Прогонване на Котки и Кучета

Списъчен Изглед: Табличен
Подредба:

Борба срещу нежелани кучета и котки! 

Обичаме кучетата и котките, но…

Кучетата и котките са едни от най-популярните европейски домашни любимци, но съгласете се, когато тези животни нахлуват в дома и градината ни като нежелани посетители, пухкавите четириноги стават – нежелани и досадни. Срещу кучетата и котките нерядко борбата е неравна – те често използват чуждите градини и домове, за да оставят биологични доказателства за присъствието си. Шегата на страна, те не само оказват влияние върху качеството ни на живот, но и могат да нанесат финансови щети.

За щастие науката се е погрижила оптимално срещу кучетата и котките, които не желаем, създавайки уреди, които ги отблъскват. Често активистите за правата на животните се отнасят критично и скептично спрямо подобни продукти, тъй като на пръв поглед изглежда, че те са вредни за пухкавелковците.

Нищо подобно, ще опитаме ви убедим, че устройствата срещу кучета и котки, внасяни в страната ни от нашата компания „Ню Фреш ООД”, са надеждни, качествени, безопасни и за хората, и за животните.

Защо се обръщаме срещу кучетата и котките?

Безпризорните кучета и котки или тези, чийто собственици са ги оставили без грижа и пряк надзор, могат не само да причинят дискомфорт на околните, но и да станат причина за опасно заразяване с болести. Шансовете да си навлечем неприятности, да се разболеем дори от фатални болести, намаляват, когато бъдем добре информирани за заболяванията, които могат да бъдат предавани от кучета и котки.

Надеждна защита срещу кучета и котки на добри цени!

Ето шест от най-често срещаните болести на кучетата и котките, срещу които трябва задължително да вземем мерки:

Фелиноза (CSD) е често срещано и обикновено доброкачествено инфекциозно заболяване, причинено от бактерията Bartonella henselae. Най-често се развива при деца след одраскване или ухапване от котка в рамките на около една до две седмици. Около 40% от котките са приносители на тези бактерии в даден момент от живота си, въпреки че котенцата на възраст под 1 година са по-склонни да я получат. Повечето котки с тази инфекция не показват признаци на заболяване. Предпазете детето си и се замислете какво да направите срещу нежелани котки.

Глардиазата е болест, чийто приносител е паразит, който причинява диария при животните и хората. Паразитът се предава на животни и хора чрез храна или вода, замърсени с изпражнения. Вземете мерки срещу това заболяване, за да се предпазите.

Анкилостома. Паразитите на това заболяване се разпространяват от кучетата и могат да причинят зараза чрез контакт със замърсена почва или пясък. Кучетата и котките също могат да бъдат заразени с паразита чрез случайно му поглъщане от околната среда или чрез майчиното мляко и коластра. Инфекциите могат да причинят на кучетата анемия, диария и загуба на тегло. Тежките инфекции могат да бъдат фатални. Погрижете се за кучето си като предприемете навременни средства за защита срещу заболяването.

Лептоспирозата е бактериално заболяване на хора, кучета и котки, което се предава чрез заразена вода и урина или други телесни течности от заразено животно. Трудно е да се открият ранните стадии на лептоспироза при кучетата и котките. Заболяването може да доведе до бъбречна и чернодробна недостатъчност, ако не се лекува, така че помислете за превенция срещу него.

Токсоплазмозата е паразитна болест, която може да се разпространи при хора кучета и котки чрез замърсена почва, вода или месо, както и при контакт с изпражнения от инфектирана котка. Котките са основният източник на инфекцията, но рядко изглеждат болни. Това прави заразяването непредсказуемо. Помислете как да се изправите срещу тази възможност.

Тенията и нематодите са паразитни червеи, разпространявани от кучета и котки, които също могат да имат фатални последици за човешкото здраве. За борбата срещу тях е от изключителна важност хигиената.

Как се борим срещу кучетата и котките?

Домашните животни разчитат на инстинктите си и поради тази причина, срещу кучетата и котките е нужно да направим така, че да се защитят местата, обитавани от хората. Някои миризми могат да помогнат, но те трябва да бъдат разпространени в такава концентрация, че само кучетата и котките да се дразнят, а хората не. Употребата на ултразвук срещу кучета и котки предлага приемлива алтернатива. Представителите на двата животински вида могат да чуват в по-висок честотен диапазон от хората. Следователно срещу кучета и котки ултразвукът действа. 

Надеждна защита срещу кучета и котки на изгодни цени!

ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ И СЕ ПРЕДПАЗЕТЕ ОТ НЕЖЕЛАНИ КОНТАКТИ С КУЧЕТА И КОТКИ.

Какво представляват устройствата срещу кучета и котки?

Ултразвуковите устройства срещу кучета и котки са компактни и преносими. Предназначени са за употреба от широката общественост. Когато ги използваме срещу кучета и котки, можем да се предпазим от нежеланото им присъствие. Мерките срещу тях ще направят разходката, джогинга, карането на велосипед, ходенето пеша на работа в удоволствие, без страх от неприятелски настроени кучета и котки. Ултразвуковите устройства срещу кучета и котки ще ги държат далеч от нас или поне ще ни накарат да се чувстваме по-спокойни.

Уреди срещу кучета и котки - защита на добра цена!

Звукът, който възпроизвежда ултразвуковото устройство срещу кучета и котки, кара животното да се спре или да се отдалечи. Така спокойно можем да избегнем нежелания контакт. Кучетата и котките могат да бъдат причина за ухапвания. Могат да уплашат детето ни или да повредят мебелите ни. Така, че е добре да се снабдим с ултразвуково устройство срещу кучета и котки. Ултразвуковите устройства срещу кучета и котки могат да предотвратят нападение или да коригират поведението на домашния ни любимец. Устройствата срещу кучета и котки са произведени с помощта на най-новите технологии, позволяващи да се възпроизвежда високочестотен звук – доста неприятен за кучетата (но междувременно абсолютно безвреден) и недоловим за хората.

Високочестотните устройства срещу кучета и котки са хуманно средство за справяне с животните. Ултразвуковите средства срещу кучета и котки работят чрез излъчване на високочестотни звукови вълни с натискането на бутон и чрез датчик за движение.

Могат ли хората да чуят звука от уредите срещу кучета и котки?

Хората не могат да го чуят, но кучетата и котките могат. Уредите срещу кучета и котки са недоловими за човешкото ухо. Звукът досажда на животното, приковава вниманието му, причинява му дискомфорт и го кара да се обърне и да се отдалечи. Устройствата срещу кучета и котки са създадени с различни начини на зареждане, за удобство при използването им. Те могат да бъдат соларни, с батерии или зареждащи се в електрическата мрежа. Има и варианти на устройства срещу кучета и котки и тяхното нежелано присъствие в двора ни, които са комбинирани с излъчването на светлини, за по-силен и бърз ефект върху животните.

Когато се наложи да се защитите адекватно срещу кучета и котки, проявяващи агресия, винаги може да разчитате на богатата гама на нашия онлайн магазин. Срещу кучета и котки може да избирате между ултразвукови уреди за Вашия двор или кучегони, предназначени за персонална защита срещу кучета и котки. Някои от тях действат срещу кучетата и котките на цели 12 метра. Звуковата сила достига до 120 dB, а честотата от 23,000 до 27,000Hz.

Консултирайте се с нашите експерти, за да изберете най-подходящото за вас устройство срещу кучета и котки. Може да комбинирате уред със спрей, гел, гранули или шипове срещу котки и кучета. Имаме дори и капани срещу кучета и котки.