Меню
Количка

Еко прогонване на Гълъби в 3 стъпки - Eкo спрей Flortis; Аерозол - 4 метра; Соларен ултразвуков уред Gardigo

Еко прогонване на Гълъби в 3 стъпки - Eкo спрей Flortis; Аерозол - 4 метра; Соларен ултразвуков уред Gardigo
-10 % Временно изчерпан
Еко прогонване на Гълъби в 3 стъпки - Eкo спрей Flortis; Аерозол - 4 метра; Соларен ултразвуков уред Gardigo
108.54лв
120.60лв
Без данък: 108.54лв
  • Наличност: Временно изчерпан
  • Код на артикула: 1230601-1310000-70600
  • Тегло: 2.00kg

Гълъби на терасата - Еко прогонване в 3 стъпки

ПРОГОНВАНЕ НА ГЪЛЪБИ ОТ ТЕРАСАТА - ЗАЩО СЕ НАЛАГА 

Обичате ли да седите на терасата и да си пиете сутрешното кафе?

 

На голяма част от всички нас, които живеем в блокове, любимото място сутрин или по всяко време на деня е именно там.

 Но в последно време на терасата доста често ни чакат неканени гълъби, заедно с неприятните следи, които остават след себе си. Широко разпространената днес борба на всеки притежеващ тераса на жилището си, е за прогонване на гълъби. И това не е каквато и да било война, а доста трудна битка, с която целим да отучим птиците да кацат на терасата и да оставят мръсотии и пера след себе си.

Доказани продукти за прогонване на гълъби от тераста Виж повече
 
Сигурно и вие имате съседи, които обичат да оставят на терасите си трохи за гълъби, но след като ги изядат те започват с набези и на останалите тераси. Няма нищо лошо да се хранят гълъби, но това да става далеч от терасите и прозорците на жилищните блокове. Освен тази неприятна миризма неканените гълъби разнасят и много болести-над 60 вида. Те са доста опасни за човека и това е наистина притеснително. Дори и да няма болести, винаги могат да ви донесат бълхи и акари, които също са много неприятни. Когато гълъби се изходят някъде, след време това изсъхва и вятърът го разнася навсякъде. Затова трябва да проведете една трудна борба за прогонване на гълъби, за да излизате спокойно на терасата си. Наистина има и по-големи вредители от птиците, но и вредите от гълъби са много опасни. А перата, които хвърчат, не позволяват да проснете и прането си да изсъхне дори.
 
Стъпка 1: 
Почистете местата, от които искате да прогоните гълъбите, без да им навредите. И не поставяйте храна, вода или други примамки за тях.
Напръскайте с Еко спрей Flortis 500 мл. Готов за употреба.
Повтаряйте през няколко дни процедурата. Ако има валежи или сте измили терасата, напръскайте отново.
Спреят действа, като излъчва неприятен за гълъбите аромат и това ги кара да напускат обработените места.
Еко спрей Flortis е безвреден за хора, животни и птици. Съставен е от вода, нейонегенни емулгатори, есенции и естествени етерични масла.
 

Стъпка 2: 
На трудно достъпните места използвайте АЕРОЗОЛ ПРОГОНВАЩ ГЪЛЪБИ, ОТ НАВЕСИ, ПОКРИВИ, СТРЕХИ И ДРУГИ НЕДОСТЪПНИ МЕСТА, ДЕЙСТВА ОТ 4 МЕТРА FLORTIS - 750 МЛ.
Работи под силно налягане и имате възможност да пръскате с него от растояние до 4 метра.
Спрея е готов за употреба. Без химикали и отровни съставки.
 
Стъпка: 3
Монтирайте ултразвуковия уред, така че да има пряка видимост между уреда и мястото, което искате да защитите.
Имайте впредвид, че уреда е безопасен за хора, животни и птици. Не го чуват хората и домашните любимци, като кучета и котки.
Чуват го някой птици като лястовички, гълъби, чайки, гларуси и кълвачи.
Ултразвукът който произвежда не може да премине през абсолютно никаква преграда, като навес, мебели, стени, сушилници с дрехи и други.
Уреда излъчва ултразвук в диаметър 7 метра в 360 градуса. Ако се налага сменяйте мястото на уреда през няколко дни.
 
За да се обедите в ефикасността на уреда и да са защитени парите Ви, ви даваме бонус да ползвате уреда 30 дни и ако не отговори на вашите очаквания да ни го върнете. Като сте запазили всички документи и търговския вид на устройството и опаковките. Връщането е за сметка на клиента.
 

 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org