Отрова за плъхове и мишки Ракумин пяна (BAYER) за пукнатини и трудно достъпни места, 500 гр.

Контактен родентицид, антикоагулант под формата на пяна за контрол на плъхове и мишки

Производител: Германия

Код на артикула: 1482-905

Наличност: В наличност

Цена: 59,90 лв
Количество:
Ракумин пяна от френската компания Bayer е ефикасен родентицид, с контактно действие. Предлага се в разфасовки от 500 мл и е отрова, която бързо унищожава популациите от мишки и плъхове, укриващи се в сградите и канализацията.  

Ракумин представлява хитроумна отрова, алтернатива на хранителните примамки, която използва постоянното желание на мишките и плъховете да почистват козината си облизвайки я. Веднъж попаднала върху телата им, отровата преминава в храносмилателната им система.
Активно вещество в Ракумин е куматетралил – антикоагулант, предотвратяващ съсирването на кръвта, който бързо се усвоява и има висок процент ефикасност. 
Ракумин на Bayer е качествен препарат, на който можете да се доверите в борбата с вредните гризачи.

Защо да изберете Ракумин на Bayer срещу мишки?

 • Готов за употреба родентицид; 
 • Нанася се лесно чрез удобния флакон със специален апликатор; 
 • Подходящ е за труднодостъпни места като цепнатини, ниши, тръби, дупки; 
 • Има висока ефективност и много добра степен на поглъщане. 

Начин на употреба 

Пяната Ракумин на Bayer се употребява на закрито. Поставя се в дупки, кухини, цепнатини, тръби, отвори чрез апликаторната тръбичка. Флаконът следва да бъде съхраняван на стайна температура, а преди употреба да се разклати добре. 
Винаги избирайте точки на залагане, които не са достъпни за деца и домашни животни. 

Може да използвате пяната самостоятелно или като допълнително средство против гризачи, когато има процес на залагане на примамки и е подходящ за  помещения с висока влажност, или там, където се наблюдавате нежелание от страна на вредителите да ядат други отровни примамки. 
При осъществяването на контакт, пяната на Bayer полепва по козината на мишките и плъховете, а след това попада в храносмилателната система, когато почиства козината си.

При борбата срещу гризачи първо трябва добре да се изследва засегнатата област, за да се прецени дали е голяма популацията и каква е степента на населеност. Ракумин на Bayer не трябва да бъде използван като средство за проследяване. Пяната не трябва да се поставя в обекти, където се съхранява храна или където се отглеждат и изхранват животни. Разстоянието трябва да бъде най-малко 2 метра от тях. Не забравяйте да съхранявате препарата на Bayer  на недостъпни за деца и животни места. Отровата, която унищожава мишки и плъхове служи за третиране само на места, до които хора или домашните любимци нямат достъп. Препоръчва се залагането в дератизационни кутии,  за да се избягва контакт с биоцида Racumin Foam. В случай на контакт с отровата, незабавно се измийте и потърсете спешна помощ. 

Каква е разходната норма?

 • При борба с мишки третирайте с 4 гр отрова (пяна с размерите на топка за тенис) до 30 гр.

 • За унищожаване на плъхове – между 20 и 30 гр. (пяна с големината на половин единична тухла), в зависимост от населеността. 

 • Нанасяйте посочените количества на една или няколко точки в помещението. 
 • Не препречвайте изходите на гризачите от обектите, в които сте третирали с продукта.  
 • Времето за действие е от 7 до 10 дни след като вредителят погълне отровата.

 

 

Правото на отказ не се прилага, когато:

 • потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал (напълно или частично), като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт.
 • За доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Клиенти закупили този артикул се интересуват и от: