Борба със Змии и влечуги

Списъчен Изглед: Табличен
Подредба:
Борба със Змии и влечуги - РЕЛИФ гранули неотровни прогонващи змии - 0,600 кг на най-добра цена
РЕЛИФ гранули неотровни прогонващи змии - 0,600 кг
Цена:
25,90 лв
Борба със Змии и влечуги - EKO Аерозол прогонващ змии, пръска се от 4 метра,  Flortis  на най-добра цена
EKO Аерозол прогонващ змии, пръска се от 4 метра, Flortis
Цена:
28,50 лв
Борба със Змии и влечуги - EKO Спрей прогонващ гущери и гекони Flortis - 500 мл. на най-добра цена
EKO Спрей прогонващ гущери и гекони Flortis - 500 мл.
Цена:
22,99 лв
Борба със Змии и влечуги - Гранули за отблъскване на змии Flortis - 1000 мл. на най-добра цена
Гранули за отблъскване на змии Flortis - 1000 мл.
Цена:
31,30 лв
Борба със Змии и влечуги - Подземен уред прогонващ къртици, сляпо куче, змии, Silvandersson за 1500 кв.м. на най-добра цена
Подземен уред прогонващ къртици, сляпо куче, змии, Silvandersson за 1500 кв.м.
Цена:
49,98 лв
Промоция Борба със Змии и влечуги - Подземен електронен уред за прогонване на къртици, сляпо куче и змии MOTOR MOLECHASER, за 1500 кв.м. на най-добра цена
Подземен електронен уред за прогонване на къртици, сляпо куче и змии MOTOR MOLECHASER, за 1500 кв.м.
Цена:
59,90 лв 49,90 лв
Борба със Змии и влечуги - Подземен електронен уред за борба със змии за 800 кв. м. - RR-2 на най-добра цена
Подземен електронен уред за борба със змии за 800 кв. м. - RR-2
Цена:
35,00 лв
Борба със Змии и влечуги - Соларен подземен уред DIAMANT прогонващ къртици, сляпо куче, полевки и мравки, за 700 кв.м. GARDIGO на най-добра цена
Соларен подземен уред DIAMANT прогонващ къртици, сляпо куче, полевки и мравки, за 700 кв.м. GARDIGO
Цена:
58,90 лв
Борба със Змии и влечуги - ПРЕПАРАТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИ - 0.250 кг. на най-добра цена
ПРЕПАРАТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИ - 0.250 кг.
Цена:
15,90 лв
Борба със Змии и влечуги - ПРЕПАРАТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИ - 0.500 кг.  на най-добра цена
ПРЕПАРАТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИ - 0.500 кг.
Цена:
27,90 лв
Борба със Змии и влечуги - ПРЕПАРАТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИ - 1 кг. на най-добра цена
ПРЕПАРАТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИ - 1 кг.
Цена:
49,00 лв
Борба със Змии и влечуги - Капан с лепило за плъхове, мишки и едри гризачи, змии и гущери - 45 х 27 см. на най-добра цена
Капан с лепило за плъхове, мишки и едри гризачи, змии и гущери - 45 х 27 см.
Цена:
16,70 лв
Борба със Змии и влечуги - Соларен подземен уред, прогонващ къртици, сляпо куче, полевки и мравки, за 700 кв. м. GARDIGO на най-добра цена
Соларен подземен уред, прогонващ къртици, сляпо куче, полевки и мравки, за 700 кв. м. GARDIGO
Цена:
25,90 лв
Промоция Борба със Змии и влечуги - Комплект: Подземен електронен уред Pulsar, Гел за къртици Flortis, Карбид гранули на най-добра цена
Комплект: Подземен електронен уред Pulsar, Гел за къртици Flortis, Карбид гранули
Цена:
81,47 лв 77,40 лв
Борба със Змии и влечуги - Подземен електронен уред Pulsar, за прогонване на змии, къртици и сляпо куче, KERBL на най-добра цена
Подземен електронен уред Pulsar, за прогонване на змии, къртици и сляпо куче, KERBL
Цена:
49,99 лв
Борба със Змии и влечуги - Алкална батерия VARTA INDUSTRIAL PRO, размер размер "D" (R20) - 1 бр. на най-добра цена
Алкална батерия VARTA INDUSTRIAL PRO, размер размер "D" (R20) - 1 бр.
Цена:
4,50 лв
Борба със Змии и влечуги - Алкална батерия  DURACELL ALKALINE, размер "D" (LR20) - 1 бр. на най-добра цена
Алкална батерия DURACELL ALKALINE, размер "D" (LR20) - 1 бр.
Алкалната батерия Duracell е подходяща за уреди против змии, влечуги, къртици, сляпо куче, полевки. ...
Цена:
5,40 лв
Борба със Змии и влечуги - ЕКО спрей прогонващи змии Ecovit - 1000 мл. на най-добра цена
ЕКО спрей прогонващи змии Ecovit - 1000 мл.
Цена:
28,90 лв

 

 

КОИ ВЛЕЧУГИ СА НАЙ-ОПАСНИ?

Без съмнение, що се касае до влечугите, на първо място по опасност всички биха наредили именно змиите. За съжаление обаче никой не е застрахован от потенциална нежелана среща в тях, тъй като те винаги могат да бъдат срещнати по дворовете, в мазетата, на верандите, по ливадите, полетата, по обществените площадки и още на куп други места. Наясно сме, че освен зоолозите, никой друг не би желал да се ,,запознае‘‘ с тези студени влечуги, но с цел максимална информираност срещу змиите, е най-разумно да научите повече факти за тях.

Едва ли има някой, който да не е наясно с вредата от змийската отрова, която от множество години насам вече е класирана сред най-ефективните биологични оръжия в света на природата. И в това няма нищо странно! Точно поради тази причина и съществуват хиляди марки отрови срещу змии на пазара у нас, а и по света. Въпреки това, за да се създаде наистина мощно отблъскване на тези студенокръвни влечуги, е редно да се подберат правилните и изпитани за целта професионални продукти със сигурен произход.

ЗАЩО ДА СЕ БОРИМ СРЕЩУ ЗМИИ?

Ухапването от подобно влечуго не просто е опасно за човешкото здраве, но и съвсем лесно би могло да убие човек, който не е предприел достатъчно ефикасни мерки срещу змии. Така например, ако една от най-смъртоносните в света, а именно кобрата, ви ухапе, съществува огромна опасност от смърт. В случай, че отровата й попадне във вашите очи, тя изключително лесно би могла да ви ослепи напълно. Според специалисти зоолози, които се борят от дълги години срещу тях, количеството на тяхната отрова е способна да усмърти цял един слон.

СРЕЩУ КОИ ЗМИИ ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ?

Ухапванията от змии причиняват алергични реакции, невро-паралитична отрова, различни инфекции. Някои видове са силно (смъртоносно) отровни, като пепелянката, усойницата, остромуцунеста усойница, каменарка, котешка змия и вдлъбнаточел смок. Тяхната основна храна са гризачите (мишки, плъхове) и това може да ги доведе до градината Ви или даже дома Ви.

 

 

Ефикасни уреди и репеленти срещу змии на ниски цени

Ето защо е от съществено значение всички ние да предприемем наистина ефективни и навременни мерки срещу влечугите, защото отдавна вече е доказано, че с тях шега изобщо не бива.

КОИ СА ЕФИКАСНИТЕ СРЕДСТВА СРЕЩУ ЗМИИ?

Най-добрите възможни предпазители срещу змии безспорно са специализираните за тази цел професионални продукти. Без тяхната употреба, никой не би могъл да се справи собственоръчно с иначе особено трудоемката вечна борба срещу змиите. Преди време например, благодарение на своите вярвания, а също и на липсата на всякакви подобни продукти за справяне с тях, хората са се борили чрез засаждането на чесън в техните дворове и градини.

И тъй като е почти невъзможно сам човек да води битка срещу влечуги, които се намират извън неговия дом, оптималният вариант за него несъмнено е, да предприеме нужните мерки за защита на своя собствен двор у дома. Запознайте се с най-висококачествените и добри продукти в борбата срещу змиите на родния пазар, така че бъдещият ви избор да бъде максимално рентабилен, добър и подходящ.

Подземен електронен уред за прогонване на къртици, сляпо куче и змии MOTOR MOLECHASER, за 1500 кв.м.

Изключително мултифункционален продукт е произведеният в Тайван подземен уред Motor Molchaser. Негово безспорно предимство е фактът, че той действа не само срещу змии, но прогонва и други опасни вредители, като къртици, полевки и сляпо куче. Обхватът на ефективност на това висококачествено шведско устройство покрива цели 1500 квадратни метра площ, сред която дворове, градини и оранжерии. 

Начинът на действие на този уред е с помощта на механични вибрации, генерирани от специален мотор в продължение на 2-3 секунди. Монтирането на устройството срещу змии пък се извършва в отвор в почвата върху корпуса от алуминий. В никакъв случай не трябва да го поставяте в земята чрез натиск или удари, без преди това да сте му осигурили необходимата за целта дупка.

ЕКО спрей прогонващ змии Ecovit - 1000 мл.

Друг също много добър продукт на родния пазар е италианският спрей срещу змии Ecovit, чието ефективно действие, освен срещу змии, се бори и с гущери, гекони и подобни влечуги. Покритието му е предназначено  срещу такива, които се намират върху различни обекти, като подове, оградни стени, алеи, стени на къщи, циментови площадки, павета и други. В състава на този висококачествен и ефективен спрей се съдържат изцяло натурални есенции, благодарение на чиито аромати, действащи зле срещу змиите, същите мигновено бягат. Начинът на работа на спрея срещу е изключително лесен и приключва с впръскването на желаните пространства.

Гранули за отблъскване на змии Flortis - 1000 мл.

Изключително интересен ,,прочит‘‘ на традиционните продукти са гранулите срещу змии Flortis’, които са произведени в Италия. Тяхната ефективност действа както срещу змии, така и срещу гекони, и гущери. Площта, която гранулите достигат е 50 квадратни метра. Този иновативен продукт е импрегниран с ароматни есенции, които причиняват дискомфорт на влечугите и ги прогонват. Употребата на гранулите се изразява в разпръскване на продукта върху обитаваните от тях пространства, а именно дворове, градини, дървени трупи, цветни лехи и къмпинги.

Гранулите срещу змии може да вземете в опаковка от 1000 мл или във вариант от 600 гр

Капан с лепило за плъхове, мишки и едри гризачи, змии и гущери - 45 х 27 см.

Капанът с лепило срещу змии, гущери и едри гризачи е покрит със специално, плътно и незасъхващо лепило, подходящо за изработката на капани срещу влечуги и гризачи. Този продукт не съдържа в състава си никакви активни вещества и не е опасен биоцид. Благодарение на него вредителите са улавят лесно и бързо, като веднъж залепнали за капана, не могат да се освободят или избягат. В състава на лепилото е добавен и атрактивен аромат на фъстъчено масло, който привлича змиите, гущерите, мишките и плъховете. Размерите на капана 45 х 27 см. Са съобразени с големината на целевите вредители. Важно е да споменем факта, че всички гореизброени професионални продукти срещу змии и други вредители, е най-добре да закупите от официален вносител в страната. Ние от Ню Фреш можем да се похвалим със своята 10 годишна история на пазара за продукти срещу различни вредители, както и с множеството си доволни потребители.

ОБАДЕТЕ НИ СЕ И ПОЛУЧЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ ЗА НАЙ-ДОБРИТЕ ПРОДУКТИ СРЕЩУ ЗМИИ

Предлагаме редица предимства пред закупуването на тези специализирани продукти от друга фирма, сред които напълно безплатни консултации по телефона с цел избор на най-подходящ продукт срещу змии за вашите желания, безплатна доставка за продукти, струващи над 50 лева, 3 процента отстъпка при закупуване с карта, право на връщане на продукта в рамките на 30 дни, проверка на поръчаната пратка преди нейното финално заплащане и 24-месечна гаранция.