Промоция

Комплект: Спрей Bardahl за защита на кабелите на автомобилите + Електронен стационарен уред прогонващ гризачи в транспортни средства

Надеждна защита за всеки автомобил е комплект от спрей Bardahl за защита на кабелите и електронен уред за прогонване на мишки и плъхове.

Производител: Франция

Код на артикула: 45330

Наличност: В наличност

Цена: 46,80 лв 43,80 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

Комплект: Спрей за предпазване на ел. инсталации от гризачи + Електронен стационарен уред (електронна котка) прогонващ гризачи в транспортни средства за 20 кв. м.

Спреят формира лепкав слой, който гризачите избягват, като по този начин предпазва от потенциални поражения върху кабели и инсталации.
Благодарение на уникалната си формула препаратът гарантира дълготрайна защита, устойчив е на атмосферни влияния и действието на слаби киселини и основи.
Може да се прилага и върху движещи се части.
Електронният уред за борба с гризачи е предназначен за охрана на транспортни средства - леки и товарни автомобили, строителни и земеделски машини.

ПРИНЦИП НА РАБОТА: Уреда излъчва ултразвукови вълни, които са нечуваеми за хора и едри животни, но имат силно въздействие върху гризачите. Тези вълни действат на слуховия апарат и нервната система на гризачите. Въздействието на ултразвука нарушава жизнените им функции и предизвиква паника сред тях. Гризачите престават да се хранят и размножават, а в последствие напускат охраняваната площ. Формата и честотата на импулсите се променя постоянно, което предотвратява привикването на гризачите към тях.
ОЧАКВАНА ЕФЕКТ: Първоначалният ефект се проявява след 12-14 дни а максимален ефект се получава след още една седмица.
ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА: Монтирайте уреда уреда при двигателя или в купето на автомобила - ефекта се проявява само на мястото, където е монтиран уреда. Ако желаете да охранявате едновременно двигателя и купето - трябва да използвате две устройства. Индикаторната лампичка светва и изгасва автоматично, което е индикация за работа на уреда. Оставете уреда да работи постоянно. Пазете устройството от вода и пряка слънчева светлина.
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
Захранващо напрежение: 12V/DC
Консумирана мощност: 3W
Диапазон на работа: от 29000 до 58000 Hz
Ефективна площ: 20 кв.м.

Гаранция: 2 години

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: