Искате ли ефективен уред срещу къртици?

Искате ли ефективен уред срещу къртици?

Има ли ефикасен уред срещу къртици?
Трябва ли да се използва уред срещу къртици?
Кога да потърсим уред срещу къртици?
Кое е специфичното при избор на подземен уред срещу къртици?
Уредът срещу къртици как се зарежда?
Как се поставя уредът срещу къртици?

Много собственици на имоти с дворно място си оформят чудесни цветни или зеленчукови градинки, които биват съсипани в последствие от къртиците.

Има ли ефикасен уред срещу къртици, е основният въпрос, който задават тези собственици.

Наистина е много неприятно!

Точно когато си мислиш, че си подготвил двора си до последната тревичка, изведнъж се появява една досадна къртица и превръща моравата ти в супер магистрала! Как да не търсиш ефективно работещ уред срещу къртици?

За съжаление, градинарите със своето старателно оформяне, мулчиране и поливане създават своеобразен рай за онези живи същества, които не обичат нищо друго освен хубава и влажна почва. Всяка появила се къртичина кара градинарите да възобновят търсенето на добър уред срещу къртици.

Трябва ли да се използва уред срещу къртици?

Мъжките къртици се хранят с насекоми. Един средностатистически къртик може да изяде до 50 килограма бръмбари и червеи за една година.

Според специалистите, на акър земя обикновено живеят  само 2-3 кътици.

Те са естествени аератори на почвата. Живеят и копаят в дълбочина. Техните магистрални системи се отклоняват в повърхностни тунели за хранене. Това са къртичините, които виждате в двора си. Повърхностните дупки могат да повредят тревните площи, но като цяло  къртицата е полезна заради аерирането, смесването и разкопаването на почвата.

Кога да потърсим уред срещу къртици?

Къртиците се заселват предимно около огради, жив плет, сгради и близо до гората. Те са целогодишен вредител, но са особено активни през пролетта и есента.

Тогава къртичините привличат повече вниманието на градинарите и въпросът за качествен уред срещу къртици отново става актуален.

Градинарите ще са безкрайно щастливи да разберат, че на пазара има изключително ефективен уред срещу къртици. Уредът DIAMANT Може да бъде закупен от сайта на Ню Фреш ООД на изключително ниска цена.

Кое е специфичното в Соларен подземен уред срещу къртици?

Този уред срещу къртици може да се похвали с отлино качество на работа. Неговото въздействие се основава на кварцовите честоти и вибрациите, които излъчва. Уредът срещу къртици е произведен в Германия от компания Гардиго. Електрониката, приложената соларна технология и качеството на изработка го правят търсен продукт в сайта на фирмата.

С този уред срещу къртици  можете да защитите район с площ до 1250 кв.м. Той може да отблъсне всякакви подземни животни – най-вече къртици, а работи и срещу мравки, змии. На сайта се предлагат два варианти на уреда срещу къртици – за защита на площ от 700  и 1250 кв.м.

За защита на площ до 700 соларен уред:

За защита на площ до 1250 кв.м.:

 

Уредът срещу къртици как се зарежда?

Уредът срещу къртици Диамант не се нуждае от батерии или акумулатори. Той притежава слънчеви модули, управлявани от прецизна електроника. Така този уред срещу къртици  е достатъчно ефекетивен и при ниска осветеност на площта.

Честотния диапазон на работа на уреда срещу къртици е между 400 - 500 Hz. Тази честота действа дразнещо на къртици, мравки, змии и ги прогонва трайно. Тъй като гризачите, живеещи под земята, са с изключително слабо зрение, слухът им е с отлични качества и всяка вибрация ги дразни. Уредът срещу къртици използва точно тази висока чувствителност и издавайки честотен и вибриращ звук, които променят параметрите си през определени интервали, прогонва вредителите от района.

Специалистите са категорични, че този уред срещу къртици е един от малкото хуманни начини за прогонване на вредителите, а цената му е повече от достъпна.

Всички градинари трябва да са наясно, че уредът срещу къртици прогонва и сляпото куче, мравките и змиите, но не влияе на поповото прасе и червеите.

 

Как се поставя уредът срещу къртици?

Уредът срещу къртици трябва да поставите в предварително издълбана дупка с неговите размери. След като сложите уреда в дупката, уплътнете добре почвата около него. Не забивайте уредът срещу къртици с чук. Препоръчително е да тръмбовате почвата, за по-голяма ефективност на уреда срещу къртици. 

В категорията Борба с къртици на нашия сайт NewFresh.org можете да получите необходимата консултация и да си закупите подходящия за вас уред срещу кърици.

Уредът срещу къртици е дин от най-търсените продукти през пролетта.

Всички популярни продукти за борба с вредителите са налични на склад. Това е валидно и конкретно за уреда срещу къртици.

СОЛАРЕН ПОДЗЕМЕН УРЕД ПРОГОНВАЩ КЪРТИЦИ, СЛЯПО КУЧЕ, ПОЛЕВКИ, МРАВКИ ЗА 1250 КВ.М. GARDIGO от Ню Фреш 

Повече от 12 години ние от Ню Фреш сме директен вносител на едни от най-големите и доказали се фирми в Европа в областта на прогонването на вредители. В нашия онлайн магазин ще откриете както най-добрият уред против къртици, така и капани за мишки, отрови за плъхове и препарати за дървеници. 
За всички наши нови или дългогодишни клиенти предлагаме индивидуални консултации. Те ще ви помогнат да изберете най-ефикасния продукт. Даваме 100% гаранция за всички електронни уреди срещу къртици. Независимо дали търсите уред срещу къртици или други некаканени гости в двора, ние от Ню Фреш сме вашият надежден партньор с борбата с вредителите!

 

 

Публикувано от Марчела Димитрова