Меню
Количка

Борба със Змии и влечуги

Производител: Flortis - Италия Код на артикула: 1309990-10
EKO Аерозол прогонващ гущери и гекони Flortis- 0.600 мл.EKO Аерозол прогонващ гущери и гекони Flortis -  600 мл. съдържа ароматни есенции, действащи за отблъскване на влечуги от третираните пространства, без да вреди на тях или на други животни. Естествените есенции в спрея, създават дис..
28.50лв
Без данък:28.50лв
Производител: Flortis - Италия Код на артикула: 1230681-10
EKO Спрей прогонващ гущери и гекони Flortis- 0.500 мл.EKO Спрей прогонващ гущери и гекони Flortis -  500 мл. съдържа ароматни есенции, действащи за отблъскване на влечуги от третираните пространства, без да вреди на тях или на други животни. Естествените есенции в спрея, създават дискомф..
22.99лв
Без данък:22.99лв
Производител: Flortis - Италия Код на артикула: 1230720-10
Гранулите срещу змии Flortis представляват напоени с ароматни есенции миниатюрни сухи топчета, които ефективно отблъскват влечугите от третираните зони. Те се използват за ефективно отблъскване на змии и гущери и представляват съвременна алтернатива на класическите продукти за борба с тях като камфо..
31.30лв
Без данък:31.30лв
Производител: България Код на артикула: 3777-79
Елекронният уред за борба със змии Ви осигурява природосъборазен и хуманен начин да се отървете от тях. Установено е че змиите са силно чувствителни към нискочестотни звуци и вибрации. Те приемат почвните вибрации като сигнал за опасност. Уредът излъчва звукови вибрации с ниска честота, ..
35.00лв
Без данък:35.00лв
Производител: Италия Код на артикула: 2045-10
Гранулиран продукт, съдържащ ароматни есенции, действащ за отблъскване на влечуги (змии, гущери ) от третираните пространства без да вреди на тях или на други животни.Употреба: Разпръснете продукта в пространството, което е нападнато от влечуги или в пространството, в което не трябва да прониква..
15.90лв
Без данък:15.90лв
Производител: Италия Код на артикула: 2046-10
Гранулиран продукт, съдържащ ароматни есенции, действащ за отблъскване на влечуги (змии, гущери ) от третираните пространства без да вреди на тях или на други животни.Употреба: Разпръснете продукта в пространството, което е нападнато от влечуги или в пространството, в което не трябва да про..
27.90лв
Без данък:27.90лв
Производител: Италия Код на артикула: 1020-10
Гранулиран продукт, съдържащ ароматни есенции, действащ за отблъскване на влечуги (змии, гущери ) от третираните пространства без да вреди на тях или на други животни.Употреба: Разпръснете продукта в пространството, което е нападнато от влечуги или в пространството, в което не трябва да про..
49.00лв
Без данък:49.00лв
Производител: Италия Код на артикула: 802310-901
Наименование: Ралиф гранули за отблъскване на змии Продължително действие. Държи змиите надалече, дори и на открито. Начин на употреба и дози: Поръсете продукта на тънък слой по пътечките на влечугите или по местата, които предполагате, че обитават. При употреба на открито: може да увеличите..
25.90лв
Без данък:25.90лв
Производител: Италия Код на артикула: 025-79
Спрей за защита от змии и гущери 1000 мл. (течен)Готова за употреба течност с натурални есенции от различни видове етерични масла за отблъскване на змии, гущери, влечуги от третираните места.Съдаржание: вода, нейонни емулсии, есенция и натурални масла.Начин на употреба и д..
33.00лв
Без данък:33.00лв
Подземен електронен уред за прогонване на къртици, сляпо куче и змии MOTOR MOLECHASER, за 1500 кв.м. Подземен електронен уред за прогонване на къртици, сляпо куче и змии MOTOR MOLECHASER, за 1500 кв.м.
ПРОМО -17 %
Производител: Тайван Код на артикула: 3019-904
Уред за защита от ПОДЗЕМНИ ГРИЗАЧИ и ЗМИИ, създаващ механични вибрации в почвата чрез мотор с ексцентрик, оформен в алуминиев корпус. Сигурна защита при минимален разход на усилия и средства.Подземните гризачи и змиите имат лошо зрение, но затова природата ги е дарила с изключителен слух и чувст..
49.90лв 59.90лв
Без данък:49.90лв
Производител: Silvandersson Sweden AB, Швеция Код на артикула: 150410-10
Уредът е подземен, работещ на батерии и служи за прогонване на подземни гризачи, като къртици, сляпо куче, полевки, нанасящи вреди на градините. Устройството има доказана ефективност и срещу влечуги, като змии. Действието му е подземно, а обхватът му е 1500 кв.м. и големината му се характеризира кат..
49.98лв
Без данък:49.98лв
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 70035-10
Имате проблеми с къртици и сляпо куче в градината? Полевки са се настанили в имота Ви? Не можете да се справите с мравките?Уредът срещу подземни вредители на немския бранд Gardigo е електронно соларно устройство, излъчващо ултразвукови вибрации и кварцови честоти. Мощните сигнали на алуминиевото..
58.90лв
Без данък:58.90лв
Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)

Още информация

 

 

КОИ ВЛЕЧУГИ СА НАЙ-ОПАСНИ?

Без съмнение, що се касае до влечугите, на първо място по опасност всички биха наредили именно змиите. За съжаление обаче никой не е застрахован от потенциална нежелана среща в тях, тъй като те винаги могат да бъдат срещнати по дворовете, в мазетата, на верандите, по ливадите, полетата, по обществените площадки и още на куп други места. Наясно сме, че освен зоолозите, никой друг не би желал да се ,,запознае‘‘ с тези студени влечуги, но с цел максимална информираност срещу змиите, е най-разумно да научите повече факти за тях.

Едва ли има някой, който да не е наясно с вредата от змийската отрова, която от множество години насам вече е класирана сред най-ефективните биологични оръжия в света на природата. И в това няма нищо странно! Точно поради тази причина и съществуват хиляди марки отрови срещу змии на пазара у нас, а и по света. Въпреки това, за да се създаде наистина мощно отблъскване на тези студенокръвни влечуги, е редно да се подберат правилните и изпитани за целта професионални продукти със сигурен произход.

ЗАЩО ДА СЕ БОРИМ СРЕЩУ ЗМИИ?

Ухапването от подобно влечуго не просто е опасно за човешкото здраве, но и съвсем лесно би могло да убие човек, който не е предприел достатъчно ефикасни мерки срещу змии. Така например, ако една от най-смъртоносните в света, а именно кобрата, ви ухапе, съществува огромна опасност от смърт. В случай, че отровата й попадне във вашите очи, тя изключително лесно би могла да ви ослепи напълно. Според специалисти зоолози, които се борят от дълги години срещу тях, количеството на тяхната отрова е способна да усмърти цял един слон.

СРЕЩУ КОИ ЗМИИ ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ?

Ухапванията от змии причиняват алергични реакции, невро-паралитична отрова, различни инфекции. Някои видове са силно (смъртоносно) отровни, като пепелянката, усойницата, остромуцунеста усойница, каменарка, котешка змия и вдлъбнаточел смок. Тяхната основна храна са гризачите (мишки, плъхове) и това може да ги доведе до градината Ви или даже дома Ви.

 

 

Ефикасни уреди и репеленти срещу змии на ниски цени

Ето защо е от съществено значение всички ние да предприемем наистина ефективни и навременни мерки срещу влечугите, защото отдавна вече е доказано, че с тях шега изобщо не бива.

КОИ СА ЕФИКАСНИТЕ СРЕДСТВА СРЕЩУ ЗМИИ?

Най-добрите възможни предпазители срещу змии безспорно са специализираните за тази цел професионални продукти. Без тяхната употреба, никой не би могъл да се справи собственоръчно с иначе особено трудоемката вечна борба срещу змиите. Преди време например, благодарение на своите вярвания, а също и на липсата на всякакви подобни продукти за справяне с тях, хората са се борили чрез засаждането на чесън в техните дворове и градини.

И тъй като е почти невъзможно сам човек да води битка срещу влечуги, които се намират извън неговия дом, оптималният вариант за него несъмнено е, да предприеме нужните мерки за защита на своя собствен двор у дома. Запознайте се с най-висококачествените и добри продукти в борбата срещу змиите на родния пазар, така че бъдещият ви избор да бъде максимално рентабилен, добър и подходящ.

Подземен електронен уред за прогонване на къртици, сляпо куче и змии MOTOR MOLECHASER, за 1500 кв.м.

Изключително мултифункционален продукт е произведеният в Тайван подземен уред Motor Molchaser. Негово безспорно предимство е фактът, че той действа не само срещу змии, но прогонва и други опасни вредители, като къртици, полевки и сляпо куче. Обхватът на ефективност на това висококачествено шведско устройство покрива цели 1500 квадратни метра площ, сред която дворове, градини и оранжерии. 

Начинът на действие на този уред е с помощта на механични вибрации, генерирани от специален мотор в продължение на 2-3 секунди. Монтирането на устройството срещу змии пък се извършва в отвор в почвата върху корпуса от алуминий. В никакъв случай не трябва да го поставяте в земята чрез натиск или удари, без преди това да сте му осигурили необходимата за целта дупка.

ЕКО спрей прогонващ змии Ecovit - 1000 мл.

Друг също много добър продукт на родния пазар е италианският спрей срещу змии Ecovit, чието ефективно действие, освен срещу змии, се бори и с гущери, гекони и подобни влечуги. Покритието му е предназначено  срещу такива, които се намират върху различни обекти, като подове, оградни стени, алеи, стени на къщи, циментови площадки, павета и други. В състава на този висококачествен и ефективен спрей се съдържат изцяло натурални есенции, благодарение на чиито аромати, действащи зле срещу змиите, същите мигновено бягат. Начинът на работа на спрея срещу е изключително лесен и приключва с впръскването на желаните пространства.

Гранули за отблъскване на змии Flortis - 1000 мл.

Изключително интересен ,,прочит‘‘ на традиционните продукти са гранулите срещу змии Flortis’, които са произведени в Италия. Тяхната ефективност действа както срещу змии, така и срещу гекони, и гущери. Площта, която гранулите достигат е 50 квадратни метра. Този иновативен продукт е импрегниран с ароматни есенции, които причиняват дискомфорт на влечугите и ги прогонват. Употребата на гранулите се изразява в разпръскване на продукта върху обитаваните от тях пространства, а именно дворове, градини, дървени трупи, цветни лехи и къмпинги.

Гранулите срещу змии може да вземете в опаковка от 1000 мл или във вариант от 600 гр

Капан с лепило за плъхове, мишки и едри гризачи, змии и гущери - 45 х 27 см.

Капанът с лепило срещу змии, гущери и едри гризачи е покрит със специално, плътно и незасъхващо лепило, подходящо за изработката на капани срещу влечуги и гризачи. Този продукт не съдържа в състава си никакви активни вещества и не е опасен биоцид. Благодарение на него вредителите са улавят лесно и бързо, като веднъж залепнали за капана, не могат да се освободят или избягат. В състава на лепилото е добавен и атрактивен аромат на фъстъчено масло, който привлича змиите, гущерите, мишките и плъховете. Размерите на капана 45 х 27 см. Са съобразени с големината на целевите вредители. Важно е да споменем факта, че всички гореизброени професионални продукти срещу змии и други вредители, е най-добре да закупите от официален вносител в страната. Ние от Ню Фреш можем да се похвалим със своята 10 годишна история на пазара за продукти срещу различни вредители, както и с множеството си доволни потребители.

ОБАДЕТЕ НИ СЕ И ПОЛУЧЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ ЗА НАЙ-ДОБРИТЕ ПРОДУКТИ СРЕЩУ ЗМИИ

Предлагаме редица предимства пред закупуването на тези специализирани продукти от друга фирма, сред които напълно безплатни консултации по телефона с цел избор на най-подходящ продукт срещу змии за вашите желания, безплатна доставка за продукти, струващи над 50 лева, 3 процента отстъпка при закупуване с карта, право на връщане на продукта в рамките на 30 дни, проверка на поръчаната пратка преди нейното финално заплащане и 24-месечна гаранция.

Наличието на змии може да бъде разпознато по следи от тяхното придвижване, изоставени кожи, както и промяна в поведението на домашните любимци, които могат да бъдат неспокойни при тяхното присъствие.

Ако забележите змия в близост до домашни животни или деца, незабавно отдалечете животните и децата от района. Не се опитвайте да хванете или убиете змията. Използвайте доказаните уреди и препарати против змии.

Естествени средства като етерични масла могат да действат като отблъскващи средства. Те могат да бъдат прилагани около периметъра на двора или градината чрез напръскване или поставяне на памучни тампони, накиснати в маслото. Но разбира се, най-ефективните методи са използването на уреди и препарати срещу змии.