Меню
Количка

Борба с Хлебарки

Производител: Belgagri - Белгия Код на артикула: 261005-901
Магнум е биоциден препарат под формата на гел, който служи за унищожаване на пълзящи насекоми и по-специално хлебарки. Биоцидният продукт е ефективно средство в борбата и прогонването на вредителите, което притежава в съдържанието си активно вещество, влияещо като атрактант. Магнум гел действа за ун..
33.50лв
Без данък:33.50лв
Производител: Европейски съюз Код на артикула: 1-30-930
Адвион гел е примамка за унищожаване на всички видове хлебарки и един от най-високоефективните продукти на швейцарската фирма Syngenta.  Препаратът е изключително ефикасен като действа върху цялата популация от хлебарки. Предава се от едно възрастно на друго, а вкусът на инсектицида е наистина..
24.00лв
Без данък:24.00лв
Производител: BAYER - Германия Код на артикула: 1157-905
К-Отрин СК25 е ефективен продукт на Bayer, произведен в Германия. Той е под формата на концентрат в опаковка от 100 мл и за приготвянето на работен разтвор трябва да се разреди. Инсектицидният препарат К-Отрин СК25 с остатъчна активност действа успешно срещу:пълзящи насекоми – ..
29.00лв
Без данък:29.00лв
Капан къщичка с лепило за Хлебарки - 3 бр., GARDIGO Капан къщичка с лепило за Хлебарки - 3 бр., GARDIGO
НОВО
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 668043-10
Капан къщичка с лепило за Хлебарки - 3 бр., Гардиго ГерманияСистема за наблюдение - Откриване на заразяване с хлебарки рано!Хлебарки се хващат в кухнята, килера, ресторанта, кетъринга… Капаните за хлебарки GARDIGO са лепкави капани без отрова Действат срещу всякакъв вид хлебарки Пр..
7.99лв
Без данък:7.99лв
Производител: Италия Код на артикула: 354010-901
Детектор за хлебарки - картонена конструкция с незасъхващо лепило. Предназначение :дава възможност за ранно откриване на нападението. Безопасен за околната среда, не съдържа пестициди. Точно локализира мястото на нападението. Дава възможност за измерване на ефективността на дезинсекци..
1.50лв
Без данък:1.50лв
Производител: BugAway Код на артикула: 802601-901
Къщички с биоциден гел за унищожаване на хлебарки МАГНУМ Представляват капсули с гел  за самостоятелна борба с хлебарките в жилища, офиси, училища, кина, театри, хотели, складове, болници, предприятия за производство и търговия с храни, кораби, самолети, влакове и др. Действат  п..
9.99лв
Без данък:9.99лв
Производител: HUNIGER Код на артикула: 12352-10
Hüniger натурален продукт за унищожаване на хлебарки. Хюнигер Хлебарки е 100% натурален продукт за унищожаване на хлебарки. Предимства:Безопасен за хора и животни. 100% естествен произход.  Бърз ефект. Ефективен и лесен за употреба на открито и закрито. Без..
7.59лв
Без данък:7.59лв
Производител: Швейцария Код на артикула: 1001-930
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АЙКЪН?Айкън 10 КС е високоефективен биоцид, произведен от швейцарския бранд Syngenta. Представлява микрокапсулирана суспензия, в която активното вещество е пречистен ламбда цихалотрин.КАК ДЕЙСТВА ПРЕПАРАТЪТ?Има бърз първоначален ефект, унищожаващ възрастни ..
7.40лв
Без данък:7.40лв
Гел за Хлебарки Адвион - 4 бр. х 30 гр. + ПОДАРЪК Бутало Гел за Хлебарки Адвион - 4 бр. х 30 гр. + ПОДАРЪК Бутало
ПРОМО -8 %
Производител: Европейски съюз Код на артикула: 4-30-930
Адвион гел е нова примамка за унищожаване на всички видове хлебарки и един от най-високоефективните продукти на швейцарската фирма Sygenta.Въз основа на изключителната си привлекателност за хлебарките, тази примамка се оказва изключително полезна особено заради не-отблъскващите и съставки. Тя д..
88.80лв 96.00лв
Без данък:88.80лв
Производител: Испания Код на артикула: 261020-901
ECOREX CONTAKT GEL Гел за хлебарки и мравки 300 млКонтактен инсектициден гел за унищожаване на пълзящи насекоми (хлебарки и мравки). Препарата представлява контактен инсектицид под формата на хидродиспергиращ се гел.  Унищожава мравки и хлебарки чрез контакт на насекомите с препарата, акт..
45.90лв
Без данък:45.90лв
Комплект 3 бр - Нокаут Универсал Knockout Universal - Унищожител на креватни дървеници  3 х 500 мл. Комплект 3 бр - Нокаут Универсал Knockout Universal - Унищожител на креватни дървеници  3 х 500 мл.
ПРОМО -6 %
Производител: Италия Код на артикула: 802020-3-901
Кnockout UniversalГотов за употреба инсектицид за унищожаване на креватни дървеници.  Knockout Universal има силен нок-даун ефект. Формулата съчетава три активни вещества, предлагащи до 6 месеца защита. Knockout Universal води до бърз ефект срещу широка гама от пълзящи и летящ..
48.30лв 51.60лв
Без данък:48.30лв
Производител: BROS - Полша Код на артикула: 084-79
Спрей аерозол за ефективно унищожаване на пълзящи насекоми (хлебарки, мравки) в помещенията.Начин на употреба: Затворете вратите и прозорците. Опръскайте помещението от поне метър растояние от стени, плотове и мебели. След приложението излезте от помещението и го оставете затворено за 15 минути...
9.50лв
Без данък:9.50лв
Показани 1 от 12 | 65 (6 Страници)

Още информация

Хлебарките пренасят над 45 вида болести, сред които са: дизинтерията, салмонелозата, коремния тиф, холерата, голям брой от стомашно–чревните инфекции, а също така и един от видовете хепатит, а именно хепатит А.

КАКВИ СРЕДСТВА ЗА БОРБА С ХЛЕБАРКИ ЩЕ ОТКРИЕТЕ В КАТЕГОРИЯТА?

Не можете да се отървете от досадните хлебарки? Домът или офиса, мазето или тавана, дори гаражът или градината ви гъмжат от вредители? Вижте кои са най-ефикасните начини за борба с хлебарки. Тези натрапници не са за подценяване, тъй като пренасят бактерии, зарази и болести. Изберете препарата, капана или устройството, което ще ви помогне в успешното справяне с хлебарки. Не излагайте здравето на своето семейство или служители на риск, вижте как да се отървете от вредителите веднъж завинаги.

ПРЕПАРАТИ ЗА БОРБА С ХЛЕБАРКИ

Унищожаване на хлебарки 1
Унищожаване на хлебарки - изберете от нас!

 

 

 

 

 

 

 

 

Хлебарките са един от най-упоритите вредители. Когато се появят веднъж, борбата с тях може да е много дълга. За щастие има достатъчно качествени препарати, с които да извършите успешното им унищожаване.

Винаги търсете висококачествени отрови за унищожаване на хлебарки, а не имитации или разредени продукти. Запознайте се с предимствата им и бъдете готови да платите по-висока цена за тях. Използването им ще ви гарантира бързо и лесно справяне с тях и други опасни вредители.

Ето и едни от най-добрите препарати: Фендонааерозолен спрей ,,Брос‘‘, Айкън 10 CSК-Отрин CK 25Фумигатор “Добол”Фикам 80 ВП.

Унищожаване на хлебарки 2

КАПАНИ-КЪЩИЧКИ ЗА ХЛЕБАРКИ

Капаните-къщички за хлебарки са един от най-разпространените методи за борба с досадните вредители. Те сдържат незасъхващо лепило и атрактант и вредителите директно залепват за тях. Капаните се поставят на места, където натрапниците преминават най-често – около канали, пукнатини или зад електрически уреди. Препоръчително е да не ги излагате на пряка слънчева светлина. Можете да оставите по няколко къщички в помещение за по-бързото отстраняване на вредители. Те действат средно между 3 и 4 седмици след залагане. След употреба можете да ги изхвърлите в контейнера за битови отпадъци. Хубавото е, че капаните-къщички не съдържат токсични вещества, нямат мирис и са лесни за употреба. Разбира се, трябва да ги държите далеч от деца.
 
ЛЕПИЛО ЗА СПРАВЯНЕ С ХЛЕБАРКИ

Аналог на капаните-къщички е лепилото. Можете да го поставите на парче от дебел картон, шперплат, дъска или подобен материал и да го сложите на местата, откъдето идват хлебарките. То е незасъхващо, незапалимо, нетоксично и без мирис.
Най-ефикасните капани и лепила за са на марките: Mondo-Verde, Scar4trap и Geotrap.

ЕЛЕКТРОНЕН КАПАН ЗА БОРБА С ХЛЕБАРКИ

За успешна борба с хлебарки, можете да изберете и електронен капан. Той работи без химикали, инсектициди и не причинява замърсяване. Унищожаването е скрито, така че няма да виждате остатъците им навсякъде из дома си. Освен това електронният капан е с красив дизайн, който лесно се вписва във всеки интериор. Нужно е единствено да го включите в електрическата мрежа чрез USB или захранващ кабел, които ще откриете в комплекта. Можете да изберете капан с марката Gardigo. Той ще се погрижи за ефикасното отстраняване както на хлебарки, така и на други вредители.

ГЕЛ ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ХЛЕБАРКИ

Гелът за унищожаване на хлебарки не е толкова популярен, колкото класическите отрови, но затова пък е изключително ефикасен. Той примамва вредителите, те го поглъщат и след като се върнат в гнездото си, заразяват цялото семейство. Докато със спрейовете може да убиете 2-3 натрапника, гелът служи за пълното справяне с хлебарките и техните гнезда. Той се предлага в удобни опаковки, за да можете да го поставите на труднодостъпни места, като например зад хладилника или готварската печка, под мивката и по ъглите на помещенията.
Геловете за борба с хлебарки съдържат няколко вида инсектициди - фипронил, иноксикарб, имидаклоприд. И трите са ефективни и смъртоносни. Приложението им е лесно и не представлява риск за здравето. Достатъчно е да сложите няколко капки от гела с апликатора с форма на спринцовка. Той действа като примамка, а след това активните му съставки ликвидират вредителите.
Ето кои са най-ефикасните гелове за борба с хлебарки: 
  • Максфорс гел - активен до 3 месеца след прилагане;
  • Магнум гел за хлебарки – има лавинообразен ефект и до 5-6 дни загива цялото гнездо; 
  • Адвион гел - 91% от клиентите твърдят, че този продукт е полезен, така че спокойно може да носи титлата „най-добър гел за унищожаване на хлебарки“.​

СЪВЕТИ ЗА ПОДДРЪЖКА НА ПОМЕЩЕНИЯТА СЛЕД ПРЕМАХВАНЕ НА ХЛЕБАРКИТЕ

След като се справите с успешното унищожаване на пълзящите насекоми, трябва да спазвате няколко правила, за да предотвратите повторната им проява. Поддържайте стриктна хигиена в помещенията, особено около любимите места на хлебарките – зад електрически уреди, около канали, пукнатини и труднодостъпни пространства. За да не се налага отново да прибягвате до нови средства, съхранявайте храната си в хладилника или в идеално затворени опаковки. Само няколко трохички са достатъчни, за да примамят вредителите отново. Не позволявайте натрупването на вестници, списания или торбички на едно място, защото отново ще се появят. Отстранете всички течове, защото водата привлича натрапниците. В противен случай отново ще търсите начини за борба. Запушете всички пукнатини в дома си, защото тези вредители могат да се промъкнат и през 1 мм разстояние. Когато не използвате мивката или ваната, запушете каналите им. Ако изпълните тези препоръки, няма да се налага отново да се борите с хлебарки.

БОРБА С ХЛЕБАРКИ С ПОМОЩТА НА НЮ ФРЕШ

Ние сме директен вносител на едни от най-големите и доказали се фирми в Европа в областта на прогонването на вредители. Предлагаме индивидуални консултации. Благодарение на тях всеки наш клиент прилага успешно методите за справяне с хлебарки и други натрапници в дома, офиса или градината си. Вече 10 години работим в онлайн търговията с продукти против вредители. В нашия онлайн магазин ще откриете най-ефективните начини за успешното справяне с всеки вредител.

Стремим се да предложим по няколко възможни  решения за всеки проблем. Знаем колко ценно е вашето време, затова изпращаме 80% от поръчките още същия ден. Даваме 100% гаранция за всички електронни устройства в сайта ни. Нашите продукти са се доказали в успешното унищожаване на хлебарки.
Ние сме единствените, които предоставяме 30-дневен тестов период за избрани електронни устройства против хлебарки. Предлагаме безплатна доставка за поръчка над 50 лв., специални отстъпки и намаления. Предварително ви казваме крайната цена, без скрити такси. Ние ви гарантираме безпроблемно и ефективно унищожаване на хлебарки и други вредители. Доверете се на опита. Изберете Ню Фреш!

 

Изборът на продукт зависи от степента на проблема и вида на хлебарките. Ако не сте сигурни, можете да започнете с капани или гелове, които са по-безопасни за употреба в дома и след това да преминете към по-силни продукти, ако е необходимо.

Ефективността зависи от качеството на продукта, вида на хлебарките и начина на приложение. Винаги следвайте инструкциите на производителя и бъдете търпеливи, тъй като някои продукти могат да изискват време, за да дадат резултати.

При работа с инсектициди и химикали е препоръчително да носите ръкавици, а в някои случаи и маска или предпазни очила. Уверете се, че помещението е добре проветрено по време на употребата.

Някои продукти за борба с хлебарки съдържат химикали, които могат да бъдат вредни за деца или домашни животни. Винаги дръжте продуктите извън обсега на деца и животни и следвайте инструкциите за безопасност на етикета.

Да, хлебарките могат да се появят отново, особено ако има източници на храна или входове, които не са запечатани. След като третирате дома си, поддържайте висока степен на чистота и използвайте превантивни мерки.