Електронен уред ALA STOP SENSOR за прогонване на птици (ГЪЛЪБИ, ВРАНИ) за 40 кв. м. (със сензор за движение, ултразвук, звукова аларма и светкавица)

Производител: Италия

Код на артикула: REP22-10

Наличност: ИЗЧЕРПАН

Той работи с три различни режима, който можете да настройвате в различни комбинации: флаш светлина (светкавица), ултразвук (който не се чува от хората) и звуков сигнал (сирена).  Когато се използва в жилищни сгради е желателно да изключите сирената, за да не пречи на съседите Ви.

Можете да изберете по желание трите елемента в различни комбинации в зависимост от реалните нужди и околната среда, в която да използвате уреда, с цел оптимизиране на резултата. Например само светкавица, ултразвук + светкавица, само ултразвук, сирена и т.н.

Честотата на ултразвука варира в диапазон 16-27 KHz, 

сирената е с мощност от 90 db 

и светлината от светкавицата мига на всяка секунда.  

Напълно безвреден за хората, животните и птиците, може да се използва и за окачване на стени, благодарение на слотовете, предоставяни на задната страна на устройството. 

Устойчив на дъжд и вятър. 

Работи с двойно захранване: с 4 бр. батерии R20 x 1.5V (които, не са включени към комплекта) и с захранване с адаптер за 220V (включен в комплекта).

Режим на покритие на ултрачервения сензор за движение: зона под формата на ветрило 100º, разстояние до 9 метра.

Притежава CE сертификат и RoHS IP.

Гаранция 24 месеца.

 

Внимание!

Забележка: Някои птици, по природа чуват трудно в по-високия/ниския диапазон и могат да не бъдат засегнати. Моля, имайте предвид, че реакциите им може да варират значително, когато бъдат обхванати от тревога. Реакциите варират от незабавно бягство до това, птицата да тръгне към устройството и да кацне или легне пред него! Първата птица е плашлива; втората е птица, защитаваща своята територия и опитваща се да запази своето място, накрая обаче резултатът е един и същ: и двата типа птици ще избягват, или бързо ще преминават през зоната, която охранявате. Този процес обикновено отнема между 2 и 4 седмици. 

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: