Меню
Количка

Прогонване на Котки и Кучета

Производител: Concept Research, Англия Код на артикула: 6022-10
CatWatch е електронен уред за борба с нежелани котки, продукт номер 1 в своята категория във Великобритания. Устройството излъчва ултразвук с честота, която атакува нервната система на нашествениците. Действа ефикасно за отблъскване на случайно навлезли в градината и двора бездомни, улични и съседск..
199.00лв
Без данък:199.00лв
Производител: Concept Research, Англия Код на артикула: 6176-10
Pestfree е модерен уред за отблъскване на вредни животни, което излъчва широка гама от ултразвукови сигнали, специално подбрани така че да влияят на нервната система на вредителите. Работи ефективно срещу случайно преминаващи през имота котки и кучета, лисици, белки и зайци, като същевременно защита..
97.00лв
Без данък:97.00лв
Производител: Concept Research, Англия Код на артикула: 6180-10
 Pestfree е ултразвуков уред специално пригоден за прогонване на нежелани котки, лисици, порове, белки, невестулки, норки от Вашата градина.Недоловим за хората и безвреден за всички видове животни и птици. Възпира вредителите. Прогонва котки, лисици, порове и белки в защитена зона. ..
108.00лв
Без данък:108.00лв
Производител: Италия Код на артикула: 008-79
Go Back Гел кубчета за отблъскване на котки и кучета Лавандула 500гр. Готов за употреба продукт. Създава обонятелна бариера, която отблъсква кучетата и котките и им пречи да изпълняват своите нужди в третираните зони и в близост до тях. Създаден на базата на полимери с високо аб..
19.89лв
Без данък:19.89лв
Производител: Италия Код на артикула: 004-79
GO BACK - спрей за отблъскване на кучета и котки, Лавандула.ЕКОЛОГИЧЕН и безвреден продукт, който премахва лошите навици на кучетата и котките.Готов за употреба.Съдържа екстракт на растителна основа.БЕЗ разтворители.Разклатете преди употреба.Начин на употре..
23.95лв
Без данък:23.95лв
Код на артикула: 24245-10
Електронен уред против кучешки лай PET PARADEУреда се активира от кучешки лай и излъчва ултразвук с честота 25 KHz, което дразни и притеснява кучетата. Електронното устройство има обучителна функция, когато животното лае уреда излъчва ултразвук, който го дразни и по този начи..
26.50лв
Без данък:26.50лв
Производител: САЩ Код на артикула: 3047-904
DAZER II е ултразвуков уред за отблъскване на кучета. Един от най-мощните и ефективни кучегони на пазара.  Прилага се за защита от агресивни и нежелани кучета навсякъде. Действа чрез ултразвукови вълни, които трябва да бъдат насочени директно срещу атакуващо или агресивно куче. Ултразвукът на ..
73.99лв
Без данък:73.99лв
Clear-the-Air гранули - Обезмирисител елиминира миризма на урина, изпражнения, на куче, цигарен дим, плесен и други неприятни миризми
ПРОМО -15 %
Производител: САЩ Код на артикула: 802701-901
Clear-the-Air гранули - Обезмирисител елиминира миризма на урина, изпражнения, на куче, цигарен дим, плесен и други неприятни миризмиClear-The-Air е обезмирисител, който елиминира неприятните миризми: от урина или изпражнения на кучета, котки; от дим на цигари; мирис на мухъл и плесен и други. З..
14.50лв 17.00лв
Без данък:14.50лв
Соларен електронен ултразвуков уред против кучета, котки, мишки, белки и други диви животни до 9 м. Соларен електронен ултразвуков уред против кучета, котки, мишки, белки и други диви животни до 9 м.
НОВО
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 60064-1-10
Електронен соларен уред на немската фирма Gardigo, който използва ултразвук и флаш светкавица за ефективно прогонване на кучета, котки, мишки, белки и други диви животни.Ултразвуковият уред Gardigo Solar Animal-Repellent Dual излъчва сигнали между 25-61 KHz като се избира честотата спрямо целеви..
55.90лв
Без данък:55.90лв
Производител: Flortis - Италия Код на артикула: 1230651-10
Спрей прогонващ нежелани кучета и коткиГотов за употреба.Приложим е за всички външни повърхности - дворове, алеи, пътеки, външни врати, коридори и др.Обикновено кучетата и коткита са склонни да замърсяват с изпражненията си местата вече замърсени от други кучета и котки, но благодарение ..
19.85лв
Без данък:19.85лв
Производител: Flortis - Италия Код на артикула: 1334600-10
ЕКО Гранулат за ПРОГОНВАНЕ НА КУЧЕТА  - Flortis - 300 гр.Микрогранулиран BIO продукт специално разработен за прогонване на всички видове кучета със силно отблъскващо действие на основавата на пропити с етерични растителни масла, глинени гранули.Кучетата изграждат навиции като оставят ек..
22.90лв
Без данък:22.90лв
Производител: Flortis - Италия Код на артикула: 1230670-10
EKO Гранулат прогонващ кучета и котки - Flortis - 1000 мл (900 гр.)EKO гранулите Flortis са подходящи за третиране на всички места, където има нежелано присъствие на кучета и котки: тавани, мазета, гаражи, поляни, дворове, зелени площи, къмпинги и др.Кучетата и котките изграждат навиции оста..
20.90лв
Без данък:20.90лв
Показани 1 от 12 | 45 (4 Страници)

Още информация

Борба срещу нежелани кучета и котки! 

Обичаме кучетата и котките, но…

Кучетата и котките са едни от най-популярните европейски домашни любимци, но съгласете се, когато тези животни нахлуват в дома и градината ни като нежелани посетители, пухкавите четириноги стават – нежелани и досадни. Срещу кучетата и котките нерядко борбата е неравна – те често използват чуждите градини и домове, за да оставят биологични доказателства за присъствието си. Шегата на страна, те не само оказват влияние върху качеството ни на живот, но и могат да нанесат финансови щети.

За щастие науката се е погрижила оптимално срещу кучетата и котките, които не желаем, създавайки уреди, които ги отблъскват. Често активистите за правата на животните се отнасят критично и скептично спрямо подобни продукти, тъй като на пръв поглед изглежда, че те са вредни за пухкавелковците.

Нищо подобно, ще опитаме ви убедим, че устройствата срещу кучета и котки, внасяни в страната ни от нашата компания „Ню Фреш ООД”, са надеждни, качествени, безопасни и за хората, и за животните.

Защо се обръщаме срещу кучетата и котките?

Безпризорните кучета и котки или тези, чийто собственици са ги оставили без грижа и пряк надзор, могат не само да причинят дискомфорт на околните, но и да станат причина за опасно заразяване с болести. Шансовете да си навлечем неприятности, да се разболеем дори от фатални болести, намаляват, когато бъдем добре информирани за заболяванията, които могат да бъдат предавани от кучета и котки.

Надеждна защита срещу кучета и котки на добри цени!

Ето шест от най-често срещаните болести на кучетата и котките, срещу които трябва задължително да вземем мерки:

Фелиноза (CSD) е често срещано и обикновено доброкачествено инфекциозно заболяване, причинено от бактерията Bartonella henselae. Най-често се развива при деца след одраскване или ухапване от котка в рамките на около една до две седмици. Около 40% от котките са приносители на тези бактерии в даден момент от живота си, въпреки че котенцата на възраст под 1 година са по-склонни да я получат. Повечето котки с тази инфекция не показват признаци на заболяване. Предпазете детето си и се замислете какво да направите срещу нежелани котки.

Глардиазата е болест, чийто приносител е паразит, който причинява диария при животните и хората. Паразитът се предава на животни и хора чрез храна или вода, замърсени с изпражнения. Вземете мерки срещу това заболяване, за да се предпазите.

Анкилостома. Паразитите на това заболяване се разпространяват от кучетата и могат да причинят зараза чрез контакт със замърсена почва или пясък. Кучетата и котките също могат да бъдат заразени с паразита чрез случайно му поглъщане от околната среда или чрез майчиното мляко и коластра. Инфекциите могат да причинят на кучетата анемия, диария и загуба на тегло. Тежките инфекции могат да бъдат фатални. Погрижете се за кучето си като предприемете навременни средства за защита срещу заболяването.

Лептоспирозата е бактериално заболяване на хора, кучета и котки, което се предава чрез заразена вода и урина или други телесни течности от заразено животно. Трудно е да се открият ранните стадии на лептоспироза при кучетата и котките. Заболяването може да доведе до бъбречна и чернодробна недостатъчност, ако не се лекува, така че помислете за превенция срещу него.

Токсоплазмозата е паразитна болест, която може да се разпространи при хора кучета и котки чрез замърсена почва, вода или месо, както и при контакт с изпражнения от инфектирана котка. Котките са основният източник на инфекцията, но рядко изглеждат болни. Това прави заразяването непредсказуемо. Помислете как да се изправите срещу тази възможност.

Тенията и нематодите са паразитни червеи, разпространявани от кучета и котки, които също могат да имат фатални последици за човешкото здраве. За борбата срещу тях е от изключителна важност хигиената.

Как се борим срещу кучетата и котките?

Домашните животни разчитат на инстинктите си и поради тази причина, срещу кучетата и котките е нужно да направим така, че да се защитят местата, обитавани от хората. Някои миризми могат да помогнат, но те трябва да бъдат разпространени в такава концентрация, че само кучетата и котките да се дразнят, а хората не. Употребата на ултразвук срещу кучета и котки предлага приемлива алтернатива. Представителите на двата животински вида могат да чуват в по-висок честотен диапазон от хората. Следователно срещу кучета и котки ултразвукът действа. 

Надеждна защита срещу кучета и котки на изгодни цени!

ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ И СЕ ПРЕДПАЗЕТЕ ОТ НЕЖЕЛАНИ КОНТАКТИ С КУЧЕТА И КОТКИ.

Какво представляват устройствата срещу кучета и котки?

Ултразвуковите устройства срещу кучета и котки са компактни и преносими. Предназначени са за употреба от широката общественост. Когато ги използваме срещу кучета и котки, можем да се предпазим от нежеланото им присъствие. Мерките срещу тях ще направят разходката, джогинга, карането на велосипед, ходенето пеша на работа в удоволствие, без страх от неприятелски настроени кучета и котки. Ултразвуковите устройства срещу кучета и котки ще ги държат далеч от нас или поне ще ни накарат да се чувстваме по-спокойни.

Уреди срещу кучета и котки - защита на добра цена!

Звукът, който възпроизвежда ултразвуковото устройство срещу кучета и котки, кара животното да се спре или да се отдалечи. Така спокойно можем да избегнем нежелания контакт. Кучетата и котките могат да бъдат причина за ухапвания. Могат да уплашат детето ни или да повредят мебелите ни. Така, че е добре да се снабдим с ултразвуково устройство срещу кучета и котки. Ултразвуковите устройства срещу кучета и котки могат да предотвратят нападение или да коригират поведението на домашния ни любимец. Устройствата срещу кучета и котки са произведени с помощта на най-новите технологии, позволяващи да се възпроизвежда високочестотен звук – доста неприятен за кучетата (но междувременно абсолютно безвреден) и недоловим за хората.

Високочестотните устройства срещу кучета и котки са хуманно средство за справяне с животните. Ултразвуковите средства срещу кучета и котки работят чрез излъчване на високочестотни звукови вълни с натискането на бутон и чрез датчик за движение.

Могат ли хората да чуят звука от уредите срещу кучета и котки?

Хората не могат да го чуят, но кучетата и котките могат. Уредите срещу кучета и котки са недоловими за човешкото ухо. Звукът досажда на животното, приковава вниманието му, причинява му дискомфорт и го кара да се обърне и да се отдалечи. Устройствата срещу кучета и котки са създадени с различни начини на зареждане, за удобство при използването им. Те могат да бъдат соларни, с батерии или зареждащи се в електрическата мрежа. Има и варианти на устройства срещу кучета и котки и тяхното нежелано присъствие в двора ни, които са комбинирани с излъчването на светлини, за по-силен и бърз ефект върху животните.

Когато се наложи да се защитите адекватно срещу кучета и котки, проявяващи агресия, винаги може да разчитате на богатата гама на нашия онлайн магазин. Срещу кучета и котки може да избирате между ултразвукови уреди за Вашия двор или кучегони, предназначени за персонална защита срещу кучета и котки. Някои от тях действат срещу кучетата и котките на цели 12 метра. Звуковата сила достига до 120 dB, а честотата от 23,000 до 27,000Hz.

Консултирайте се с нашите експерти, за да изберете най-подходящото за вас устройство срещу кучета и котки. Може да комбинирате уред със спрей, гел, гранули или шипове срещу котки и кучета. Имаме дори и капани срещу кучета и котки.