Меню
Количка

Измервателни уреди

Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-31.1142.11-2
Описание на продукта:  Идеален за бърза проверка на телесната температура на много хора. Особеното предимство е краткото време за реакция (<0,5 секунди). Инфрачервените измервателните устройства също са популярни в хранително-вкусовата промишленост, тъй като се изме..
318.00лв
Без данък:318.00лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-31.1142.11
Описание на продукта:  Идеален за бърза проверка на телесната температура на много хора. Особеното предимство е краткото време за реакция (<0,5 секунди). Инфрачервените измервателните устройства също са популярни в хранително-вкусовата промишленост, тъй като се изме..
159.00лв
Без данък:159.00лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-31.1046
Спецификация на продукта:"LOG 10" ви позволява точно да следите и записвате температурата, независимо дали транспортирате деликатни продукти, хладилни складове, сървърни помещения или задължителни протоколи за тестване. Температурата в помещението може да се контролира за по-дълги периоди о..
185.80лв
Без данък:185.80лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-31.1057.02
Приложение:  LOG200T е дата логер за проследяване, записване и аларма на температурата.Области на приложение включват  мониторинг на температурата на складови помещения, транспортни средства и др.Дата логера е с вграден USB порт и може да се свърже без кабели до..
183.50лв
Без данък:183.50лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-31.1058.02
Приложение:  LOG210T е дата логер за проследяване, записване и аларма на температурата и влажноста.Области на приложение включват  мониторинг на температурата и влажноста на складови помещения, транспортни средства и др.Дата логера е с вграден USB порт и може да..
221.10лв
Без данък:221.10лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-31.1059.02
Приложение:  LOG200T е дата логер за проследяване, записване и аларма на температурата, влажността и налягането.Области на приложение включват  мониторинг на температурата и влажноста на складови помещения, транспортни средства и др.Дата логера е с вграден ..
254.00лв
Без данък:254.00лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-31.1056
Приложение:LOG32THP е дата логер за проследяване, записване и аларма на температурата. влажност и налягане.Области на приложение включват мониторинг на температурата, влажността и налягането на складови помещения, транспортни средства и др.  Дата логера е с вграден USB порт и..
225.80лв
Без данък:225.80лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-35.1109.IT
Описание на продукта:Как се развива местното време днес? С един поглед към дисплея на безжичната метеорологична станция "NEO PLUS" винаги сте информирани.Външната температура и влажност се определят директно от радиопредавател включен в пакета.Слънце, облаци или дъждовни капки - интегрир..
88.40лв
Без данък:88.40лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-60.3015.11
Стенен часовник с Аналогов дисплей;Монтаж на стена;Размери: Ø 230 х 4 mm, 170 г.Батерия 1,5V АА – не е включена.Модерен и патентован дизайн.Подходящ за детска стаяСтенен часовник с плавно движение на стрелките  Код на производител: 60.3015.11 ..
30.00лв
Без данък:30.00лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-30.3181.IT
Дву канален температурен предавател 868MHz с дисплей за станция 30.3039.ITВъзможност за свързване на кабелен температурен сензор.   Код на производител: 30.3181.IT Размери: 41 (83) x 23 (61) x 128 (135) мм Тегло: 0.05..
50.80лв
Без данък:50.80лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-30.3311.02
Приложение:  Датчиците са за приемник на системата WEATHER HUB- арт.№ 31.4001.02. През вашия смартфон вие ще можете да наблюдавате дали са отворени прозорците и вратите на вашия дом или офис, ще получавате автоматична информация за отварянето им. Памет до 90 дни. Бял и кафяв..
138.50лв
Без данък:138.50лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-30.3307.02
WEATHER HUB Безжичен  ветромер (аненометър) със соларПриложение:  Сензорът е за приемник на системата WEATHER HUB- арт.№ 30.3307.02. Проверка на данните по всяко време и навсякъде чрез смартфон, с много информация, като посоката на вятъра, скорост на в..
192.90лв
Без данък:192.90лв
Показани 1 от 12 | 202 (17 Страници)

Още информация

Измервателните уреди са средства за измерване на някаква физична величина. Използват се както в професионалната сфера, така и в домашна среда. В онлайн магазина ни Ню Фреш предлагаме голямо разнообразие от апарати, които гарантират прецизно измерване. Селектирали сме термометри и метеорологични станции, влагомери, дъждомери, барометри, кантари и часовници, дори и спиртомери само от доказани марки и с гаранция за качество. 

Кои са видовете измервателни уреди според предназначението им?

  • За измерване на температура и атмосферни условия 

Предлагаме инфрачервени термометри за безконтактно отчитане на телесната температура, които са особено подходящи, когато ви е необходимо бързо и прецизно измерване. Могат да се използват за проверка на телесната температура както в домашни условия, така и в лекарски кабинети, офиси, входни точки на обществени сгради и учебни институции в условия на пандемия. 

Подбрали сме термометри, дъждомери, хигрометри и барометри от немски производители, които прецизно определят атмосферните условия. Освен стандартните модели, имаме и цифрови, а със специалните метеорологични станции с датчици, можете да се информирате за температурата, влажността и налягането на въздуха, както и количеството валежи. Съвременните дигитални термометри и метеорологични станции предават по безжичен път информацията на дигитален екран, а най-модерните и на вашия смартфон. По този начин можете да следите температурата в помещенията или навън в реално време. Тези измервателни уреди не само предават, но и съхраняват информацията. Дигиталните дъждомери, например, ви позволяват да правите прогнози относно бъдещите валежи и да планирате оптимално поливането на насажденията си, благодарение на съхранената информация за предходен период, като по този начин се намалява разхода на вода. 

  • За измерване на времето 

Погрижили сме се да ви предложим и голям асортимент от модели стенни аналогови часовници, които се вписват във всеки интериор. Може да избирате между часовници за стена в различни цветове и размери, спрямо помещението, в което желаете да ги закачите – офис, детска стая, кухня, входно антре и т.н. Освен тях за вашата спалня имаме и дигитални часовници, снабдени с будилник и термометър – така винаги ще се будите навреме и ще знаете какви са метеорологични условия навън. 

  • За измерване на тегло 

Предлагаме влагозащитени кантари за тегло, с аналогов или цифров дисплей, които са идеален избор за дома и позволяват съхранение и в сухата част на банята. Така ще бъдете информирани за промените в теглото ви и ще можете да следите ефективността на режима и тренировките си. С ръчните кантари, с дигитален дисплей пък ще можете да измерите багажа си и да сте винаги подготвени за път. Кантарите са удобни за употреба, с изчистен и семпъл дизайн, за да се ориентирате възможно най-лесно при отчитане на стойностите. 

  • Измервателни уреди за домакинството и градината

Помислили сме и за любителите на готварството – със специализираните измервателни уреди като термометрите за месо, ще знаете точно кога храната ви е достигнала необходимите градуси и е идеално приготвена. За почитателите на домашно произведения алкохол предлагаме и качествени спиртомери със скала. Градинските тестери за растения са доверен помощник на всеки градинар – те отичат без проблеми влагата в почвата, стойностите на pH и светлината. А с помощта на термометрите за басейни и часовниците за сауна ще си гарантирате спокойна почивка и релакс, при най-добрите условия. 

Колко точна е тази техника?

Всички предлагани от нас измервателни уреди са снабдени с най-модерните и прецизни технологии, които осигуряват безкомпромисно точно отчитане на физичните величини. Апаратите са тествани, преди пускането им на пазара, те са само от сертифицирани производители и имат гаранция за качество. Данните, получени от електронните измервателни уреди са точни и можете без колебание да разчитате на тях. 

Какви съвети можем да ви дадем за избор на техника?

Ако имате нужда от измервателни уреди за бита, не би трябвало да имате колебания. Без значение кой от предлаганите от нас апарати ще изберете, важно е само да обърнете внимание какви показатели, желаете да отчита. В професионалната сфера дори и разлика от един градус при измерване на температурата или влажността на атмосферата е от значение, затова избирайте само специализирани измервателни уреди. 

Ако имате нужда от допълнителна информация, свържете се с консултантите ни. Предлагаме отстъпки и специални цени за редовни частни и бизнес клиенти. Всички измервателни уреди, поръчани от онлайн магазин Ню Фреш се доставят бързо и в защитена опаковка, за да се осигурят целостта и безпроблемната им работа.