Меню
Количка

Препарати за баня

Производител: България Код на артикула: 156-914
АЛДЕСЕПТ WC - 1 л. - Концентриран препарат за санитарни възли и химически тоалетни - почиства и дезинфекцираКОНЦЕНТРИРАН ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЯНомер на Разрешението за пускане на пазара: 0014-3/2011СЪСТАВ : Активни вещества:  Глутаров алдехид 7.5g /100g  Етилен..
14.80лв
Без данък:14.80лв
 Mollox - HCL Sanitar, Силно киселинен препарат за основно и следремонтно почистване на киселинноустойчиви повърхности, 1 л.
НОВО
Производител: Mollox - Германия Код на артикула: 50553-949
HCL Sanitar - санитарен препарат за основно почистване на тежки замърсявания като ръжда, варовик и котлен камък. Изсъхва бързо и не оставя следи. Използва се като препарат за следремонтно почистване. Подходящ за почистване на басейни, фасади и за индустриално почистване. Препарат за по..
7.70лв
Без данък:7.70лв
 Mollox - LEMONIA ZITRUS, Санитарен препарат за бани и тоалетни с дълготраен и свеж аромат, 1л
НОВО
Производител: Mollox - Германия Код на артикула: 50521-949
Препарат за почистване на санитарни помещения. Бързодействащ. Отстранява варовикови наслагвания, петна от ръжда, телесни течности – урина, пот, кръв, масла, греси и други. Син на цвят с миризма на лимон. Възможност за разпенване. Продължителното му ползване предпазва повърностите от образу..
8.50лв
Без данък:8.50лв
Производител: Румъния Код на артикула: 1966-947
Препарат за под Amore Mio 24H бутилка 1 л.Концентриран препарат, екстра ароматизиран, за подове и миещи се повърхности от мозайка, ламиниран паркет, плочки, балатум.Почиства в дълбочина, придава блясък, защитава и ароматизира.Усещането за изключителна чистота и свежест продължава до 24 ч..
9.70лв
Без данък:9.70лв
Производител: Румъния Код на артикула: 1713-947
ЕKOMAX Fresh Turbo 1 л - Концентрат за под без хлор Препарат за под Fresh Turbo 24H бутилка 1л.Концентриран препарат, екстра ароматизиран, за подове и миещи се повърхности от мозайка, ламиниран паркет, плочки, балатум.Почиства в дълбочина, придава блясък, защитава и ароматизира...
9.70лв
Без данък:9.70лв
Производител: Румъния Код на артикула: 7999-947
Офис макс. Универсален препарат за почистване на повърхности. Ефективно почиства мебели, прозорци, дограма и офис оборудване. Бързо съхнене. Отстранява мръсотия, прах и пръстови отпечатъци, оставяйки повърхностите блестящи. Оставя свеж..
7.20лв
Без данък:7.20лв
Производител: Румъния Код на артикула: 1676-947
EKOMAX Power and Shine BAIE / Eкомакс Паур енд Шайн - Препарат за баня, варовити отлагания, котлен камък, 500 мл.Power & Shine готов разтвор с интензивно действие без хлор. Отстранява варовик, ръжда, мазнина и сапунена пяна.Притежава приятна, ментова миризма.Широкоспектърен:..
7.20лв
Без данък:7.20лв
Производител: Румъния Код на артикула: 1812-947
EKOMAX WC Gel / Екомакс Ве Се Гел готов за употреба - интензивен санитарен препарат. Специален продукт предназначен за санитарни помещения и обекти. Отстранява варовик, ръжда, мазнина и сапунена пяна. Съдържа добавки за блясък, които предотвратяват последващото..
8.40лв
Без данък:8.40лв
Производител: България Код на артикула: 2020-948
Glase(Глас) концетрат за почистване на подове (плочки, лакирани повърхности, каменни подове, стъкло, емайл, мрамор, водоустойчиви покрития). По НАССР.*концентратНеутрален, нископенлив препарат на алкохолна основа за ръчно и машинно измиване на огледални твърди повърхности от всякакъ..
60.48лв
Без данък:60.48лв
Производител: България Код на артикула: 2034-948
Глас Glass - 10 л  За стъклени повърхности, огледала, пластмаса, бяла техника, офис оборудванеНеутрален препарат за почистване на прозорци, стъклени повърхности, огледала, мебели от изкуствени материали и дърво, офис оборудване и офис техника.ХАРАКТЕРИСТИКИ:+ Почистване и поддръ..
33.12лв
Без данък:33.12лв
Производител: България Код на артикула: 2026-948
Глас Glass - 500 мл  За стъклени повърхности, огледала, пластмаса, бяла техника, офис оборудванеНеутрален препарат за почистване на прозорци, стъклени повърхности, огледала, мебели от изкуствени материали и дърво, офис оборудване и офис техника.ХАРАКТЕРИСТИКИ:+ Почистване и..
5.50лв
Без данък:5.50лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100089-955
HMI® Anticalc Forte 1 кг. Киселинен концентрат за профилактика и отстраняване на варовикови отлагания Характеристики на Антикал Форте:+ Почистване на органични замърсявания+ Почиства отлагания от варовик, ръжда и метални остатъци, неутрализира алкални остатъци в лабораторни маши..
18.25лв
Без данък:18.25лв
Показани 1 от 12 | 37 (4 Страници)

Още информация

Почистването на санитарните помещения е от първостепенна важност за човешкото здраве и чистотата в дома и обществените сгради. Обектите и аксесоарите, които се нуждаят от поддръжка и дезинфекция в банята и тоалетната са много, а поддържането на отлична хигиена е трудоемко. На помощ ние от Ню Фреш сме подбрали за Вас богато разнообразие от професионални препарати за почистване. 

Видовете професионални препарати за баня и тоалетна в категорията 

На NewFresh.org ще откриете готови за употреба продукти и концентрати срещу плесен, мухъл и котлен камък, формули против ръжда, а също кубчета и гелове за тоалетни.

 • Течните могат да бъдат в голяма бутилка под формата на концентрат за разреждане във вода или във флакон с дюза, която разпръсква препарата на желаното място. Концентрираните формули са икономични и могат да се ползват при почистване на големи площи. Подходящи са за хигиена на етажната собственост, хотели и ресторанти, обществени сгради и др.  
 • Флаконите с дюза за разпределяне на течността са готови за употреба и са отлично решение за домакинството. 
 • Продуктите под форма на кубчета и гелове са предназначени за употреба в тоалетни, писоари и бидета. Те имат силна формула, която се активира при контакт с вода. Този вид вещества почистват, и обезмирисяват и предпазват от задържане на налепи и запушвания в тръбите. 

Професионалните препарати осигуряват отлична хигиена и дезинфекция на помещенията, ароматизират и придават блясък на аксесоарите и повърхностите. С тях почистването е лесно и ефективно. 

Какви повърхности могат да почистят?

 • Фаянс и теракот;
 • Душ уредба, смесители и подови сифони, както и всички аксесоари за баня, изработени от хром-никел, стомана и PVC;
 • Мивки; 
 • Стъклени прегради, огледала и прозорци;
 • Тоалетни, писоари, бидета.

Какви са предимствата на професионалните препарати за баня и тоалетна?

 • Доказано ефективни срещу бактерии;
 • Гарантирано се справят с варовик, мухъл и плесен;
 • Икономични големи разфасовки за продължителна употреба;
 • Удобни флакони за бързо и лесно приложение;
 • Без компромис в качеството и отлични цени.

Как да изберем най-подходящия препарат за различните повърхности в банята?

Обърнете внимание дали продуктът, който сте избрали е специализиран за почистване на определени обекти в банята и тоалетната или може да се използва за повече повърхности. 

 • HMI® DANEX SANISPRAY 5 кг. е професионален концентрат, който служи за цялостно почистване и дезинфекция на санитарните помещения. С него може да третирате плочки, фаянс, водопроводна арматура, стъкло. Детергентът е икономичен и без последващо изплакване, като пести не само пари, но и време. 
 • HMI® Anticalc Forte 1 кг. е киселинен концентрат насочен към борбата с варовикови отлагания. Съставът му щади третираните обекти и повърхности, като не съдържа солна киселина и хлориди. Този професионален препарат е отличен избор в борбата с котлен камък, органичните замърсявания, премахва ръжда, метални остатъци. Приложим е при почистване на бойлери, перални машини и др. 

Проучете състава на професионалните препарати за баня и поръчайте според предпочитанията си. Може да избирате между интензивни санитарни препарати с доказано ефективни съставки, които не съдържат хлор или класически алкохол и киселинно-съдържащи детергенти.  

 • HMI® DANEX WC GEL в расфасовка от 750 мл. е отлично решение за поддръжка и хигиена на санитарния фаянс. Готовият за употреба професионален гел почиства тоалетни чинии, писоари и бидета, придава блясък и премахва петна от ръжда, варовик и др. Има приятен мирис и ароматизира помещенията. 
 • ЕKOMAX Fresh Turbo е концентрат за под, без съдържание на хлор, подходящ за употреба в училища, детски градини и учебни центрове, където е желателно да се извършва професионално почистване със щадящи здравето вещества. Има дълготраен аромат, придава блясък, почиства и освежава мозайки, плочки и др.

Съвети за правилна употреба 

Винаги следвайте инструкциите на гърба на опаковките. Приготвяйте разтворите на професионалните препарати за баня с внимание и разреждайте в дозите, указани от производителите. Използвайте предпазни ръкавици, когато почиствате. Обърнете внимание на типа повърхности, които може да третирате с детергентите за баня и тоалетна. Някои вещества за почистване може да увредят дървени плотове, керамика или фаянс!

Защо да се доверите на Newfresh?

В нашия магазин ще намерите голямо разнообразие от професионални препарати за почистване на баня на отлични цени. Всички продукти се предлагат с бърза доставка, в защитена опаковка до всяка точка на страната. Ако сте собственик на къща за гости, хотел или ресторант, свържете се с консултантите ни и попитайте за отстъпка от цените. Повече от 10 години ние от Ню Фреш сме Ваш партньор в борбата със замърсяванията. 

 

 

 

Не всички препарати са подходящи за различни повърхности. Някои могат да повредят материали като мрамор или гранит. Винаги проверявайте етикета на продукта, за да се уверите, че е подходящ за желаната повърхност.

Обикновено препаратите се пръскат или нанасят върху замърсената повърхност, оставят се да действат за няколко минути, след което се изплакват. Следвайте инструкциите на производителя за най-добри резултати.

Да, препоръчително е да носите ръкавици, а в някои случаи и маска, за да се предпазите от силни химикали и изпарения. Осигурете добра вентилация в помещението, когато използвате препаратите

За премахване на котлен камък използвайте специализиран препарат. Нанесете го върху замърсената повърхност, оставете го да подейства за няколко минути, след което изплакнете. За по-упорит котлен камък може да е необходимо повторно приложение.

Препоръчително е да почиствате банята поне веднъж седмично, но честотата може да варира в зависимост от употребата и условията. Редовното почистване помага да се предотврати натрупването на котлен камък, мухъл и други замърсявания.