Препарат - гел прогонващ птици Италия 250 гр.

Производител: Италия

Код на артикула: 1059-902

Наличност: В наличност

Цена: 30,60 лв
Количество:

Италианският гел Qui No Pigeon Stops защитава осигурява дълготрайна защита (1 година и 6 месеца) на всякакви видове повърхности от гнездене и кацане на птици.

Ефективно прогонва:

 • Гълъби и врабчета;
 • Скорци;
 • Лястовици;
 • Чайки и гларуси;
 • Всякакви дребни и едри пернати.

Действието на препарата за прогонване на птици е 1 година и 6 месеца след обработка, а тубата от 250 грама е достатъчна за покриване на 250 линейни сантиметра.

Какво представлява гелът за прогонване на птици?

Продуктът представлява леплива, непрозрачна субстанция, която не съдържа токсични вещества. Продуктът за прогонване на птици е в туба от 250 мл, с която се третира лесно и бързо с помощта на пистолет за силикон. Непрозрачният гел се нанася върху желаните площи като се правят устойчиви линии на малко разстояние една от друга. Образува се непрозрачен, леплив слой, който не позволява на птиците да кацат за почивка и да гнездят.

В състава на гела не се съдържат никакви токсични вещества, което го прави безвреден за хората, животните и околната среда.

Къде може да се нанася гелът за прогонване на птици?

Може да се прилага върху всякакви типове повърхности като не ги наранява. Може да се използва върху метал, зидария, дърво, PVC и всякакви други материали.

Предназначен е за външна употреба и има трайност от 1 година и 6 месеца след нанасяне, без значение от метеорологичните условия.

Подходящ е за прогонване на птици от:

 • Балкони и тераси;
 • Парапети;
 • Покриви и козирки;
 • Первази и прозорци;
 • Отвори;
 • Климатици и антени;
 • Корнизи;
 • Гръмоотводи и улуци;
 • Всички обекти и места, върху които пернатите кацат и/ или гнездят.

Как се използва препаратът?

Преди да третирате с гела за прогонване на птици трябва да почистите добре местата, на които желаете да го нанесете.

 1. Премахнете перата и изпражненията от зоните, които ше обработвате. Използвайте разтвор на препарат за почистване и вода, а за лична защита си осигурете ръкавици и маска. Почистете добре местата и ги оставете да изсъхнат напълно. Лепилото в продукта може да не залепне добре, ако повърхностите са мокри.
 2. Върху дърво, мазилки, бетон или каменни зидове, както и всякакви видове порести повърхнини, нанесете предварително и след почистване тънък слой боя, за да покриете дупчиците. Върху дъски и асфалт, откъдето лесно би се премахнал продукта, използвайте непромокаемо тиксо и след това нанесете гела върху тиксото.
 3. Вземете пистолет за силикон и поставете тубата в него. Нанасяте точки или линии, дебелината е посочена в таблицата.

6 мм за  прогонване на скорци и гълъби

3 мм за прогонване на врабчета и лястовици

3-5 мм за прогонване на дребни и по-едри птици

 1. Започнете на 2,5 см разстояние от най-външния ръб на повърхността. Направете прави линии по дължина на мястото, което обработвате. На всеки 25 см третирани с гел, оставете пролуки (свободно място) с размер от 2,5 см, за да осигурите дренаж.

Една линия препарат е достатъчна за обекти широки 10 см.

За обекти с широчина между 10 и 20 см, направете 2 успоредни линии с гел, с 5 см разстояние между тях. С увеличаване широчината на площта, увеличавайте и броя на успоредните линии.

Препоръки:

 • Ако препаратът се затрупа или зацапа с боклуци и/ или прах, ефективността му ще намалее. В този случай, почистете гела и го нанесете повторно.
 • По време на нанасяне продуктът следва да е със стайна температура (18-27 C). Третирането се извършва в сухо време, при предварително подготвени и почистени повърхности.
 • Не използвайте при дъжд и минусови температури.

Почистване на препарата срещу птици

Винаги почиствайте от кожа и оборудване с помощта на тампон, напоен с растително олио, а след това с вода и сапун. Третираните повърхности и обекти може да изчистите като премахнете тиксото (ако сте използвали такова), а след това изтържете препарата. След почистване, обработете с минерален спирт. Не забравяйте да носите предпазно облекло при обработките.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Клиенти закупили този артикул се интересуват и от: