Страх ли те е от змии?

Страх ли те е от змии?

 

Страх ли те е от змии?

 

Много хора изпитват патологичен атавистичен страх от змии от стари времена. Днес това е една от най-познатите фобии, от която страдат 30 на сто от хората в световен мащаб. Тези, които имат силен страх от змиите, развиват фобии дори при образа им на телевизионния екран или в книга, като практиката сочи, че шокът може да доведе в някои случаи до инфаркти или смърт.

В ежедневието ни в големия град рядко ще срещнем змия, но на разходка, почивка или къмпинг сред природата, при активен живот на село или работа на нивата, далеч не е рядкост да се сблъскаме с тези влечуги и да „изпитаме на живо“ първичните си страхове от змиите. А веднъж влязла под кожата ни, фобията от змии остава завинаги, сочат всички данни.

Трайна защита чрез уред против змии Супер предложение

Независимо дали причината за появата на страха от змии се крие в унаследен атавизъм, травматична ситуация от ежедневието с участието на змия или чисто културен фактор като клишираното свързване на змията със смъртта, лукавостта, хитростта, злото и лошите знамения, каквото се крие дори и в Библията, този страх от змиите може да се лекува терапевтично или срещу източника на страха да бъдат взети съответните мерки.

Уред против змии - край на страха

Решението на твоя страх от змиите е просто и представлява подземен уред против змии, работещ с батерии. Устройството против змии може да покрие 1500 кв. м. и успешно прогонва змиите, къртиците, слепите кучета и т.н. от периметъра на активното си действие. Уредът против змии ще реши проблемите ти със страха, тъй като той работи с мотор, генериращ механични вибрации и дразнещи шумове. Удобен е да се използва в двора, градината, оранжерията, детската площадка, къмпинга, вилата или дори в междублоковото пространство пред дома.

Ефикасно прогонване на влечуги чрез уред против змии. Вземи изгодно

Начин на действие на уреда против змии

Устройството, което ще успокои страха ти от змии, вибрира за 2-3 секунди, а следващите 20-25 секунди не излъчва вибрации. С него може да покриете по-голяма безопасна площ с едновременното използване на няколко устройства. Поддръжката му се състои чисто и просто в навременната подмяна на работещите батерии. Те се сменят на всеки 4 до 6 месеца, ако използвате от алкалните батерии и с това просто действие ще гарантирате туширането на своя страх от змии.

Уред против змии - технически характеристики

- 4 броя батерии, размер D (R20) по 1,5V- не са включени в комплекта

- Алкална батерия DURACELL ALKALINE, размер "D" (LR20)

- Алкална батерия VARTA LONGLIFE ALKALINE, размер "D" (R20)

- Размер: 41,5 см. дължина/8 см. диаметър

- Тегло: 400 гр. без батерии

Начин на монтиране на уреда против змии

Чрез подходящи инструменти се изкопава дупка в земята и устройството, предназначено да елиминира страховете ви от змиите, се полага до маркировката на корпуса от алуминий. При това е нежелателно уреда против змии да се удря или натиска силно при поставянето му. Накрая трябва да уплътним добре почвения слой покрай устройството против змии, за да гарантираме движението на вибрациите, предназначени да прогонят влечуги и подземни гризачи и да сложат край на фобиите ни от змии.

Добре е да обозначим локацията на самото устройство в земята, за да не го повредим случайно при обработка на терена, напояване, строителство или преминаване на МПС. Уредът против змии започва да действа ефективно след няколко денонощия работа, след което ще констатирате, че влечуги и гризачи бягат от мястото и можете завинаги да се избавите от своите фобии от змии.

 

Уред против змии - край на страха
Начин на действие на уреда против змии
Уред против змии - технически характеристики
Начин на монтиране на уреда против змии