Препарат - гел прогонващ птици Италия 250 гр.

Производител: Италия

Код на артикула: 1059-902

Наличност: В наличност

Цена: 25,00 лв
Количество:

 

Този гел защитава вашата собственост от птици за 1 година и 6 месеца.
 
Гелът  е леплива нетоксична прозрачна субстанция, която прави повърхностите неприятниза кацане за птиците. Предназначен е за външна и за вътрешна употреба, тъй като климатичните условия не му влияят. Не наранява метал, зидария или какъвто и да е друг материал.
Може да се нанася около прозорци, тераси, отвори, корнизи, климатици, гръмоотводи, антени, по всякакви повърхности, където кацат или гнездят птиците.
УПОТРЕБА: Ефективно прогонва ГЪЛЪБИ, СКОРЦИ, ВРАБЧЕТА, ЛЯСТОВИЦИ и други птици от това да се загнездват или връщат в дадена обработена зона.
ПОКРИТИЕ: 30 гр. покриват 30 линейни см.
ОПАКОВКА: Пълнител 250 гр., достатъчни за 250 линейни см.
Гелът  е леплива нетоксична прозрачна субстанция, която прави повърхностите неприятниза кацане за птиците. Предназначен е за външна и за вътрешна употреба, тъй като климатичните условия не му влияят. Не наранява метал, зидария или какъвто и да е друг материал.
Може да се нанася около прозорци, тераси, отвори, корнизи, климатици, гръмоотводи, антени, по всякакви повърхности, където кацат или гнездят птиците.
УПОТРЕБА: Ефективно прогонва гълъби, скорци, врабчета, лястовици и други птици от това да се загнездват или връщат в дадена обработена зона.
ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА: Не използвайте продукта при дъждовно и влажно време или при температури под нула градуса по Целзии. По време на нанасянето гелът трябва да е на стайна температура (18-27С). Не слагайте по места, където може да застрашите домашни птици или любимци.
Подготовка на местата, където ще се нанася:
1. Почистете повърхностите които искате да обработите с препарат и вода, като използвате ръкавици и маска. Оставете местата, където ще обработвате да изсъхнат напълно, защото продуктът може да не залепне добре върху мокри повърхности.
2. Порестите повърхности като дърво, камъни или бетон третирайте с подпласт боя преди да нанесете гела. На асфалт или малки дъсчици от които лесно може да се премахне продукта сложете непромокаемо тиксо и след това нанесете продукта върху тиксото.
3. Гела се нанася с помоща на пистолет за силикон. Нанасяйте съгласно желаната дебелина на точките: 6 мм за скорци и гълъби и 3 мм за врабчета и лястовици. Като започнете на 2.5 см от най-външния ръб, нанесете продукта в линия по дължина на мястото, което се обработва. Оставяйте 2.5 см пролуки(свободно място) на всеки 25 см за да има дренаж. Една линия е достатъчна на повърхности широки до 10 см. За повърхностти от 10-20 см сложете 2 паралелни линии на разстояние 5 см една от друга,
4. Продуктът няма да е ефективен, ако бъде затрупан с боклуци. В такива случаи почистете и нанесете отново.
5. Почистване: Премахвайте продукта от хора и оборудване като използвате първо растително олио и след това сапун и вода. Почиствайте третирани повърхностти като махнете тиксото (ако има такова), изтържете и след това нанесете минерален спирт. Носете предпазно облекло, когато извършвате тези операции.
 
ДЕЙСТВИЕ СЛЕД НАНАСЯНЕ: 1 год. и 6 месеца.
АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Полибутен....97% Други съставки: 3 %
ОПАКОВКА: Пълнител 280 гр.
 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: