Прогонване на Гълъби

Списъчен Изглед: Табличен
Подредба:

Писна ли Ви от мръсотията на гълъбите по покрива и на терасата или по первазите?

Предприели сте кръстоносен поход за прогонване на гълъбите от первазите, тавана или терасата, но до момента нямате успех.

Представлява ли опасност за нашето здраве непрогонването на гълъбите?
Къде да открием ефикасни средства за прогонване на гълъби?
Прогонване на гълъби чрез капани за живо залавяне
Шипове за прогонване на гълъби
Прогонване на гълъби от первази и тераси чрез репеленти
Ефикасни уреди за прогонване на гълъби
Ленти и плашила за прогонване на гълъби
Защо да поръчаме продуктите за прогонване на гълъби от Ню Фреш ООД?

Подобно на плъховете, с които често се сравняват, гълъбите са идеално приспособени към човешката среда. Нашите сгради осигуряват отлични условия за гнездене, отпадъците ни им доставят изобилие от храна и начинът ни на живот е унищожил всички евентуални хищници или конкуренти на гълъбите. Всичко това прави прогонването на гълъбите особено трудно. Разбира се, гълъбите успокояват и забавляват възрастните хора, но кой трябва да се грижи за силно корозивните изпражнения, които попадат в абсурдни количества по всички автомобили, сгради, тераси и парапети.

Представлява ли опасност за нашето здраве непрогонването на гълъбите?

Това е основателна причина да се заемем отговорно с прогонване на гълъбите.

 

Шипове против гълъби 1
Шипове против гълъби - купете от нас!

Гълъбите носят болести и по-конкретно техните изпражнения. Ако влезете в контакт с тях, вие сте изложени на риск от заразяване с болести като хистоплазмоза, криптококоза, пситактоза и много други, стремежът за прогонване на гълъбите в този случай има резон.

 

Те също могат да носят в себе си грипен вирус. Гълъбите няма да ви нападна и захапят, но техните изпражнения със сигурност могат да бъдат токсични. Затова не отлагайте да се заемете с прогонване на гълъбите от сградата, която обитавате или стопанисвате.

Преди да се опитате да се нагърбите сами с прогонване на гълъби, трябва да знаете, че това не е вашият типичен вредител. Едно ефективно прогонване на гълъби изисква както експертиза, така и въображение. Няма магически куршум или просто средство за защита срещу техните изпражнения. Каквото е ефективно за прогонване на гълъби в една ситуация, може просто да не работи в друга.

Най-често прогонването на гълъбите изисква интегриран подход, т.е съчетаването на няколко ефективни стратегии. Независимо дали сте вечния победител в борбата с вредителите или просто искате да научите какви са вашите възможности за прогонване на гълъбите, можете да научите как да го направите в следващите редове.

Къде да открием ефикасни средства за прогонване на гълъби?

На сайта на нашата фирма Ню Фреш ООД има богат асортимент от средства за прогонване на гълъби, като всеки човек може да прецени в какво да инвестира.

Прогонване на гълъби чрез капани за живо залавяне

В надпреварата за прогонване на гълъби от сградите, мнозина използват капани за живо залавяне. В капана се поставят примамки — всякакви зърна — за привличане на гълъбите. След като уловите един гълъб, в капана мнго лесно ще се хванат още. Това не е лоша идея, но някои хора злоупотребяват и вместо да пуснат хванатите гълъби извън града на свобода, те ги убиват. Така тази стратегия за прогонване на гълъби придобива зловеща окраска.

Шипове за прогонване на гълъби 

 

Шипове против гълъби 2
Шипове против гълъби - вземете правилния продукт

Изключително популярни в борбата с нашествието на гълъбите са шиповете против гълъби. Те са много ефективни за прогонване на гълъби, тъй като се монтират лесно върху покривни конструкции, парапети и тераси и не позволяват на птиците да кацат. Шиповете са едно от най-хуманните средства за прогонване на гълъби. Шиповете са добре притъпени и не могат да наранят птиците. Ню Фреш ООД предлага в асортимента си пет редови стоманени шипове, които придават на всяка повърхност стилен и естетичен външен вид, в същото време съдействат за успешно прогонване на гълъби от сградата. Скоро след монтирането им ще усетите колко ще спестите от наемане на чистачи.

 

​Прогонване на гълъби от первази и тераси чрез репеленти 

 

 

За прогонване на гълъби се препоръчват и различни репеленти. Със спрейовете за прогонване на гълъби се напръскват местата, на които обикновено кацат гълъби — первази, балкони, парапети. Отблъскващата миризма на репелента ги гони, но практиката показва, че действието им е временно. Птиците привикват към тях и след време не се впечатляват. Спреят за прогонване на гълъби може да се използва в екстремни ситуации докато бъде намерено друго ефективно решение.

Стопаните, които търсят хуманен начин за прогонване на гълъби, могат да вземат и гел за прогонване на гълъби. Той е в разфасовка от 400 мл и е произведен в Италия. Репелентът за прогонване на гълъби се слага на местата, където искате да предотвратите пребиваването на птици. Репелентът е напълно безвреден за хората и природата и е изключително ефективен в борбата за прогонване на гълъби. В него се съдържат различни есенции на природни масла, а срока на годност е 36 месеца.

Най-добри отзиви за ефективност при прогонване на гълъби са констатирани за гел — репелента за прогонване на гълъби — Bird free optical gel. При този репелент се въздейства на зрението на птиците. Гелът използва спецификата на птиците да виждат в ултравиолетовият спектър на светлината. Светлината, която се отразява от поставения гел, се възприема от птиците като огън, а те имат вроден инстинкт да се пазят от огъня. Това съдейства за прогонване на гълъбите от местата с гел. В допълнение към отражението, гелът има и специфична отблъскваща птиците миризма. Точно тази комбинация прави гела особено ефективен в прогонване на гълъбите от имотите.

Bird free optical gel се използва лесно и няма ограничения за местата на поставяне. Репелентът за прогонване на гълъби се продава в пластмасова кутийка, която е лесна за монтиране. Гелът за прогонване на гълъби има 5-годишно ефективно действие, което не зависи от атмосферни условия. Произвежда се и се внася от Англия и е един от най-търсените продукти, които предлага Ню Фреш ООД. Цената му е висока, но инвестицията определено си заслужава.

Ефикасни уреди за прогонване на гълъби

 

Шипове против гълъби 3
Шипове против гълъби - каталог с продукти

Един от ефективните начини за прогонване на гълъби е използването на ултразвуково соларно мобилно устройство. То има въздействие върху площ от 150 кв.м. и не действа незабавно като репелента. Ултразвуковите сигнали, които излъчва, съдействат за прогонване на гълъбите, тъй като ги карат да се чувстват дискомфортно и те се принуждават да си търсят друго място. Птиците не могат да привикнат към шума, защото честотите се сменят. Ефектът на прогонване на гълъбите от територията в обсега на ултразвуковото устройство може да се усети от един ден до една седмица след поставянето на апарата. Монтирането на ултразвуковото устройство за прогонване на гълъби е изключително лесно и бързо. Не са ви нужни кабели или акумулатори, достатъчни са 2 акумулаторни батерии, които са включени в комплекта. Отзивите на клиентите за действието на устройството са отлични. Произведено е в Германия и се предлага с 24 месечна гаранция за качество. Цената на ултразвуковото мобилно устройство за прогонване на гълъби е много изгодна.

 

На малко по-висока цена можете да намерите друго ефективно устройство — електронен уред ALA STOP SENSOR - за прогонване на гълъби. Уредът разполага с три режима на работа: светкавица, ултразвук и сирена. Когато ще се монтира в жилищна сграда, се препоръчва да се изключи сирената.

Уредът не вреди на човек, животно или птица. За по-голяма ефективност за прогонване на гълъби се препоръчва да комбинирате режимите. Уредът е италианско производство и се предлага с 24 месечна гаранция. 

Друг ефективен уред за прогонване на гълъби е Птицегонът на фирма Gardigo. Това е ултразвуков соларен уред, произведен в Германия и е на изключително достъпна цена. Той се захранва от слънцето и ултразвуковите вълни се разпространяват на разстояние от 7 метра, което позволява да контролирате прогонването на гълъби във вашия имот, без да вършите работата на съседа.

Уредът е с вграден детектор за движение, който регистрира движение на птици дори и при ъгъл от 110 градуса. Спокойно можете да оставите Птицегона на открито.

Ленти и плашила за прогонване на гълъби 

Собствениците на имоти споделят, че добър ефект за прогонване на гълъби има използването на Плашило око с различни цветове. То представлява балон с картинка на око и различен диаметър, произведено от холограмно алуминиево фолио и винил.

Други стопани на имоти използват холограмни ленти за прогонване на гълъби. Когато лентата се развява от вятъра, материалът отразява светлината и различните отблясъци отблъскват обърканите птици. Хората споделят, че съчетават електронните устройства за прогонване на гълъби с холограмни ленти.

Защо да поръчаме продуктите за прогонване на гълъби от Ню Фреш ООД?

Няма спор, че нашата фирма Ню Фреш ООД е един от лидерите на пазара за препарати за борба с вредителите. Все пак работим близо 10 години!Продуктите, които предлагаме за прогонване на гълъби са на достъпна цена и с високо качество. Клиентите, които не са сигурни в избора си на средство за прогонване на гълъбите от имотите, могат да направят консултация със специалисти от фирмата ни, преди да направят окончателна поръчка.

Поръчаните от Вас продукти за прогонване на гълъби ще бъдат доставени напълно безплатно от куриер, ако сумата на поръчката е над 50 лв., като ще имате и промоционална отстъпка от цената на продуктите при плащане с карта онлайн.

 

 

 

ШИПОВЕ ПРОТИВ ГЪЛЪБИ ОТ NEW FRESH – ДОВЕРЕТЕ СЕ НА КАЧЕСТВОТО

 

 

 

ШИПОВЕ ПРОТИВ ГЪЛЪБИ ОТ NEW FRESH – ВЪВЕДЕНИЕ

Качествените шипове против гълъби гарантират дълготрайна защита от кацане на нежеланите гълъби върху покриви, первази, тераси, навеси и балкони. Тези шипове против гълъби са и лесен начин за справяне с проблема. Сами разбирате, че за да се сдобиете с най-подходящите за Вас шипове против гълъби, трябва задължително да се доверите на истински професионалисти.

 

Шипове против гълъби 4
Шипове против гълъби - изберете и купете!

New fresh сме онлайн магазин, специализиран в продажбата на лесни и ефективни решения за справяне с вредителите в дома и градината Ви, включително и шипове против гълъби. Всеки клиент на Ню Фреш получава персонална консултация, било то за необходимите му шипове против гълъби или друг продукт, а не точно шипове против гълъби, и после сам, без чужда помощ, успява да се справи ефективно с натрапниците като: нежелани мишки, плъхове, гълъби, свраки, врабчета, лястовици, змии, кучета, котки, белки, къртици и много други.

 

 

 

ШИПОВЕ ПРОТИВ ГЪЛЪБИ – НАШИТЕ ДОСТАВЧИЦИ И ЕКИПЪТ НИ

 

 

Ние сме директен вносител на едни от най-големите и доказали се фирми в Европа в областта на прогонването на вредители, което гарантира, че около 93% от стоката ни е налична в склада на Ню Фреш. Основният ни доставчик Brighter Image Ltd. – Ирландия е получил наградата за иновативен продукт на Ирландия за 2006 г., като само за Великобритания има продадени над 2 000 000 електронни устройства за прогонване на вредители.

Другите доставчици на New fresh са Gardigo - Германия, Pelsis Ltd. – Англия, Concept Research Ltd. – Англия, Bird Free Ltd. – Англия, Control Zone Products Ltd. – Англия, Plastdiversity Lda – Португалия, Silvandersson Sweden AB – Швеция, Mondo Verde – Италия и др.

Екипът на New fresh се състои от мотивирани и образовани хора, специалисти с дългогодишен опит в борбата с вредителите. Ние винаги се стремим да предоставим персонална консултация, независимо дали става въпрос за шипове против гълъби или нещо друго различно от шипове против гълъби, защото Всеки клиент е важен за New fresh.

 

ШИПОВЕ ПРОТИВ ГЪЛЪБИ – СЪЩНОСТ НА ПРОДУКТА

Всички шипове против гълъби на New fresh са надежден, хуманен и тих метод да държите далеч гълъбите от местата, където не са желани (например покриви, первази, тераси, навеси и балкони). Именно това са местата, където летящите натрапници си почиват или по-лошо – гнездят и отглеждат потомство. Нашите шипове против гълъби са един от най-изпитаните методи за контрол на гълъбите, доказани както в научните тестове, така и през десетилетията практическа употреба. Тези шипове против гълъби не позволяват на гълъбите да кацат на тях, оставяйки дома Ви тих, без пера и птичи отпадъци.

 

Шипове против гълъби 5
Шипове против гълъби - най-добрите шипове за гълъби

Действието на нашите шипове против гълъби е много просто –те пречат на гълъбите да кацат и гнездят. Нещо повече – ако си вземете шипове против гълъби от Ню Фреш, те ще държат и други натрапници (котки, катерици) далеч.

 

Често получаваме запитвания как се монтират въпросните шипове против гълъби. Намерете точно къде предпочитат да кацат птиците, почистете областта, оразмерете местата за монтаж, използвайте лепило, фиксирайте основата на Вашите шипове против гълъби. Лепилото обикновено изсъхва за около 5-10 минути.

Излишните участъци от него лесно се отстранява с шпакла или нож. Не оставяйте пространства между отделните парчета шипове против гълъби, за да не се кацат гълъбите там. Максималното разстояние, което можете да оставите между отделните парчета с шипове против гълъби е 7-8 см. Дължината на избраните от Вас шипове против гълъби е оптимална за възпиране на кацащите натрапници.

 

ШИПОВЕ ПРОТИВ ГЪЛЪБИ ОТ НЮ ФРЕШ – КАЧЕСТВО И РАЗНООБРАЗИЕ, КОИТО ГАРАНТИРАТ СИГУРНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ

На сайта ни, изцяло за Ваше улеснение и удобство, сме обособили отделна категория за предлаганите от нас шипове против гълъби и всичко останало, свързано с прогонването на гълъбите. Тук можете да видите отблизо нашите качествени продукти, тяхното огромно многообразие и супер изгодните им цени.

Имаме шипове против гълъби от стомана и шипове против гълъби от поликарбонат, както и специални комплекти. Разполагате с опцията да се запознаете с отделните специфични параметри на всички предлагани от нас шипове против гълъби като: защитена ширина, ширина на основата, височина на шиповете, диаметър на шиповете, дължина на 1 бр., материали (основа, шипове), приложение.

Освен самите шипове против гълъби, ние можем да Ви предложим още тематични и специфични продукти като:

  • двойнолепяща монтажна лента за фиксиране на лепилото за шипове против гълъби и други птици
  • силикон за монтиране на шипове против гълъби и други птици, а също така и котки
  • монтажно лепило за монтиране на шипове против гълъби и други птици
  • професионален пистолет за силикон за монтиране на шипове против гълъби и други птици
  • сгъваем пистолет за силикон за монтиране на шипове против гълъби и други птици
  • защитна мрежа срещу птици
  • различни плашила – прекрасно допълнение към Вашите шипове против гълъби

 

ШИПОВЕ ПРОТИВ ГЪЛЪБИ – НЮ ФРЕШ МОЖЕ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИ ОЩЕ МНОГО

Можете по всяко време да разгледате на сайта ни всички наши налични продукти, включително и наличните ни шипове против гълъби – шипове против гълъби, които няма да Ви разочароват. Освен това, отново на нашия сайт, винаги можете да получите повече информация за доставката на избраните от Вас електронни продукти.

 

Шипове против гълъби 6
Шипове против гълъби - купете сега!

Ние от New fresh предлагаме и уникална партньорска програма. Партньорската ни програма е безплатна и позволява на членовете й да печелят от продажбите, генерирани чрез връзки (линкове). Линковете са уникални за всеки наш партньор и се генерират от неговия профил.

 

Не забравяйте и за промоциите ни, както и за нашия специализиран блог, от който можете да получите много интересна и полезна информация за борбата с вредителите като, например, как да се справите с нашествие от мравки в кухнята или трикове, с които да държите змиите далеч от градината.

 

ШИПОВЕ ПРОТИВ ГЪЛЪБИ И НЮ ФРЕШ – ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Като една иновативна и постоянно развиваща се компания, ние от Ню Фреш осъзнаваме значимостта на социалните мрежи в нашето съвремие – затова поддържаме и постоянно актуализираме нашата фейсбук страница. Няма да се изненадаме, ако именно тук успеете да намерите онези шипове против гълъби, от които имате нужда.

New fresh сме насреща за борбата с нежелани мишки, плъхове, гълъби, свраки, врабчета, лястовици, змии, кучета, котки, белки, къртици и други натрапници.

Доверете се на качеството! Вземете най-добрите шипове против гълъби и всякакви други продукти в борбата с различните вредители!

 


ШИПОВЕ ПРОТИВ ГЪЛЪБИ ОТ NEW FRESH – ВЪВЕДЕНИЕ
ШИПОВЕ ПРОТИВ ГЪЛЪБИ – НАШИТЕ ДОСТАВЧИЦИ И ЕКИПЪТ НИ
ШИПОВЕ ПРОТИВ ГЪЛЪБИ – СЪЩНОСТ НА ПРОДУКТА
ШИПОВЕ ПРОТИВ ГЪЛЪБИ ОТ НЮ ФРЕШ – КАЧЕСТВО И РАЗНООБРАЗИЕ, КОИТО ГАРАНТИРАТ СИГУРНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ
ШИПОВЕ ПРОТИВ ГЪЛЪБИ – НЮ ФРЕШ МОЖЕ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИ ОЩЕ МНОГО
ШИПОВЕ ПРОТИВ ГЪЛЪБИ И НЮ ФРЕШ – ЗАКЛЮЧЕНИЕ