Електронен убиващ капан за мишки

Производител: Pest-Stop - Англия

Код на артикула: 3454-10

Наличност: В наличност

Цена: 58,90 лв
Количество:

Електронен капан за унищожаване на мишки, работещ с батерии, Pest Stop 

Капанът за мишки на английския бранд Pest Stop е модерно устройство, използващо електричество, което мигновено елиминира гризачите. Клопката представлява кутия, изработена от устойчива пластмаса, с размери 16/ 8/ 4 см. 
Веднъж заловена в електронния капан, мишката получава токов удар, достатъчно силен за бързото ѝ и хуманно убиване. Елиминираното животно остава скрито под капака и не позволява разнасянето на зарази. 

 

Къде се използва капанът за унищожаване на мишки от Pest Stop?

Предназначен е за употреба в закрити помещения. Тъй като този тип електронни устройства работят на батерии и нямат защита срещу дъжд и влага, те не бива да се използват на открито, тъй като неблагоприятните атмосферни условия биха ги увредили. 

Подходящ е както за защита на частни домове, така и за офиси, магазини, складове и др. Размерите му го правят компактен и почти незабележим, а отворът е достатъчно голям, за да се промуши в него мишка или друг дребен гризач. Ако Ви е нужен капан за плъхове, вижте идентичния електронен модел на марката Pest Stop, който е достатъчно голям и също толкова ефикасен.

Предимства на електронния капан, убиващ мишки Pest Stop

  • Ефективен, бърз и хуманен метод за улавяне на вредители;
  • Лесен за ползване;
  • За многократна употреба;
  • Не използва вредни химикали, отрова;
  • Добра инвестиция във времето;
  • Ефективно прогонване на гризачите от имота.

Начин на употреба на електронния капан за мишки

  1. Необходими са ви 4 бр. батерии АА, които да сложите в електронния капан. С едно зареждане, ще имате мощност достатъчна за премахването на около 50 дребни гризача. 
  2. Вземете и подходяща примамка – ползвайте фъстъчено масло или готови атрактанти под формата на паста или таблетки за привличане на гризачите. 
  3. Изберете подходящо място за залагане. Най-често мишките се движат по продължението на стените, под шкафове и стелажи, никога в центъра на стаята. 
  4. Използвайте бутона за включване на капана и изчакайте индикациите. След като го натиснете, ще видите зелена LED светлина, показваща, че уредът работи. Светлината ще изгасне и клопката ще е готова за ползване. При залавяне на вредител, светлината отново ще се активира в зелен цвят. Ако светлинният индикатор свети червено, нужно е да замените батериите с нови. Проверявайте регулярно светлините за улов и смяна на батериите. 

Поддръжка на електронния капан 

Трябва да изключите капана от копчето, преди да започнете почистването. Във вътрешността на клопката ще откриете метални пластинки, които трябва да се поддържат чисти. Това се прави с мека кърпа или хартия. Не използвайте вода. Редовно проверявайте пластинките, нужно е да ги забърсвате, когато са зацапани. Не трябва да се почистват при всеки улов на мишка. 

За премахване на уловения вредител, винаги слагайте ръкавици за еднократна употреба. Така ще се предпазите от зарази и опасност за здравето. Умъртвения гризач ще откриете в отделението на електронния капан, което е разположено под капака в горната му част. 

В случай, че капанът е много силно замърсен, използвайте влажна кърпа или го измийте много внимателно, като не позволявате на водата да достига до електрониката. При нужда от помощ, свържете се с консултантите от Ню Фреш. 

 

 

 

 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Клиенти закупили този артикул се интересуват и от: