Меню
Количка

Гел за хлебарки MAXFORCE IC, МАКСФОРС АЙ СИ (BAYER) - 20 гр.

Гел за хлебарки MAXFORCE IC, МАКСФОРС АЙ СИ (BAYER) - 20 гр.
Гел за хлебарки MAXFORCE IC, МАКСФОРС АЙ СИ (BAYER) - 20 гр.
Гел за хлебарки MAXFORCE IC, МАКСФОРС АЙ СИ (BAYER) - 20 гр.
Гел за хлебарки MAXFORCE IC, МАКСФОРС АЙ СИ (BAYER) - 20 гр.
Гел за хлебарки MAXFORCE IC, МАКСФОРС АЙ СИ (BAYER) - 20 гр.
Гел за хлебарки MAXFORCE IC, МАКСФОРС АЙ СИ (BAYER) - 20 гр.
Гел за хлебарки MAXFORCE IC, МАКСФОРС АЙ СИ (BAYER) - 20 гр.
32.90лв
Без данък: 32.90лв
 • Наличност: В наличност
 • Код на артикула: 1029-905
 • Тегло: 0.10kg

Максфорс е ефективно средство за борба с хлебарки под формата на гел, който се поставя локално на определени места. В състава му се включва имидаклоприд 2.15 %, което се води силна инсектицидна съставка и емулгатори. Максфорс се предлага в опаковка от 20 гр под формата на спринцовка. Действа срещу всички видове хлебарки, познати на българска територия: ориенталски, германски, американски.

Продуктът, под формата на инсектициден гел, дава голям ефект и е предпочитано средство за борба срещу пълзящите насекоми от този вид, защото засъхва по-бавно от конкурентните предложения, което означава, че действието му е по-продължително. Максфорс против хлебарки е подходящ препарат за действие в домашни условия, защото няма мирис и не оставя никакви следи.

В съдържанието му се включва силна хранителна примамка, която кара хлебарките да се хранят от гела и по този начин се заразяват и след това умират. Заразеното насекомо се прибира в гнездото при останалите, след което ги заразява и унищожава цялата популация. 

Начин на прилагане:

Препаратът Максфорс под гелообразна форма няма необходимост от приготвяне на разтвори, а е в готово състояние за употреба. Чрез спринцовката се поставя инсектицида под формата на точки, които да подействат като примамка. Разходната норма се равнява на 10 – 20 точки от гела за около 40 кв.м. Една точка се равнява на 0.25 – 0.5 грама от Максфорс. 

Ключово за успешно проведеното използване на инсектицида е правилното локализиране и поставяне на примамките. Важно е да забележите къде преминават вредители и да прецените дали популацията е голяма или не. Ако през деня също виждате свободнодвижещи се хлебарки, това означава, че има голямо гнездо, което следва да бъде разрушено напълно чрез поне две третирания с гела през 2 – 3 седмици интервал. 

Тези пълзящи насекоми се подвизават в тъмни, топли и влажни убежища, което означава, че трябва да поставите примамките на стратегически места. Най-правилно е да използвате хартиени подложки, върху които да поставите гел Максфорс срещу пълзящи насекоми.

Трябва да обработите следните райони за максимална ефективност: пукнатини, дупки, цепнатини, кухини, местата в кухнята около печката и под нея, както и под и зад хладилника. Окабеляването често е обитание на хлебарките, защото те се стремят към топлите локации. Обработете и банята, защото тези вредители се придвижват по канализацията и тръбите. Уверете се, че сте сложили от продукта около източниците на храна, за да могат индивидите да погълнат отровата.
 

 

Правото на отказ не се прилага, когато:

 • потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал (напълно или частично), като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт.
 • за доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org