Къщички Магнум с биоциден гел за унищожаване на ХЛЕБАРКИ - комплект 6 бр.

Капсули с гел за самостоятелна борба с хлебарки. Магнум гел за хлебарки съдържа силно атрактивна примамка и две активни вещества.

Производител: Испания

Код на артикула: 802601-901

Наличност: В наличност

Цена: 9,50 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

Къщички с биоциден гел за унищожаване на хлебарки МАГНУМ 
Представляват капсули с гел  за самостоятелна борба с хлебарките в жилища, офиси, училища, кина, театри, хотели, складове, болници, предприятия за производство и търговия с храни, кораби, самолети, влакове и др.
Действат  поголовно! Магнум гел за хлебарки съдържа силно атрактивна примамка за всички видове хлебарки и съчетава действието на две активни вещества. Има лавинообразен ефект – хлебарките се заразяват една друга и цялата популация изчезва от дома Ви. 
Примамката привлича хлебарките от разстояние 1 м. При контакт с гела, те се заразяват, пренасят примамката в убежищата си и заразяват дори и укрилите се екземпляри.

 
Лесен за употреба! Магнум гел за хлебарки е напълно готов за употреба. Гелът е разположен в херметични капсули. Така се запазва пресен за дълго време. Запазвате домът си чист и без остатъци от препарати. Просто отчупете края на капсулата, изстискайте гела в легенчето на къщичката и поставете в близост до местата където хлебарките преминават. Съдържа силно горчиво вещество, за да се избегне случайно поглъщане от деца и домашни любимци.

Една опаковка (комплект от 6 бр.) е достатъчна за обработката на голям апартамент.

Продуктът запазва действие до 4 месеца след поставянето.

Комплекта съдържа: 6 капсули х 2.5 гр.

 

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: