Шипове против Птици

Списъчен Изглед: Табличен
Подредба:
Шипове против Птици - Шипове за Птици поликарбонат 3 редови, 33 см. - 1 бр. на най-добра цена
Шипове за Птици поликарбонат 3 редови, 33 см. - 1 бр.
Цена:
4,10 лв
Промоция Шипове против Птици - Шипове за Птици поликарбонат 3 редови, 3 бр. - 1 метър на най-добра цена
Шипове за Птици поликарбонат 3 редови, 3 бр. - 1 метър
Цена:
12,30 лв 11,60 лв
Промоция Шипове против Птици - Шипове за Птици поликарбонат 3 редови, 75 бр. - 25 метра на най-добра цена
Шипове за Птици поликарбонат 3 редови, 75 бр. - 25 метра
Цена:
307,50 лв 276,75 лв
Промоция Шипове против Птици - Шипове за Птици поликарбонат 3 редови, 150 бр. - 50 метра на най-добра цена
Шипове за Птици поликарбонат 3 редови, 150 бр. - 50 метра
Цена:
615,00 лв 522,75 лв
Шипове против Птици - Шипове стомана против ЛЯСТОВИЦИ 3 редови, 50 см. - 1 бр. на най-добра цена
Шипове стомана против ЛЯСТОВИЦИ 3 редови, 50 см. - 1 бр.
Цена:
5,15 лв
Шипове против Птици - Шипове улуци за лястовици и други птици стомана 2 редови, 50 см. - 1 бр. на най-добра цена
Шипове улуци за лястовици и други птици стомана 2 редови, 50 см. - 1 бр.
Цена:
4,95 лв
Промоция Шипове против Птици - Шипове МИНИ кафяви отблъскващи котки и птици - 50 см. (150 см)- 1 бр. на най-добра цена
Шипове МИНИ кафяви отблъскващи котки и птици - 50 см. (150 см)- 1 бр.
Цена:
5,70 лв 2,40 лв
Промоция Шипове против Птици - Шипове МИНИ кафяви отблъскващи котки и птици - 500 см. (1500 см) - 10 бр. на най-добра цена
Шипове МИНИ кафяви отблъскващи котки и птици - 500 см. (1500 см) - 10 бр.
Цена:
57,00 лв 22,00 лв
Промоция Шипове против Птици - Шипове МИНИ прозрачни отблъскващи котки и птици - 50 см. (150 см)- 1 бр. на най-добра цена
Шипове МИНИ прозрачни отблъскващи котки и птици - 50 см. (150 см)- 1 бр.
Цена:
5,70 лв 2,40 лв
Промоция Шипове против Птици - Шипове МИНИ прозрачни отблъскващи котки и птици - 500 см. (1500 см)- 10 бр. на най-добра цена
Шипове МИНИ прозрачни отблъскващи котки и птици - 500 см. (1500 см)- 10 бр.
Цена:
57,00 лв 22,00 лв
Шипове против Птици - Силикон за монтиране на шипове против птици и котки на най-добра цена
Силикон за монтиране на шипове против птици и котки
Цена:
14,99 лв
Шипове против Птици - Moment Fix двойнолепяща монтажна лента за фиксиране на лепилото за шипове против птици и котки на най-добра цена
Moment Fix двойнолепяща монтажна лента за фиксиране на лепилото за шипове против птици и котки
Цена:
7,50 лв
Шипове против Птици - Държач за монтиране на шипове УЛУЦИ против птици  на най-добра цена
Държач за монтиране на шипове УЛУЦИ против птици
Цена:
0,70 лв
Шипове против Птици - Шипове за Птици стомана 5 редови, 50 см. - 1 бр. на най-добра цена
Шипове за Птици стомана 5 редови, 50 см. - 1 бр.
Цена:
5,50 лв
Промоция Шипове против Птици - КОМПЛЕКТ: Шипове за птици стомана 5 редови, 50 см. - 20 бр. (10 метра) на най-добра цена
КОМПЛЕКТ: Шипове за птици стомана 5 редови, 50 см. - 20 бр. (10 метра)
Цена:
110,00 лв 101,75 лв
Промоция Шипове против Птици - КОМПЛЕКТ: Шипове за птици стомана 5 редови, 50 см. - 50 бр. (25 метра) на най-добра цена
КОМПЛЕКТ: Шипове за птици стомана 5 редови, 50 см. - 50 бр. (25 метра)
Цена:
275,00 лв 247,50 лв
Промоция Шипове против Птици - КОМПЛЕКТ: Шипове за птици стомана 5 редови, 50 см. - 100 бр. (50 метра) на най-добра цена
КОМПЛЕКТ: Шипове за птици стомана 5 редови, 50 см. - 100 бр. (50 метра)
Цена:
550,00 лв 467,50 лв

100% сигурно безвредно прогонване на нежеланите птици

Много хора са усетили ефективността на шиповете против птици и ги използват умело, за да прогонят нежеланото присъствие на пернатите. 
Вие знаете ли подробности за шиповете против птици?

Шипове против птици на супер цени!

А знаете ли какви са вредите от гълъбите и останалите птици?

​Всеки, който притежава или използва голяма сграда, може да потвърди, че птиците могат да бъдат голям проблем за естетиката на покривното пространство, на терасите и парапетите. Това могат да споделят и собствениците на яхти, радарни кули и др. Но проблемите, които създават гълъбите и другите видове птици, не са само естетически. Освен че загрозява имота, птичият тор може да причини реални щети на строителните материали. Той крие опасност от заразяване с болести, представляващи опасност за обществото. Обикновено се предприема почистване на пространството.

Защо точно шиповете против птици? 

Разбира се, много по-лесно от почистването е превенцията и при липса на естествени хищници, които да контролират популацията на гълъбите, собствениците на имоти сами трябва да се грижат за това птиците да стоят далеч от сградите им. Ето защо много фирми и собственици предпочитат да инвестират в шипове против птици. 

Шипове против птици промоционални цени!

Каква е ролята на шиповете против птици?

Шиповете против птици са прост и бюджетен вариант, който предотвратява гълъбите и другите по-големи нежелани птици да намерят място за кацане на територията на сградата. Въпросните шипове против птици пречат на пернатите да гнездят на покрива, да кацат по парапетите или да намерят удобно място, за да пускат изпражненията си. След като бъдат монтирани подходящите шипове против птици, пернатите вече не могат да се настаняват на покрива или на парапетите, а вместо това трябва да се преместят другаде, спестявайки разходите за наемане на хора за почистване на птичи отпадъци.

Знаете ли от какъв материал трябва да са изработени шиповете против птици? 

Шиповете против птици се предлагат в няколко разновидности, като най-често срещаните са от неръждаема стомана и пластмаса. И двата вида шипове против птици са отлични възпиращи средства за пернатите по няколко причини, като основното е, че не позволяват кацане на птиците. Когато се монтират правилно, шиповете против птици действат перфектно. Шиповете против птици са лесни за монтаж, приспособими са както към плоските, така и към извитите повърхности.

Могат ли шиповете против птици да наранят пернатите вредители?

Не, шиповете не нараняват птиците по никакъв начин.

Трайно отблъскване на птици с шипове на супер цени!

Освен това, всички върхове на шиповете против птици са затъпени, така че да не навредят на птиците, които се опитват да кацат по тях. Всичко, което правят шиповете против птици, е да накарат пернатите да разберат, че тази повърхност не е подходяща за гнездене и да си потърсят друго място. Ето защо шиповете против птици са признати от всички институции като хуманно предпазно средство срещу птици. Шиповете против птици се считат за много по-хуманни от други видове средства, като химикалите, които могат трайно да засегнат способността на птиците да летят. Тъй като птиците са упорити, много по-добре е да ги отблъснем безобидно, отколкото да ги накараме да пострадат. Точно затова  шиповете против птици са най-добрият начин да предпазите имота си от пернати.

Кой вид да изберем – стоманени или пластмасови шиповете против птици?

Всеки от тях има всоите предимства, които могат да го направят оптимален избор, в зависимост от конкретните нужди. Шиповете против птици от неръждаема стомана са по-малко видими, тъй като слънчевата светлина може да направи метала почти невидим от повечето ъгли за виждане. Металът няма да се набива на очи на клиентите, което прави неръждаемата стомана чудесен избор за фирми, не желаещи да привлекат вниманието към опитите им да изгонят птиците далеч от сградата.

Пет редови шипове против птици - качество на изгодна цена!

Наблюденията на нашия екип от Ню Фреш ООД са, че в последно време особено предпочитани са 5 редовите шипове против птици. Те са полско производство и гаранцията им е уникално продължителна – 8-10 години. Шиповете са направени от поцинкована стомана и са добре заоблени, а материалът на основата е поликарбонат - температурно устойчив и UV издръжлив. Този модел шипове против птици са чудесен вариант за големи повърхности.

Те създават предпазна бариера на повърхността, върху която се монтират. 

Поликарбонат или стомана?

Поликарбонатните шипове против птици са по-къси от стоманените. Тези шипове против птици са изработени от здрав поликарбонатен материал. Освен това пластмасовите шипове против птици са прозрачни и по-трудно забележеми, което ги прави идеален избор за училища и детски градини. Когато искате хората да не забелязват шиповете против птици, защото са проектирани да се съчетаят с фасадата или естетиката на сградата, поликарбонатните шипове определено са правилният избор за Вас.

Ако Вашите проблеми са причинени от гълъби точно 5 редовите шипове против птици са варианта, на който трябва да се спрете. Те са с дължина 50 см, основата им е поликарбонатна, а стоманените шипове са гъсто разположени и осигуряват плътно покритие на повърхността, върху която са монтирани. Шиповете отблъскват надеждно гълъбите от покриви, первази, фасади и др. 

Стоманени пет редови шипове против птици на супер цена!

Можете да сте напълно спокойни, че който и модел шипове против птици, предлагани от Ню Фреш ООД, да изберете, то качеството и ефективността им ще отговори на Вашите нужди.

Основата на всички шипове против птици е разделена на няколко секции, които лесно могат да бъдат отчупени с ръка и да се монтират изключително точно. В основата на шиповете против птици се намират дупки с уникален профил. При монтиране на шиповете, лепилото преминава през тях, като оформя своеобразни тапи, които залепват основата към повърхността. Тя е произведена от висококачествен, UV устойчив поликарбонат, който издържа до 130°С без да губи своите механични свойства. Самите шиповете против птици са изработени от неръждаема стомана тип 304.

Как и къде можете да намерите и да купите шипове против птици?

В днешния забързан свят, хората нямат време да обикалят по магазините, за да се снабдят с необходимите им артикули за борба с вредителите. Точно поради тази причина, Ню Фреш ООД е в услуга на всички нуждаещи се със своя онлайн магазин. По-голямата част от поръчките се изпълняват в деня, в който са направени. По телефона ще получите необходимата консултация за избрания от Вас продукт, която е напълно безплатна и неангажираща.

За шиповете има ли отсъпки?

Цените са изключително достъпни, а често има невероятни отстъпки при повече от една поръчка. При поръчка на голямо количество шипове, също се предлагат отсъпки. 

Когато говорим за шиповете против птици, можете да попитате кои от предлаганите модели ще са ефективни за Вашата сграда. Трябва да знаете също, че Вашите шиповете против птици пристигнат на посочения от Вас адрес напълно безплатно /когато стойността на поръчката надвишава 50 лв./.

След като сте избрали модела шипове против птици, можете да направите плащането си с карта. Ще имате и 3% отстъпка от цената на артикула.

Разбира се, можете да изберете да платите шиповете против птици и при доставката. При доставката винаги разполагате и с опцията да видите своите шипове против птици и тогава да направите плащането, за да сте сигурни, че сте купили това, което наистина сте искали.

А знаете ли какви са вредите от гълъбите и останалите птици?
Защо точно шиповете против птици?
Каква е ролята на шиповете против птици?
Знаете ли от какъв материал трябва да са изработени шиповете против птици?
Могат ли шиповете против птици да наранят пернатите вредители?
Кой вид да изберем – стоманени или пластмасови шиповете против птици?
Поликарбонат или стомана?
Как и къде можете да намерите и да купите шипове против птици?
За шиповете има ли отстъпки?

 

 

 

 

ШИПОВЕ ПРОТИВ ПТИЦИ ОТ NEW FRESH – НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВАС

 

ШИПОВЕ ПРОТИВ ПТИЦИ ОТ NEW FRESH - ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Качествените шипове против птици гарантират дълготрайна защита от кацане на нежеланите птици върху покриви, первази, тераси, навеси и балкони. Тези шипове против птици са и лесен начин за прогонване на гълъби. Сами разбирате, че за да се сдобиете с най-подходящите за Вас шипове против птици, трябва задължително да се доверите на истински професионалисти.

New fresh сме онлайн магазин, специализиран в продажбата на лесни и ефективни решения за справяне с вредителите в дома и градината Ви, включително и шипове против птици. Всеки клиент на Ню Фреш получава персонална консултация, било то за необходимите му шипове против птици или друг продукт, а не точно шипове против птици, и после сам, без чужда помощ, успява да се справи ефективно с натрапниците като: нежелани мишки, плъхове, гълъби, свраки, врабчета, лястовици, змии, кучета, котки, белки, къртици и много други.

 

ШИПОВЕ ПРОТИВ ПТИЦИ – ДОСТАВЧИЦИ И ЕКИПЪТ НА НЮ ФРЕШ

 

Шипове против птици 1
Шипове против птици - добрият избор

Ние сме директен вносител на едни от най-големите и доказали се фирми в Европа в областта на прогонването на вредители, което гарантира, че около 93% от стоката ни е налична в склада на Ню Фреш. Основният ни доставчик Brighter Image Ltd. – Ирландия е получил наградата за иновативен продукт на Ирландия за 2006 г., като само за Великобритания има продадени над 2 000 000 електронни устройства за прогонване на вредители.

 

Другите доставчици на New fresh са Gardigo - Германия, Pelsis Ltd. – Англия, Concept Research Ltd. – Англия, Bird Free Ltd. – Англия, Control Zone Products Ltd. – Англия, Plastdiversity Lda – Португалия, Silvandersson Sweden AB – Швеция, Mondo Verde – Италия и др.

 

 

Екипът на New fresh се състои от мотивирани и образовани хора, специалисти с дългогодишен опит в борбата с вредителите. Ние винаги се стремим да предоставим персонална консултация, независимо дали става въпрос за шипове против птици или нещо друго различно от шипове против птици, защото Всеки клиент е важен за New fresh.

 

ШИПОВЕ ПРОТИВ ПТИЦИ – ЗА КАКВО ВСЪЩНОСТ СТАВА ВЪПРОС

Всички шипове против птици на New fresh са надежден, хуманен и тих метод да държите далеч гълъбите, лястовичките и другите птици от местата, където не са желани (например покриви, первази, тераси, навеси и балкони). Именно това са местата, където летящите натрапници си почиват или по-лошо – гнездят и отглеждат потомство. Нашите шипове против птици са един от най-изпитаните методи за контрол на птиците, доказани както в научните тестове, така и през десетилетията практическа употреба. Тези шипове против птици не позволяват на птиците да кацат на тях, оставяйки дома Ви тих, без пера и птичи отпадъци.

Действието на нашите шипове против птици е много просто –те пречат на птиците да кацат и гнездят. Нещо повече – ако си вземете шипове против птици от Ню Фреш, те ще държат и други натрапници (котки, катерици) далеч.

 

Шипове против птици 2
Шипове против птици - доверете се на нас!

Често получаваме запитвания как се монтират въпросните шипове против птици. Намерете точно къде предпочитат да кацат птиците, почистете областта, оразмерете местата за монтаж, използвайте лепило, фиксирайте основата на Вашите шипове против птици. Лепилото обикновено изсъхва за около 5-10 минути. Излишните участъци от него лесно се отстранява с шпакла или нож. Не оставяйте пространства между отделните парчета шипове против птици, за да не се кацат птиците там. Максималното разстояние, което можете да оставите между отделните парчета с шипове против птици е 7-8 см.

 

Нашите шипове против птици не са ефективни само и единствено срещу гълъбите. Ако се доверите на New fresh за нужните Ви шипове против птици, ще се уверите, че те отблъскват освен гълъби, още гларуси, свраки и пойни птици. Дължината на избраните от Вас шипове против птици е оптимална за възпиране на кацащите натрапници.

 

ШИПОВЕ ПРОТИВ ПТИЦИ ОТ НЮ ФРЕШ – КАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ, ОГРОМНО МНОГООБРАЗИЕ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗГОДНИ ЦЕНИ

На сайта ни, изцяло за Ваше улеснение и удобство, сме обособили отделна категория за предлаганите от нас шипове против птици. Тук можете да видите отблизо нашите качествени продукти, тяхното огромно многообразие и супер изгодните им цени.

Имаме шипове против птици от стомана и шипове против птици от поликарбонат, както и специални комплекти. Разполагате с опцията да се запознаете с отделните специфични параметри на всички предлагани от нас шипове против птици като: защитена ширина, ширина на основата, височина на шиповете, диаметър на шиповете, дължина на 1 бр., материали (основа, шипове), приложение.

Освен самите шипове против птици, ние можем да Ви предложим още тематични и специфични продукти като:

  • двойнолепяща монтажна лента за фиксиране на лепилото за шипове против птици
  • силикон за монтиране на шипове против птици и котки
  • монтажно лепило за монтиране на шипове против птици
  • професионален пистолет за силикон за монтиране на шипове против птици
  • сгъваем пистолет за силикон за монтиране на шипове против птици

 

ШИПОВЕ ПРОТИВ ПТИЦИ – ПРОДУКТИ, ДОСТАВКА, ПАРТНЬОРСКА ПРОГРАМА, ПРОМОЦИИ И БЛОГ

 

Шипове против птици 3
Шипове против птици - купете от нас!

Можете по всяко време да разгледате на сайта ни всички наши налични продукти, включително и наличните ни шипове против птици – шипове против птици, които няма да Ви разочароват. Освен това, отново на нашия сайт, винаги можете да получите повече информация за доставката на избраните от Вас електронни продукти.

 

Ние от New fresh предлагаме и уникална партньорска програма. Партньорската ни програма е безплатна и позволява на членовете й да печелят от продажбите, генерирани чрез връзки (линкове). Линковете са уникални за всеки наш партньор и се генерират от неговия профил.

Не забравяйте и за промоциите ни, както и за нашия специализиран блог, от който можете да получите много интересна и полезна информация за борбата с вредителите като, например, как да се справите с нашествие от мравки в кухнята или трикове, с които да държите змиите далеч от градината.

 

 

ШИПОВЕ ПРОТИВ ПТИЦИ И НЮ ФРЕШ

Като една иновативна и постоянно развиваща се компания, ние от Ню Фреш осъзнаваме значимостта на социалните мрежи в нашето съвремие – затова поддържаме и постоянно актуализираме нашата фейсбук страница. Няма да се изненадаме, ако именно тук успеете да намерите онези шипове против птици, от които имате нужда.

New fresh сме насреща за борбата с нежелани мишки, плъхове, гълъби, свраки, врабчета, лястовици, змии, кучета, котки, белки, къртици и други натрапници.

Доверете ни се по всяко време! Ню Фреш е най-доброто решение за Вас!

 


ШИПОВЕ ПРОТИВ ПТИЦИ ОТ NEW FRESH - ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
ШИПОВЕ ПРОТИВ ПТИЦИ – ДОСТАВЧИЦИ И ЕКИПЪТ НА НЮ ФРЕШ
ШИПОВЕ ПРОТИВ ПТИЦИ – ЗА КАКВО ВСЪЩНОСТ СТАВА ВЪПРОС
ШИПОВЕ ПРОТИВ ПТИЦИ ОТ НЮ ФРЕШ – КАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ, ОГРОМНО МНОГООБРАЗИЕ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗГОДНИ ЦЕНИ
ШИПОВЕ ПРОТИВ ПТИЦИ – ПРОДУКТИ, ДОСТАВКА, ПАРТНЬОРСКА ПРОГРАМА, ПРОМОЦИИ И БЛОГ
ШИПОВЕ ПРОТИВ ПТИЦИ И НЮ ФРЕШ