Шипове против Птици

Списъчен Изглед: Табличен
Подредба:
Промоция Шипове против Птици - Шипове МИНИ прозрачни отблъскващи котки и птици - 50 см. (150 см)- 1 бр. на най-добра цена
Шипове МИНИ прозрачни отблъскващи котки и птици - 50 см. (150 см)- 1 бр.
Цена:
5,70 лв 2,40 лв
Шипове против Птици - Шипове за Птици стомана 5 редови, 50 см. - 1 бр. на най-добра цена
Шипове за Птици стомана 5 редови, 50 см. - 1 бр.
Цена:
5,50 лв
Шипове против Птици - Шипове за улуци против лястовици и други птици стомана 2 редови, 50 см. - 1 бр. на най-добра цена
Шипове за улуци против лястовици и други птици стомана 2 редови, 50 см. - 1 бр.
Цена:
4,95 лв
Шипове против Птици - Шипове стомана против ЛЯСТОВИЦИ 3 редови, 50 см. - 1 бр. на най-добра цена
Шипове стомана против ЛЯСТОВИЦИ 3 редови, 50 см. - 1 бр.
Цена:
5,15 лв
Шипове против Птици - Шипове за Птици поликарбонат 3 редови, 33 см. - 1 бр. на най-добра цена
Шипове за Птици поликарбонат 3 редови, 33 см. - 1 бр.
Цена:
4,10 лв
Промоция Шипове против Птици - КОМПЛЕКТ: Шипове за птици стомана 5 редови, 50 см. - 20 бр. (10 метра) на най-добра цена
КОМПЛЕКТ: Шипове за птици стомана 5 редови, 50 см. - 20 бр. (10 метра)
Цена:
110,00 лв 101,75 лв
Промоция Шипове против Птици - КОМПЛЕКТ: Шипове за птици стомана 5 редови, 50 см. - 50 бр. (25 метра) на най-добра цена
КОМПЛЕКТ: Шипове за птици стомана 5 редови, 50 см. - 50 бр. (25 метра)
Цена:
275,00 лв 247,50 лв
Промоция Шипове против Птици - КОМПЛЕКТ: Шипове за птици стомана 5 редови, 50 см. - 100 бр. (50 метра) на най-добра цена
КОМПЛЕКТ: Шипове за птици стомана 5 редови, 50 см. - 100 бр. (50 метра)
Цена:
550,00 лв 467,50 лв
Промоция Шипове против Птици - Шипове за Птици поликарбонат 3 редови, 3 бр. - 1 метър на най-добра цена
Шипове за Птици поликарбонат 3 редови, 3 бр. - 1 метър
Цена:
12,30 лв 11,60 лв
Промоция Шипове против Птици - Шипове за Птици поликарбонат 3 редови, 75 бр. - 25 метра на най-добра цена
Шипове за Птици поликарбонат 3 редови, 75 бр. - 25 метра
Цена:
307,50 лв 276,75 лв
Промоция Шипове против Птици - Шипове за Птици поликарбонат 3 редови, 150 бр. - 50 метра на най-добра цена
Шипове за Птици поликарбонат 3 редови, 150 бр. - 50 метра
Цена:
615,00 лв 522,75 лв
Промоция Шипове против Птици - Шипове МИНИ прозрачни отблъскващи котки и птици - 500 см. (1500 см)- 10 бр. на най-добра цена
Шипове МИНИ прозрачни отблъскващи котки и птици - 500 см. (1500 см)- 10 бр.
Цена:
57,00 лв 22,00 лв
Шипове против Птици - Силикон за монтиране на шипове против птици и котки на най-добра цена
Силикон за монтиране на шипове против птици и котки
Цена:
14,99 лв
Шипове против Птици - Moment Fix двойнолепяща монтажна лента за фиксиране на лепилото за шипове против птици и котки на най-добра цена
Moment Fix двойнолепяща монтажна лента за фиксиране на лепилото за шипове против птици и котки
Цена:
7,50 лв
Шипове против Птици - Държач за монтиране на шипове УЛУЦИ против птици  на най-добра цена
Държач за монтиране на шипове УЛУЦИ против птици
Цена:
0,70 лв
Шипове против Птици - Шипове МИНИ кафяви отблъскващи котки и птици - 500 см. (1500 см) - 10 бр. на най-добра цена
Шипове МИНИ кафяви отблъскващи котки и птици - 500 см. (1500 см) - 10 бр.
Цена:
57,00 лв
Шипове против Птици - Шипове МИНИ кафяви отблъскващи котки и птици - 50 см. (150 см)- 1 бр. на най-добра цена
Шипове МИНИ кафяви отблъскващи котки и птици - 50 см. (150 см)- 1 бр.
Цена:
5,70 лв

100% сигурно безвредно прогонване на нежеланите птици

Много хора са усетили ефективността на шиповете против птици и ги използват умело, за да прогонят нежеланото присъствие на пернатите. 
Вие знаете ли подробности за тези средства против птици? 

Шипове против птици на супер цени!

А ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВИ СА ВРЕДИТЕ ОТ ГЪЛЪБИТЕ И ОСТАНАЛИТЕ ПТИЦИ?

​Всеки, който притежава или използва голяма сграда, може да потвърди, че птиците могат да бъдат голям проблем за естетиката на покривното пространство, на терасите и парапетите. Това могат да споделят и собствениците на яхти, радарни кули и др. Но проблемите, които създават гълъбите и другите видове птици, не са само естетически. Освен че загрозява имота, птичият тор може да причини реални щети на строителните материали. Той крие опасност от заразяване с болести, представляващи опасност за обществото. Обикновено се предприема почистване на пространството.

ЗАЩО ТОЧНО ШИПОВЕ ПРОТИВ ПТИЦИ?

Разбира се, много по-лесно от почистването е превенцията и при липса на естествени хищници, които да контролират популацията на гълъбите, собствениците на имоти сами трябва да се грижат за това птиците да стоят далеч от сградите им. Ето защо много фирми и собственици предпочитат да инвестират в шипове против птици. 

Шипове против птици промоционални цени!

КАКВА Е РОЛЯТА НА ГРЕБЕНИТЕ ПРОТИВ ПТИЦИ?

Шиповете против птици са прост и бюджетен вариант, който предотвратява гълъбите и другите по-големи нежелани птици да намерят място за кацане на територията на сградата. Въпросните уреди пречат на пернатите да гнездят на покрива, да кацат по парапетите или да намерят удобно място, за да пускат изпражненията си. След като бъдат монтирани подходящите шипове, пернатите вече не могат да се настаняват на покрива или на парапетите, а вместо това трябва да се преместят другаде, спестявайки разходите за наемане на хора за почистване на птичи отпадъци.

ЗНАЕТЕ ЛИ ОТ КАКЪВ МАТЕРИАЛ ТРЯБВА ДА СА ИЗРАБОТЕНИ ШИПОВЕТЕ ПРОТИВ ПТИЦИ?

Шиповете против птици се предлагат в няколко разновидности, като най-често срещаните са от неръждаема стомана и пластмаса. И двата вида средства срещу птици са отлични възпиращи средства за пернатите по няколко причини, като основното е, че не позволяват кацане на птиците. Когато се монтират правилно, те действат перфектно. Лесни са за монтаж, приспособими са както към плоските, така и към извитите повърхности.

МОГАТ ЛИ ШИПОВЕТЕ ЗА ПТИЦИ ДА НАРАНЯТ ПЕРНАТИТЕ ВРЕДИТЕЛИ?

Не, те не нараняват птиците по никакъв начин.

 

 

Трайно отблъскване на птици с шипове на супер цени!

 

Освен това, всички върхове на шиповете срещу птици са затъпени, така че да не навредят на птиците, които се опитват да кацат по тях. Всичко, което правят те, е да накарат пернатите да разберат, че тази повърхност не е подходяща за гнездене и да си потърсят друго място. Ето защо шиповете за отблъскване птици са признати от всички институции като хуманно предпазно средство срещу птици. Това средство се счита за много по-хуманно от други видове такива, като химикалите, които могат трайно да засегнат способността на птиците да летят. Тъй като птиците са упорити, много по-добре е да ги отблъснем хуманно, отколкото да ги накараме да пострадат. Точно затова  шиповете против птици са най-добрият начин за защита от лястовици, гълъби, врабчета и други пернати животни.

КОЙ ВИД ДА ИЗБЕРЕМ – СТОМАНЕНИ ИЛИ ПЛАСТМАСОВИ?

Всеки от тях има своите предимства, които могат да го направят оптимален избор, в зависимост от конкретните нужди. Шиповете от неръждаема стомана са по-малко видими, тъй като слънчевата светлина може да направи метала почти невидим от повечето ъгли за виждане. Металът няма да се набива на очи на клиентите, което прави неръждаемата стомана чудесен избор за фирми, не желаещи да привлекат вниманието към опитите им да изгонят птиците далеч от сградата.

Пет редови шипове против птици - качество на изгодна цена!

Наблюденията на нашия екип от Ню Фреш ООД са, че в последно време особено предпочитани са 5 редовите шипове против птици. Те са полско производство и гаранцията им е уникално продължителна – 8-10 години. Те са направени от поцинкована стомана и са добре заоблени, а материалът на основата е поликарбонат - температурно устойчив и UV издръжлив. Този модел е чудесен вариант за големи повърхности.

Той създава предпазна бариера на повърхността, върху която се монтират. 

ПОЛИКАРБОНАТ ИЛИ СТОМАНА?

Поликарбонатните шипове за птици са по-къси от стоманените. Те са изработени от здрав поликарбонатен материал. Освен това пластмасовите такива са прозрачни и по-трудно забележими, което ги прави идеален избор за училища и детски градини. Когато искате хората да не ги забелязват, защото са проектирани да се съчетаят с фасадата или естетиката на сградата, поликарбонатните определено са правилният избор за Вас.

Ако Вашите проблеми са причинени от гълъби точно 5 редовите шипове против птици са варианта, на който трябва да се спрете. Те са с дължина 50 см, основата им е поликарбонатна, а стоманените шипове са гъсто разположени и осигуряват плътно покритие на повърхността, върху която са монтирани. По този начин отблъскват надеждно гълъбите от покриви, первази, фасади и др. 

 

 

Наблюденията на нашия екип от Ню Фреш ООД са, че в последно време особено предпочитани са 5 редовите шипове против птици. Те са полско производство и гаранцията им е уникално продължителна – 8-10 години. Те са направени от поцинкована стомана и са добре заоблени, а материалът на основата е поликарбонат - температурно устойчив и UV издръжлив. Този модел е чудесен вариант за големи повърхности.

Той създава предпазна бариера на повърхността, върху която се монтират. 

 

Поликарбонат или стомана?

Поликарбонатните шипове против птици са по-къси от стоманените. Тези шипове против птици са изработени от здрав поликарбонатен материал. Освен това пластмасовите шипове против птици са прозрачни и по-трудно забележеми, което ги прави идеален избор за училища и детски градини. Когато искате хората да не забелязват шиповете против птици, защото са проектирани да се съчетаят с фасадата или естетиката на сградата, поликарбонатните шипове определено са правилният избор за Вас.

Ако Вашите проблеми са причинени от гълъби точно 5 редовите шипове против птици са варианта, на който трябва да се спрете. Те са с дължина 50 см, основата им е поликарбонатна, а стоманените шипове са гъсто разположени и осигуряват плътно покритие на повърхността, върху която са монтирани. По този начин отблъскват надеждно гълъбите от покриви, первази, фасади и др. 

 

Стоманени пет редови шипове против птици на супер цена!

Можете да сте напълно спокойни, че който и модел бодли за птици, предлагани от Ню Фреш ООД, да изберете, то качеството и ефективността им ще отговори на Вашите нужди.
Основата на всички шипове против птици е разделена на няколко секции, които лесно могат да бъдат отчупени с ръка и да се монтират изключително точно. В основата им се намират дупки с уникален профил. При монтиране на приспособленията, лепилото преминава през тях, като оформя своеобразни тапи, които залепват основата към повърхността. Тя е произведена от висококачествен, UV устойчив поликарбонат, който издържа до 130°С без да губи своите механични свойства. Самите шипове са изработени от неръждаема стомана тип 304.

КАК И КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ И ДА КУПИТЕ ШИПОВЕ ПРОТИВ ПТИЦИ?

В днешния забързан свят, хората нямат време да обикалят по магазините, за да се снабдят с необходимите им артикули за борба с вредителите. Точно поради тази причина, Ню Фреш ООД е в услуга на всички нуждаещи се със своя онлайн магазин. По-голямата част от поръчките се изпълняват в деня, в който са направени. По телефона ще получите необходимата консултация за избрания от Вас продукт, която е напълно безплатна и неангажираща.

ЗА ШИПОВЕТЕ ИМА ЛИ ОТСТЪПКИ?

Цените са изключително достъпни, а често има невероятни отстъпки при повече от една поръчка. При поръчка на голямо количество шипове, също се предлагат отстъпки. 
Когато говорим за този тип средство, можете да попитате кои от предлаганите модели ще са ефективни за Вашата сграда. Трябва да знаете също, че Вашите бодли против птици пристигнат на посочения от Вас адрес напълно безплатно /когато стойността на поръчката надвишава 50 лв./.

След като сте избрали модела, можете да направите плащането си с карта. Ще имате и 3% отстъпка от цената на артикула.

Разбира се, можете да изберете да платите шиповете против птици и при доставката. При доставката винаги разполагате и с опцията да видите своята поръчка и тогава да направите плащането, за да сте сигурни, че сте купили това, което наистина сте искали.