Подземен уред прогонващ къртици, сляпо куче, полевки и змии, работещ с батерии за 1500 кв.м.

Производител: Silvandersson Sweden AB, Швеция

Код на артикула: 150410-10

Наличност: В наличност

Цена: 49,98 лв
Количество:

Подземен уред, работещ с батерии, за 1500 кв. м. e устройство за  прогонване на къртици, сляпо куче и други подземни гризачи, които причиняват загуби в градините. Също така прогонва и змии от периметъра на действие. Характерното за това устройство е това, че се използва мотор за генериране на механични вибрации и дразнещ шум. Този факт позволява увеличаване на площта на действие на този апарат до 1500 кв.м. (кръг с диаметър 45-50 метра).  Може де се използва в дворове, зеленчуковите градини, оранжерии, овощни градини и др.

Начин на действие:
Уредът 2-3 секунди излъчва вибрации и 20-25 секунди е неактивен. Ако желаете да защитите един терен с по-голяма площ тогава се използват няколко уреда едновременно. Освен смяната на батериите на уреда не му е нужна специална поддръжка. Батериите действат 4-6 месеци (при използване на алкални батерии).

Начин на монтиране:
С помощта на подходящ инструмент с подобни на уреда размери се прави отвор в почвата, поставя се уреда до маркировката върху алуминиевия корпус. Недопустимо е уредът да бъде поставян в почвата чрез удари или натиск върху него, без предварително създаден за целта дупка. След поставяне почвата около уреда се уплътнява, за да се осигури надеждно предаване на вибрациите. Уплътняването (трамбоването) на почвата се извършва внимателно, за да се избегне евентуална повреда на уреда.

По същата причина ясно се обозначава и мястото, където е поставен уреда. Така се постига защитата му при обработка на почвата, косене на тревата или при случаен достъп. Не очаквайте незабавна реакция от страна на вредителите. След поставяне на уреда са необходими поне няколко дни, за да установите, че подземните гризачи напускат охраняваната зона. Възстановяването на увредените от тях насаждения може да отнеме и няколко седмици.

Работи с 4 бр. батерии, размер "D" (R20)  по 1,5V - не са включени в комплекта.
Алкална батерия DURACELL ALKALINE, размер "D" (LR20)
Алкална батерия VARTA LONGLIFE ALKALINE, размер "D" (R20)

Размери: 41,5 см. дължина / 8 см. диаметър
Тегло: 400 гр. без батерии.
Гаранция: 2 год.

Този уред има 24 месеца безплатна гаранция.
При повреда се свържете с нас.
Уредът няма 30 дневен тестов период.

 

ПРОТИВ КЪРТИЦИ ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМАТ АДЕКВАТНИ МЕРКИ – НЮ ФРЕШ СМЕ ЕКСПЕРТЪТ В ПРОГОНВАНЕТО НА ВРЕДИТЕЛИТЕ

 

ПРОТИВ КЪРТИЦИ ИМА АДЕКВАТНИ МЕРКИ – НЮ ФРЕШ НЯМА ДА ВИ РАЗОЧАРОВАМЕ

 

Против къртици 1
Против къртици - купете сега!

New fresh сме онлайн магазин, специализиран в продажбата на лесни и ефективни решения за справяне с вредителите в дома и градината Ви, включително и различни капани и електронни устройства против къртици. Всеки клиент на Ню Фреш получава персонална консултация, било то за необходимите мерки против къртици, които трябва да предприеме или за нещо друго и после сам, без чужда помощ, успява да се справи ефективно с натрапниците като: нежелани мишки, плъхове, гълъби, свраки, врабчета, лястовици, змии, кучета, котки, белки, къртици и много други.

 

 

ПРОТИВ КЪРТИЦИ НЮ ФРЕШ ПРЕДЛАГАМЕ НАЙ-ДОБРОТО – ДОВЕРЕТЕ СЕ НАШИЯ ОПИТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

 

Ние сме директен вносител на едни от най-големите и доказали се фирми в Европа в областта на прогонването на вредители, което гарантира, че около 93% от стоката ни е налична в склада на Ню Фреш. Основният ни доставчик Brighter Image Ltd. – Ирландия е получил наградата за иновативен продукт на Ирландия за 2006 г., като само за Великобритания има продадени над 2 000 000 електронни устройства за прогонване на вредители.

Другите доставчици на New fresh са Gardigo - Германия, Pelsis Ltd. – Англия, Concept Research Ltd. – Англия, Bird Free Ltd. – Англия, Control Zone Products Ltd. – Англия, Plastdiversity Lda – Португалия, Silvandersson Sweden AB – Швеция, Mondo Verde – Италия и др.

Екипът на New fresh се състои от мотивирани и образовани хора, специалисти с дългогодишен опит в борбата с вредителите. Ние винаги се стремим да предоставим персонална консултация, независимо дали става въпрос за взимане на ефикасни мерки в борбата против къртици или нещо друго различно от нашите специални капани, уреди и всякакви други устройства против къртици, защото Всеки клиент е важен за New fresh.

 

ПРОТИВ КЪРТИЦИ ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА БЕЗКОМПРОМИСНО

 

Против къртици 2

Против къртици - най-доброто от нас!

Подземните гризачи са често срещан проблем за немалко хора, за които земеделските дейности са хоби и/или работа. Къртици, слепи кучета, полевки, попови прасета и други подобни пакостници, винаги са готови да се „погрижат“ за това Вашето дворно място да бъде разградено до неузнаваемост. Срещнете ли се веднъж с наглите къртици, веднага ще разберете, че имате нужда от специално нещо – като капани и/или уреди против къртици, които да Ви избавят от това бедствие. Капани и уреди против къртици, които ще Ви помогнат.

 

Ако се чудите защо въпросните капани и електронни устройства против къртици са важни за спокойствието Ви, просто погледнете огромните пропасти около Вашите домати, чушки и картофи, или чуйте за пореден път оплакванията на една ядосана и сърдита жена от унищожените й от къртици цветя. Ето затова Ви трябват предлаганите от нас решения против къртици – решения против къртици, гарантиращи Ви сигурност и спокойствие.

 

 

ПРОТИВ КЪРТИЦИ НИЕ ОТ NEW FRESH ПРЕДЛАГАМЕ РАЗНООБРАЗИЕ ОТ КАЧЕСТВЕНИ РЕШЕНИЯ

Ние разполагаме със специален соларен уред против къртици и други подобни непримирими обитатели на подземните пространства, който е електронен и метален – този уред против къртици със сигурност е най-прекрасното и целесъобразно решение за Вашия двор. Подлите къртици дебнат 24/7, изключение не правят и различните техни подземни приятели. Всъщност, специалното ни устройство против къртици е страшно ефективно, освен срещу къртици, и срещу слепите кучета.

Въпросният соларен уред против къртици няма как да бъде ефикасен срещи други подвизаващи се под земята нарушители на спокойствието Ви като червеи и попови прасета. Специалният ни уред против къртици работи по много опростен, но изключително сигурен начин, като издава вибриращи звуци, който са непоносими за опасните нашественици. Всички знаем, че те със сигурност доста недовиждат, но за сметка на това слухът им има особена чувствителност спрямо вибрациите в почвата – тази слабост използва нашето уникално устройство против къртици.

Разполагаме с други и най-различни уреди против къртици, включително и капани, които много помагат, ако сте решили вече да вземете спешни мерки в битката против къртици. Когато натрапниците преминат през тези специални капани в борбата против къртици, въпросните капани се задействат и ги убиват моментално. Всички капани за къртици на Ню Фреш са без вредни химични вещества, което прави действията, които ще предприемете против къртици напълно безопасни за Вашето здраве.

 

ПРОТИВ КЪРТИЦИ ИМАМЕ ИЗОБИЛИЕ ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ МЕРКИ

  • Комплект капан със сонда и шило за къртици, сляпо куче, полевки Super Cat
  • Димни патрони за прогонване на подземни гризачи
  • Карбид гранули
  • От нашите капани, насочени против къртици – хуманен капан за къртици
  • От нашите капани, насочени против къртици – комплект капан за къртици Super Cat щипки с шило и сонда
  • От нашите капани, насочени против къртици – комплект капан за къртици Super Cat щипки без шило и сонда
  • Гранули, прогонващи подземните натрапници
  • Разполагаме и с подземен уред против къртици, който не е соларен и работи на батерии, като покрива около 1500 кв.м.
  • Имаме, също така, и комплект против къртици – той се състои от подземен уред и водоустойчив гел.
  • Друго

 

ПРОТИВ КЪРТИЦИ – ОЩЕ ОТ НАС

 

Против къртици 3
Против къртици - куепте и забравете за къртиците

​Можете по всяко време да разгледате на сайта ни всички наши налични продукти, включително и наличния ни решения в борбата против къртици – решения против къртици, които няма да Ви разочароват. Освен това, отново на нашия сайт, винаги можете да получите повече информация за доставката на избраните от Вас електронни продукти.

 

 

 

 

 

Ние от New fresh предлагаме и уникална партньорска програма. Партньорската ни програма е безплатна и позволява на членовете й да печелят от продажбите, генерирани чрез връзки (линкове).

Не забравяйте и за промоциите ни – нищо чудно именно тук да намерите Вашето решение против къртици, което решение против къртици да Ви гарантира сигурност и спокойствие. Прегледайте и нашия специализиран блог, от който можете да получите много интересна и полезна информация за борбата с вредителите.

 

 

ПРОТИВ КЪРТИЦИ СМЕ ВИ НЕОБХОДИМИ NEW FRESH - ФИНАЛ

Като една иновативна, модерна и постоянно развиваща се компания, ние от Ню Фреш поддържаме и постоянно актуализираме нашата фейсбук страница. Няма как да се изненадаме, ако именно тук успеете да намерите онзи наш продукт против къртици, от който имате нужда.

New fresh сме насреща в борбата с вредителите, включително и в борбата против къртици.

Доверете се на професионализма ни, вземете необходимите Ви мерки против къртици - мерки против къртици, които Ню Фреш Ви предлагаме по всяко време!

 


ПРОТИВ КЪРТИЦИ ИМА АДЕКВАТНИ МЕРКИ – НЮ ФРЕШ НЯМА ДА ВИ РАЗОЧАРОВАМЕ
ПРОТИВ КЪРТИЦИ НЮ ФРЕШ ПРЕДЛАГАМЕ НАЙ-ДОБРОТО – ДОВЕРЕТЕ СЕ НАШИЯ ОПИТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ
ПРОТИВ КЪРТИЦИ ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА БЕЗКОМПРОМИСНО
ПРОТИВ КЪРТИЦИ НИЕ ОТ NEW FRESH ПРЕДЛАГАМЕ РАЗНООБРАЗИЕ ОТ КАЧЕСТВЕНИ РЕШЕНИЯ
ПРОТИВ КЪРТИЦИ ИМАМЕ ИЗОБИЛИЕ ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ МЕРКИ
ПРОТИВ КЪРТИЦИ – ОЩЕ ОТ НАС
ПРОТИВ КЪРТИЦИ СМЕ ВИ НЕОБХОДИМИ NEW FRESH - ФИНАЛ

 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: