5 стъпки преди препарата против змии

5 стъпки преди препарата против змии

5 стъпки, които да изпълниш, преди да третираш с препарат против змии

Няма човек, който да не си мечтае за голяма къща с двор. Картината на лятна вечер, пропита с аромата на скара и вкусна салата и смеха на приятелите ни за фон, ни кара да се замислим за начин да спечелим бързо много пари и да превърнем фантазията в реалност.

Само че удоволствието от дом с градина, има своите минуси и отговорности. И не говорим за непрестанната поддръжка. Голямото пространство предразполага за по-голямо количество гости - канени и неканени. Едни от тях са змиите. На фона на идеята да се борим с тях, течащият улук и порасналата трева изглеждат като дейност, носеща почивка и удоволствие.

Нали влечугите не са част от мечтаната картина? Със сигурност не. Е, змиите са там и дори да не са първоначално, бързо ще се ориентират къде могат да си похапват на воля и да се излежават в нечии гумени ботуши. Изведнъж удоволствието от това да излезем на слънце и да си направим пикник в двора преминава в задължение, за да не кажат близките ни, че сме си взели къща, пък не ѝ се радваме.

Да не говорим, че притеснението от змиите преминава в истински ужас, ако имаме и дечица. Вместо да им осигурим място на забава и игри, им организираме преживяване в Парка на ужасите с новите им приятели - змиите. Чудесен старт на красивия семеен живот като от филм.

Разбира се, има какво да направим по въпроса. Има няколко стъпки, които биха ни предпазили от змии, а съчетани с препарат срещу влечуги ще ни помогнат отново да си се представим като герои в някой американски ситком от 90-те. Какви са те, ще попитате?

  1. Първата и най-лесна стъпка е да поддържате тревата ниска. Змиите обичат да се крият и окосената трева не влиза в представата им за добро леговище.
  2. Друго, което тези животинки обичат е влагата и водата. Ако имате чешма в двора, има огромна вероятност някой ден да погледнете някоя дългоопашата дама в очите. Самата мисъл е плашеща, нали?
  3. По-рядкото поливане на градината и дърветата, ще намали възможността за среща от подобно естество.
  4. Не оставяйте храна навън. Нито човешка, нито за домашни любимци, защото тя ще привлече насекоми и гризачи, а те са основната храна на змиите.
  5. Последното е да не декорирате пространството около къщата с камъни, тъй като те са чудесно място за криене и почивка за влечугите.

Последната стъпка е най-важна, а именно препаратът срещу змии. В случая става въпрос за гранули, които са безопасни и безвредни за околните - хора и животни. Изключваме влечугите, разбира се. 

Препаратът е изключително лесен за употреба. Първото и най-хубаво е, че идва в голяма разфасовка и готов за прилагане. Тоест, няма да се превръщаме в химици всеки път, в който решим да изпъдим някоя змия и да се чудим какво, за Бога, значи съотношение 4:18 и как да го изчислим. И влияе на всички влечуги! Една мерителна лъжичка се слага на всеки 4-5 кв.м., а целият препарат стига за 50 кв.м. Така ще можете да се наслаждавате на красивата цветна леха, голямата градина и ще можете да подредите дървата си за огрев, без да се плашите, че ще ви ухапе змия и ще се наложи да ви спасяват спешно в някоя болница.

Така, благодарение на препарата, ще можете отново да се радвате на двора, за който сте платили достатъчно пари. Ще можете да се събирате с приятели, да играете на футбол, дори да си сложите басейн, без да се притеснявате, че някоя змия може да поплува заедно с вас. Ето това вече е картина, която си заслужава да се превърне в реалност!

Препарати против змии и Ню Фреш 

Повече от 10 години ние от Ню Фреш сме директен вносител на едни от най-големите и доказали се фирми в Европа в областта на прогонване на змии. В нашия онлайн магазин ще откриете най-ефективните продукти - уред против змии, препарат или капан

За сигурни средства за прогонване на змии, потърсете консултантите на Ню Фреш за безплатна консултация. Независимо дали търсите средства за защита от змии или Ви трябва решение срещу гризачи, ние от Ню Фреш сме вашият надежден партньор с борбата с вредителите!