Меню
Количка

Ултразвуков и електромагнитен апарат против мишки и хлебарки Pest-Stop до 230 кв. м.

Ултразвуков и електромагнитен апарат против мишки и хлебарки Pest-Stop до 230 кв. м.
Ултразвуков и електромагнитен апарат против мишки и хлебарки Pest-Stop до 230 кв. м.
Ултразвуков и електромагнитен апарат против мишки и хлебарки Pest-Stop до 230 кв. м.
Ултразвуков и електромагнитен апарат против мишки и хлебарки Pest-Stop до 230 кв. м.
Ултразвуков и електромагнитен апарат против мишки и хлебарки Pest-Stop до 230 кв. м.
Ултразвуков и електромагнитен апарат против мишки и хлебарки Pest-Stop до 230 кв. м.
Ултразвуков и електромагнитен апарат против мишки и хлебарки Pest-Stop до 230 кв. м.
Ултразвуков и електромагнитен апарат против мишки и хлебарки Pest-Stop до 230 кв. м.
Ултразвуков и електромагнитен апарат против мишки и хлебарки Pest-Stop до 230 кв. м.
Ултразвуков и електромагнитен апарат против мишки и хлебарки Pest-Stop до 230 кв. м.
Ултразвуков и електромагнитен апарат против мишки и хлебарки Pest-Stop до 230 кв. м.
45.90лв
Без данък: 45.90лв
 • Наличност: В наличност
 • Код на артикула: 5015-10
 • Тегло: 0.18kg

Уредът против гризачи и пълзящи насекоми Pest Stop 230 защитава собствеността Ви от мишки, плъхове, хлебарки, мравки, паяци и др. чрез ултразвукови сигнали и електромагнитни вълни на площ до 230 кв.м. - 1 къща или 1 апартамент

 

Нашествието на мишки, плъхове и пълзящи инсекти в домовете ни е ежедневие, а справянето с тях понякога се оказва нелека задача. Ако и вие сте опитвали различни отрови и репеленти, знаете, че тези средства успяват да се справят с вредителите временно. Окончателното отстраняване на мишки и плъхове, както и пълзящи насекоми е възможно чрез комбинирания уред против гризачи Pest Stop 230. Този апарат, произведен в Англия, съчетава два съвременни и екологични метода за отблъскване на натрапниците – ултразвуци и електромагнит и работи едновременно в няколко помещения на площ до 230 кв.м.

Какво представлява уредът Pest Stop 230?

Това е малък по размер, съвременен и изключително ефективен комбиниран уред против гризачи и насекоми, който ще ви осигури дълготрайна и непрекъсната защита от мишки и плъхове, както и от хлебарки, мравки и паяци. 

Веднъж включен в електрическата мрежа, уредът Pest Stop 230 създава специално електромагнитно поле, използвайки съществуващата електрическа мрежа, като създадените импулси отблъскват вредителите от охраняваната територия. В помещението, в което устройството е включено действа също и ултразвук, който е изключително непоносим за тях. 

Благодарение на тази комбинирана технология, само за няколко дни ще успеете да възвърнете спокойствието в дома си. Това е не само сигурен, но екологичен и хуманен начин да се справите с неприятните нашественици.

Уредът против гризачи и насекоми Pest Stop излъчва сигнали, които са доловими само от целевите вредители. 

Как уредът действа на вредителите?

Необходимо е Pest Stop да бъде включен непрекъснато в електрическата мрежа, за да може да излъчва отблъскващите сигнали. При това положение, видими резултати можете да очаквате в рамките на 5 до 7 дни.

В първите дни след включването му е напълно нормално да усетите увеличение на активността при вредителите, но това не бива да ви разочарова. Увеличаването на активността им се дължи на ултразвуците, излъчвани от Pest Stop, които са неприятни за тях и ги принуждават да излязат от скривалищата си. 

Освен това, уредът против гризачи има свойството да въздейства върху способността на вредителите да се размножават, които под въздействието на мощния ултразвуков сигнал се губят. В случай, че има снесени яйца от инсектите, те ще се излюпят, но нови яйца няма как да бъдат снесени. 

За период до 4 седмици охранявания обект ще се освободи от вредителите.  
Има вероятност от време на време да бъдете посещавани отново от гризачи, търсещи храна, но те няма да се задържат в дома ви заради силата на излъчвания сигнал. 

Pest Stop е устройство, което покрива площ до 230 кв.м. Ултразвукът реализира защита в помещението, в което е устройството във всички посоки на 9 метра разстояние от него, а електромагнитните импулси се разпространяват във всички помещения на дома/ офиса или къщата, при съществуващо окабеляване. 
* Ултразвукът не преминава през прегради – стени, мебели и др. 

Как да настроите уреда против гризачи?

За да се възползвате максимално от ефективността на Pest Stop, е необходимо той да бъде настроен правилно според вашите нужди. Различните негови степени са предназначени за различни вредители.

 • За прогонването на мишки и плъхове, апаратът се поставя на положение А. В интервал от 10 минути той се включва и спира сам.
 • За прогонването на хлебарки, мравки и други пълзящи насекоми, е предназначено положение В. Тук честотата на включване и изключване е през 5 секунди.
Наред с това, се настройват и ултразвуковите вълни по посочения по-долу начин:
 • за гризачи се препоръчва положение С, което се комбинира с А;
 • за инсекти комбинирайте положение D с В;
 • положение Е е предназначено за спиране работата на ултразвука, който би могъл да попречи на домашни любимци гризачи, каквито са морските свинчета, хамстерите или на някои породи зайчета и други;

 

Не действа на мухи, кучета, котки, влечуги, змии и птици.

Хората и останалите обитатели на дома ви - домашни любимци като кучета и котки, птици и топлокръвни животинки, няма да доловят звуковите сигнали, излъчени от него. Електромагнитните вълни, които апаратът излъчва, са напълно безвредни за бременните жени, децата и хората със слухови апарати и сърдечни стимулатори.  

* Това е електронен уред против гризачи! Ако отглеждате в дома си морски свинчета, хамстери или подобни любимци, той ще предизвика дразнение и у тях. 

Внимание: Уредът е само за вътрешна употреба. Не го използвайте на открито.

Предимства на Pest Stop 230 

Уредът против гризачи е не само изключително ефективен, но и с редица предимства:
 • хуманен и екологичен начин за справяне с вредителите;
 • охранява площи до 230 кв.м. с 1 апарат; 
 • безопасен за деца, бременни и онези хора, които са с пейсмейкъри и слухови апарати;
 • не влияе на котки, птици и кучета;
 • не изисква поддръжка и няма консумативи; 
 • гаранция и сервиз; 
 • осигурява дълготрайна защита на собствеността. 

Площ на покритие и технически данни:

Ултразвук: 90 кв.м
Електромагнит: 230 кв.м
Размери:10 x 8 x 3 см.
Захранване:220-240v 50 Hz
Консумирана мощност: 7W
Употерба:Вътрешна
 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org