Промоция

АКЦИЯ: Гел - репелент прогонващ птици (ГЪЛЪБИ, ЧАЙКИ, ГЛАРУСИ) Bird free optical gel - 45 кутийки

Иновативно решение за борба с гълъби, чайки и гларуси е гел-репелент Bird free optical gel. Дълготрайно и безопасно решение с проблема.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 38.19 лв.

12 x 38.19 лв.

Производител: Bird Free Ltd - Англия

Код на артикула: 7845-10

Наличност: Временно изчерпан

Цена: 431,55 лв 388,39 лв

Гел- релент за прогонване на нежелани птици (ГЪЛЪБИ, ЧАЙКИ, ГЛАРУСИ) Bird free optical gel

Репелента против птици Bird free optical gel е уникален продукт за контрол на всички видове птици като прави защитените с него места непривлекателни за гнездене и обитание от птици.
 
Принципа на действие на репелента против птици се основава на начина, по който птиците виждат в ултравиолетовият спектър на светлината, като отразената светлина от гела им иглежда като пламак от огън, а птиците имат вродена непоносимот към огън. В добавка към основното действие репелента против птици има и ароматна бариера мирис, който птиците не харесват тези две неща го правят изключително ефективен за контрол на почти всички видове птици.
В следствие на действието на репелента птиците напускат местата където е поставен продукта.
Bird free optical gel е изключително удобен за поставяне, той може да бъде ползван както на открито, така и на закрито. Репелента против птици има действие над ПЕТ години  /60 месеца/ не се влияе от атмосверни условия като слънце, дъжд, сняг, вятър.
 
Bird free optical gel -представлява гел поставен заводски в пластмасова кутийка, направена от натурални продукти и не е биоцид.
Доставя се в готов за употреба вид, в прозрачна пластмасова кутийка, която се монтира много бързо и лесно на посещаваните от птиците места, включително и на вертикални повръхност с помоща на обикновен монтажен силикон.
 
Репелента против птици може да бъде използван навсякъде където има проблем с птици.  Подходящ е за използване на летища, правителствени офиси, спортни стадиони, гари, болници, фабрики, пилони, мостове, исторически сгради, на вилата, вкъщи и др. Пластмасовите кутийки трябва да бъдат разположени на не повече от 20 см. една от друга, това ще ви осигури максимален ефект при борбата с птиците.
Цената на продукта е за една кутийка.
Тегло: 20 гр. гел в пласмасова кутийка.

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: