Меню
Количка

Магнум биоциден гел за унищожаване на ХЛЕБАРКИ - 40 гр. + ПОДАРЪК бутало

Магнум биоциден гел за унищожаване на ХЛЕБАРКИ - 40 гр. + ПОДАРЪК бутало
Магнум биоциден гел за унищожаване на ХЛЕБАРКИ - 40 гр. + ПОДАРЪК бутало
Магнум биоциден гел за унищожаване на ХЛЕБАРКИ - 40 гр. + ПОДАРЪК бутало
Магнум биоциден гел за унищожаване на ХЛЕБАРКИ - 40 гр. + ПОДАРЪК бутало
Магнум биоциден гел за унищожаване на ХЛЕБАРКИ - 40 гр. + ПОДАРЪК бутало
33.50лв
Без данък: 33.50лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на артикула: 261005-901
  • Тегло: 0.10kg

Магнум е биоциден препарат под формата на гел, който служи за унищожаване на пълзящи насекоми и по-специално хлебарки. Биоцидният продукт е ефективно средство в борбата и прогонването на вредителите, което притежава в съдържанието си активно вещество, влияещо като атрактант. Магнум гел действа за унищожаване на всички видове хлебарки, познати в България – немска, ориенталска, американска. 

Третирането с биоцидния препарат е ефикасно дори при много големи популации, защото действа лавинообразно. Това означава, че индивидите извършват собственоръчно заразяване на другите представители на популацията. По този начин проблемът ви с хлебарките се решава окончателно.

Атрактивното вещество, което е под формата на примамка, действа на голям периметър – вредителите могат да го усетят от разстояние на 1 м. При доближаване на примамките, те осъществяват контакт и поглъщат Магнум гел, което води до тяхното заразяване. След като се завърне в убежището си, заразеното насекомо пренася заразата на намиращите се в гнездото индивиди. По този начин ефектът от биоцида е всеобхватен и може да унищожи дори представителите, които подлежат на укриване на труднодостъпни места. 

Особености на препарата против хлебарки

Този продукт е алтернативен на инсектицидите с пиретроидно действие, които поразяват насекомото и и го убиват мигновено. Това се явява предимство, защото дава време на заразеното пълзящо насекомо да се прибере в убежището си, където се намират и повечето представители. По този начин дори малък процент от вредителите да облазят Магнум гел и поставената примамка, цялата популация ще умре. Примамката действа като атрактант за индивидите и те се чувстват привлечени от активните вещества, които са Имидаклоприд и S-метопрен. Участието им е 2.15 г на 100 г за първото вещество и 0.5 г на 100 г за второто. Те имат силен характер и в комбинация действат максимално ефективно. След поглъщане, те засягат нервната система и причиняват загиването на хлебарките до няколко дни. До 5-6 дни от масовото заразяване цялата популация ще бъде унищожена. Предимство на Магнум гел е силното му действие и запазването на атрактивността дори 3 месеца след първоначалната употреба.

Място и начин на прилагане

Препаратът с биоцидно действие срещу хлебарки се поставя на места в помещенията, които са труднодостъпни за обработка чрез опръскване. Прилагането се извършва по удобен начин,чрез спринцовка, под формата на точки, които се позиционират през малко разстояние. Освен точковото приложение, можете да поставите Магнум гел и на ленти. 

Продуктът е предвиден за прилагане на закрито. Приложете биоцида на местата, където хлебарките търсят храна или си създават гнезда. Такива са: зони, които са в близост до канализация, ВиК тръби, окабеляване. Приложете примамки около електроуредите, в кухнята, в близост до банята, входната врата, както и навсякъде, където забележите цепнатини и дупки в стената или фугите на плочките. Извършете третиране с мощното средство на различни места, на които сте забелязали наличието им.

За да се избегне поглъщането от деца и домашни любимци, препаратът има много горчив отблъскващ вкус, който същевременно е привлекателен за пълзящите насекоми от този вид.

Разходната норма, която можете да използвате е от 1 до 4 капки от Магнум гел. Поставяйте примамки на разстояние от един квадратен метър. Ако забележите, че неканените гости се придвижват свободно и през деня, това е знак за по-голяма заселеност на популацията. В такива случаи използвайте максималната доза от 4 капки и увеличете примамките, като скъсите дистанцията между точковото или лентовото поставяне.

 

 

Правото на отказ не се прилага, когато:

  • потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал (напълно или частично), като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт.
  • за доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org