АЙКЪН 10 КС - 20 мл., Швейцария - Препарат за хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, мравки, комари, кърлежи, оси

Производител: Швейцария

Код на артикула: 1001-930

Наличност: В наличност

Цена: 6,30 лв
Количество:

Препарат за хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, мравки, комари, кърлежи, оси - АЙКЪН 10 CS - 20 мл., Швейцария     


На пазара съществува голямо разнообразие от препарати за борба с вредителите. Колкото и ефективни да са те, най-важното е наличието на паразити да бъде усетено навреме, да бъдат взети бързи мерки и да не се спира с пръскането до пълното им унищожаване.
Едно от решенията за справяне със санитарните вредители е Айкън 10 CS – швейцарски продукт на Syngenta, който е предназначен за борба с хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, мравки, комари, кърлежи и оси. 

Разфасовката от 20 мл е достатъчна за целите на едно домакинство, а за професионалистите в NewFresh.org предлагаме и голяма опаковка Айкън 10CS от 250 мл
 

Какво представлява препаратът

Айкън е високоефективен биоцид, с който се постига бърз първоначален ефект и дълго последващо действие. Освен това, той може да ви бъде полезен и заради отблъскващото си действие, което притежава. Благодарение на невероятните си качества, с него можете да защитите дома си от нашествието и трайното нанасяне на изброените насекоми. Изключително ефективен и упорит продукт, който е в състояние да се справи дори и с незабележимите и почти неусетни дървеници.
Айкън е микрокапсулирана суспензия, в която активното вещество е пречистен ламбда цихалотрин. Подходящ е за приложение в обекти, където наличието на миризма и замърсени повърхности е недопустимо. 
 
 
В нашия онлайн магазин ще намерите малка разфасовка от 20 мл, както и опаковка от 250 мл за професионална употреба. 
 

За какви насекоми може да се използва

Айкън е препарат, който успешно се справя с изтребването на бълхи, дървеници, мухи, мравки, комари, кърлежи и оси. Само фактът, че този невероятен продукт може да се пребори с най-упоритите насекоми – дървениците, може да ви убеди в неговата ефикасност срещу всички останали вредители. 
 

Как действа препаратът?

Айкън е високоефективен продукт, който действа веднага след прилагането си. Ефектът след неговата употреба е дълготраен. В случай, че искате да се предпазите от последващи нашествия на насекоми, можете да се доверите на отблъскващото действие, което има препаратът. 
Благодарение на високоефективната формулация от микрокапсули, Айкън е защитен от вредните външни условия, които биха могли да понижат ефекта от него – високата температура, слънчевата светлина и влагата. 
При правилна дозировка и спазване на посочения карантинен период, които са посочени в указанието за употреба, ще си осигурите дълготрайното спокойствие, от което се нуждаете. Това е едно иновативно средство за борба с насекомите, съдържащо една от най-силните за тях отрови, която ще доведе до пълното им унищожение.
 

Как се правят обработките с него

Този продукт е също толкова ефикасен както на открито, така и на закрито. Важно е да подготвите подходящата доза за пръскане, за да постигнете очакваните резултати. Спазвайки указанията за разреждане на препарата и честотата на употреба, ще се предпазите и завинаги ще се отървете от неприятното присъствие на различните насекоми в дома си или около него.
 
Една опаковка от препарата Айкън от 20 мл се разрежда в 4 л вода и е напълно достатъчна да покрие площ от 80 кв.м.
 
На открито 5 мл от препарата се разрежда в 1 л вода и с този разтвор можете да покриете 80 кв.м. площ. При различните насекоми, честотата на пръскане с препарата, също е различна:
- за третиране на бълхи, мухи, комари и мравки, площите се обработват на всеки 14 дни по време на топлия сезон. Желателно е това да бъде рано сутрин или късно вечер;
- за борба с хлебарките, същата процедура се повтаря през 28 дни;
- за унищожаване на дървениците – пръскане може да се прави на всеки 10 дни до пълното им изчезване.
 
На закрито се извършва поддържаща обработка срещу мухи, комари, мравки, хлебарки, бълхи, дървеници и други насекоми, като се спазва същата пропорция: една опаковка или 20 мл от течността се разрежда в 4 л вода, а разтворът е напълно достатъчен за обработката на 80 кв.м. Честотата на обработките е същата, както и при тези, които се извършват на закрито и се прилагат до пълното унищожение на вредителите. За пълното изтребване на дървениците отново е необходимо по-често третиране на площите, за да се отървете от тях завинаги. 
 

Предимства на продукта

Айкън е швейцарски продукт за борба с насекомите, който:
има невероятно бърз ефект и води до светкавичната им парализа;
има висока биологична ефикасност при борбата с битови неприятели и кърлежи;
успява да се справи дори с едни от най-упоритите насекоми – дървениците;
може да се прилага върху различни повърхности, без да ги уврежда;
има силно отблъскващо действие;
прилага се в малки дози за постигането на очакваните резултати;
има дълго последващо действие.
 

Правото на отказ не се прилага:

  • когато потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал (напълно или частично), като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт;
  • за доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.

 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Спецификации:
Производител: Syngenta
Разфасовка: 20 мл.
Целеви вредител/и: Хлебарки, дървеници, бълхи, комари, кърлежи, мравки, оси
Вид на препарата: Течност
Приложение: На открито и на закрито
Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Клиенти закупили този артикул се интересуват и от: