Ултразвуков електронен апарат за прогонване на ЛЯСТОВИЦИ, Чайки, Гларуси, Кълвачи и гризачи с 8 говорителя

Ултразвуковият апарат срещу птици и гризачи ефективно прогонва лястовици, чайки, гларуси, мишки и плъхове от всякакви помещения.

Производител: BRIGHTER IMAGE Ltd. - Ирландия

Код на артикула: 3098-10

Наличност: В наличност

Цена: 143,00 лв
Количество:

Ултразвуков електронен апарат за прогонване на вредни птици с 8 говорителя (ефективен за площ с диаметър около 30 м.).:

ЛЯСТОВИЦИ
ЧАЙКИ
ГЛАРУСИ
КЪЛВАЧИ - на настройка за големи птици

гризачи 

Най-естественият, ефективен, безвреден за околната среда начин за прогонване на птици!
Не влияе върху гълъби!

Местоположение:
Изберете място в обхвата на електрически контакт. Предоставеният удължаващ кабел е дълъг около 10 метра. Ако използвате като опция PS-SOLAR (соларно захранващо устройство, което не е включено в комплекта) захранване може да поставите продукта навсякъде, където има дневна светлина.
Изберете изглед без препятствия, където вредителите създават проблем. Уредът е ефективен в диаметър от 30 метра и 360 º (около 700 кв.м.).
Монтирайте продукта с помощта или на стенната поставка, или на поставката на кол, както е показано.

Захранване: 
Продуктът е оборудван с AC/DC адаптор и дълъг удължител. Адапторът ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да бъде защитен от влиянието на времето като се постави на закрито или във водонепромокаема захранваща кутия. Включете жака във фитинга, маркиран DV 6V в основата на уреда. Червената LED лампа трябва да светне, когато е включен в мрежата AC/DC адаптора.
Ако използвате (като опция, закупува се отделно) PS-SOLAR (соларно захранващо устройство), монтирайте го според предоставените инструкции. Червената LED лампа НЕ светва, когато се използва продуктът при захранване със слънчева енергия.

Избор на честота:
Изборът на честота, описан тук, се препоръчва за първоначална настройка на уреда. Експериментирането с различни честоти и местоположения може да се налага, за да се намери идеалната комбинация във Вашата конкретна ситуация.
Честота „A” – 18-27 KHz - Тази ниска ултразвукова честота е насочена към големи птици като врани, свраки, чапли, чавки, полски врани и други. Също така е ефективен срещу големи гризачи като плъхове. В някои случаи по-малки кучета могат да се дразнят от този звук, но обикновено свикват с него след няколко дни.
Честота „B” – 38-42 KHz- По-високата честота е най-подходяща за лястовици. Също така е ефективна срещу мишки.
Честота „С” – 18-42 KHz - Тази настройка комбинира всички честоти.

Настройване на работен режим
Изберете една от следните 3 възможности:
2 min- Ултравукът се активира на всеки 2 минути за приблизително 5 секунди.
5 min- Ултравукът се активира на всеки 5 минути за приблизително 5 секунди.
OFF– Уредът се изключва.

Бутон за тестване
Натискането на бутона за тестване и издаване на звук е индикация, че уредът работи нормално.
Когато устройството работи издавания звук е ултразвук и той не се чува от хората.

Индикаторни светлини – на една от страните:
СИНЯ СВЕТЛИНА– когато се излъчва ултразвук.                     
ЧЕРВЕНА СВЕТЛИНА– когато се натисне бутона за тестване.

ВАЖНО:След като честотата и работните режими са били избрани, внимателно затворете гумения капака отгоре, като се уверите, че прилепва плътно.
Резултати: Настройката за честота показва най-общо как птиците или животните биха били отблъскати от ниски (Честота „A”) или по-високи (Честота „B”) честоти. Ако не се наблюдава намалена активност след една седмица, сменете настройките за честота или преместете уреда на друго място. Малко експериментиране с настройките за честота и местоположението може да е нужно, за да се намери най-добрата комбинация. Понякога птиците може да имат навици на поведение, които да са трудни за нарушаване. 
Разбиране на поведението на птиците: Този продукт излъчва ултразвук при избор на две честоти. Характеристиките на ултразвуците са внимателно подбрани да комбинират честотата, тона, усилването и тембъра, които се предполага, че са най-ефективните при отблъскване на птиците и на гризачите. Звуците са проектирани да объркат и стреснат птиците. С използването на променлив таймер (повторение на звука на всеки 2 или 5 минути) спомага да се объркат още повече птиците. В повечето ситуации положителни резултати могат да бъдат очаквани в рамките на 4 - 5 дни от поставянето на продукта. Обаче, трябва да се помни, че птиците са диви и резултатите никога не могат да бъдат предсказани със 100 % точност.
Степен на защита IP(срещу проникване на чужди тела): Този продукт има степен на защита IP44. Това означава, че е защитен от проникване на чужди тела по-големи от 1 мм и също така може да издържи нормален дъжд от всички посоки. Следователно той е подходящ  за използване на открито през цялата година. Но, за гарантиране на максимално дълъг живот на продукта, трябва да се опитате да го поставите на разумно защитена зона при много лошо време, жеги, сняг и дълги периоди с температури под нулата.


Безопасен: Този продукт не влияе на риби, гущери или хора, включително бременни жени.
Материал: Кутия – пластмаса
Гаранция: 2 години.

Внимание!

Забележка: Някои птици, по природа чуват трудно в по-високия/ниския диапазон и могат да не бъдат засегнати. Моля, имайте предвид, че реакциите им може да варират значително, когато бъдат обхванати от тревога. Реакциите варират от незабавно бягство до това, птицата да тръгне към устройството и да кацне или легне пред него! Първата птица е плашлива; втората е птица, защитаваща своята територия и опитваща се да запази своето място, накрая обаче резултатът е един и същ: и двата типа птици ще избягват, или бързо ще преминават през зоната, която охранявате. Този процес обикновено отнема между 2 и 4 седмици.

 

Статия ЛЯСТОВИЦИТЕ – ЗА И ПРОТИВ

 Един от най-висококачествените уреди за прогонване на лястовици у нас

Задавали ли сте си някога логичния въпрос на какъв по-точно уред за прогонване на лястовици следва да се спрете, за да може неговото действие да бъде максимално ефективно, като същевременно цената му да не бъде висока? И тъй като търсенето на правилните отговори затова съвсем не е лека задача, Wи предлагаме чрез този материал да се запознаете с един от безспорно най-висококачествените и изгодни уреди за прогонване на лястовици на родния пазар.

Какво представлява уредът?

По своята същност, този ирландски уред за прогонване на лястовици ,,Brighter image’’ представлява електронен апарат с ултразвуково прогонващо действие, което освен различни видове птици, сред които лястовици, гларуси и чайки, успешно отблъсква също така и гризачи. Важно е да отбележим, че този уред за прогонване на лястовици няма влияние върху гълъби.

Друга важна характеристика на уреда за прогонване на лястовици е фактът, че той притежава цели 8 вградени говорителя и покрива разстояние от 30 метра в диаметър, което от своя страна бързо го изстрелва на върха над останалите уреди за прогонване на лястовици на родния пазар.

Безопасен ли е уредът за прогонване на лястовици?

Благодарение на своята безкомпромисна безопасност, този висококачествен уред за прогонване на лястовици няма влияние върху ,,странични наблюдатели‘‘ хора, в това число и бременни жени, домашни любимци, риби и гущери. Това преимущество на уреда за прогонване на лястовици е от изключителна важност за спокойствието и удобството на обитателите на третираното помещение.

Действието на ирландския уред за прогонване на лястовици е особено лесно, като за целта е необходимо просто да се включи в електрически контакт, където благодарение на 10-метровия кабел, бързо и удобно може да се следи уредът за прогонване на лястовици. След това е нужно да се осъществи монтиране на уреда за прогонване на лястовици с помощта на стенна поставка или кол, които са включени в комплекта.

Чудите се дали уредът за прогонване на лястовици ще загрози къщата Ви?

Отговорът е – не! Уредът за прогонване на лястовици е създаден, за да остане почти незабелязан. Компактният му и малък размер гарантира, че няма да загрози къщата Ви, но гарантирано ще я предпази от лястовици. 

А как се захранва уредът?

Освен на електричество, клиентите на уреда за прогонване на лястовици могат да заложат и на захранване чрез соларен панел, което е в пъти по-финансово изгодно и икономично. За тази цел те просто следва да си закупят този комплект.

Другата важна подробност при употребата на този уред за прогонване на лястовици е наличието на специален адаптор с име ,,AC/DC’’, който следва да бъде поставен на вътрешно място или в захранваща кутия, за да се създаде защита от времевите промени.

Къде може да се ползва уредът за прогонване на лястовици?

Както вече споменахме, този уред за прогонване на лястовици ирландско производство е напълно безопасен, като по никакъв начин не пречи както на работещи в околността хора, така и на почиващи туристи в хотелите, тъй като е безшумен.

Уредът за прогонване на лястовици е подходящ за употреба в различни помещения, сред които магазини, хотели, складове, бензиностанции и други. Пригоден е и за поставяне в частни домове, където този уред за прогонване на лястовици бива прикачван на места, където лястовиците гнездят - най-често под покриви, балкони и външни стени на къщи.

С цел адекватно охраняване на две стени на къща, е редно уредът за прогонване на лястовици да бъде сложено на ръб, който се намира между две стени.

В случай, че вече има лястовици в гнездото, следва то да бъде съборено и едва тогава да се прикачи уредът за прогонване на лястовици, за да бъде наблюдаван максимално добър ефект.

Използването на този уред за прогонване на лястовици съвсем не е прищявка, дори напротив – все по-голям брой хора употребяват подобни уреди за прогонване на лястовици.

Освен мръсотия като кал и треви, тези птици пренасят и различни инсекти, които хапят и са опасни за здравето, ето защо е съществено закупуването на уред за прогонване на лястовици. А инвестицията във Вашето здраве и спокойствие си заслужа!

Защо да купя от тук?

Закупуването на уред за прогонване на лястовици е най-добре да се извърши именно от нас, които вече дълги години се гордеят със своя голям брой доволни клиенти на уреди за прогонване на лястовици, сред които хотели и магазини по цялото Черноморие.

То предоставя на потребителите множество предимства, които се изразяват в постоянна наличност, бързо обработване на поръчките в рамките на един ден и 30-дневен пробен период на уреда за прогонване на лястовици, през който той се разопакова, използва и връща срещу парите в случай на недоволство.

В допълнение на гореизброените преимущества на покупката на уред за прогонване на лястовици от нас, се добавят още гаранция от 2 години, безплатна доставка с предварителен преглед преди заплащане и безплатна индивидуална консултация относно броят на необходимите уреди за прогонване на лястовици и тяхното правилно монтиране.

Какво представлява уредът?
Безопасен ли е уредът за прогонване на лястовици?
Чудите се дали уредът за прогонване на лястовици ще загрози къщата Ви?
А как се захранва уредът?
Къде може да се ползва уредът за прогонване на лястовици?

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: