Меню
Количка

4-THE BIRDS БАРИЕРА ЗА ПТИЦИ, ТЕЧЕН ПРЕПАРАТ СРЕЩУ ПТИЦИ (ЛЯСТОВИЦИ, ГЪЛЪБИ, СКОРЦИ И ДР.) - 250 мл.

4-THE BIRDS БАРИЕРА ЗА ПТИЦИ, ТЕЧЕН ПРЕПАРАТ СРЕЩУ ПТИЦИ (ЛЯСТОВИЦИ, ГЪЛЪБИ, СКОРЦИ И ДР.) - 250 мл.
Временно изчерпан
4-THE BIRDS БАРИЕРА ЗА ПТИЦИ, ТЕЧЕН ПРЕПАРАТ СРЕЩУ ПТИЦИ (ЛЯСТОВИЦИ, ГЪЛЪБИ, СКОРЦИ И ДР.) - 250 мл.
35.00лв
Без данък: 35.00лв
  • Наличност: Временно изчерпан
  • Код на артикула: 14795-903
  • Тегло: 0.25kg

Препоръчваме ви Течният препарат за птици 4-THE BIRDS, той е нетоксичен, прозрачен, леплив с продължително действие за вътрешна и външна употреба.

Когато се прилага правилно може ефикасно да отблъсне ЛЯСТОВИЦИ и други гнездящи по сградите и дърветата птици, като Гълъби, Врабчета и др. 

За каква площ ще ми стигне тази разфасовка?

В зависимост от вида четка, която използвате и вида повърхност, разходната норма е следната:

1 туба от 3.780 л (1 галон) ще Ви стигне да обработите, чрез намазване площ около от 80 до 110 линейни метра или  площ от 17 до 23 квадратни метра.

1 туба от 1.200 л  ще Ви стигне да обработите, чрез намазване 27 - 37 линейни метра или 6 -8 квадратни метра.

1 туба от 600 мл  ще Ви стигне да обработите, чрез намазване 14-19 линейни метра или 3 - 4 квадратни метра.

1 туба от 250 мл  ще Ви стигне да обработите, чрез намазване 7 - 10 линейни метра или 1.5 - 2 квадратни метра.

 

През колко време, трябва да третирам с препарата?

Действието на препарата се запазва до 10-12 месеца, добре е пролетно време да се извърши нова обработка с препарата, защото ниските температури през зимните месеци намаляват действието му.

Препарата е активен е в температурен диапазон от -10 до +90 градуса по Целзий.

 

Как се извършва обработката?

Третирайте с препарата, правещ бариера за птици (лястовици, врабчета, гълъби и други) 4-THE BIRDS, при температури на въздуха над 17 градуса по Целзии, за да може да изсъхне бързо и да избегнете разтичане на продукта.

Необходимо е преди да започнете нанасянето на бариерата за птици, да я затоплите.

Това, може да стане като потопите тубата с препарата в кофа с топла вода за около 20 минути и след като го затоплите го разклатете добре и тогава започнете работа, ако по време на обработката се наложи го затоплете отново.

Ако използвайте аерозол не пръскайте върху птиците.

Първо премахнете гнездата им, след което обработете повърхностите, върху които не желаете птиците да грездят.

Например за прогонване на Лястовици от гнездене под стряхите, може да нанесете бариерата за птици, постредством намазване с бояджийска четка, там където стряхата прави ръб със стената на сградата, като намажете  вертикалната повърхност с линия широка  около 10 см. и хоризонталната повърхност с още 1 линия  широчина около 10 см.

В момента на нанасянето течният препарат е мътно бял на цвят, след което бързо изсъхва и се превръща в прозрачен филм, много рядко при някой мазилки са възможни леки промени в тоналността на цвета. Нанасянето му се извършва с четка или с аерозолна помпа, като налягането й не трябва да превишава 6 атмосфери. За по-прецизно нанасяне използвайте четка, за да избегнете разтичане по стените или покапване на пода.
Не разпръсквайте във въздуха.
Не използвайте разредител, разклатете тубата добре или разбъркайте до дъното.

Повърхностите, които ще се третират трябва да бъдат чисти и сухи.
Течността трябва да се нанася плътно върху третираната повърхност.
При нападение от по-едри птици като Гълъби или Скорци може да се наложи неколкократно нанасяне на течността.

4-THE BIRDS, Течен бариера срещу птици (лястовици, врабчета и др.) - не съдържа никаква токсична съставка, не е вреден за насаждения или животни.

Какви предпазни мерки трябва да спазвам при обрабока?

По време на използване на препарата използвайте предпазни средства като: гумени ръкавици, маска, очила, шапка или каска, работни обувки с неплъзгащи се подметки.

Как да премахна остатъците от препарата от минали обработки?

За почистване на препарата се използва минерален спирт, нафта или прахообразни почистващи препарати.
Преди да е изсъхнал препарата може да бъде почистен и само с вода.

ОПАКОВКА: Пластмасова туба 250 мл.

Статия ЛЯСТОВИЦИТЕ – ЗА И ПРОТИВ

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org