Меню
Количка

Гелове за хлебарки

Производител: Belgagri - Белгия Код на артикула: 261005-901
Магнум е биоциден препарат под формата на гел, който служи за унищожаване на пълзящи насекоми и по-специално хлебарки. Биоцидният продукт е ефективно средство в борбата и прогонването на вредителите, което притежава в съдържанието си активно вещество, влияещо като атрактант. Магнум гел действа за ун..
33.50лв
Без данък:33.50лв
Производител: Европейски съюз Код на артикула: 1-30-930
Адвион гел е примамка за унищожаване на всички видове хлебарки и един от най-високоефективните продукти на швейцарската фирма Syngenta.  Препаратът е изключително ефикасен като действа върху цялата популация от хлебарки. Предава се от едно възрастно на друго, а вкусът на инсектицида е наистина..
24.00лв
Без данък:24.00лв
Производител: Испания Код на артикула: 802601-901
Къщички с биоциден гел за унищожаване на хлебарки МАГНУМ Представляват капсули с гел  за самостоятелна борба с хлебарките в жилища, офиси, училища, кина, театри, хотели, складове, болници, предприятия за производство и търговия с храни, кораби, самолети, влакове и др. Действат  п..
9.99лв
Без данък:9.99лв
Производител: Европейски съюз Код на артикула: 4-30-930
Адвион гел е нова примамка за унищожаване на всички видове хлебарки и един от най-високоефективните продукти на швейцарската фирма Sygenta.Въз основа на изключителната си привлекателност за хлебарките, тази примамка се оказва изключително полезна особено заради не-отблъскващите и съставки. Тя д..
88.80лв 96.00лв
Без данък:88.80лв
Производител: Испания Код на артикула: 261020-901
ECOREX CONTAKT GEL Гел за хлебарки и мравки 300 млКонтактен инсектициден гел за унищожаване на пълзящи насекоми (хлебарки и мравки). Препарата представлява контактен инсектицид под формата на хидродиспергиращ се гел.  Унищожава мравки и хлебарки чрез контакт на насекомите с препарата, акт..
45.90лв
Без данък:45.90лв
Производител: Испания Код на артикула: 261015-901
ГЕЛ ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ ECOREX GEL ONE ПРОТИВ КАНАЛНА ХЛЕБАРКА И АМЕРИКАНСКА ХЛЕБАРКА Биоцид за контрол на хлебарките включително ориенталска канална хлебарка, американска хлебарка (включително Blatta orientalis и Periplaneta Americana) под формата на гел.  За приложение на открито и закрито в би..
99.99лв
Без данък:99.99лв
Производител: Европейски съюз Код на артикула: 2-30-930
Адвион гел е нова примамка за унищожаване на всички видове хлебарки и един от най-високоефективните продукти на швейцарската фирма Sygenta.Въз основа на изключителната си привлекателност за хлебарките, тази примамка се оказва изключително полезна особено заради не-отблъскващите и съставки. Тя д..
45.60лв 48.00лв
Без данък:45.60лв
Код на артикула: 822605-901
Той е и по-удобен работа при по-продължително третиране.  Може да се използва с всеки гел примамка в разфасовки от 20 до 40 гр.  Една доза от гел-примамката за хлебарки/мравки трябва да се нанесе на разстояние от един метър, в зависимост от размера на заразяването.  По този начин т..
75.50лв
Без данък:75.50лв
Производител: BAYER - Германия Код на артикула: 1029-905
Максфорс е ефективно средство за борба с хлебарки под формата на гел, който се поставя локално на определени места. В състава му се включва имидаклоприд 2.15 %, което се води силна инсектицидна съставка и емулгатори. Максфорс се предлага в опаковка от 20 гр под формата на спринцовка. Действа срещу в..
32.90лв
Без данък:32.90лв
Апликатор - пистолет за гел за мравки и хлебарки за гелове в разфасовки от 30 гр.
Временно изчерпан
Производител: BAYER - Германия Код на артикула: 2525
Към апликатора не е включен гел. Апликатора (пистолета) е за професионална употреба. С негова помощ може да се дозира много точно препарата, който използвате.Прецизен апликатор за унищожаване на хлебарки, мравки и термити. Издръжлив и лесен за използване прецизен апликатор, съвместим с повечет..
59.90лв
Без данък:59.90лв
Гел за хлебарки MAXFORCE IC, МАКСФОРС  АЙ СИ (BAYER) - 30 гр. Гел за хлебарки MAXFORCE IC, МАКСФОРС  АЙ СИ (BAYER) - 30 гр.
Временно изчерпан
Производител: BAYER - Германия Код на артикула: 1030-905
Максфорс е ефективно средство за борба с хлебарки под формата на гел, който се поставя локално на определени места. В състава му се включва имидаклоприд 2.15 %, което се води силна инсектицидна съставка и емулгатори. Максфорс се предлага в опаковка от 30 гр. под формата на спринцовка. Действа срещу ..
43.90лв
Без данък:43.90лв
КОМПЛЕКТ: Максфорс Платин - гел за хлебарки, Bayer + 10 бр капани за хлебарки + ПОДАРЪК Бутало КОМПЛЕКТ: Максфорс Платин - гел за хлебарки, Bayer + 10 бр капани за хлебарки + ПОДАРЪК Бутало
-5 % Временно изчерпан
Производител: BAYER - Германия Код на артикула: 354010-10-071
Комплектът съдържа: 1 бр. Гел за хлебарки Максфорс Платин, BAYER  10 бр. Капани с лепило за хлебарки - малки  Максфорс Платин Maxforce® Platin Bayer гел за хлебарки и люспеници - 30 гр.Вид на биоцида: гел готов за употребаКатегория на потребител..
85.40лв 89.90лв
Без данък:85.40лв
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)

Още информация

След като хлебарките веднъж са се заселили в дома ви, ще ви бъде истински трудно да се отървете от тях. Ще оцелеят и след ядрена катастрофа, и след зомби апокалипсис. Единственото, на което може да се надявате, са положителни промени във външния им вид след подобни събития. Положителни за тях, разбира се – в дома ви ще весело ще припкат хлебарки колкото понита, с по 16 антенки за всяка. В този случай вицът с тебеширите и кроткото рисуване в ъгъла изглежда напълно възможен вариант, макар да е изгубил забавния си нюанс.

 

За щастие, може да се абстрахирате от тези черни представи, защото добрите феи от компании Belgagri, Syngenta и Bayer са сготвили чуден прощален пир за вашите черно-кафяви натрапници. В менюто им присъства вълшебната думичка – гел за хлебарки. Звучи ви много приятно. Думите гел за хлебарки галят нежния ви слух. Разбира се, вие сте деликатна и изстрадала натура. По тази причина искате да споделите идеята за гела за хлебарки – най-вече с последните. За целта, трябва да научите повече. Питанията ви постепенно се обединяват в няколко основни, касаещи гела за хлебарки. Общо са 4.

 

1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ГЕЛЪТ ЗА ХЛЕБАРКИ?

Това e инсектицид, насочен така, че да избива болестотворните насекоми по местата, където живеят. За разлика от спрейовете, геловете за хлебарки не са „убийци”, които трябва да полепнат по тях. Вместо това, феите от трите бранда по-горе, са решили да вложат в продукта си неустоими атрактанти, прикрити от храната. И в този случай апетитът идва с яденето. Последното в живота. Хлебарките лесно поглъщат гела и се завръщат обратно в гнездото си, където като „немец в тила” пренасят слуз, изпражнения и трупове, разпространявайки убиващите активни съставки с мощен домино-ефект сред другите индивиди. Изглежда феите доста са мислили по въпроса, защото кратката времева разлика между поглъщането на гел за хлебарки и смъртта е точно толкова, колкото да се разпространи „заразата” сред останалите натрапници.

Спрейовете и аерозолни инсектициди, от друга страна, са предназначени да убиват „онези 2-3 хлебарки” в апартамента ви. С тяхната гибел, вие си решавате проблема. Но може ли да сте сигурни, че във вашата бяла спретната къщурка броят на хлебарките е равен на този на липите отпред? Спреят решава малкия проблем - гелът против хлебарки е тежка артилерия за проблеми, затворена в спринцовка. Поставянето на примамки на няколко места ще ускори цялостния процес. Бойните гелове за хлебарки са особено подходящи за труднодостъпни места, като например зад хладилници или в пукнатини, ъгли и уреди, където подозирате, че насекомите се крият.

2. КАК ДЕЙСТВА ГЕЛЪТ ЗА ХЛЕБАРКИ?

Просто, но ефективно – геловете против хлебарки съдържат един или комбинация от няколко вида инсектициди - фипронил, иноксикарб, имидаклоприд и др. - като всички те са смъртоносни. Предимство на геловете пред останалите средства за унищожаване на хлебарки е, че те действат върху цялата популация. Заразените с инсектициден гел възрастни инсекти умират, а след това биват изяждани от останалите представители на вида, тъй като хлебарките са канибали. Отровата има отложено действие, което позволява на заразените насекоми да се върнат в скривалищата си, където да умрат, така отровата достига в сърцето на популацията. 

3. КЪДЕ СЕ СЛАГА?

Oбщо взето тук възможностите не са никак малко. Например между хладилника и близкия уред, като например съдомиялната машина. След това препаратът може да се постави до мивката, зад отводнителната тръба, влизаща в стената. В ъглите на шкафове, зад микровълновата печка, тостер, смесител, кафемашина.
Добре е гелът за хлебарки да се постави и под съдомиялната машина и фурната и около уредите, чиято рамка се „среща” със стена.
Гел-инсектицидът може да се постави и в банята, в близост до сифон или зад казанчето на тоалетната. Добре е да се сложи и върху местата, където се образува конденз - например върховете на вратичките на шкафовете за медицински и козметични принадлежности.
Не бива да пропускате спалнята и шкафовете, поставени под ъгъл, зад телевизора, тонколони, компютърния монитор, стенните часовници, осветителните тела и др. Бъдете старателни, не пропускайте местата под основата на дивана, където се натрупват трохи. Поставете гелът против хлебарки и под спалнята и дълбоко под леглата на децата.

4. КАКВИ СА ЕФЕКТИВНИТЕ МАРКИ ГЕЛОВЕ ЗА ХЛЕБАРКИ?

  • Максфорс е убиец на хлебарки, който е концентриран и ефективен. Представлява бързо и ефективно решение, което можем да използваме безопасно у дома. Приложението му е лесно, без да представлява риск за здравето.
    Всичко, което трябва да направите, е да сложите няколко капки от гела срещу хлебарки с апликатора с форма на спринцовка по местата, където тези насекоми са склонни да се появяват. Продуктът действа като примамка, която привлича хлебарки, които се хранят с нея, а когато се върнат в гнездото, ще предадат пестицида сред останалата част от тях. 
  • Според феите на Amazon.com – гелът срещу хлебарки Адвион е продукт, държащ най-високи продажби в категория "Pest Control Baits & Lures". Рейтингът му от доволни клиенти е доближава 5 от 5 звезди, което значи хиляди доволни клиенти. Тази цифра не може да се пренебрегне. Адвион съдържа иноксикарб - ниско токсично вещество, подходящо за употреба в помещения за складирани на храни и фуражи. Може да поръчате 1 брой от гела срещу хлебарки или да спестите средства като вземете комплект от 2 броя Адвион или 4 броя гел на по-ниска цена. 
  • Предпочитан от нашите клиенти е доказано ефективният биоциден гел срещу хлебарки Магнум. Освен под формата на дозаторен апликатор, Магнум може да закупите и в специални пластмасови къщички, които са безопасни за употреба в домове, обитавани от кучета и котки. 

За да „затворите” цикъла, след като сте третирали с гел срещу хлебарки, добре е да спазвате добра хигиена в дома си и да запечатате процепите в къщата, за да не създавате среда за тях. Същото важи и за пукнатини по външните стени, както и всички евентуални местообитания на вредителите. Процесът е досаден и пипкав, но резултатът се отплаща страхотно, защото елиминирате повечето от любимите им места за скривалища и размножаване. Така единствените обитатели на дома ви ще сте вие и любимите ви хора.

Препоръчително е гелът да се използва периодично, в зависимост от степента на проблема с хлебарките. Обикновено производителите препоръчват приложение всеки месец

Геловете за хлебарки се смятат за относително безопасни за употреба в домашна среда, но все пак е важно да се спазват инструкциите на производителя и да се избягва контакт с кожата и очите.

Геловете за хлебарки обикновено са безопасни за употреба в домове с деца и домашни любимци, но все пак е важно да се съхраняват на места, недостъпни за деца и животни

Не, гелът за хлебарки е предназначен за употреба само вътре в дома или във вътрешни помещения като складове и мази. Той не е предназначен за употреба на открито поради риска от измиване при външните условия.

Времето, през което ефективността на гела за хлебарки ще продължи, може да варира в зависимост от условията на околната среда, нивото на инфестация и типа на продукта.Най-често препаратът може да продължи да действа около един месец.