Меню
Количка

Отрова за мишки и плъхове Мумия, гризачите умират и изсъхват без да миришат 150 гр. - 15 бр. в опаковка

Отрова за мишки и плъхове Мумия, гризачите умират и изсъхват без да миришат 150 гр. - 15 бр. в опаковка
Отрова за мишки и плъхове Мумия, гризачите умират и изсъхват без да миришат 150 гр. - 15 бр. в опаковка
Отрова за мишки и плъхове Мумия, гризачите умират и изсъхват без да миришат 150 гр. - 15 бр. в опаковка
Отрова за мишки и плъхове Мумия, гризачите умират и изсъхват без да миришат 150 гр. - 15 бр. в опаковка
Hot
Отрова за мишки и плъхове Мумия, гризачите умират и изсъхват без да миришат 150 гр. - 15 бр. в опаковка
Отрова за мишки и плъхове Мумия, гризачите умират и изсъхват без да миришат 150 гр. - 15 бр. в опаковка
Отрова за мишки и плъхове Мумия, гризачите умират и изсъхват без да миришат 150 гр. - 15 бр. в опаковка
Отрова за мишки и плъхове Мумия, гризачите умират и изсъхват без да миришат 150 гр. - 15 бр. в опаковка
Отрова за мишки и плъхове Мумия, гризачите умират и изсъхват без да миришат 150 гр. - 15 бр. в опаковка
5.80лв
Без данък: 5.80лв
 • Наличност: В наличност
 • Код на артикула: 801010-901
 • Тегло: 0.20kg

Какво представлява Мумия?

Родентицидната примамка Mumia представлява напълно готова за употреба паста, предназначена за борба с мишки и плъхове. Съдържа силно отровно вещество (бродифакум в съотношение 0,0025 г/100 г) и висококачествени атрактанти с вкус на ванилия и бадем. Предлага се под форма на малки пакетчета паста от 15 г., предназначени за употреба в открити и закрити площи.

Как действа отровната примамка?

Атрактивните аромати в състава на Мумия привличат гризачите и ги унищожават. Отровата има мумифициращ ефект, благодарение на който плъховете и мишките не излъчват миризма, след като са я консумирали. 

Предимства на продукта 

 • Родентицид със силно привличащ аромат;
 • Не оставя неприятни миризми при разлагане на гризачите;
 • Достатъчни са малки дози за постигане на очакваните резултати в борбата срещу мишки и плъхове;
 • Добра цена.

Как се използва отровата Мумия против гризачи?

 1. Нужно е да се извърши наблюдение и първоначална обработка на помещенията, преди употреба на родентицидната паста. Идентифицирайте вредителите – мишки и/ или плъхове, тъй като от големината на популацията и вида на гризача зависи нужната доза от продукта. Ограничете източниците на храна и вода на гризачите. 
 2. Не почиствайте помещенията, за да не промените обичайното поведение на вредителите. Ако са обезпокоени, може да не опитат отровната примамка.
 3. Използвайте дератизационни кутии, в които да поставите примамката Мумия. Те ще предпазят нецелевите животни и децата от контакт с отровата. 
 4. Поставяйте кутиите с примамка в близост до стените и в ъглите на помещенията, там където преминават гризачите. 
 5. Проверявайте и добавяйте отровна примамка, както следва: 
 • Против мишки – на всеки 2 или 3 дни;
 • Против плъхове – на интервал от 5-7 дни. 

Важно: Използвайте докато гризачите спрат да ядат от примамката или докато не се уверите, че са напълно изчезнали. Ако консумацията е слаба, сменете местата на залагане на отровата и разположението на дератизационните кутии. 

Дозировка

За борба с мишки: 

Нужни са едно или две пликчета (около 12-15 г. от продукта) във всяка дератизационна кутия. Разстоянието между точките на залагане да бъде не по-малко от 5 метра. При големи заложете 2-3 сашета и на разстояние 2 метра. 
 

За борба с плъхове:

Необходими са между 1 и 6 пликчета във всяка кутия, в зависимост от големината на популацията. Кутиите се разполагат на 10 метра една от друга. В случай на голяма популация, използвайте 6 пакетчета на дистанция 5 метра. 
 

Препоръки и защитни мерки

Важно: Винаги използвайте предпазни ръкавици при употреба на продукти срещу гризачи. Ръкавиците не само Ви предпазват, но и не позволяват да оставите човешка миризма върху отровната примамка, която би могла да отблъсне вредителите. 

Спазвайте разходната норма на продукта. 

Преди да приложите отровна примамка, уверете се, че сте взели всички необходими мерки за интегриран контрол на вредители – поставили сте капани, включили сте електронни устройства и сте ограничили източниците на храна и вода. 

Внимание: Продуктът мумия представлява родентицид с активно вещество бродифакум  в съотношение 0,0025 г/100 г. В случай на поглъщане, незабавно потърсете лекарска помощ и представете на медицинското лице информационния лист за безопасност.

Антидот: Витамин К1. 

Разфасовки: Предлаганата опаковка е от 150 г и съдържа 15 сашета. В онлайн магазина ни NewFresh.org ще откриете и 3 броя на промо цена. Вижте и нашите специални комплекти отрови и дератизационни кутии

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org