техническа безопасност. Не замърсява и не издава шум.
Чрез генериране на вълни от ултразвук, репелерът прогонва насекомите от помещенията.

ПРЕДИМСТВА НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ АПАРАТИ СРЕЩУ ИНСЕКТИ 

  • безопасни са за деца, домашни любимци, възрастни хора;
  • използват се лесно и са икономични;
  • могат да работят без прекъсване;
  • не отнемат време и усилия, както обикновените мухобойки; 
  • не използват химически вещества;
  • имат гаранция и техническо обслужване. 

Поддържайте дома си чист. Не допускайте мухите, комарите и други вредители да нарушават спокойствието ви. Вземете навременни мерки! Свържете се с консултантите на онлайн магазина НЮ ФРЕШ и изберете правилния уред против насекоми!

 

 

 

 

 

 

Изборът на инсектицидна лампа зависи от размера на пространството, което трябва да бъде покрито и интензитета на насекомите в района. Важно е да се вземе предвид дали уредът ще се използва на закрито или на открито.

Редовната поддръжка на инсектицидните лампи включва почистване на контейнера за уловени насекоми и замяна на UV пурите на всеки 6 месеца за максимална ефективност.

Да, има разнообразие от модели инсектицидни лампи, подходящи за различни условия и пространства. Някои са специално проектирани за употреба на открито и са устойчиви на влага и дъжд, докато други са идеални за закрити пространства.

Инсектицидните лампи са едно от най-екологичните решения за контрол на насекоми, тъй като не използват химически вещества и не замърсяват околната среда.