Промоция

Препарат за хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, мравки, комари, кърлежи, оси АЙКЪН 10 CS - 20 мл.

Айкън е високоефективен препарат с много бърз първоначален ефект и сравнително дълго последействие. Ефективен е срещу хлебарки, бълхи, дървеници, кърлежи и др. насекоми.

Производител: Швейцария

Код на артикула: P-1001-905

Наличност: В наличност

Цена: 6,99 лв 5,99 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

СПЕКТЪР НА ДЕЙСТВИЕ:
Високоефективен биоцид с контактно и стомашно действие с много бърз първоначален ефект и сравнително дълго последействие.
Има също и репелентно (отблъскващо) действие.

Микрокапсулирана суспензия, съдържаща пречистен ламбда цихалотрин. Високо ефективната формулация от микрокапсули осигурява изключително дълго остатъчно действие и защита на препарата от вредните външни условия /висока температура, слънчева светлина и влага/. Подходящ е за приложение в обекти, в които не се допуска наличието на миризма или замърсяване на повърхостите.

Състав: Микрокапсулиран ламбда цихалотрин: 100 г/л

Указания за употреба:

На открито - срещу мухи, комари, мравки, хлебарки, бълхи, дървеници и други насекоми - 5 мл. в 1 л вода, като 1 л. вода покрива площ от 20 кв. м.

Една опаковка от препарата (20 мл.), разредена в 4 литра вода е достатъчна за обработка на 80 кв.м.
Честота на обработките:
- бълхи, мухи, комари и мравки: на всеки 14 дни през целия топъл сезон, сутрин рано или вечер късно;
- хлебарки: през 28 дни;
- дървеници: на всеки 10 дни докато изчезнат.

На открито - срещу кърлежи - 2,5 мл. в 1 л. вода, като 1 литър покрива площ от 20 кв.м.
Една опаковка от препарата (20 мл.), разредена в 8 литра вода, е достатъчна за обработка на 160 кв.м.
Честота на обработките: май и септември месец по веднъж.
На закрито - първоначална обработка срещу мухи, комари, мравки, хлебарки, бълхи, дървеници и други насекоми - 10 мл в 1 л. вода, като 1 л. вода покрива 20 кв. м.

Една опаковка от препарата (20 мл.), разредена в 2 литра вода, е достатъчна за обработка на 40 кв.м.
Честота на обработките: 
- бълхи, мухи, комари и мравки: на всеки 14 дни през целия топъл сезон, сутрин рано или вечер късно;
- хлебарки: през 28 дни;
- дървеници: на всеки 10 дни докато изчезнат.


На закрито - поддържаща обработка срещу мухи, комари, мравки, хлебарки, бълхи, дървеници и други насекоми - 5 мл в 1 л. вода, като 1 л. вода покрива 20 кв. м.
Една опаковка от препарата (20 мл.), разредена в 4 литра вода, е достатъчна за обработка на 80 кв.м.
Честота на обработките: 
- бълхи, мухи, комари и мравки: на всеки 14 дни през целия топъл сезон, сутрин рано или вечер късно;
- хлебарки: през 28 дни;
- дървеници: на всеки 10 дни докато изчезнат.

За прецизно дозиране използвайте СПРИНЦОВКА за дозиране на препарати и ПРЪСКАЧКА РЪЧНА


 

 

Ефикасен и лесен начин за унищожаване на хлебарките?

Хлебарките са истинска напаст. Те се разхождат необезпокоявани във всеки дом и хората се чувстват безсилни, защото усилията им да се отърват от тези насекоми не дават никакъв резултат. 

Имаме чудесна новина!

Хлебарките вече имат смъртен враг в лицето на Айкън.

Къде срещаме хлебарките?
Как действа Айкън?
Колко продължително е действието на Айкън?
Какво е активното вещество на Айкън?
Цапа ли Айкън?
Как се използва Айкън?
Защо Айкън пред други препарати?

Къде срещаме хлебарките?

Няма спор, че хлебарките са най-отвратителните и вредни насекоми, които живеят в дома на човека. И това не е от вчера, а от векове. 

Те се разхождат по всяка храна, която е забравена на открито и оставят по нея всякакви вируси и бактерии, сред които тиф и холера. Не е изключено да провокират появата на алергична реакция при по-чувствителните хора. И как да не се случи така, след като противните насекоми повръщат част от изяденото върху храните.

Освен в кухнята, вредните исенкти се разхождат и в банята, във входа, на тавана... 

Сега вероятно още по-упорито ще търсите начин да унищожите хлебарките в дома си. Както вече споменахме, на пазара вече има ефикасен препарат за унищожаване на хлебарки - Айкън.

Как действа Айкън?

Айкън се характеризира с невероятно бързо действие, непосредствено след първоначалното му използване. Айкън е биоцид, който има бързо контактно първоначално въздействие. За разлика от много други препрати, Айкън има и доста дълго последващо въздействие върху насекомите.

Хлебарките са известни с невероятната си приспособимост. Те съществуват от милиони години и нищо не е успяло да ги унищожи. Айкън е способен да унищожи популациите в дома Ви и да държи хлебарките далеч за дълго време.

Научно доказано е, че яйцата им могат да издържат дори 7-8 години и при появата на подходящи условия, като въздух и влага, могат да продължат развитието си и да се излюпят здрави хлебарки. Не е известно хлебарките да страдат от каквито и да било заболявания.

Точно заради тази им устойчивост на всякакви въздействия, е необходимо да се използва максимално ефективен препарат като Айкън. Той се характеризира с почти светкавичен ефект след контакт с него и поглъщането му.

Колко продължително е действието на Айкън?

Действието на Айкън е доста продължително. Производителите са взели предвид, че хлебарките проявяват определена доза интелект. След използването на някакъв препарат за унищожаване, насекомите избягват този район за известно време, след като са видели умрели събратя. В това време действието на препарат отминава и хлебарките се връщат необезпокоявани. Айкън е значително траен за дълго време и успява да изненада оцелелите хлебарки.

Айкън  има отблъскващо въздействие. Продължителното остатъчно действие на препарата се дължи на високо ефективните формации от микрокапсули. Това е и причината Айкън да бъде защитен от светлината на слънцето, високите температури и влагата. Айкън може да се използва без проблем на места, където не е редно да се усеща миризма на някакъв препарат или да бъде замърсена контактна повърхност.

Специалистите твърдят, че за съществуването на хлебарките, жизнено важна е влагата. Ако не допускате появата на влага в дома си, със сигурност няма да се появят хлебарки. Ниските температури също не са предпочитани от хлебарките.

Какво е активното вещество на Айкън?

Хлебарките не понасят и активното вещество в Айкън - ламбда цихалотрин. Айкън се използва успешно в борбата с много видове насекоми, но за унищожаването на хлебарките, мравките и бълхите е особено предпочитан.

Цапа ли Айкън?

Препаратът няма характерна миризма и не цапа повърхностите, по които се прилага, а това е голямо предимство.

Цената на Айкън също е една от причините много хора да го предпочетат пред други препарати. Айкън е в течно състояние и се изисква да бъде разтворен във вода. Разфасовките са с 20 или 250 мл., за да е удобно за употреба. Айкън има подробно упътване в кутийката за състава, действието и начина на използването му.

Как се използва Айкън?

Когато в дома Ви хлебарките буквално са гъсто населени, е препоръчително дозата Айкън да бъде двойна. В такъв случай, разтворете 10 мл Айкън в 1 литър вода. Обработете с препарата помещението два пъти като времето между двете пръскания трябва да е около един месец.

Сигурно мнозина биха се запитали защо да предпочетат Айкън пред други препарати за жестоката борба с хлебарките?

Голямата устойчивост на Айкън на външни фактори като топлина, светлина и влага, както и продължителното му действие, са най-големите му козове.

Няма проблем Айкън да  бъде съчетан и с други препарати за унищожаване на насекоми. Всеки от потребителите може да направи своя избор.

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: