Меню
Количка

Отрова за мишки и плъхове Аптират Паста Про паста 1.5 кг - 75 бр. в опаковка

Отрова за мишки и плъхове Аптират Паста Про паста 1.5 кг - 75 бр. в опаковка
Отрова за мишки и плъхове Аптират Паста Про паста 1.5 кг - 75 бр. в опаковка
Отрова за мишки и плъхове Аптират Паста Про паста 1.5 кг - 75 бр. в опаковка
Отрова за мишки и плъхове Аптират Паста Про паста 1.5 кг - 75 бр. в опаковка
Отрова за мишки и плъхове Аптират Паста Про паста 1.5 кг - 75 бр. в опаковка
Отрова за мишки и плъхове Аптират Паста Про паста 1.5 кг - 75 бр. в опаковка
Отрова за мишки и плъхове Аптират Паста Про паста 1.5 кг - 75 бр. в опаковка
22.99лв
Без данък: 22.99лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на артикула: 282010-901
  • Тегло: 1.60kg

Какво представлява Аптират Паста Про?

Аптират Паста Про е биоцид, произведен в Италия, който служи за ефективна борба с мишки и плъхове. Меката паста е готова за употреба и може да се използва както в закрити помещения, така и на открито. 

Пакетчетата с отрова се поставят в дератизационни кутии или самостоятелно, в зоните, където е необходим контрол на гризачи. Предимство на продукта е, че съдържа и горчив агент, който отблъсква не целевите животни и ги предпазва от поглъщане на отровите. 

Родентицидът действа бързо, благодарение на мощните си активни вещества, които привличат и унищожават вредителите. Популацията от мишки и плъхове намалява, а заедно с това се елиминират опасността от зарази, ограничават се щетите върху вещите, фуражите и храните. 

Опаковката от 1,5 кг съдържа 75 бр. пакетчета Аптират Про. Ако имате нужда от по-голямо количество, предлагаме и комплект от 3 х 1,5 кг.

 

Приложение 

В закрити помещения – в жилищни, обществени и промишлени сгради
На открити пространства - около и в близост до сгради 

В закрити помещения – в жилищни, обществени и промишлени сгради
Аптират Паста Про е родентицид за професионална употреба и унищожаване на мишки и плъхове. 

Активна съставка 

Бродифакум 0,005 g/100 g – антикоагулант от второ поколение. Спира нормалните механизми на кръвосъсирване у гризачите и причинява вътрешни кръвоизливи. 

Как се прави третирането с Аптират Паста Про?

При мишките се поставят 4 опаковки или това са 40 грама от отровата, като изискването е те да бъдат на разстояние поне 5 метра една от друга.
При плъховете в зависимост от заселеността им, Аптират Паста Про се прилага в следната дозировка:
  • при ниска заселеност 60 грама от отровата се разпределя равномерно на 3 места, като разстоянието между тях трябва да е не повече от 5 метра;
  • при висока заселеност са ви необходими 100 грама Аптират Паста Про, разпределени равномерно, отново на разстояние 5 метра.

Отровата трябва да се използва съвместно с нехимични методи за контрол на мишки и плъхове, каквито са капаните и електронните уреди. 

Как се употребява Аптират Паста Про?

1. Разберете какъв е видът на вредителя

Преди да предприемете третирането с препарата, най-напред е необходимо да се установи вида на вредителите, причините за тяхното нападение и степента на заселеност в обекта. След това отстранете леснодостъпните източници на храна и вода за неприятните гризачи, за да се доберат по-бързо до продукта и да се усети неговото действие.

2. Не почиствайте

Преди да разположите кутиите за дератизация на подходящите за целта места, не прибягвайте до почистването на обекта, защото има вероятност хигиената от ваша страна да отблъсне плъховете и мишките от отровата, което ще забави приемът ѝ и нейното действие. 

3. Поставяне на пакетчетата отрова

Залагането на отровата е най-добре да се осъществява в дератизационни кутии, които са обезопасени и свеждат опасността от поглъщане или отравяния на деца и други нецелеви животни. Предназначението на тези кутии е следното: в тях се поставят пакетчетата отрова, а това предотвратява нейното разнасяне от вредителите навсякъде из обекта. Пакетчетата не се отварят, а се поставят цели на подходящите за целта места.

Кутиите, след като бъдат маркирани за съдържание на родентицид, следва да бъдат поставени в зони, които са засегнати от гризачи, близо до техните дупки и следващи маршрута им. При възможност е добре кутиите да бъдат закрепени за земята, а най-подходящите за целта места са тези, при които няма влага. 

4. Проверка

След като примамките с Аптират Паста Про бъдат заложени, необходимо е и тяхното периодично проверяване: около 2-рия ден за мишки и на 5-7-ми ден за плъхове, след като е започнато третирането. Това се прави с цел, за да се провери дали гризачите ги приемат и при нужда да бъдат презаредени отново с подходящата дозировка. Тази процедура продължава, докато по пакетчетата спрат да се появяват следи от нахапване. В случай, че примамката си стои непокътната, преместете кутиите на друго място или потърсете професионален съвет.

5. Почистване на кутиите 

След употреба кутиите се подлагат на измиване и дезинфекция задължително. 

6. Предупреждения 

Третирането с Аптират Паста Про е недопустимо, когато в близост има неопаковани храни и фуражи. Препоръчително е продуктът да се поставя далеч от места, където има храни, фуражи и различни съдове и прибори. Труднодостъпните места са най-подходящи за поставянето на дератизационните кутии с препарата. Така можете да бъдете напълно спокойни, че по никакъв начин не застрашавате здравето и безопасността на вашите деца и домашни любимци.
Продуктът може да се използва на обществени места, се поставят предупредителни табели в близост до третираните площи. На тях е необходимо да бъде изписано, че препаратът е силно отровен, както и какви мерки се предприемат за оказване на първа помощ. 
Третирането с отровата не бива да продължава за период по-дълъг от 35 дни. Ако през това време не се наблюдава спад в популацията на целевите вредители, търсете професионален съвет. 

Предпазни мерки при обработки с Аптират Паста Про

По време на работа с отровата е необходимо да бъдат предприети някои превантивни мерки от работещите с нея:

  • при работа с продукта, в никакъв случай не се яде или пие, както е забранено и пушенето;
  • задължително се работи с предпазни ръкавици, които ще предпазят кожата от раздразнения и зачервяване;
  • след третирането ръцете се измиват с топла вода и подходящ за целта препарат.

По време на дератизацията, не само примамките се проверяват и презареждат, но е необходимо да бъдат премахнати умрелите гризачи. За целта отново се използват подходящи ръкавици, тъй като умрелите животни са източник на различни зарази. 
След пълното изтребване на вредителите с препарата, се извършва почистване и дезинфекция на замърсените от тях повърхности. 

Аптират Паста Про е силно отровен продукт, който ще ви отърве ако не завинаги, то поне дълготрайно от нахлулите в дома ви мишки и плъхове. 

 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org