Омръзна ли Ви да не откривате това, което търсите, въпреки часовете, прекарани в обикаляне по магазините? Да се чудите къде да паркирате колата? Да трябва да излезете по-рано от работа, за да хванете магазина отворен?

Вече може да купите всичко, от което имате нужда онлайн, без да се налага да обличате якето и да мръзнете в студа. Без излишни разходи.

Дори когато вали дъжд или сняг, мишки се щуркат в мазето Ви, а съседското куче не спира да лае – може да си вземете всичко – топли ръкавици за Вас и детето, устройство против мишки или спрейове за отблъскване на нежелани кучета и котки.

 

Да пазарувате онлайн вече е не само лесно, но и удобно, спестявате време и пари.

Как?

 

1. Магазините са специализирани – Търсещите машини в днешно време се увсъвършенстваха до толкова, че да разпознаят дори най-първосигналното словосъчетание – имате нужда от Отрова за хлебaрки,Градински инструментиДетско яке или Кучегон – просто изписвате в гугъл. А освен, че може да прочетете описанията на продуктите в сайта, който сте открили, може да се възползвате и от консултация по телефона.

Без продавачки, които те хващат от вратата с въпроса: „Как да помогна?“, без досадно търсене, без начумерени физиономии. Напълно безплатно и без да излизате от вкъщи. Споделете проблема и ще получите точно това, от което имате нужда!

2. По-ниска цена на стоките – Друга привлекателна страна на интернет магазините е възможността да си лежите и сравнявате цените на конкурентите. Това може да се случи по всяко време на денонощието. Можете да откриете отзиви от други клиенти на онлайн магазина по отношение както на пазаруването, така и на качествата на избраните от Вас продукти.
 


Какви други достойнства има нашият онлайн магазин?


3. Компетентна консултация по телефона

Борите се с напастта от мишки от години, прочетохте хиляди страници как да използвате отрова за хлебарки и пак не успявате да изчистите дома си?  Освен, че можете да прочетете подробното описание на стоката от нашия сайт, всичко може да се коментира и по телефона преди да се направи поръчката. По този начин сте сигурни, че закупувате правилното устройство против мишки или кучета и котки,  ще Ви информираме как се използва, дали е най-подходящото за Вашия случай или ще Ви препоръчаме да си закупите нещо по-ефективно.

4. Преглед преди плащане

Обикновено клиентът си взима пакета от куриера, без да види, в момента на връчването, какво точно е доставено. Пазарувайки от нашия интернет магазин, имате право и, дори това е препоръчително,  да прегледате стоката предварително и да решите дали да я платите и приемете.

Така се застраховате. Не ви съветваме да приемете стока с нарушена от транспортирането опаковка или цялост, защото така губите гаранцията за евентуално връщане на продукта.

5. Право на връщане на продукт

Пазаруването онлайн е сигурно!

По закон, всички интернет търговци са длъжни да спазват правата на клиентите, в това число и за връщане на закупената стока. Можете да попитате и за замяна на продукта. Законовият срок за връщане, без да сте длъжни да давате обяснения, е 14 календарни дни. В нашия онлайн магазин можете да направите това в рамките на 30 дни. Достатъчно е стоката да не е ползвана, да не е с нарушен търговски вид и да запазите касовия бон за плащане. Поради естеството им, не подлежат на връщане отровите за хлебарки, препаратите и репелентите за прогонване на гълъби и други вредители.

6. Безплатна доставка до вкъщи или на работното място

Всеки знае какви са предимствата на доставка с куриер. Какво още можем да Ви предложим? Безплатна доставка до предварително уточнен адрес или офис на куриер за поръчка на обща стойност над 50 лева.

Освен това в нашия магазин може да се възползвате от допълнителен бонус!

7. При нас за плащане с карта, освен, че не дължите куриерската такса за наложен платеж получавате - 3 % отстъпка.

Предварителното плащане на стоката с карта е много удобно, а ще Ви спести и пари. Предлагаме Ви да избегнете неудобството, че не сте приготвили точната сума за пратката на куриера, да не чакате да Ви върнат ресто или да се притеснявате да оставите на детето си или колегите в офиса парите. Плащате и пестите.

Ако все още изпитвате съмнения при плащането с карта, проверете дали сайтът има SSL сертификат за сигурност. Този сертификат гарантира, че връзката между сървъра на сайта и Вашия уебраузър е безопасна – така Вашите лични данни и данните от банковата Ви карта са защитени от прихващане и неоторизиран достъп. 

Не се чудете дали да ни се обадите да попитате какъв е статусът на поръчката Ви платена с карта или да поискате консултация. Търсете ни на 0896 660 843.