Меню
Количка

Хищен Сокол-Скитник плашило за гризачи и птици

Хищен Сокол-Скитник плашило за гризачи и птици
Хищен Сокол-Скитник плашило за гризачи и птици
Хищен Сокол-Скитник плашило за гризачи и птици
Хищен Сокол-Скитник плашило за гризачи и птици
Хищен Сокол-Скитник плашило за гризачи и птици
Хищен Сокол-Скитник плашило за гризачи и птици
Хищен Сокол-Скитник плашило за гризачи и птици
Хищен Сокол-Скитник плашило за гризачи и птици
Хищен Сокол-Скитник плашило за гризачи и птици
Хищен Сокол-Скитник плашило за гризачи и птици
Хищен Сокол-Скитник плашило за гризачи и птици
Хищен Сокол-Скитник плашило за гризачи и птици
Хищен Сокол-Скитник плашило за гризачи и птици
Хищен Сокол-Скитник плашило за гризачи и птици
Хищен Сокол-Скитник плашило за гризачи и птици
35.99лв
Без данък: 35.99лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на артикула: 01437-10
  • Тегло: 0.50kg

Хищен Сокол-скитник плашило за гризачи и птици

Фигурата на хищния сокол, поставена на балкон, тераса или градина със сигурност ще помогне да изплаши гълъбите, врабчетата, скорците, както и полевки или мишки.
Ще ви предпази от набези на вредители, включително ядене на плодове, унищожаване на растения или замърсяване.


Плашилото ЗD Сокол е с големи размери е направен с внимание към детайла, има внимателно изрисувани детайли, реалистичната имитация на сокол имитира истинска птица и представлява визуална заплаха.

Соколът е изработен от качествена пластмаса, устойчива на атмосферни у​Плашилото ЗD Сокол е с големи разсловия (дъжд, слънце, вятър) и UV лъчение, което се отразява на продължителността на използването му.
Плашилото хищен Соколът е лек, така че преместването му на всяко друго място или транспортиране не е проблем,идеален е за обезопасяване на райони като ниви, овощни градини, парцели, паркове, къщи и градини.
Соколът-плашило е интересна декорация на балкона или градината, естетическият вид на сокола ще добави чар и ще бъде интересен елемент от пространството.

Писна ли ви от нежелани птици и гризачи и неефективна борба с тях? Отблъскващо плашило под формата на седнал сокол е чудесно решение за всички, които искат лесно да се отърват от съответния проблем.
Голямата, реалистична фигура на хищния сокол, поставена на балкон, тераса или в градината, със сигурност ще ви помогне да изплашите гълъбите, врабчетата, скорците, както и полевки или мишки. Естествено предпазва от всички щети, свързани с тяхното присъствие, включително ядене на плодове, унищожаване на растения или срещу замърсяване. Поставен на ясно, видно място, соколът е идеален за обезопасяване на зони като ниви, овощни градини, парцели, паркове, къщи и градини. Продуктът не изисква монтаж или захранване и е готов за употреба веднага след покупката.

Соколът е изработен от устойчива пластмаса, устойчив на атмосферни условия и UV лъчение, което се отразява на продължителността на използването му. Стабилният пазител е голям и е направен с внимание към детайлите. Имитацията на сокол имитира истинска птица и представлява визуална заплаха. Специално подбраният жълт цвят ефективно привлича вниманието на вредителите и сигнализира за опасност. Птиците и гризачите свързват района със заплахата от хищник и се опитват да го избегнат.

Отблъскващото устройство е леко, така че преместването му на всяко друго място или транспорт не е проблем.
Благодарение на този популярен и ефективен метод ще получите не само спокойствие и комфорт, но и интересна декорация на балкона или градината. Естетичният вид на сокола ще добави чар и несъмнено ще бъде интересен елемент от декорацията на външното подреждане на пространството.

На дъното има дупка за изсипване на пясък или почва, което гарантира, че соколът ще бъде стабилен и няма да се преобърне при ветровито или дъждовно време.
Просто поставяте Сокола за контрол на птиците там, където има нужда. Поставете го на поне 2 м височина над земята. 
Основата може да бъде запълнена с камъни или пясък, за да има стабилна стойка. 

Характеристики:
материал: пластмаса
размери (дължина / ширина / височина): 17,5 / 17,5 / 40см
вид: твърд
тегло: 410 гр.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org