Меню
Количка

Борба с Гълъби

Държач за монтиране на шипове УЛУЦИ против птици Държач за монтиране на шипове УЛУЦИ против птици
НОВО Hot
Производител: Полша Код на артикула: 302-10
Държач за монтиране на шипове УЛУЦИ против птици Поради много честия проблем със замърсяването на улуците, ние предлагаме специално създаден държач за монтиране на шипове по краищата им. Това е идеално решение, когато има нужда от лесен монтаж и, ако е необходимо, демонтаж. За..
0.70лв
Без данък:0.70лв
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 70600-10
Ултразвуковото соларно устройство Gardigo Solar Bird Repeller 360o от немската марка Gardigo е един от най-малките и лесни за монтаж уреди за прогонване на вредни птици. Соларният панел, разположен по цялата горна повърхност на устройството ю събира достатъчно енергия, която се съхранява във вграден..
71.90лв
Без данък:71.90лв
Производител: Европейски съюз Код на артикула: 01730-10
Технически спецификации: Материал: найлон Устойчив на вода и UV лъчи Издръжлив Зелен цвят Размер на отвора: 18 мм х 18 мм Размери на мрежата: 4 м х 10 мКомплектът съдържа: Чисто нова предпазна мрежа.Употреба: За предпазване на насажденията от птици.  Широките отвори позво..
29.50лв
Без данък:29.50лв
Производител: Premium Код на артикула: 32538-5-922
Мрежа защитна срещу птици, като гълъби, косове, скорци и др. Ширина: 4 м Дължина: 5 м С размер на отвора: 20*20 мм Цвят: бяла Употреба: За предпазване на насажденията от птици. Широките отвори позволяват да проникне възух и светлина. Птиците не се хващат в мрежата, но и не могат да проникн..
17.80лв
Без данък:17.80лв
Производител: Европейски съюз Код на артикула: 01729-10
Мрежа защитна срещу птици (гълъби, косове, скорци и др.) - 4 м х 6 м - зеленаТехнически спецификации: Материал: найлон Устойчив на вода и UV лъчи Издръжлив Зелен цвят Размер на отвора: 18 мм х 18 мм Размери на мрежата: 4 м х 6 мКомплектът съдържа: Чисто нова предпазна мрежа. ..
16.80лв
Без данък:16.80лв
Производител: Mondo Verde - Италия Код на артикула: REP129-10
Ala Stop Nastro Miny Червена лента прогонваща птици, 15 м дължина, 2.5 см ширинаЧервената лента е подходяща за предпазване на всякакви открити пространства, като: градини, зеленчукови и цветни лехи, плодни дръвчета, тераси, веранди и др.С нея успешно ще прогоните:ГЪЛЪБИ, ВРАБЧЕТА, СКОР..
14.90лв
Без данък:14.90лв
Мрежа защитна срещу птици (гълъби, косове, скорци и др.) - 4 м х 10 м
ПРОМО -17 %
Производител: Premium Код на артикула: 32538-10-922
Мрежа защитна срещу птици, като гълъби, косове, скорци и др. Ширина: 4 м Дължина: 10 м С размер на отвора: 20*20 мм Цвят: бяла Употреба: За предпазване на насажденията от птици. Широките отвори позволяват да проникне възух и светлина. Птиците не се хващат в мрежата, но и не могат да проник..
29.67лв 35.60лв
Без данък:29.67лв
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 60102-10
Може да се използва и срещу дребни бозайници като гризачи, катерици, зайци. Какво представлява плашилото 3D бухал?Това е един съвременен и ефективен метод за плашене и прогонване на всички онези нашественици, които унищожават реколтата.  Пластмасов макет на изкуствен триизмерен бу..
38.90лв
Без данък:38.90лв
Производител: Италия Код на артикула: 009-79
Отблъсква гълъбите от перваза на прозореца, балконите, терасите, водосточните тръби, таваните и местата, по които кацат или гнездят.GoBack: Спрей за отблъскване на ГЪЛЪБИБлагодарение на новата формула се създава високо устойчива бариера като действа на обонянията на гълъбите, без да е н..
24.00лв
Без данък:24.00лв
Производител: Premium Код на артикула: 32538-20-922
Мрежата за защита от вредни птици представлява механична бариера, която възпрепятства преминаването на вредните пернати в защитената зона. С помощта на защитното покривало могат да бъдат предпазени както жилищни и обществени сгради, с прилежащите им тераси и балкони, така и насажденията в полето и г..
49.46лв 71.20лв
Без данък:49.46лв
Производител: Premium Код на артикула: 32538-50-922
Мрежа защитна срещу птици, като гълъби, косове, скорци и др. Ширина: 4 м Дължина: 50 м С размер на отвора: 20*20 мм Цвят: бяла Употреба: За предпазване на насажденията от птици. Широките отвори позволяват да проникне въздух и светлина. Птиците не се хващат в мрежата, но и не могат да прони..
102.90лв 178.00лв
Без данък:102.90лв
Производител: Италия Код на артикула: 806105-901
SCOOT за прогонване на птици, КУЧЕТА и КОТКИSCOOT е продукт под формата на водноомокрящ се прах. Съдържа 88 % алуминиев амониев сулфат додекахидрат - вещество, слабо доловимо за човешкото обоняние, но изключително неприятно за животните. Животните изграждат навици и оставят екскременти..
17.49лв
Без данък:17.49лв
Показани 1 от 12 | 68 (6 Страници)

Още информация

Предприели сте кръстоносен поход за прогонване на гълъбите от первазите, тавана или терасата, но до момента нямате успех?

Подобно на плъховете, с които често се сравняват, гълъбите са идеално приспособени към човешката среда. Нашите сгради осигуряват отлични условия за гнездене, отпадъците ни им доставят изобилие от храна и начинът ни на живот е унищожил всички евентуални хищници или техни конкуренти. Всичко това прави прогонването им особено трудно.

 

ПРЕДСТАВЛЯВА ЛИ ОПАСНОСТ ЗА НАШЕТО ЗДРАВЕ НЕПРОГОНВАНЕТО НА ГЪЛЪБИТЕ?

Това е основателна причина да се заемем отговорно с отблъскването на гълъбите.

Шипове против гълъби 1

Шипове против гълъби - купете от нас!

Гълъбите носят болести и по-конкретно техните изпражнения. Ако влезете в контакт с тях, вие сте изложени на риск от заразяване с болести като хистоплазмоза, криптококоза, пситактоза и много други, стремежът за прогонването им в този случай има резон.

Те също могат да носят в себе си грипен вирус. Тези птици няма да ви нападнат и захапят, но техните изпражнения със сигурност могат да бъдат токсични. Затова не отлагайте да вземе мерки за прогонването им от сградата, която обитавате или стопанисвате.
Преди да се опитате да се нагърбите сами с тази задача, трябва да знаете, че това не е вашият типичен вредител. Едно ефективно прогонване изисква както експертиза, така и въображение. Няма магически куршум или просто средство за защита срещу техните изпражнения. Каквото е ефективно за прогонване на гълъби в една ситуация, може просто да не работи в друга.

Най-често справянето с тях изисква интегриран подход, т.е съчетаването на няколко ефективни стратегии. Независимо дали сте вечния победител в борбата с вредителите или просто искате да научите какви са вашите възможности, можете да научите как да го направите в следващите редове.

 

КАКВИ ЕФИКАСНИ СРЕДСТВА ЗА ПРОГОНВАНЕ НА ГЪЛЪБИ ИМА?

На сайта на нашата фирма Ню Фреш ООД има богат асортимент от средства за прогонване на гълъби, като всеки човек може да прецени в какво да инвестира.

ПРОГОНВАНЕ НА ГЪЛЪБИ ЧРЕЗ КАПАНИ ЗА ЖИВО ЗАЛАВЯНЕ

В надпреварата за прогонване на гълъби от сградите, мнозина използват капани за живо залавяне. В капана се поставят примамки — всякакви зърна — за привличане на птици. След като уловите един гълъб в капана, много лесно ще се хванат още. Това не е лоша идея, но някои хора злоупотребяват и вместо да пуснат хванатите животни извън града на свобода, те ги убиват. Така тази стратегия за справяне с гълъбите придобива зловеща окраска, но при хуманен подход върши чудесна работа.

ШИПОВЕ ЗА ПРОГОНВАНЕ НА ГЪЛЪБИ 

В надпреварата за прогонване на гълъби от сградите, мнозина използват капани за живо залавяне. В капана се поставят примамки — всякакви зърна — за привличане на гълъбите. След като уловите един гълъб, в капана мнго лесно ще се хванат още. Това не е лоша идея, но някои хора злоупотребяват и вместо да пуснат хванатите гълъби извън града на свобода, те ги убиват. Така тази стратегия за прогонване на гълъби придобива зловеща окраска.

Шипове против гълъби 2

Шипове против гълъби - вземете правилния продукт!

Изключително популярни в борбата с нашествието са шиповете против гълъби. Те са много ефективни за отблъскване на гълъби, тъй като се монтират лесно върху покривни конструкции, парапети и тераси и не позволяват на птиците да кацат. Шиповете са едно от най-хуманните средства за прогонване. Те са добре притъпени и не могат да наранят птиците. Ню Фреш ООД предлага в асортимента си пет редови стоманени шипове, които придават на всяка повърхност стилен и естетичен външен вид, в същото време съдействат за успешното прогонване на гълъби от сградата. Скоро след монтирането им ще усетите колко ще спестите от наемане на чистачи.

ПРОГОНВАНЕ НА ГЪЛЪБИ ОТ ПЕРВАЗИ И ТЕРАСИ ЧРЕЗ РЕПЕЛЕНТИ 

За прогонване на гълъби се препоръчват и различни репеленти. Със спрейовете за прогонване се напръскват местата, на които обикновено кацат тези птици — первази, балкони, парапети. Отблъскващата миризма на репелента ги гони, но практиката показва, че действието им е временно. Птиците привикват към тях и след време не се впечатляват. Спреят може да се използва в екстремни ситуации, докато бъде намерено друго ефективно решение.

Стопаните, които търсят хуманен начин за прогонване на тези птици, могат да вземат и гел за прогонване на гълъби. Той е в разфасовка от 400 мл и е произведен в Италия. Репелентът се слага на местата, където искате да предотвратите пребиваването на птици. Той е напълно безвреден за хората и природата и е изключително ефективен в борбата с гълъби. В него се съдържат различни есенции на природни масла, а срока на годност е 36 месеца.

Най-добри отзиви за ефективност са констатирани за гел-репелента за прогонване на гълъби — Bird free optical gel. При този репелент се въздейства върху зрението на птиците. Гелът използва спецификата на птиците да виждат в ултравиолетовия спектър на светлината. Светлината, която се отразява от поставения гел, се възприема от птиците като огън, а те имат вроден инстинкт да се пазят от огъня. Това съдейства за прогонване на гълъбите от местата, покрити с този гел. В допълнение към отражението, гелът има и специфична отблъскваща птиците миризма. Точно тази комбинация прави гела особено ефективен в прогонването на птиците от имотите.

Bird free optical gel се използва лесно и няма ограничения за местата на поставяне. Репелентът се продава в пластмасова кутийка, която е лесна за монтиране. Гелът за прогонване на гълъби има 5-годишно ефективно действие, което не зависи от атмосферни условия. Произвежда се и се внася от Англия и е един от най-търсените продукти, които предлага Ню Фреш ООД. Цената му е висока, но инвестицията определено си заслужава.

ЕФИКАСНИ УРЕДИ ЗА ПРОГОНВАНЕ НА ГЪЛЪБИ

Шипове против гълъби 3

Един от ефективните начини за прогонване на гълъби е използването на птицегони. Те имат въздействие върху голяма площ и не действат незабавно като репелента. Ултразвуковите сигнали, които излъчват, съдействат за отблъскване на гълъбите, тъй като ги карат да се чувстват дискомфортно и се принуждават да си търсят друго място. Птиците не могат да привикнат към шума, защото честотите се сменят. Ефектът от тях на територията в обсега на ултразвуковото устройство може да се усети от един ден до една седмица след поставянето на апарата. Монтирането на ултразвуковото устройство за прогонване на гълъби е изключително лесно и бързо. Не са ви нужни кабели или акумулатори, достатъчни са 2 акумулаторни батерии, които са включени в комплекта. Отзивите на клиентите за действието на уредите са отлични. Цените на ултразвуковите мобилни устройства са много изгодни.

 

 

 

 

Шипове против гълъби - каталог с продукти

На малко по-висока цена можете да намерите едно то най-ефективните ни устройства срещу птици — електронен уред ALA STOP SENSOR. Уредът разполага с три режима на работа: светкавица, ултразвук и сирена. Когато ще се монтира в жилищна сграда, се препоръчва да се изключи сирената.
Уредът не вреди на човек, животно или птица. За по-голяма ефективност за прогонване на гълъби се препоръчва да комбинирате режимите. Уредът е италианско производство и се предлага с 24 месечна гаранция. 

Друг ефективен уред за прогонване на гълъби е соларният птицегон Gardigo. Това е ултразвуков соларен уред, произведен в Германия и е на изключително достъпна цена. Той се захранва от слънцето и ултразвуковите вълни се разпространяват на разстояние от 7 метра, което позволява да контролирате прогонването на гълъби във вашия имот, без да вършите работата на съседа.
 
Уредът е с вграден детектор за движение, който регистрира движение на птици дори и при ъгъл от 110 градуса. Спокойно можете да оставите Птицегона на открито.
 

ЛЕНТИ И ПЛАШИЛА ЗА ПРОГОНВАНЕ НА ГЪЛЪБИ 

Собствениците на имоти споделят, че добър ефект за борба с гълъби има използването на Плашило “Око” с различни цветове. То представлява балон с картинка на око и различен диаметър, произведено от холограмно алуминиево фолио и винил.
Други стопани на имоти използват холограмни ленти за справяне с досадните птици. Когато лентата се развява от вятъра, материалът отразява светлината и различните отблясъци отблъскват обърканите птици. Хората споделят, че съчетават електронните устройства с холограмни ленти.

ЗАЩО ДА ПОРЪЧАМЕ ПРОДУКТИТЕ ЗА ОТБЛЪСКВАНЕ НА ГЪЛЪБИ ОТ НЮ ФРЕШ ООД?

Няма спор, че нашата фирма Ню Фреш ООД е един от лидерите на пазара за препарати за борба с вредителите. Все пак работим близо 10 години! Продуктите, които предлагаме за прогонване на гълъби са на достъпна цена и с високо качество. Клиентите, които не са сигурни в избора си на ефективно средство, могат да направят консултация със специалисти от фирмата ни, преди да направят окончателна поръчка.

Поръчаните от Вас продукти за прогонване на гълъби ще бъдат доставени напълно безплатно от куриер, ако сумата на поръчката е над 50 лв., като ще имате и промоционална отстъпка от цената на продуктите при плащане с карта онлайн.

Ефективни методи за прогонване на гълъби са използването на шипове, капани за живо залавяне, ултразвукови устройства, репеленти и визуални плашила. Комбинирането на различни методи често дава най-добри резултати.

Продуктите за борба с гълъби, предлагани от Newfresh.org, са проектирани да бъдат безопасни за околната среда и хората. Те целят да предотвратят навлизането на гълъби без да ги нараняват, като осигуряват ефективно и хуманно решение на проблема.

Шиповете против гълъби могат да се монтират на различни повърхности с помощта на лепило или винтове. Те трябва да се почистват редовно, за да се поддържа тяхната ефективност.

В някои общини може да се изисква разрешение за монтаж на уреди против гълъби, особено ако се намирате в културно-исторически или защитени зони. Важно е да се консултирате с местните власти за съответните разпоредби.