Мишки ядат кабели на колата. Какво да правя?

Мишки ядат кабели на колата. Какво да правя?

Мишки ядат кабели на колата. Какво да правя?

 

Като собственик на автомобил може би знаете, че плъховете могат да се превърнат в голяма заплаха за любимото ви движимо имущество. Е, те виждат картината от съвсем друг ъгъл – за тях колата ви е луксозен апартамент – безопасен и топъл. Поради тези две причини мишките са склонни да строят гнездата си там. Лошото е, че оправдавайки името си, гризачите непрекъснато ще създадат неприятности по инсталацията на колата ви. Ако имате навика да забравяте храна, то определено имате качествата да станете хазяи от първо качество. 

Как действат спрейовете за защита на кабелите срещу мишки?
Какви са предимствата на спрейовете за кабели срещу плъхове?
А как действа уредът срещу гризачи?
Кои са силните страни на устройството срещу мишки?
Как ултразвуковите уреди срещу гризачи прогонват вредителите?

 

А знаете ли какво е по-лошо от това жива мишка да тича волна и свободна в колата ви?

Тя ДА НЕ тича волна и свободна, а да се е споминала,разбира се, в автомобилната вентилационна система от отровата, която неразумно сте разпръснали колата си. Ще си спомняте аромата на неправилната си борба години напред.

Мишка яде кабели как да се отървем от мишките

Поставянето на отрова в тези случаи е кардинална грешка в методите за справяне с гризачите в колата. Удачните възможности в този случай са 2 - уред срещу мишки за кола, действащ в комбинация с репелент, които ги отблъсква.

Добре е да се знаят няколко детайла, важни за тези устройства за защита от плъховете.

Как действат спрейовете за защита на кабелите срещу мишки?

Тези продукти действат посредством силно неприятен за гризачите мирис и вкус.  Спрейовете за защита на кабелите срещу мишки в колата ви отърват ефективно и хуманно от неприятните дребни бозайници. Те ще стоят далеч от автомобилните двигатели и кабелите. Горчивият вкус е другият тип на спрейовете. Той ще пази автомобила от повторни атаки и гризане. Пръскащият продукт, отблъскващ мишките създава лепкав слой, устойчив на атмосферните условия, който е неприятен за тях.

Какви са предимствата на спрейовете за кабели срещу плъхове?

Приложен правилно, спреят срещу мишки в колата ще ви пази задълго, а продуктът е доста икономичен. Освен той не излъчва неприятна за хората миризма. Спреят срещу гризачи в колата е безопасен както за пасажерите, така и за автомобила. Освен това той е устойчив (дори на слаби киселини и основи), трябва само да напръскате.

Ще ти хареса и: 20 ЛЕСНИ НАЧИНА ЗА ПРОГОНВАНЕ НА МИШКИ И ПЛЪХОВЕ
ЗАЩО ДА ЗАЩИТИМ ДОМА СИ С УСТРОЙСТВО ПРОТИВ МИШКИ​

А как действа уредът срещу гризачи?

Уредът излъчва ултразвукови вълни. Те не са чуваеми за хората и по-едрите животни, но дразнят много финия слух и нервната система на гризачите. Това агресивно въздействие на електронния апарат срещу мишки пречи на вредителите да се размножават, а с времето те напускат охраняваната от уреда срещу гризачи площ.

Кои са силните страни на устройството срещу мишки?

Електронните уреди срещу гризачи покриват впечатляващата площ от 20 кв.м. Поставят се лесно – до двигателя или в купето, изглеждат дискретно, не консумират много енергия.

Как ултразвуковите уреди срещу гризачи прогонват вредителите?

Формата и честотата на излъчваните импулси от ултразвуковите вълни се мени постоянно, предотвратявайки привикването на вредителите спрямо устройствата срещу мишки.

Снабдявайки се с двустепенните средства за борба с гризачите вие си осигурявате средствата за основната борба с тях. Въпреки това, добре е да подсилите защитата си спазвайки основни правила (не дръжте храна, подреждайте, за да не оставяте удобни за укрития места), които ще направят и колата, и гаража ви непривлекателни места за мишките и плъховете.

Вече над 10 години ние от Ню Фреш сме вносител на едни от най-големите и доказали се фирми от Европа в областта на прогонването на вредители. При нас ще откриете най-добрите продукти за гонене на мишки и плъхове, които гарантират успешното отърваване от гризачите в дома. 
За всички предлагаме и индивидуални консултации. Даваме 100% гаранция за електронните уреди, които виждате в сайта ни. Без значение е дали търсите средства за гонене на мишки, унищожаване на плъхове или други неканени гости в дома ви, ние от Ню Фреш сме експертът в борбата с вредителите!

 

Публикувано от Тодор Дуралийски