Меню
Количка

Натурална пудра за унищожаване на креватни дървеници, Hüniger за 100 кв. м./250 гр.

Натурална пудра за унищожаване на креватни дървеници, Hüniger за 100 кв. м./250 гр.
Натурална пудра за унищожаване на креватни дървеници, Hüniger за 100 кв. м./250 гр.
Натурална пудра за унищожаване на креватни дървеници, Hüniger за 100 кв. м./250 гр.
-10 %
Натурална пудра за унищожаване на креватни дървеници, Hüniger за 100 кв. м./250 гр.
Натурална пудра за унищожаване на креватни дървеници, Hüniger за 100 кв. м./250 гр.
Натурална пудра за унищожаване на креватни дървеници, Hüniger за 100 кв. м./250 гр.
Натурална пудра за унищожаване на креватни дървеници, Hüniger за 100 кв. м./250 гр.
33.20лв
36.95лв
Без данък: 33.20лв
 • Наличност: В наличност
 • Код на артикула: 12351-250-10
 • Тегло: 0.40kg

Hüniger® натурален продукт за унищожаване на креватни дървеници. 
Хюнигер® Дървеници е 100% натурален продукт за унищожаване на дървеници. 

Предимства:

 • Безопасен за хора и животни.
 • 100% естествен произход. 
 • Бърз ефект.
 • Без карантинен период.
 • Ефективен и лесен за употреба на открито и закрито.
 • Без химия, нетоксичен.
 • Не се развива резистентност към продукта.

Какво е дървеница, къде и как живее?


Креватната дървеница (Cimex lectularius) е вид кръвосмучещо насекомо, което живее навсякъде, най-често се крие в дюшеци и матраци. Тя напада хората докато спят.
Дървениците се крият и в дупки и пукнатини или други защитени места в къщи, курници или гълъбарници. Паразитират главно по хората, но също така и по прилепи, кокошки, гълъби, други птици. Те се хранят с кръв от топлокръвни гостоприемници – обикновено хора – за да оцелеят и ще се крият близо до своите източници, докато са готови да се нахранят.
Всеки ден женските могат да снесат между 1 и 12 яйца, общо между 200 и 500 яйца в живота им.
Колко бързо инсектите се разпространяват от стая в стая и колко бързо е размножаването им зависи отчасти от това колко време отнема преместването на заразена мебел, дреха, багаж и/или друг предмет от домакинството от една стая в друга. Може да се движат и цялата къща в търсене на нови гостопримници и място за размножаване. Ако условията са благоприятни, те ще продължат с размножаването си винаги когато предметът (или предметите) се преместват.

Как Хюнигер® унищожава креватните дървеници?
Хюнигер® е естествена пудра, която се бори успешно с всички стадии на дървениците - яйце, ларва, възрастно насекомо. 
И въпреки че няма да навреди на вас или вашите домашни любимци, тя е смъртоносна за дървениците. Има двоен начин на действие: механичен (наранява ги, когато са в контакт с продукта) и физически (умират от дехидратация).

Как да използвам натуралния препарат Хюнигер® Дървеници?
Може да се употребява бариерно: Чрез поръсване върху мебели и матраци с четка. Пудрата се нанася в пукнатините на мебелите, паркет, врати, ламперии или под матраци, както и между корнизите и стените, покрай первазите на прозорците, под уредите, където подът се среща със стената и други места, където могат да се скрият буболечки. 
Запомнете - целта е насекомите да влязат в контакт праха. Това означава, че трябва да ненесете тънък слой, който да не изглежда като препятствие. 
Може да се използва чрез опръскване. За целта се приготвя работен разтвор - препарата се разрежда с 1-2 литра вода, в зависимост от големината на популацията

Не забравяйте да носите маска, за да предотвратите вдишване на този фин прах, докато го посипвате.
При контакт с препарата насекомите умират дехидратирани в период между 3 дни и 1-2 седмици, в зависимост от населеността. 

Правят се минимум 3 обработки през 10 дни.

НЕТО тегло: 250 гр.
Опаковка без пластмаса
Финно смяна пудра
Може да се използва в био земеделието
Може да се използва в био ферми

Какво казват нашите клиенти?

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org