Как да скрия, че съм си сложил уред против Къртици?

Как да скрия, че съм си сложил уред против Къртици?

Как да скрия от съседите, че съм си сложил уред против Къртици?  

 

Форсирате двигателя на колата си – нямате търпение да се приберете за уикенда на вилата си. Защо ли – бързате да се стигнете, за да инсталирате новите си уреди против къртици. Ровещите животинки са малките повелите в двора ви, а вие искате да промените ситуацията.

За това научавате всичко за досегашната си тера инкогнита - уредите против къртици. Ваши приятели са ви препоръчали да потърсите повече информация на NewFresh.org. Освен консултация на тема уреди против къртиците, вие получавате и информация за правилното за вас решение. А именно: уредите против къртици са два вида. Едните работят с батерии, а другите имат соларни панели, чрез които се зареждат.

Уред против къртици от NewFresh.org  Най-добрите продукти против къртици на супер цени!

Разбирате, че звуковите уреди против къртици, могат да бъдат ефективен метод да се отървете от тях. Те са лесни за настройка и са безопасни към животните и околната среда. Уредите против къртици (обикновено с формата на острие) се поставят в почвата в близост до съществуващи къртичини. Излъчват вибриращ звук на периодични интервали. Вредителите никак не харесват звука от уредите против къртици и започват постепенно да избягват пазения район. Този метод на защита функционира отлично влажни глинести почви. Така звукът от  уредите против къртици се придвижва оптимално. На сухи почви радиусът на защита е по-малък. Нужно е поставянето на повече уреди против къртици.

Най-утвърдените производители на уреди против къртица са шведската „Silvandersson Sweden AB”, немската „GARDIGO”, италианската Mondo Verde, полската „BROS”. Има и български.

Различните модели уреди против къртици защитават площ от 700 (кръг с диаметър към 32м.) до 1500 кв.м (кръг с диаметър 45-50 метра). Всички те функционират по един и същ начин – посредством механични вибрации. Чрез тях уредите против къртици успешно прогонват къртици, змии и други вредители.

Обща черта на устройствата е вибриращият звук или кварцовите трептения, излъчвани в честотния диапазон от 400 - 1000 Hz, през определен брой секунди. Друг общ признак е начинът на монтиране на уредите против къртици – чрез заравяне. След това земята край тях се трамбова.

Соларен уред против къртици, сляпо куче и змии. Поръчай онлайн - изгодно.

Уредите против къртици се различават по начина на захранване – едните са соларни и се зареждат от светлината, а другите с батерии.

Снабдили сте се с най-мощните уреди срещу къртици, защото дворът ви е голям, а нашествениците са много. Нямате възможност да водите борбата с вредителите с капани, защото посещавате вилата си през уикендите и няма как да ги наглеждате ежедневно.

Притеснявате се и от друг фактор – новото семейство, нанесло се в съседната на вашата вила. Освен възможността да чуят вашето неентусиазирано добро утро, вашите нови съседи получават пълен изглед към двора на дома ви – и подстриганата поляна, и овошките, посадени от дядо ви, и цветята на жена ви, и дори живописните къртичини са на показ.

Страхувате,че ниската ограда едва ли ще предпази новите устройства от евентуална кражба. Така в главата ви се оформя решение – ще ги сриете – всички пет. Хрумват ви разнообразни идеи. Спирате се на класиката – под саксия. между двата близки храста, които къртиците така харесват. Най-накрая и онова омразно керамично гномче, подарък от колегите, ще свърши работа. Сред бъдещите прикрития влизат спуканата топка на детето и един стар найлон.  

Идеите за прикритията и борбата с вредителите така са ви завладели, че почти стигате, без да сте забелязали.

Вземете най-добрия уред против къртици от Ню Фреш ООД!