Защо да защитим дома си с ултразвуково устройство против мишки?

Защо да защитим дома си с ултразвуково устройство против мишки?

Когато говорим за прогонване на мишки, един от най-безопасните и същевременно ефективните методи се явява защитата на дома с устройства. Електронните ултразвукови устройства срещу гризачи на немския бранд Гардиго използват най-съвременните технологии, за да отблъснат мишки, плъхове и съсели, създавайки за тях неприятни усещания.

Устройствата не само отблъскват нашествениците, а могат и да предотвратят навлизането им зоната на действие. Машинките срещу мишки и плъхове са безвредни и без проблем се използват в помещения, където живеят деца, домашни любимци, възрастни хора с пейсмейкъри и слухови апарати. Ултразвуковите сигнали са извън обхвата на чуваемост на хората, а технологията изключва напълно употребата на отрови и вредни вещества.

Освободете собствеността си от вредителите с комбинирания ултразвуков и електромагнитен уред Gardigo Plus, покриващ площ до 230 кв.м. Качеството на устройството е гарантирано от немския бранд Гардиго, а нашата фирма Ню Фреш е вносител за България. 

Как работи устройството против мишки и как действа ултразвукът?

Gardigo Plus е автоматичен комбиниран апарат, който излъчва едновременно ултразвукови вълни в диапазона 20 kHz до 40 kHz и електромагнитни импулси. Веднъж включено в електрическата мрежа устройството създава мощно електромагнитно поле, пренасяйки импулсите по съществуващото в стените окабеляване, а в помещението, в което е поставено излъчва и ултразвуци. По този начин т.нар. електронна котка генерира постоянен дразнещ шум, непоносим за целевите вредители. Изследвания показват, че тези звуци провокират чувство за тревожност у мишките, объркват ги и ограничават възможностите им да търсят храна и да се размножават. Нервната система на вредните животни не може да понесе непрестанното дразнение от ултразвука и електромагнитните импулси и в следствие гризачите напускат охраняваните с електронни апарати зони.

Какво трябва да направим, за да осигурим максимално действие на машинката против мишки?

  1. Избор на подходящо помещение

Първо, идентифицирайте стая, която има признаци на активност на мишки и плъхове. Те са животни, които най-често са активни нощно време, което означава, че рядко излизат на открито през деня. Започнете с търсене на признаци на заразяване, те могат да бъдат: следи от дъвчене или гризане; изпражнения; гнезда на гризачи.

След като идентифицирате зона с активност на вредители, включете уреда в контакт, който е отворен към останалата част от стаята, а не зад мебели, където звуковите вълни могат да бъдат блокирани. Имайте предвид, че твърдите повърхности отразяват ултразвука, докато меките повърхности го абсорбират. Важно е Gardigo Plus да може да излъчва свободно ултразвук в помещението. Същевременно уредът ще излъчва електромагнитни импулси в останалите стаи, използвайки окабеляването.

  1. Използвайте повече комбинирани апарати

В случай, че живеете в многоетажна къща, ще имате нужда от повече апарати. Когато използвате комбиниран автоматичен уред като Gardigo plus, един брой е достатъчен за един етаж – ултразвукът ще действа в стаята, в която е инсталиран, а електромагнитното поле ще се разпространи на площ до 230 кв.м. в рамките на същия електрически кръг, в който е включен.

  1. Следете за активността на мишките и осигурете точки за бягство

Наблюдението на признаците на активност на мишки и плъхове ще ви позволи правилно да поставите уредите в заразените зони и ще ви позволи да насочите устройствата към техните входни точки. Освен това редовните проверки за признаци на скорошна активност на гризачи ще ви позволят да потвърдите, че популацията се разсейва. Не забравяйте да осигурите пролуки и отвори, през които вредителите да избягат. Очаквайте намаляване на активността средно след 6 до 10 дни.

Съществува ли опасност за хората при употреба на устройства против мишки?

Ултразвуковите и комбинирани уреди срещу мишки и плъхове са напълно безопасни за хората и домашните любимци (кучета и котки). Техните сигнали не нарушават работата на пейсмейкъри и слухови апарати, не смущават телевизионните и интернет сигнали. Излъчваните звуци и импулси се чуват само от целевите вредители. В допълнение, устройствата са безвредни за околната среда. Консумираното електричество при постоянна работа на уреда Gardigo Plus е минимално, като не влияе на месечните разходи за ток. Друго предимство на електронните устройства е, че ви спестяват средства – не използвате отрови и капани, няма консумативи и поддръжка. Единствено трябва да се уверите, че сте разположили уреда правилно и че той работи без прекъсване 24 часа в денонощието.

Готови ли сте да се отървете от гризачите веднъж завинаги?

Поръчайте своите устройства Gardigo Plus директно от онлайн магазина ни Newfresh.org. В случай, че не сте доволни в рамките на 30-дневен тестов период, ще Ви възстановим парите. Всички електронни апарати имат 24 месеца техническа гаранция и се доставят до всяка точка на страната. Доверете се на опита ни, повече от 10 години Ню Фреш е Експертът в прогонването на вредители!