Меню
Количка

Ултразвуков уред Super DogChaser (кучегон) за персонална защита от кучета и котки - 3 в 1

Ултразвуков уред Super DogChaser (кучегон) за персонална защита от кучета и котки - 3 в 1
Ултразвуков уред Super DogChaser (кучегон) за персонална защита от кучета и котки - 3 в 1
Ултразвуков уред Super DogChaser (кучегон) за персонална защита от кучета и котки - 3 в 1
Ултразвуков уред Super DogChaser (кучегон) за персонална защита от кучета и котки - 3 в 1
Ултразвуков уред Super DogChaser (кучегон) за персонална защита от кучета и котки - 3 в 1
Ултразвуков уред Super DogChaser (кучегон) за персонална защита от кучета и котки - 3 в 1
Ултразвуков уред Super DogChaser (кучегон) за персонална защита от кучета и котки - 3 в 1
Ултразвуков уред Super DogChaser (кучегон) за персонална защита от кучета и котки - 3 в 1
Ултразвуков уред Super DogChaser (кучегон) за персонална защита от кучета и котки - 3 в 1
Ултразвуков уред Super DogChaser (кучегон) за персонална защита от кучета и котки - 3 в 1
Ултразвуков уред Super DogChaser (кучегон) за персонална защита от кучета и котки - 3 в 1
39.90лв
Без данък: 39.90лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на артикула: 3046-904
  • Тегло: 0.12kg

ПРИЛОЖЕНИЕ 
• Ултразвуков уред предназначен за защита на всеки, който в ежедневието си има нежелани контакти с кучета и котки.
• Ултразвуков уред за персонална защита от кучета служи успешно за защита на Вашия домашен любимец от други кучета при разходка.
• Ултразвуков уред за персонална защита от кучета се използва като тренировъчно средство за кучета, в съчетание с устни и ръчни команди, при което успешно се преустановяват вредни навици на кучето и се възпитава за правилно поведение сред хората и в дома.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Излъчвана честота - 20kHz-25kHz;
Корпус – Удароустойчива АВС пластмаса, сива; Живот на светодиодите: приблизително 100,000 часа;
Ултразвуков уред за персонална защита от кучета e многофунционален уред съчетаващ три функции:
- защита от кучета и котки;
- трениране на кучета;
- джобно фенерче.

ПОДГОТОВКА ЗА РАБОТА:
1. Чрез плъзгане отстранете капака на отвора за батерията;
2. Поставете 9V алкална батерия в гнездото, като съблюдавате поляритета, указан върху корпуса;
3. Проверете дали двата светодиода мигат при натискане на бутон ЗАЩИТА;
4. Поставете обратно капака.Вашият Ултразвуков уред за персонална защита от кучета е готов за работа.
5. Когато светлината при включване отслабне или изчезне, сменете батерията с нова АЛКАЛНА 9V.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:  
ЗАЩИТА: Насочете устройството с ултразвуковия излъчвател към застрашаващото Ви куче и натиснете бутона ЗАЩИТА (5) за 1-2 секунди. Излъченият ултразвук ще бъде съчетан с мигаща светлина от двата светодиода (7), за допълнително подсилване на защитния ефект. Повторете действието колкото пъти е необходимо, докато получите ефект.
ТРЕНИРАНЕ (3): Насочете и натиснете бутона ТРЕНИРАНЕ (3), съчетано с устна и/или ръчна команда. Повтаряйте докато кучето усвои или преустанови желания от Вас навик, според тренировъчния Ви план.
ФЕНЕР (4): Използвайте бутона ФЕНЕР (4), за да получите плътна и качествена светлина пред себе си от двата мощни светодиода (7).

ВНИМАНИЕ:• Ултразвукът действа на кучето само при наличие на директна видимост, без никакви плътни прегради между него и уреда. Ултразвуков уред за персонална защита от кучета може да бъде използван както навън, така и в затворено помещение.
• Пазете повърхността на ултразвуковия излъчвател (6), разположен в предния край на уреда от механични повреди. Това ще направи Вашия уред негоден за употреба.
• Не насочвайте уреда директно към хора. От непосредствена директна близост до човешкото ухо Ултразвуков уред за персонална защита от кучета може да увреди слуха. В този смисъл, ако се ползва от дете, убедете се, че то е добре инструктирано!
• При контакт с кучета от особено опасни породи, както и с тренирани да понасят болка животни, гарантирайте своята безопасност и с допълнителни средства за защита, адекватни на ситуацията.
• Не очаквайте всички кучета да се държат еднакво при третиране. Реакцията на кучетата при въздействие с ултразвук е различна. Тя зависи от много фактори като порода, възраст, здравословно състояние, настроение. Кучето може да се оттегли незабавно, да продължи да лае от разстояние, да се свие и прикрие ушите си, да преустанови агресивността си. Уредът не въздейства на глухи кучета, но тъй като тези животни най-често не са агресивни, това обстоятелство няма практическо значение.
• Максимално-ефективната зона е до 6-8 метра, макар че повечето кучета чуват ултразвука и реагират и от по-голямо разстояние.
• Не използвайте уреда срещу кучета, които с нищо не Ви заплашват, или срещу Вашия домашен любимец без причина. Така ще предизвикате объркване и непредвидимо поведение на животното.

Работи с 1 брой алкална батерия 9V (не е включена в комплекта - закупува се отделно).
Може да закупите от нас Алкална батерия VARTA LONGLIFRALKALINE 9 V, цена: 5.00 лв.
Размери – 45 мм шир. ; 121 мм дълж. ; 24 мм вис.;
Тегло – 53 грама (без батерия).
Гаранция: 24 месеца

 

 

 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org