5 причини да имате змия в двора

5 причини да имате змия в двора

 

5 причини да имате змия в двора

 

I Наличие на гризачи – враг номер 1 на успешното прогонване  на змии
II Прогонване на змии преди почистване на натрупания дървен материал и листа
III Взехте ли превантивни мерки за изгонване на гризачите?
IV Погрижихте ли се да прогоните подземните гризачи от вашия двор?
V Предприехте ли превантивни мерки за прогонване на змиите?

 

Прогонването на змии от вашия двор не винаги може да бъде лесно и успешно, особено ако не сте наясно с основните причини за тяхната поява на територията на дома ви. Ето защо, в името на качественото прогонване на змии, е от наистина съществено значение да се запознаете с 5-те най-важни причини за наличието на змия във вашия двор. Единствено по този начин прогонването на змиите ще бъде извършено максимално ефективно и с отличен резултат за вас.

Наличие на гризачи – враг номер 1 на успешното прогонване  на змии

Всеизвестен факт, свързан с проблема с прогонването на змии, е, че студенокръвните влечуги, каквито са змиите, са месоядни животни, които се хранят с всякакви гризачи – обикновени мишки, плъхове,  мишки-полевки, съсели и други. Наличието на подобен тип гризачи превръща двора ви в истинско пиршество за влечугите, което от своя страна прави почти невъзможно прогонването на змиите от там. Ако вече сте срещнали трудности при процеса на прогонване на змиите, значи е време да вземете този съвет предвид.

Прогонване на змии преди почистване на натрупания дървен материал и листа

Ефективен уред за прогонване на змии. Решения против змии на супер цени!

 

 

Ако наистина искате прогонването на змиите от дома ви да бъде максимално успешно, в такъв случай вие несъмнено следва да се отървете от целия неприбран дървен материал и системно да почиствате насъбралите се листа от вашия двор. В противен случай, прогонването на змиите ще ви се стори изключително трудно, тъй като дървото и листата представляват своебразен магнит за тези опасни влечуги. Щом веднъж те се скрият там, прогонването на змиите не само ще бъде сложно, но и опасно, което от своя страна представлява сигурна бариера за по-нататъшното прогонване на змии.

 

 

Взехте ли превантивни мерки за изгонване на гризачите?

Както казахме и по-горе в текста, гризачите са основното препитание и плячка на змиите. Следователно, става ясно, че неглижирането или недостатъчно ефективната борба с тях допълнително усложнява прогонването на змиите от двора ви. В допълнение, освен с цел прогонване на змии, гризачите трябва да бъдат премахнати от вашия дом, защото те пренасят и множество опасни за човешкото здраве инфекции и болести. Ето защо е крайно време да предприемете задължителните превантивни мерки срещу тях, благодарение на които прогонването на змиите и вашето спокойствие ще бъдат в пъти по-гарантирани.

Погрижихте ли се да прогоните подземните гризачи от вашия двор?

Ефективен уред за прогонване на змии. Решения против змии на супер цени!

За наистина ефективното прогонване на змии трябва да се отървете не само от обикновените гризачи, но също и от онези, които се намират под земята. Такива са например добре познатите на всички къртици и сляпо куче. Освен сериозен вредител за почвата и насажденията в нея, тези подземни гризачи представляват и пречка при прогонването на змии от двора. Влечугите обичат да се крият не само в листа, трева и дървени материали, но и в дупки под земята, където успешно си намират плячка в лицето на подобни гризачи. Точно поради тази причина, за успешното прогонване на змии, следва да предприемете нужните превантивни перки и за тези малки животинки, които не винаги са лесно забележими.

 

 

 

Предприехте ли превантивни мерки за прогонване на змиите?

Прогонването на змии от вашия двор не винаги може да бъде толкова трудоемко и изискващо много средства. За постигането на истински ползотворно и надеждно прогонване на змии обаче следва предварително да изпълните всички гореизброени изисквания, защото рискувате опасните влечуги отново да се завърнат у дома ви. За сигурно и дълготрайно прогонване на змии, просто поддържайте двора си чист и подреден, и се отървете от също толкова опасните земни и подземни гризачи. Само по този начин прогонването на змии ще бъде изпълнено на 100 процента

 

Уред против змии - решението на Вашия проблем

Изключително висококачествен, мултифункционален и ефективен уред за прогонване на змии, плъхове, мишки, полевки, съсели, слепи кучета и къртици, е произведеният в Швеция апарат ,,Silvalure’’. Благодарение на неговата иновативност, прогонването на змии се случва редом и с тяхната плячка, която ги привлича като магнит. Самото прогонване на змиите и гризачите се осъществява чрез помощта на механични вибрации и отблъскващ шум.

Периметърът на действие на този невероятно ефективен уред за прогонване на змии се простира на цели 1500 квадратни метра площ. Шведският ,,Silvalure’’ е създаден за максимално ефективно прогонване на змии и тяхната плячка на места като дворове, овощни градини, зеленчукови градини, оранжерии и други подобни.

Ефективен уред за прогонване на змии. Решения против змии на супер цени!

Той представлява едно наистина изгодно и изключително ефикасно решение за трудното и продължително прогонване на змии от вашия двор.

Публикувано от Тодор Дуралийски