Борба със Змии и влечуги

Списъчен Изглед: Табличен
Подредба:
Борба със Змии и влечуги - Соларен подземен уред DIAMANT прогонващ къртици, сляпо куче, полевки и мравки, за 700 кв.м. GARDIGO на най-добра цена
Соларен подземен уред DIAMANT прогонващ къртици, сляпо куче, полевки и мравки, за 700 кв.м. GARDIGO
Цена:
58,90 лв
Борба със Змии и влечуги - Подземен електронен уред за борба със змии за 800 кв. м. - RR-2 на най-добра цена
Подземен електронен уред за борба със змии за 800 кв. м. - RR-2
Цена:
35,00 лв
Борба със Змии и влечуги - ЕКО спрей прогонващи змии Ecovit - 1000 мл. на най-добра цена
ЕКО спрей прогонващи змии Ecovit - 1000 мл.
Цена:
28,90 лв
Борба със Змии и влечуги - EKO Спрей прогонващ гущери и гекони Flortis - 500 мл. на най-добра цена
EKO Спрей прогонващ гущери и гекони Flortis - 500 мл.
Цена:
21,90 лв
Борба със Змии и влечуги - Гранули за отблъскване на змии Flortis - 1000 мл. на най-добра цена
Гранули за отблъскване на змии Flortis - 1000 мл.
Цена:
29,82 лв
Борба със Змии и влечуги - РЕЛИФ гранули неотровни прогонващи змии - 0,600 кг на най-добра цена
РЕЛИФ гранули неотровни прогонващи змии - 0,600 кг
Цена:
25,90 лв
Борба със Змии и влечуги - ПРЕПАРАТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИ - 0.250 кг. на най-добра цена
ПРЕПАРАТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИ - 0.250 кг.
Цена:
15,90 лв
Промоция Борба със Змии и влечуги - Подземен електронен уред за прогонване на къртици, сляпо куче и змии MOTOR MOLECHASER, за 1500 кв.м. на най-добра цена
Подземен електронен уред за прогонване на къртици, сляпо куче и змии MOTOR MOLECHASER, за 1500 кв.м.
Цена:
59,90 лв 49,90 лв
Борба със Змии и влечуги - ПРЕПАРАТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИ - 0.500 кг.  на най-добра цена
ПРЕПАРАТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИ - 0.500 кг.
Цена:
27,90 лв
Борба със Змии и влечуги - ПРЕПАРАТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИ - 1 кг. на най-добра цена
ПРЕПАРАТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИ - 1 кг.
Цена:
49,00 лв
Борба със Змии и влечуги - Капан с лепило за плъхове, мишки и едри гризачи, змии и гущери - 45 х 27 см. на най-добра цена
Капан с лепило за плъхове, мишки и едри гризачи, змии и гущери - 45 х 27 см.
Цена:
15,90 лв
Борба със Змии и влечуги - Алкална батерия  DURACELL ALKALINE, размер "D" (LR20) - 1 бр. на най-добра цена
Алкална батерия DURACELL ALKALINE, размер "D" (LR20) - 1 бр.
Алкалната батерия Duracell е подходяща за уреди против змии, влечуги, къртици, сляпо куче, полевки. ...
Цена:
5,40 лв
Борба със Змии и влечуги - Алкална батерия VARTA INDUSTRIAL PRO, размер размер "D" (R20) - 1 бр. на най-добра цена
Алкална батерия VARTA INDUSTRIAL PRO, размер размер "D" (R20) - 1 бр.
Цена:
4,50 лв

Кои влечуги са най-опасни?
Превенция срещу ухапване от змии
Срещу кои змии трябва да се борим?
Кои са ефикасните средства срещу змии?
Подземен уред срещу къртици, сляпо куче, полевки и змии, работещ с батерии за 1500 кв.м.
Rettil Raus спрей срещу Змии, Гущери, Гекони и други влечуги - 750 мл.
Rettil Raus гранули срещу Змии, Гущери, Гекони и други влечуги
Лепило срещу мишки, плъхове, змии, гущери, пълзящи насекоми - хлебарки, мравки и др. - 135 гр.
Обадете ни се и получете консултация за най-добрите продукти срещу змии

 

Кои влечуги са най-опасни?

Без съмнение, що се касае до влечугите, на първо място по опасност всички биха наредили именно змиите. За съжаление обаче никой не е застрахован от потенциална нежелана среща в тях, тъй като те винаги могат да бъдат срещнати по дворовете, в мазетата, на верандите, по ливадите, полетата, по обществените площадки и още на куп други места. Наясно сме, че освен зоолозите, никой друг не би желал да се ,,запознае‘‘ с тези студени влечуги, но с цел максимална информираност срещу змиите, е най-разумно да научите повече факти за тях.

Едва ли има някой, който да не е наясно с вредата от змийската отрова, която от множество години насам вече е класирана сред най-ефективните биологични оръжия в света на природата. И в това няма нищо странно! Точно поради тази причина и съществуват хиляди марки отрови срещу змии на пазара у нас, а и по света. Въпреки това, за да се създаде наистина мощно отблъскване на тези студенокръвни влечуги, е редно да се подберат правилните и изпитани за целта професионални продукти със сигурен произход.

Превенция срещу ухапване от змии

Ухапването от подобно влечуго не просто е опасно за човешкото здраве, но и съвсем лесно би могло да убие човек, който не е предприел достатъчно ефикасни мерки срещу змии. Така например, ако една от най-смъртоносните змии в света, а именно кобрата, ви ухапе, съществува огромна опасност от смърт. В случай, че отровата й попадне във вашите очи, тя изключително лесно би могла да ви ослепи напълно. Според специалисти зоолози, които се борят от дълги години срещу змиите, количеството на тяхната отрова е способна да усмърти цял един слон.

Срещу кои змии трябва да се борим?

Ухапванията от змии причиняват алергични реакции, невро-паралитична отрова, различни инфекции. Някои видове са силно (смъртоносно) отровни, като пепелянката, усойницата, остромуцунеста усойница, каменарка, котешка змия и вдлъбнаточел смок. Тяхната основна храна са гризачите (мишки, плъхове) и това може да ги доведе до градината Ви или даже дома Ви.

Ефикасни уреди и репеленти срещу змии на ниски цени

Ето защо е от съществено значение всички ние да предприемем наистина ефективни и навременни мерки срещу змиите, защото отдавна вече е доказано, че с тях шега изобщо не бива.

Кои са ефикасните средства срещу змии?

Най-добрите възможни предпазители срещу змии безспорно са специализираните за тази цел професионални продукти. Без тяхната употреба, никой не би могъл да се справи собственоръчно с иначе особено трудоемката вечна борба срещу змиите. Преди време например, благодарение на своите вярвания, а също и на липсата на всякакви подобни продукти срещу змии, хората са се борили срещу змиите чрез посаждането на чесън в техните дворове и градини.

И тъй като е почти невъзможно сам човек да води битка срещу змиите, които се намират извън неговия дом, оптималният вариант за него несъмнено е да предприеме нужните мерки срещу змиите в своя собствен двор у дома. С нашата днешна статия, ви подканваве да се запознаете с най-висококачествените и добри продукти в борбата срещу змиите на родния пазар, така че бъдещият ви избор да бъде максимално рентабилен, добър и подходящ.

Подземен уред срещу къртици, сляпо куче, полевки и змии, работещ с батерии за 1500 кв.м.

Изключително мултифункционален продукт срещу змии е произведеният в Швеция подземен уред ,,Silvalure’’. Негово безспорно предимство е фактът, че той действа не само срещу змии, но прогонва и други опасни вредители, като къртици, полевки и сляпо куче. Обхватът на ефективност на това висококачествено шведско устройство срещу змии покрива цели 1500 квадратни метра площ, сред която дворове, градини и оранжерии. 

Начинът на действие на този уред срещу змии е с помощта на механични вибрации, генерирани от специален мотор в продължение на 2-3 секунди. Монтирането на устройството срещу змии пък се извършва в отвор в почвата върху корпуса от алуминий. В никакъв случай не трябва да го поставяте в земята чрез натиск или удари, без преди това да сте му осигурили необходимата за целта дупка.

Rettil Raus спрей срещу Змии, Гущери, Гекони и други влечуги - 750 мл.

Друг също много добър продукт срещу змии на родния пазар е италианският спрей срещу змии ,,Rettil Raus’’, чието ефективно действие, освен срещу змии, се бори и с гущери, гекони и подобни влечуги. Покритието му е предназначено  срещу змии, които се намират върху различни обекти, като подове, оградни стени, алеи, стени на къщи, циментови площадки, павета и други. В състава на този висококачествен и ефективен спрей срещу змии се съдържат изцяло натурални есенции, благодарение на чиито аромати, действащи зле срещу змиите, същите мигновено бягат. Начинът на работа на спрея срещу змии е изключително лесен и приключва с напръскването на желаните пространства.

Ефикасни уреди и репеленти срещу змии на най-добри цени

Rettil Raus гранули срещу Змии, Гущери, Гекони и други влечуги 

Изключително интересен ,,прочит‘‘ на традиционните продукти срещу змии, са гранулите ,,Rettil Raus’’ срещу змии, които са произведени в Италия. Тяхната ефективност действа както срещу змии, така и срещу гетони, и гущери. Площта, която гранулите срещу змии достигат, е 50 квадратни метра. Този иновативен продукт срещу змии е импрегниран с ароматни есенции, които причиняват дискомфорт на влечугите и ги прогонват. Употребата на гранулите срещу змии се изразява в разпръскване на продукта срещу змии върху обитаваните от тях пространства, а именно дворове, градини, дървени трупи, цветни лехи и къмпинги.

Гранулите срещу змии може да вземете в опаковки от 1000 мл или икономичен вариант от 4000 мл. 

Лепило срещу мишки, плъхове, змии, гущери, пълзящи насекоми - хлебарки, мравки и др. - 135 гр.

Италианското лепило срещу змии, гущери, плъхове, хлебарки и мравки ,Mondo Verde’’ е специално, плътно и неизсъхващо лепило, подходящо за изработката на капани срещу змии и гризачи. Този продукт срещу змии не съдържа в състава си никакви активни вещества и не е опасен биоцид. Благодарение на него, се създават висококачествени капани срещу змии, като трябва да се нанесе върху дебел картон, дъска или шпертплат. Разнесено върху картонени или пластмасови ленти, разположени около дупки или прозорци, лепилото  срещу змии се превръща в сигурно оръжие срещу змии, гущери, бръмбари, щурци и други насекоми. В допълнение на това, професионалното лепило може да се използва също и срещу вредни инсекти в овощните градини, като за целта просто трябва да намажете всички стъбла на дърветата в околността с формата на пръстен.

Важно е да споменем факта, че всички гореизброени професионални продукти срещу змии и други вредители, е най-добре да закупите от официален вносител в страната. Ние от Ню Фреш можем да се похвалим със своята 10 годишна история на пазара за продукти срещу различни вредители, както и с множеството си доволни потребители.

Обадете ни се и получете консултация за най-добрите продукти срещу змии

Предлагаме редица предимства пред закупуването на тези специализирани продукти от друга фирма, сред които напълно безплатни консултации по телефона с цел избор на най-подходящ продукт срещу змии за вашите желания, безплатна доставка за продукти, струващи над 50 лева, 3 процента отстъпка при закупуване с карта, право на връщане на продукта в рамките на 30 дни, проверка на поръчаната пратка преди нейното финално заплащане и 24-месечна гаранция.

 

 

 

УРЕД ПРОТИВ ЗМИИ – ДОВЕРЕТЕ СЕ НА NEW FRESH

 

 

 

УРЕД ПРОТИВ ЗМИИ – NEW FRESH СМЕ ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР

New fresh сме онлайн магазин, специализиран в продажбата на лесни и ефективни решения за справяне с вредителите в дома и градината Ви, включително и уред против змии, и други продукти, които са изключително полезни в борбата със змии, гущери, гекони и други влечуги. Всеки клиент на Ню Фреш получава персонална консултация, било то за необходимия му уред против змии и сходни влечуги, или друг продукт, а не точно уред против змии, и после сам, без чужда помощ, успява да се справи ефективно с натрапниците като: нежелани мишки, плъхове, гълъби, свраки, врабчета, лястовици, змии, кучета, котки, белки, къртици и много други.

 

УРЕД ПРОТИВ ЗМИИ – ВИЗИТКАТА НИ Е ДОСТАТЪЧНО ПОКАЗАТЕЛНА

 

Уред против змии 1
Уред против змии - отървете се от влечугите!

Ние сме директен вносител на едни от най-големите и доказали се фирми в Европа в областта на прогонването на вредители, което гарантира, че около 93% от стоката ни е налична в склада на Ню Фреш. Наши доставчици са компании като Gardigo - Германия, Pelsis Ltd. – Англия, Concept Research Ltd. – Англия, Bird Free Ltd. – Англия, Control Zone Products Ltd. – Англия, Plastdiversity Lda – Португалия, Silvandersson Sweden AB – Швеция, Mondo Verde – Италия и др.

 

Екипът на New fresh се състои от мотивирани и образовани хора, специалисти с дългогодишен опит в борбата с вредителите. Ние винаги се стремим да предоставим персонална консултация, независимо дали става въпрос за специализиран уред против змии и други влечуги, или нещо, различно от уред против змии, защото Всеки клиент е важен за New fresh.

 

 

 

УРЕД ПРОТИВ ЗМИИ ОТ НЮ ФРЕШ – СИГУРНО РЕШЕНИЕ В БОРБАТА ПРОТИВ ЗМИИТЕ

Когато говорим за уред против змии – уред против змии, който винаги е сигурно решение в борбата с наглите влечуги, ние от Ню Фреш имаме предвид най-вече нашия специален електронен уред против змии. Електронният ни уред против змии е уред против змии, който Ви осигурява природосъобразен и хуманен начин да се отървете от тях. Установено е, че змиите са силно чувствителни към нискочестотни звуци и вибрации. Те приемат почвените вибрации като сигнал за опасност. Нашият електронен уред против змии излъчва звукови вибрации с ниска честота, които създават непоносима за змиите среда. Тези вибрации, излъчени от въпросния уред против змии, се разпространяват чрез почвата и ги принуждават да напуснат охраняваните площи като обикновено не се връщат повече.

 

Уред против змии 2
Уред против змии - качествени продутки!

Освен върху змии, този уред против змии на Ню Фреш въздейства и на подземни гризачи, които са основната им храна. По този начин допълнително се намалява плътността на змиите без отнемане на храната им. Вибрациите от нашия уред против змии се разпространяват в диаметър около 32 м. и покриват площ от 800 кв. м. Електронният уред против змии е напълно безвреден за хора и домашни любимци.

 

Предлаганият от нас уред против змии – уред против змии, на който можете да се доверите безусловно, се захранва с батерии. Излъчвана честота от него е 300 Нz. Ефективна защитавана площ: 800 кв. м. Размери: 38 см дължина / диаметър 6,5 см. И още нещо много важно: не забивайте електронния уред против змии в земята с чук или друг твърд предмет. Ефектът от работата на специалния ни уред против змии се проявява след 2-3 седмици и зависи от вида на почвата. Гаранция на нашия уред против змии е 2 години.

 

 

УРЕД ПРОТИВ ЗМИИ – НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ И ДРУГИ ПОЛЕЗНИ ПРОДУКТИ В БИТКАТА С НАГЛИТЕ ВЛЕЧУГИ

Освен гореописания уред против змии, ние от New fresh предлагаме и други полезни продукти в битката с наглите влечуги като:

  • Комплект против змии – подземен уред против змии за 1500 кв. м. + Rettil Raus спрей, прогонващи змии, гущери, гекони и други влечуги
  • Комплект против змии – подземен уред за 1500 кв. м. + Rettil Raus гранули, прогонващи змии
  • Rettil Raus спрей, прогонващ змии и други влечуги – 750 мл.
  • Rettil Raus гранули, прогонващи змии, гущери, гекони и други влечуги – 1000 мл.
  • Препарат, отблъскващ змии
  • Капан с лепило за плъхове, мишки и едри гризачи, змии и гущери
  • Комплект против змии – подземен уред за 1500 кв. м. + течен препарат, отблъскващ змии
  • Друго

УРЕД ПРОТИВ ЗМИИ – НЯКОИ ВАЖНИ ЗАБЕЛЕЖКИ

На вниманието на нашите клиенти, решили да се снабдят с уред против змии: някои животни/целеви вредители (мишки, плъхове, къртици, сляпо куче, мишки-полевки, змии), по природа чуват трудно в по-високия диапазон и могат да не бъдат засегнати. Моля, имайте предвид, че реакциите им може да варират значително, когато бъдат обхванати от тревога.

Реакциите варират от незабавно бягство до това, животното да тръгне към устройството (разбирайте въпросния уред против змии) и да седне или легне пред него! Накрая обаче резултатът е един и същ: избягване или бързо преминаване през зоната, която охранявате. Този процес обикновено отнема между 2 и 4 седмици. В извънредни случаи, обаче, той може да продължи до 3 месеца.

 

УРЕД ПРОТИВ ЗМИИ – ПРОДУКТИТЕ И УСЛУГИТЕ НА NEW FRESH СА ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО И ЕФЕКТИВНОСТ

 

Уред против змии 3
Уред против змии - купете през сайта ни!

Можете по всяко време да разгледате на сайта ни всички наши налични продукти, включително и наличния ни уред против змии – уред против змии, който няма да Ви разочарова. Освен това, отново на нашия сайт, винаги можете да получите повече информация за доставката на избраните от Вас електронни продукти.

 

Ние от New fresh предлагаме и уникална партньорска програма. Партньорската ни програма е безплатна и позволява на членовете й да печелят от продажбите, генерирани чрез връзки (линкове).

Не забравяйте и за промоциите ни – нищо чудно именно тук да намерите Вашия уред против змии, който уред против змии да реши проблемите Ви. Прегледайте и нашия специализиран блог, от който можете да получите много интересна и полезна информация за борбата с вредителите.

 

 

УРЕД ПРОТИВ ЗМИИ И НЮ ФРЕШ – ФИНАЛ

Като една иновативна, модерна и постоянно развиваща се компания, ние от Ню Фреш осъзнаваме значимостта на социалните мрежи в нашето съвремие – затова поддържаме и постоянно актуализираме нашата фейсбук страница. Няма да се изненадаме, ако именно тук успеете да намерите онзи уред против змии, от които имате нужда.

New fresh сме насреща в борбата с вредителите, включително и с уникалния ни уред против змии.

Доверете се на професионализма ни, вземете Вашия уред против змии - уред против змии, който няма да Ви разочарова!

 


УРЕД ПРОТИВ ЗМИИ – NEW FRESH СМЕ ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР
УРЕД ПРОТИВ ЗМИИ – ВИЗИТКАТА НИ Е ДОСТАТЪЧНО ПОКАЗАТЕЛНА
УРЕД ПРОТИВ ЗМИИ ОТ НЮ ФРЕШ – СИГУРНО РЕШЕНИЕ В БОРБАТА ПРОТИВ ЗМИИТЕ
УРЕД ПРОТИВ ЗМИИ – НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ И ДРУГИ ПОЛЕЗНИ ПРОДУКТИ В БИТКАТА С НАГЛИТЕ ВЛЕЧУГИ
УРЕД ПРОТИВ ЗМИИ – НЯКОИ ВАЖНИ ЗАБЕЛЕЖКИ
УРЕД ПРОТИВ ЗМИИ – ПРОДУКТИТЕ И УСЛУГИТЕ НА NEW FRESH СА ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО И ЕФЕКТИВНОСТ
УРЕД ПРОТИВ ЗМИИ И НЮ ФРЕШ – ФИНАЛ