Меню
Количка

Капани за молци

Производител: BROS - Полша Код на артикула: 028-79
Ароматизатор - закачалка против молци Лавандула BROS.Ефективно опазва дрехите от молци. Поставете закачалката в гардероба, съблекалнята или чекмеджето. Една закачалка опазва пространство от 1 м3 в продължение на 6 месеца...
3.20лв
Без данък:3.20лв
Производител: България Код на артикула: 703-902
Допълнителна Лепяща плоскост за Инсектицидна лампа Лайт Спайдър 1.Двустранно леплива плоскост с размери: дължина 45 см, височина 29 см.Предназначена е за инсектицидни лампи, които имат улей за поставяне между двете светещи UV пури.Улавя двойно повече летящи насекоми спрямо едностраните п..
12.60лв
Без данък:12.60лв
Производител: България Код на артикула: 412-902
Допълнителна Лепяща плоскост за Инсектицидна лампа Лайт Спайдър 2.Едностранно леплива плоскост с размери: дължина 50 см, височина 23 см.Отговоря на стандарта HACCP (ХАСЕП).Важно: Подмяната на лепливата плаката да се извършва периодично на всеки 2 месеца през летния период (целия то..
10.80лв
Без данък:10.80лв
Производител: България Код на артикула: 413-902
Допълнителна Лепяща плоскост за Инсектицидна лампа IP65.Едностранно леплива плоскост с размери: дължина 59.5 см, височина 35 см.Отговоря на стандарта HACCP (ХАСЕП). Важно: Подмяната на лепливата плаката да се извършва периодично на всеки 2 месеца през летния период (..
16.20лв
Без данък:16.20лв
Производител: PestWest - Англия Код на артикула: 2542-901
 Инсектицидна лампа Он-Топ Про 2 убиваща летящи насекоми (мухи, комари и др.) до 50 кв.м Описание:Уникална лампа с леплива плоскост за вграждане в окачени тавани. Патентован дизайн, не позволява изпадане на насекоми. Нечупливи, енергоспестяващи пури (2 х 14 W T5), елек..
588.00лв
Без данък:588.00лв
Производител: PestWest - Англия Код на артикула: 824832-2-901
Инсектицидна лампа срещу летящи насекоми (мухи, комари и др.) до 35 кв.м Описание:Дискретен модел с леплива плоскост. Изчистен дизайн. Възможност за стенен монтаж или свободно стоящ върху маса или барплот. Има елегантен вариант, изработен от бамбук. Eнергоспестяваща лампа (1 х ..
250.00лв
Без данък:250.00лв
Производител: PestWest - Англия Код на артикула: 824832-3-901
Инсектицидна лампа срещу летящи насекоми (мухи, комари и др.) до 35 кв.м Описание:Дискретен модел с леплива плоскост. Изчистен дизайн. Възможност за стенен монтаж или свободно стоящ върху маса или барплот. Има елегантен вариант, изработен от бамбук. Eнергоспестяваща лампа (1 х ..
250.00лв
Без данък:250.00лв
Производител: PestWest - Англия Код на артикула: 2546-901
Инсектицидна лампа срещу летящи насекоми (мухи, комари и др.) до 160 кв.мОписание: Уникален, здрав и мощен модел с високоволтова решетка за употреба на открито.  Висящ и свободно-стоящ монтаж.  Устойчива на външни атмосферни условия, защита от дъжд IPX4.  Eнергоспестяваща..
790.00лв
Без данък:790.00лв
Производител: PestWest - Англия Код на артикула: 2544-901
Инсектицидна лампа срещу летящи насекоми (мухи, комари и др.) до 160 кв.м Описание:Мощен и компактен модел с високоволтова решетка. Класически дизайн, икономична цена и минимална поддръжка. Стенен, висящ и свободно-стоящ монтаж. Енергоспестяващи пури (2 х 15 W T5), електронен д..
322.00лв
Без данък:322.00лв
Производител: Полша Код на артикула: 1554-16-10
Инсектицидна лампа убиваща летящи насекоми (мухи, комари и др.) до 100 кв.мУбиваща лампа с високо напрежение.Описание: Инсектицидните лампи са високо ефективни и естетически издържани уреди работещи с високо напрежение, които включват най-новите енергийно ефективни UV-светлинни технолог..
89.90лв
Без данък:89.90лв
Производител: BRIGHTER IMAGE Ltd. - Ирландия Код на артикула: 3043-10
Предимството на Инсектицидната лампата против мухи и други летящи насекоми е, че не само привлича насекомите с мощна 9W ултравиолетова светлина, след което ги убива с ток с високо напрежение, но и за разлика от другите модели тази лампа е снабдена и със всмукателен вентилатор, които засмук..
48.00лв
Без данък:48.00лв
Производител: SWISSINNO - Швейцария Код на артикула: 1243000-79
Инсектицидна лампа убиваща летящи насекоми (мухи, комари и др.) до 15 кв.мПриложениеУлтравиолетовата светлина LED привлича мухи, комари и др.насекоми върху електрически заредена мрежа. Ултравиолетова светлина е безопасна за хората и домашните любимци. В сравнение с флуоресцентнат..
58.90лв
Без данък:58.90лв
Показани 1 от 12 | 31 (3 Страници)

Още информация

Молците по храните и дрехите вкъщи

Най-често хранителният молец се появява в апартаментите чрез замърсени продукти (зърнени храни, сушени плодове, захар). Дори в магазин или склад насекомото прониква в опаковката през най-малките дупки и веднага започва да снася яйца. Напада както зърнени, така и бобови храни, а също ядки, сушените плодове и др. 

Дрешният молец е изключително устойчив - гъсеницата му може да оцелее при ниски температури, а ларвите му се хранят с естествени влакна като памук, вълна и кожа, нападайки дрехи, тапицерии, килими, дори и книжни подвързии. 
Тези вредни пеперуди се размножават бързо и могат да се установят дори в идеално чист и дезинфекциран дом. И двата вида обаче избягват пряката слънчева светлина и предпочитат непроветрени помещения, затова следва да поддържате свежестта на въздуха в дома си. Не забравяйте да извършвате профилактика с капани за молци, като за да постигнете успех в борбата с тях, трябва да изберете внимателно най-подходящия модел. 

При нужда от борба с молците, доверете се на Ню Фреш! Ние сме фирма, която работи с едни от най-добрите производители в сектора за борба с вредни инсекти. Предоставяме Ви професионални съвети, които са лесно и бързо приложими, а капаните с лепенки за молци са с доказано качество и без усилия хващат и елиминират щетите от вредителите! 

Видове капани за справяне с молците

Най-лесният начин да откриете вредните инсекти вкъщи е като използвате капани. Те служат както за улавяне на нашествениците, така и за проследяване на броя им и контрол на популацията. Това са картонени плоскости или къщички, покрити със слой незасъхващо лепило, които служат за мигновено улавяне на летящите насекоми. Веднъж попаднали в лепилото, пеперудите не могат да се освободят и изсъхват. В състава на лепилото или в отделно пакетче е включена и специална примамка, с неустоими аромати. 

Изборът на клопка, който следва да направите, отговаря на вида на вредното насекомо: дрешен или хранителен молец. 
Всеки модел съдържа различен тип феромонова примамка, предназначена за конкретния вид вредна пеперуда. Предимство на този тип средства е, че се използват лесно и са безвредни – не съдържат вредни химикали или биоцидни вещества. При нас ще откриете както единични бройки, така и комплекти на отлични цени. Освен това ви предлагаме и електронни уреди и инсектицидни лампи с лепливи плоскости, предназначени за улавяне на летящи насекоми големи помещения. 

Употреба на капаните против молци

Клопките следва да поставите на местата с присъствие на нежелани пеперуди и ларви или там, където предполагате, че може да има такива. Това са най-често кухни, шкафове, килери, гардероби и скринове. Предназначени са за употреба на закрито, тъй като лепилото не трябва да се мокри или праши. 

След като сгънете избрания от вас капан, според инструкцията на съответния модел и активирате примамката, трябва да го закачите на височина в помещението, или върху хоризонтална или вертикална повърхност в килера или шкафа. Благодарение на феромоновите примамки капаните ще привлекат насекомите и ще ги уловят, като по този начин ще ограничат размножаването и популацията им ще намалее. Ефективността им е между един и няколко месеца, когато един капан се запълни напълно, следва да го подмените с нов. 

Клопките са подходящи както за употреба в домашни условия, а и са сред предпочитаните от професионалистите средства, когато целта е да се проследи  ефективността на обработките, извършени с инсектицидни препарати. 

С помощта на професионалните клопки Мини Делта Трап нашите клиенти защитават успешно магазини за ядки, насипни зърнени и бобови култури, складове с тютюн и други обекти, свързани с производство и съхранение на храни. Свържете се с нашите сътрудници за персонална консултация и поръчайте своите ефективни капани срещу молци от NewFresh.org.