Уред против змии - New Fresh сме правилният избор

New fresh сме онлайн магазин, специализиран в продажбата на лесни и ефективни решения за справяне с вредителите в дома и градината Ви, включително и уред против змии, и други продукти, които са изключително полезни в борбата със змии, гущери, гекони и други влечуги. Всеки клиент на Ню Фреш получава персонална консултация, било то за необходимия му уред против змии и сходни влечуги, или друг продукт, а после сам, без чужда помощ, успява да се справи ефективно с натрапниците като: нежелани мишки, плъхове, гълъби, свраки, врабчета, лястовици, змии, кучета, котки, белки, къртици и много други.

Уред против змии 1  

Ние сме директен вносител на едни от най-големите и доказали се фирми в Европа в областта на прогонването на вредители, което гарантира, че около 93% от стоката ни е налична в склада на Ню Фреш. Наши доставчици са компании като Gardigo - Германия, Pelsis Ltd. – Англия, Concept Research Ltd. – Англия, Bird Free Ltd. – Англия, Control Zone Products Ltd. – Англия, Plastdiversity Lda – Португалия, Silvandersson Sweden AB – Швеция, Mondo Verde – Италия и др.

Екипът на Newfresh се състои от мотивирани и образовани хора, специалисти с дългогодишен опит в борбата с вредителите. Ние винаги се стремим да предоставим персонална консултация, независимо дали става въпрос за специализиран уред против змии и други влечуги, или нещо, различно от това, защото всеки клиент е важен за New fresh.

 

Уред против змии от Ню Фреш - сигурно решение в борбата против змиите

Установено е, че змиите са силно чувствителни към нискочестотни звуци и вибрации. Те приемат почвените вибрации като сигнал за опасност. Нашите електронни уреди излъчват звукови вибрации с ниска честота, като създават непоносима за змиите среда. Тези вибрации, излъчени от въпросните апарати, се разпространяват чрез почвата и ги принуждават да напуснат охраняваните площи като обикновено не се връщат повече.

Уред против змии 2

Освен върху змии, този уред на Ню Фреш въздейства и на подземни гризачи, които са основната им храна. По този начин допълнително се намалява плътността на змиите без отнемане на храната им. Вибрациите от него се разпространяват в диаметър около 32 м. и покриват площ от 800 кв. м. Електронното устройство против змии е напълно безвредно за хора и домашни любимци.

Предлаганият от нас уред за змии – уред против змии, на който можете да се доверите безусловно, се захранва с батерии. Излъчвана честота от него е 300 Нz. Ефективна защитавана площ: 800 кв. м. Размери: 38 см дължина / диаметър 6,5 см. И още нещо много важно: не забивайте електронния уред против змии в земята с чук или друг твърд предмет. Ефектът от работата на специалния ни уред против змии се проявява след 2-3 седмици и зависи от вида на почвата. Гаранция на нашия уред против змии е 2 години.

 

Други средства против змии - ние предлагаме и други полезни продукти в битката с наглите влечуги

Освен гореописания уред против змии, ние от New fresh предлагаме и други полезни продукти в битката с наглите влечуги като:

 

Уред против змии - някои важни забележки

На вниманието на нашите клиенти, решили да се снабдят с уред против змии: някои животни/целеви вредители (мишки, плъхове, къртици, сляпо куче, мишки-полевки, змии), по природа чуват трудно в по-високия диапазон и могат да не бъдат засегнати. Моля, имайте предвид, че реакциите им може да варират значително, когато бъдат обхванати от тревога.

Реакциите варират от незабавно бягство до това, животното да тръгне към устройството (разбирайте въпросния уред срещу змии) и да седне или легне пред него! Накрая обаче резултатът е един и същ: избягване или бързо преминаване през зоната, която охранявате. Този процес обикновено отнема между 2 и 4 седмици. В извънредни случаи, обаче, той може да продължи до 3 месеца.

Уред против змии - продуктите и услугите на New Fresh са гаранция за качество и ефективност. 

Уред против змии 3

Можете по всяко време да разгледате на сайта ни всички наши
налични продукти, включително и наличния ни уред против змии –
уред против змии, който няма да Ви разочарова. Освен това,
отново на нашия сайт, винаги можете да получите повече
информация за доставката на избраните от Вас електронни продукти.

Ние от New fresh предлагаме и уникална партньорска програма.
Партньорската ни програма е безплатна и позволява на членовете
й да печелят от продажбите, генерирани чрез връзки (линкове).

Не забравяйте и за промоциите ни – нищо чудно именно тук
да намерите Вашия уред против змии, който уред против
змии да реши проблемите Ви. Прегледайте и нашия специализиран блог, от който можете да получите много интересна и полезна информация за борбата с вредителите.

 

Уред против змии и Ню Фреш - Финал

Като една иновативна, модерна и постоянно развиваща се компания, ние от Ню Фреш осъзнаваме значимостта на социалните мрежи в нашето съвремие – затова поддържаме и постоянно актуализираме нашата фейсбук страница. Няма да се изненадаме, ако именно тук успеете да намерите онзи уред против змии, от които имате нужда.

New fresh сме насреща в борбата с вредителите, включително и с уникалния ни уред против змии.

Доверете се на професионализма ни, вземете Вашия уред против змии - уред против змии, който няма да Ви разочарова!