Bird Repellent Liquid, Течен препарат срещу птици (лястовици и др.) - 1200 мл.

Течният препарат за птици е нетоксичен, леплив с продължително действие за вътрешна и външна употреба. Ефикасен за отблъскване на ЛЯСТОВИЦИ и други гнездящи по сградите и дърветата птици.

Производител: САЩ

Код на артикула: 14797-10

Наличност: В наличност

Цена: 98,00 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

ПРИЛОЖЕНИЕ: Течният препарат за птици Bird Repellent Liquid, е нетоксичен, леплив с продължително действие за вътрешна и външна употреба. Когато се прилага правилно може ефикасно да отблъсне ЛЯСТОВИЦИ и други гнездящи по сградите и дърветата птици. 

ОПАКОВКА: Пластмасова туба 1200 мл.

ПОКРИТИЕ: С една туба от течния препарат ще покриете около 3 кв.м. от третираната повърхност, т.е. ако се нанесе ивица от 5 см. ще стине за около 55 линейни метра.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ: В момента на нанасянето течният препарат е мътно бял на цвят, след което бързо изсъхва и се превръща в прозрачен филм. Нанасянето му се извършва с четка или с аерозолна помпа, като налягането й не трябва да превишава 6 атмосфери. За по-прецизно нанасяне използвайте четка, за да избегнете разтичане по стените или покапване на пода. Не разпръсквайте във въздуха. Не използвайте разредител, разклатете тубата добре или разбъркайте до дъното.

Повърхностите, които ще се третират трябва да бъдат чисти и сухи. Течността трябва да се нанася плътно върху третираната повърхност. При нападение от по-едри птици като гълъби или скорци може да се наложи неколкократно нанасяне на течността.

Bird Repellent Liquid, Течен препарат срещу птици (лястовици, врабчета и др.) - не съдържа никаква токсична съставка, вредна за насаждения или животни.

Изплозвайте течността при подходящи атмосферни условия (сухо и спокойно време) и при температури по-високи от 17 градуса по Целзий, за да улесните изсъхването и да избегнете разтичане на препарата.

Ако използвайте аерозол не пръскайте върху птиците. Първо премахнете гнездата им, след което обработете повърхностите, върху които не желаете птиците да грездят.

Действието на препарата не се влияе от температурата на въздуха. Активен е в температурен диапазон от -10 до 90 градуса по Целзий.

По време на използване на препарата използвайте предпазни средства като: гумени ръкавици, маска, очила, шапка или каска, работни обувки с неплъзгащи се подметки.

За почистване на препарата се използва минерален спирт, нафта или прахообразни почистващи препарати. Преди да е изсъхнал препарата може да бъде почистен и само с вода.

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: