Меню
Количка

Спрей за защита на кабелите на автомобилите от гризачи MOTIP - мишки, плъхове, белки - 500 мл.

Спрей за защита на кабелите на автомобилите от гризачи MOTIP - мишки, плъхове, белки - 500 мл.
Спрей за защита на кабелите на автомобилите от гризачи MOTIP - мишки, плъхове, белки - 500 мл.
21.80лв
Без данък: 21.80лв
 • Наличност: В наличност
 • Код на артикула: 90103-920
 • Тегло: 0.60kg

Спреят MOTIP Cable Protect е предназначен за предпазване на кабелите на автомобилите и други транспортни средства от гризане на плъхове и мишки, съсели, катерици, белки и др.

Разфасовката е изключително икономична – 500 мл гъст прозрачен препарат, с удобен апликатор за нанасяне.

Как действа спреят за защита на кабелите на автомобилите?

Зъбите на гризачите растат постоянно, което води до необходимостта да гризат различни материали. В търсене на подслон и топло място за нощуване, вредителите често се укриват в шасито на превозното средство или се промъкват под капака, близо до двигателите. Там, те гризат електрическите кабели, причинявайки сериозни щети и неизправност на автомобила.

Препаратът Cable Protect e идеалното решение за предпазване от нагризване. Той формира устойчив, лепкав слой, който има неприятен вкус и който мигновено отблъсква мишките, плъховете, катериците и белките. Уникалната формула на продукта осигурява дълготрайна защита за вашия автомобил.  

Предимства на спрея Cable Protect

 • Гарантира дълготрайна защита срещу пораженията от гризане
 • Устойчив на атмосферни влияния
 • Устойчив на действието на слаби киселини и основи
 • Икономична разфасовка
 • Удобен апликатор за нанасяне
 • Предназначен за предпазване на електрически инсталации от нагризване
 • Може да се прилага и върху движещи се части, както и други обекти
 • Подходящ за коли, камиони, автобуси, селскостопански машини и т.н.

Как се използва спреят?

Разтръскайте добре флакона на препарата срещу нагризване от гризачи. След това обработете пръскайки поне 5 секунди на линеен метър върху всички кабели и части, които желаете да защитите от мишки, плъхове, белки, съсели, катерици и др. След третиране е нужно да изчакате поне 5 минути преди да запалите двигателя на автомобила.

По време на обработка двигателят на превозното средство трябва да бъде изгасен. Всички места, които ще третирате следва да бъдат предварително почистени и подсушени.  Ако обработвате боядисани и лакирани елементи или обекти от сплави и метали, нанесете количество от препарата върху малка площ, за да тествате.

Извършвайте обработки на всеки две-три седмици.

Как се постига максимална ефект от спрея за кабели?

За да осигурите пълна защита от гризачи и вредители за вашия автомобил, камион или друго превозно средство, използвайте комбинация от методи за прогонване на вредители. Вижте нашите комплекти ултразвукови уреди и спрейове.

Правото на отказ не се прилага, когато:

 • потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал, (напълно или частично) като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт.
 • за доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org