Премиум комбиниран апарат "Slimline 4000" за прогонване на вредители - 370 кв. м

Производител: BRIGHTER IMAGE Ltd. - Ирландия

Код на артикула: STOP-370-10

Наличност: Временно изчерпан

Цена: 88,90 лв

Комбинираният ултразвуков и електромагнитен премиум апарат Slimline 4000 отблъсква вредители като гризачи и пълзящи насекоми на площи до 370 кв.м.

Уредът защитава ефективно от:

  • Мишки и плъхове;
  • Хлебарки, мравки и паяци.

С включен режим за предпазване на домашни животни Pet Safe,който гарантира, че апаратът срещу вредители няма да дразни хамстери, морски свинчета, зайчета, кучета и котки, отглеждани в дома.  

Какво представлява премиум апаратът срещу вредители Slimline 4000?

Това е компактен електронен уред, предназначен за включване към електрическата мрежа. Устройството има вграден мощен говорител, който излъчва ултразвукови вълни с различни честоти, като същевременно създава мощно електромагнитно поле около кабелите на електроинсталацията в помещенията. Размерите са само 12/8/2 см  , а цветът на апарата е бял, което го прави подходящ за всеки интериор.

Как работи апаратът срещу мишки, плъхове и насекоми Slimline 4000?

Уредът съчетава две доказано ефективни технологии, предназначени за прогонване на вредители. Това са ултразвукът в диапазона 26-50 kHz и електромагнитните импулси.  Комбинацията от тези два метода води до бързо, ефективно и трайно отблъскване на нашествениците в защитените зони.

Работата на устройството нарушава жизнените функции на вредителите, предизвиквайки у тях паника. Гризачите и насекомите чуват постоянния неприятен шум, като под въздействието му спират да се хранят и размножават. Формата и честотата на излъчваните от уреда сигнали се променят, за да не могат вредителите да привикнат към тях. По този начин мишките, плъховете и пълзящите насекоми като мравки, хлебарки и паяци постепенно намаляват популациите си и търсят възможности за бягство от охраняваната площ.

Как се използва апаратът срещу вредители?

Извадете уреда от опаковката и го включете в контакт 220 V. Светлинните индикатори ще се включат и изгаснат, сигнализирайки че апаратът е в изправност. Уредът трябва да работи постоянно 24 часа/ 7 дни в седмицата, като консумацията на електричество е съвсем малка – под 3 W. Поставяйте устройството в контакти далеч от пряка слънчева светлина и вода.

Настройване на апарата Slimline 4000

Апаратът има 2 бутона за настройка на ултразвуковата честота и електромагнитните сигнали.

  • Изберете от следните ултразвуци, в зависимост от вредителя, който желаете да отблъснете:

Позиция

Честота

Целеви вредител

Индикатори

Rodent

26 kHz

Мишки, плъхове, съсели (гризачи)

Синя мигаща LED светлина

Insect

40 kHz

Хлебарки, мравки (пълзящи насекоми)

Синя постоянна LED светлина

Spider

50 kHz

Паяци

Бързо мигаща синя LED светлина (както когато уредът работи срещу гризачи)

Pet-safe

Изключен

Безопасно за домашни животни

Тази позиция се използва, ако  трябва да включите устройството в помещение, обитавано от домашни любимци гризачи, като хамстери, морски свинчета, зайчета и домашни мишки

  • Изберете от следните електромагнитни (инфразвукови) настройки:

Позиция

Режим

Как действа?

Диоден индикатор

Normal

Нормален

Електромагнитен сигнал на всеки 10 минути, с 10 минути почивка. Цикълът се повтаря непрестанно.

Червена LED светлина показва кога електромагнитът е включен.

Boost

Усилен

Включен електромагнитен сигнал и ултразвуков шум.

Мигаща червена LED светлина.

Сигналът отблъсква вредители от зони, намиращи се близо до електрическите кабели. Такива области включват кухини в стените, пространства по тавана, тавански помещения и в близост до електрически уреди. Сигналът е ефективен в типична къща до 370 кв. м.

Светлинни индикатори: Червената и синя LED светлина ви показват, че устройството работи и че се възпроизвеждат правилните режими. Ако някоя от светлините не работи според горните инструкции, продуктът не е настроен правилно, дефектен е и/или има нужда от гаранционен сервиз.

Какъв е очакваният ефект от апарата срещу вредители?

Уникалната ултразвукова технология на тази т. нар. електронна котка въздейства над нормалното поведение на гризачите и пълзящите инсекти. Постоянният шум смущава възможностите им за изхранване, гнездене и размножаване.

В повечето случаи ефектът се забелязва в рамките на няколко дни от работата на апарата срещу вредители. До 1 седмица резултатът е явен. Първоначално е възможно да има период, в който забелязвате по-висока активност на вредителите, но скоро те ще напуснат охраняваните от електронното устройство зони. Използвайте допълнително в този период механични капани или клопки с лепило за улавяне на вредните гризачи и насекоми.

Действителните резултати варират спрямо условията на разпространение на сигналите, нивото на населеност с гризачи и инсекти и др. След като постигнете желания ефект, не изключвайте апарата. Оставете го да работи за защита от повторни нашествия на гризачи и/ или насекоми.

Има ли негативен ефект от уреда срещу вредители Slimline 4000?

Комбинираният премиум апарат е напълно безопасен метод за отблъскване на вредители, който е безвреден за всички хора – включително бременни, деца, както и възрастни със слухови апарати или пейсмейкъри. Честотите на ултразвука и електромагнитно поле не пречат на телевизионните и интернет сигнали, не вредят на алармени, радио, нито на алармени или противопожарни системи.

Ултразвукът не се чува от хората, както и не влияе на домашните любимци (кучета, котки), не дразни птиците, нито други топлокръвни животни. Апаратът има специален режим за допълнителна защита PetSafe, предназначен за помещения, в които се отглеждат хамстери, морски свинчета, зайци и др. домашни любимци. 

Стандарти за безопасност:  Електронният уред Slimline 4000 е произведен според най-високите стандарти за качество. Устройството му надвишава всички сегашни законодателни изисквания за електромагнитна съвместимост (ЕМС), директивата за ниско напрежение (LVD), използване на опасни вещества (RoHS), а също така отговаря на най-високите нива на работа в противопожарните тестове (V-1).

В края на живота на продукта, моля, освободете се от него по отговорен начин, като спазвате местните регламенти за изхвърляне на електрически уреди.

Технически параметри:
Захранващо напрежение: 220-240V/50Hz
Консумирана мощност: 3W 
Тегло: 0.185 кг.
Гаранция и техническа поддръжка от вносител – НЮ ФРЕШ ООД.

Свържете се с консултантите ни и попитайте за 30 - дневния тестов период и 100% гаранция за връщане на парите, които предлагаме само ние – NewFresh.org.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Клиенти закупили този артикул се интересуват и от: