Как да предпазя двора от уличните Котки

Как да предпазя двора от уличните Котки

Улични котки - не и в моя двор 

 

Котката е едно от най-елегантните животни. Красиви, загадъчни и силни, те са приемани за божествени същества от един от най-великите народи на света - египтяните. Но дали това отговоря на реалността в днешно време? По-скоро не.

Днес котките са част от проблемите на големия град. Вместо сутрин да ставате, да отваряте прозореца в спалнята и да се наслаждавате на слънцето, вие се натъквате на разнообразните "плюсове" на уличните котки. Ако имате късмет и е периодът на размножаване, сутрешната серенада от писъците на мъжки котараци и звуците на разгонените женски ще ви подействат като леден душ. Прекрасен начин да започнете седмицата!

А какво ще кажете за миризмата на урина, която върви ръка за ръка с котките? Имате прекрасна къща с чудесен двор, а сте се превърнали в роби на няколко дългоопашати животинки, които са си харесали дома ви. Тоест, силни миризми и изпражнения на всевъзможни места, които вие трябва да чистите. Един съвет - най-добре забравете за цветя в градината. Или като цяло за градината. Как да поканите гости на барбекю, при положение, че мирише на всичко друго, но не и на свежест?

За жалост, тези животинки често пренасят и болести. Глисти, бълхи, кърлежи. Ако някоя от тях ви одере, може да ви зарази и с нещо по-сериозно.

А ако имате и късмета някоя бременна котка да се настани и да роди някъде из имота ви, ще се уредите с поне три нови домашни любимци. А не до скоро си мислехте, че не ви трябва уред против котки, нали?!

Разбира се, за всеки проблем Експертът в прогонването на вредителите Ню Фреш има решение. В този случай - устройство против котки. Това е ултразвуков уред, специално пригоден за прогонване на нежелани котки, лисици, порове, белки, невестулки и норки от градините.

Уред против котки - денонощна защита на дома и градината Вземи от вносител

Уредът против котки е недоловим от хората и безвреден за всички видове животни извън целевите, както и за птици. Няма да навреди и на цветята ви, което отново ще ви даде надежда за красива и хармонична градина за завиждане. Също така радиусът на уреда против котки е 88 кв.м. Работи чрез детектор за топлина и движение, като ефективния обхват на ултразвука на уреда против котки е приблизително 10 метра по фронта, с ъгъл на покритие от 100°.

Тоест, няма как някоя котка да мине незабелязано. Уредът против котки ще наблюдава зорко!

Този уред против котки работи денонощно и няма да се притеснявате от каквито и да е било природни аномалии, като например, сняг през август, тъй като не се влияе от времето. 

 

 

Уредът за прогонване на котки работи на батерии, което значи, че  няма да изисква почти никаква поддръжка. 

Само да ги сменяте на определен период от време. Малка инвестиция за сигурно спокойствие.

След като сложите уреда против котки с лице към двора, само трябва да си върнете живота и дома. Е, за живота няма гаранция, но поне ще имате красив двор, за който ще ви завиждат и най-щастливите. Пък и красивите цветя действат успокояващо. Самият факт, че няма да чистите изпражнения на котки, да слушате ухажорски арии и да ви мирише на урина, ще подобри живота ви и ще повлияе положително на нервите ви.

 

Някое коте, подобно на Гарфилд, може да е сладко, но когато ви убие цветята, влезе в къщата и ви открадне храната или ви "подари" бълхи, ще ви принуди да намразите тези животинки. А все пак, филмът за рижавия котарак е забавен и мил!

 

Публикувано от Тодор Дуралийски