Защо да защитим дома си с устройство против мишки?

Защо да защитим дома си с устройство против мишки?

Колко пъти сте се опитвали да се справите с напастта от мишки, плъхове, гризачи и други пълзящи твари, които са се нанесли във Вашия дом и нанасят щети на имуществото Ви.

Това може да се промени и да се освободите от нежеланите обитатели на дома Ви с устройството против мишки Gardigo Plus. Това е автоматичен комбиниран ултразвуков и електромагнитен апарат за гризачи и пълзящи насекоми, който покрива площ от 230 кв. м.

Устройството против мишки е произведено от Gardigo, Германия, а нашата фирма НЮ ФРЕШ ООД е вносител за България на устройство против мишки Gardigo Plus (електронна котка).

 

 

Как работи устройството против мишки?
Какво трябва да направим, за да осигурим максимално действие на устройство против мишки?
Опасно ли е за хората устройството против мишки?

Как работи устройството против мишки?

Принципът на работа на устройството против мишки и плъхове се основава на използването на ултразвуков и електромагнитен сигнал. От една страна електромагнитното поле, което се създава от устройството против мишки се предава много добре по кабелите от електрическата инсталация. Така увеличавате многократно ефекта от употребата на едно устройство против мишки. Устройството против мишки използва ултразвуков говорител в честотната граница от 20 kHz до 40 kHz. Този „шум”, който е в граници, които не се чуват от хората и домашните животни, влияят на жизнените показатели на мишките и плъховете. Въздейства на слуховият им апарат и нервната система, като предизвиква паника сред мишките и плъховете. Влошава жизнените им показатели, смущава храненето, тяхното поведение за гнездене и размножаване. Скоро след това те напускат своите укрития и помещенията. Честотата и формата на сигнала, излъчвани от устройство против мишки се променят периодично, така че гризачите да не привикнат към сигнала.

Какво трябва да направим, за да осигурим максимално действие на устройство против мишки?

Ефективността на устройство против мишки се повишава, ако се използва в помещения, които имат повече кабели в стените. В случая електромагнитните вълни се разпространяват и чрез самите кабели, което многократно увеличава въздействието на устройството. Така че в първите дни от използване на устройство против мишки и плъхове ще има повишена активност на мишки и плъхове. Те ще се движат повече и ще излизат на открито. В този период е добре да бъде осигурен свободен достъп за напускане на помещенията. Да бъдат оставени изходи, тъй като мишките и плъховете се стремят да напуснат зоната, която се покрива от работещо устройство против мишки и плъхове. Максимална ефективност се постига след 10-15 дни. В периода на използване на устройство против мишки е много удачно и ефективно използването на допълнително капани и примамки, които ще повишат ефективността. Спазвайте добри хигиенни навици дори и да използвате устройство против мишки, като не оставяте храна и хранителни продукти, които да привличат гризачи. След като гризачите напуснат помещението, не изключвайте устройството против мишки, а продължете да го използвате. Като се погрижите всички изходи, дупки и отвори да бъдат затворени или запушени.

Опасно ли е за хората устройството против мишки?

Използването на устройство против мишки не влия на хората и напълно безопасно за деца и бременни жени, хора с пейсмекъри и слухови апарати. Вашите домашни любимци, като котки, кучета и други домашни любимци не се влияят от ултразвуковия сигнал, който се използва от устройството. Тъй като той и извън обхвата, който могат да чуват. Но не трябва да го използвате, ако имате морски свинчета или хамстери в тези помещения. Не влияе и на електрическите уреди, както и на всички видове приемници – телевизори, телефони, радио, алармени и противопожарни инсталации. Какви са положителните ефекти от използването на устройство против мишки? Не използвате отрова или други вредни химически вещества, които могат да навредят на вас или вашите домашни любимци. Не предизвикват смърт на животните против, които се използват, а само ги прогонват. Няма да има неприятни изненади, като отровени мишки или плъхове, скрити в стените или други кухини, от които се носи неприятна миризма от разлагане. Прогонва, както мишки, плъхове и гризачи, така и намалява плътността на пълзящи насекоми – мравки, хлебарки, паяци и др. Устройството против мишки има ниска консумация на електричество – само 4W, така че като го оставите включено в електрическата мрежа няма да имате високи смет за ток.

Това устройство против мишки може да бъде закупено от фирма НЮ ФРЕШ ООД, която ви гарантира 100 % връщане на сумата, ако не сте доволни след 30-дневен тестов период.

Публикувано от Николай Тодоров

Подобни статии

Как да се отърва от мишките в стените на дома си
Как да се отърва от мишките в стените на дома си 3 стъпки за ефективно и трайно прогонване на мишки   Борбата с гризачите е тежко начинание! Когато те са се завъдили в стените на жилището Ви обаче, прогонването на мишките изисква допълнителни усилия. Ето 3 стъпки за ефективно и трайно прогонване на мишки от стените на дома Ви, прочетете за тях по-долу: 1. Прогонване на мишки чрез примамване и залавяне в капани 2. Продупчете стената и заложете по-надежден капан, който мишките не могат да избегнат 3. Прогонване на мишки от стените на дома с комбиниран ултр..
5 знака, че не сте се отървали от мишките
5 знака, че не сте се отървали от мишките в дома си   Имахте проблеми с мишки и плъхове, но след като заложихте капани и отрови за мишки, смятате, че сте се отървали завинаги. Сигурни ли сте, че това е така?! Онези изпражнения, които видяхте от отдавна ли са или са нови?               1. Откривате изпражнения на гризачи вкъщи Новите изпражнения са по-тъмни на цвят, по-меки  и влажни. Тъй като течността от мишите изпражнения се изпарява, с те чение на времето те изсъхват, стават стари и сиви, по-твърди и лесн..
Мишки и плъхове – колко вредни всъщност са те?
    Всеки се е сблъсквал с малки сладки мишленца и по-големите им роднини, към които никой не изпитва симпатия - плъховете. Всеки знае, че са вредители, но какви точно вреди могат да донесат? 1. Те съсипват и унищожават храната ни, като нахапват 10 пъти повече отколкото изяждат. Чрез своята слюнка, изпражнения или дори косми мишките и плъховете могат да заразят  храните и местата където са минали. Както ние хората, така дори и домашния ни любимец е изложен на риск от зараза. 2. Болестите, които пренасят мишките и плъховете са много. Има по-леки заболявания, с коит..
Отрова за плъхове и мишки  – често задавани въпроси
Отрова за плъхове и мишки – често задавани въпроси Постарали сме се да отговорим на най-често задаваните въпроси на нашите клиенти: Oтрова за плъхове и мишки - как да защитя домашните си животни Използвайте станции за стръв!   Това са добре познатите Ви дератизационни кутии, които сте виждали по булевардите в големите градове особено в близост до хранителни магазини. Обикновено това са черни, неголеми кутии от пластмаса, които имат поне един отвор. В дератизационните кутии могат да бъдат поставяни както сашета с отрова за плъхове и мишки, отрова на гранули, включително и ..
Отблъсква ли сапунът мишките
    Мишките са сред най-разпространените вредители по цял свят. Гризачите са изключително опасни, защото пренасят над 40 вида инфекциозни болести, а освен това, могат да създадат и допълнителни рискови ситуации, прегризвайки кабели (електрически или на автомобила) и други вещи от различно естество. Съществуват десетки видове методи за отблъскване на мишки, но от край време съществува дилемата дали сапунът действа като такъв. Днес, ще се опитаме да я разрешим. Вярно ли е, че сапунът отблъсква мишките Според вярванията на хората сапунът действа отблъскващо на ..

1 Коментари към "Защо да защитим дома си с устройство против мишки?"

Мимсии На 05.08.2019
Ние имаме морски свинчета които са на по 1 годинка. Ще им пречи ли това устройство? Отговор на този коментар

Напиши коментар

Вашето име:


Въведета кода в полето отдолу:

Коментар:
Забележка: не поддържа HTML!