Меню
Количка

Комплект 3 бр - Нокаут Универсал Knockout Universal - Унищожител на креватни дървеници 3 х 500 мл.

Комплект 3 бр - Нокаут Универсал Knockout Universal - Унищожител на креватни дървеници  3 х 500 мл.
Комплект 3 бр - Нокаут Универсал Knockout Universal - Унищожител на креватни дървеници  3 х 500 мл.
ПРОМО -6 %
Комплект 3 бр - Нокаут Универсал Knockout Universal - Унищожител на креватни дървеници  3 х 500 мл.
Комплект 3 бр - Нокаут Универсал Knockout Universal - Унищожител на креватни дървеници  3 х 500 мл.
Комплект 3 бр - Нокаут Универсал Knockout Universal - Унищожител на креватни дървеници 3 х 500 мл.
48.30лв
51.60лв
Без данък: 48.30лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на артикула: 802020-3-901
  • Тегло: 1.80kg

Кnockout Universal

Готов за употреба инсектицид за унищожаване на креватни дървеници. 
Knockout Universal има силен нок-даун ефект. Формулата съчетава три активни вещества, предлагащи до 6 месеца защита.

 

Knockout Universal води до бърз ефект срещу широка гама от пълзящи и летящи насекоми (комари, мухи, оси, стършели) и пълзящи (хлебарки, бълхи, паяци, мравки, креватни дървеници)

скакалци

Начин на употреба: Биоцидът е готов за употреба. Разклатете добре преди употреба. Помещенията да се освободят от хора, домашни животни, храни, напитки и др. Да се отстранят или покрият аквариуми, терариуми и клетки за животни. Да се изключи въздушният филтър на аквариума. Прилага се чрез напръскване на повърхности на закрито или на открито около сгради. Пръска се около местата, които трябва да бъдат защитени, и особено там, където насекомите преминават и/или кацат, в пукнатини и цепнатини.

Разходна норма: 50 ml/m2 (напр. 500 ml за 10 m2).

 

За креватни дървеници: Третирайте твърдите части на леглата (без директно третиране на матраци и чаршафи) и в долната част на всички мебели.
За комари: около източниците на светлина, под легла, върху завеси и мрежести завеси.
За мухи, стършели, оси и домашни паяци: в пукнатини и процепи, около прозорци. Продуктът е предназначен за употреба срещу единични оси и стършели, а не за третиране на гнезда.
За молци по дрехите и храните: около и вътре в гардероби, рамки на врати, пукнатини и цепнатини, повърхности, където насекомите могат да преминават и да се укриват, вратички на кухненските шкафове и чекмеджетата след премахване на храната и дрехите. Продуктът не се препоръчва за обработване на тъкани.
За акари причиняващи краста, домашни прахови акари, кокошинки (Dermanyssus gallinae), Alphitobius diaperinus (брашнен бръмбар, мрачен бръмбар), Tribolium confusum (малък брашнен бръмбар), Dermestes maculatus (бръмбар по кожите)): Третирайте пукнатини и цепнатини и местата, където насекомите преминават, укриват се и се установяват. Продуктът не се препоръчва за обработване на тъкани. Продуктът не трябва да се пръска директно върху кожата.
При третиране срещу акари: напръскайте твърдите части на леглата (не матраци и чаршафи) и в долната част на всички мебели. Третирайте също съблекалните и санитарните помещения, по повърхности, които не се почистват или измиват рутинно.
При третиране срещу складови неприятели: преди обработка изпразнете складовете. По време на обработката в зоната на приложение не може да се съхраняват продукти или да присъстват животни.
За третиране на открито: отведете хората и животните преди обработка. Третирайте местата, където насекомите преминават, крият се и се установяват.


За хлебарки: всички топли, влажни или тъмни места, благоприятни за разпространението на хлебарки (первази, пукнатини, цепнатини, близо до тръби, мивки, под и около електроуреди, шкафове и др.).
За мравки: на местата, където мравките преминават и се заселват (около кошове за отпадъци и шкафове, рамки на врати и прозорци, пукнатини и цепнатини).
За бълхи: върху килими, в килери, около и под леглото на домашни любимци.

Достъп на хора и животни до третираните площи: При обработка на закрито – след изсъхване на повърхностите и добро проветряване в продължение на 1 час.
При обработка на открито – след изсъхване на повърхностите и минимум 1 час след обработка.
Остатъчна ефективност: Продуктът осигурява защита до 6 месеца след третиране в зависимост от вида на вредителите и на обработените повърхности.
Инструкции за почистване: Не почиствайте третираните повърхности, за да не спре биоцидният ефект. При нужда повърхностите се почистват с детергент и топла вода.
Честота на приложение: 1 път на година. В случай на повторно заразяване, приложението може да се повтори на всеки 3 до 6 месеца. Ако третираните повърхности са почистени или изложени на атмосферни влияния, обработката може да се повтори. Не прилагайте повече от 4 пъти годишно.

Предупреждения: Да се пръска на места, недостъпни за малки деца. Не прилагайте директно върху животни. Не третирайте дръжките на вратите и прозорците. Не замърсявайте хранителни продукти, съдове за хранене или повърхности, които са в контакт с храни. Избягвайте всеки пряк или косвен контакт с храни и фуражи, не използвайте и не прилагайте близо до храни, напитки и храни за животни. Да не се изпуска в канализацията. Не замърсявайте водни обекти с биоцида или използвани опаковки. След употреба ръцете и откритата кожа да се измият добре с вода. Да се съхранява между 5 и 35°C. Чувствителен към замръзване.
500 мл е
Партида №: виж маркировката.
Дата на производство: виж маркировката.
Дата на която изтича срокът на годност: 3 години от датата на производство.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org