Как да прогоня лястовиците

Как да прогоня лястовиците

Лястовици - кога пристигат и как да ги прогоня
Има ли устройства за прогонване на лястовици
Защо е важно да вземем мерки за прогонване на лястовиците 
Уреди за прогонване на лястовички - какво има на пазара
Ултразвуков соларен уред (Птицегон) прогонващ лястовици, Gardigo
Как се захранва устройството за прогонване на лястовици
Соларно мобилно устройство за прогонване на лястовици и вредни птици, Gardigo, 150 кв.м.
Ултразвуков електронен апарат за прогонване на Лястовици, Чайки, Гларуси и гризачи с 8 говорителя
Избрахте уред за прогонване на лястовици - а сега какво

Всички ваши приятели и познати, които не живеят на морето ви смятат за богопомазан, защото имате къща и апартамент в Несебър. Кимате и им се усмихвате, разказвайки им колко добре си прекарвате през летата на плажа със съпругата и децата си. Дори изглеждате убедителен, когато изричате тези думи. Част от разказа действително не спестява фактите – прекарвате си прекрасно със семейството си.

Спестявате онази част от историята, в която 4-членното ви домочадие обитава цяло лято апартамент от 55 кв. м, за да постъпите като почти всяко българско „морско” семейство - да оставите под наем красивия си дом. Чакате пристигането на украинската двойка с внуче след седмица. Успокоявате се, че са разбрани хора, неоставящи щети след морското си „гостуване”.

Макар да са разбрани, освежаване на къщата се прави всяка пролет. Тази година сте направили и кокетно малко езерце, в което плуват рибки. Всичко по къщата блести от чистота, а гостите се очакват скоро.

Лястовици - кога пристигат и как да ги прогоня

Най-доброто решение за прогонване на лястовици!

За всеки случай наглеждате дома си от време не време. Точно в един такъв момент пред очите ви се разиграва страшна за очите ви гледка. До новобоядисаната ви бяла родна стряха, двойка лястовички вече нанася първите щрихи на новия си дом. Другата част от щрихите, включително и тези с биологичен произход - са вече на земята. Благодарите на гравитацията, мислите си кога последно сте плакал. Очите ви не издържат на гледката и извръщате поглед, само за да видите, на практика, какви са отношенията на рибките от езерото с шляпащия във водата гларус.

Има ли устройства за прогонване на лястовици

Звуците, които издавате не са съвсем човешки. Мерникът ви също, защото обувката се приземява тъкмо до гларуса, който излита обиден и прогонен. С рибата. Решавате, че прогонването на лястовиците с обувка, макар и атрактивно, едва ли ще е по вкуса на клетите украинци. Така че решавате да търсите устройство за прогонване на лястовички и гларуси.

Търсите в сайта на „Ню фреш” – стари познайници са ви. Неведнъж са ви съдействали в борбата с вредители.

Откривате няколко уреда за прогонване на лястовички и препарат, който ги отблъсква. Гледката на лястовичка, която взема вода и кал от езерцето ви настървява да ги прогоните още повече. В главата ви се прокрадват тревожни мисли. От часовете по биология си спомняте, че прогонването на лястовички е трудна задача, защото гнездят всяка година на едно и също място, обикновено в близост до воден басейн (като вашето езерце). И мъжката, и женската защитава гнездото си, но мъжките са особено агресивни и териториални. 

Защо е важно да вземем мерки за прогонване на лястовиците 

Уреди за прогонване на лястовици - ефикасни и достъпни!

На всичко отгоре прогонването на лястовиците може да е опасно – те пренасят  опасни и за човека болести, тъй като са гостоприемници за кокошинки, акари, кърлежи. А те могат да влизат в сградите през вентилационните системи, отворите на подпокривното пространство, прозорците, вратите. Освен опасенията, свързани със здравето, естетиката на къщата, е под риск. Изпражненията на лястовиците имат корозивни свойства, които потенциално могат да увредят покривните материали и други строителни елементи, които през годините ще води до немалки разходи за ремонти.

Уреди за прогонване на лястовички - какво има на пазара

Всичко това ви кара да се спрете на опцията с уредите за прогонване на лястовици. Предлагат се 3 варианта. 

Ултразвуков соларен уред (Птицегон) прогонващ лястовици, Gardigo

Първият от тях е ултразвуков соларен уред (Птицегон). Той се произвежда от германския лидер в борбата с вредители „Gardigo” и прогонва лястовиците и гларусите ефективно.  Устройството гони врабчетата, лястовиците, гълъбите  далеч от дома, колата или терасата ви. Пази ги чисти от птичи тор и замърсяванията от гнездата им.

Прогонване на лястовици - най-добрите уреди!

Как се захранва устройството за прогонване на лястовици

Уредът за прогонване на лястовички се захранва от слънчевата светлина и соларен панел. Той може да се мести във всички посоки. Усторйството за прогонване на лястовици излъчва постоянно променящи се ултразвукови вълни във впечатляващия диапазон от 23 000 до 50 000 Hz. Това дава гаранция, че птиците ще търсят по-удобна българска квартира за гнездене, развъждане и почивка. Например при съседите. Обхватът на уреда за прогонване на лястовички от 7 метра е идеален за защита на къща ви. Така не пречите съседската лястовича двойка.

Вграденият детектор за движение на уреда за прогонване на лястовички се задейства, когато пред него се появят птици. Той функционира под ъгъл от 110 ° и диапазон от 7 метра. Изпращайки високочестотен звук между 23 000 - 50 000 Hz, уредът за прогонване на лястовички постоянно звучи различно. Птиците приемат звука първоначално в несъзнателно, но в дългосрочен период, започват да се оглеждат за търсят ново, по-тихо и приятно място за гнездене. Шумът на устройството за прогонване на лястовички не е вреден за животните. Ефектът от него може да се появи веднага или до няколко дни.

Соларно мобилно устройство за прогонване на лястовици и вредни птици, Gardigo, 150 кв.м.

Pрогонване на лястовици - решения на супер цени!

Другият уред за прогонване на лястовици се казва Gardigo Solar Bird Deterrent 360. Както личи по името му, става ясно, че и той е продукт на същата немска компания. Соларното мобилно, ултразвуково устройство за прогонване на лястовици. Действа на гларуси и гълъби. 

Устройството Gardigo Solar Bird Deterrent 3600 не отблъсква кара лястовиците да се чувстват некомфортно. Промяната на честотите не им позволява да свикнат с шума. Уредът за прогонване на лястовички може да се монтира бързо и незабавно. Вградената висяща кука и магнит предлагат максимална гъвкавост. Устройството за прогонване на лястовички може да се използва навън и е устойчиво на дъжд. Функционира с акумулаторни батерии, зареждащи се със слънчева светлина или USB зарядно и покрива площ до 150 кв. м. Устройството за прогонване на лястовички работи при ъгъл от 3600, при 7 метра радиус. Разчита на променящи се ултразвуци в диапазон с честота: 24 - 65 kHz +/- 10%, максимално 75dB.

Ултразвуков електронен апарат за прогонване на Лястовици, Чайки, Гларуси и гризачи с 8 говорителя

Ефикасни уреди за прогонване на лястовици и вредни птици!

Третият уред за прогонване на лястовици е на ирландската компанията “Brighter Image Ltd.” Той ефективно прогонва птици и гризачи. Продуктът за прогонване на лястовици е оборудван с AC/DC с дълъг удължител и адаптор. Той работи с 3 честоти - „A” – 18-27 KHz., „B” – 38-42 KHz- подходяща за лястовици и честота „С” – 18-42 KHz, комбинираща другите 2. А може да вземете и уреда в комплект със специален соларен панел - така захранването ще бъде изцяло от слънчевата светлина. Освен от вредни птички, същият уред може да ви предпазва от гризачи през зимата - действа ефективно срещу мишки и плъхове.

Избрахте уред за прогонване на лястовици - а сега какво

Избирате си най-подходящия за вас уред за прогонване на лястовици и гларуси. Доставката е на следващия ден, имате опция да тествате продукта. Ако не оправдае очакванията ви, ще ви върнат парите. Сега ви остава чинно да почистите пораженията от бъдещия-бивш дом на лястовичките, преди да включите устройството. Остава ви да купите и нови рибки за езерцето. Въпреки перипетиите по прогонването на лястовичия проблем предвкусвате успеха на бъдещата битка.

Прогонване на лястовици и Ню Фреш 

Повече от 10 години ние от Ню Фреш сме директен вносител на едни от най-големите и доказали се фирми в Европа в областта на прогонването на лястовици. В нашия онлайн магазин ще откриете най-ефективните продукти за успешна защита от птици, насекоми, гризачи и други натрапници.

За сигурни средства за защита от птици, потърсете консултантите на Ню Фреш за безплатна консултация. Те ще Ви помогнат да изберете най-ефикасния уред за прогонване на лястовици, ще Ви консултират за броя на шипове против птици, които трябва да вземете и най-добрата цена и да спечелите битката с вредителите. Знаем колко ценно е вашето време, затова изпращаме 80% от поръчките още същия ден. Даваме 100% гаранция за всички електронни устройства в сайта ни. Независимо дали търсите средства за прогонване на лястовици, плашила или шипове против гълъби или пък Ви трябва решение срещу гризачи, ние от Ню Фреш сме вашият надежден партньор с борбата с вредителите!