Широкоспектърен готов за употреба инсектицид AMP 2 TETRA 1 PBO 4 CL (ТЕТРА) - 5 л - за дървеници, акари, кокошинки, комари, мухи, оси, стършели, бълхи, паяци, мравки, молци, мрачен и брашнен бръмбър, кожояди

Производител: Франция

Код на артикула: 201030-901

Наличност: В наличност

Цена: 101,50 лв
Количество:

Какво представлява този широкоспектърен препарат?

Този течен биоцид, с млечен цвят е предназначен за борба с широк спектър от инсекти. Препаратът е в голяма 5-литрова разфасовка и е напълно готов за употреба. Действа ефективно срещу дървеници, както и против кокошинки (червени акари по домашните и дивите птици). Освен за унищожаване на тези насекоми и паразити, AMP 2 TETRA 1 PBO 4 CL служи за елиминиране на комари, мухи, оси, кърлежи, бълхи, паяци, мравки, молци, брашнен бръмбар и кожояди. 
Широкоспектърният инсектицид има силно действие и почти мигновен резултат. Освен това е с дълъг остатъчен ефект – издържа до половин година след третиране на повърхностите. Честотата на обработките с инсектицида AMP 2 TETRA 1 PBO 4 CL трябва да бъдат съобразени с цикъла на размножаване и излюпване на инсектите и паразитите, за постигане на максимална ефективност. 

 

Състав на широкоспектърния инсектицид ТЕТРА 

Съдържа ацетамиприд (широкоспектърен инсектицид), D-тетраметрин (с бърз нокдаун ефект срещу пълзящи и летящи инсекти, засягащ нервната система на вредителите) и пиперонил бутоксид (повишаващ ефикасността на активните съставки агент). Комбинацията от тези 3 силни химически вещества унищожава бързо инсектите в откритите площи, както и на закрито. 
Широкоспектърният инсектицид позволява контрол на паразити по хората и животните и на летящи и пълзящи инсекти, включително на кокошинки по птиците, акари, причиняващи краста, домашни прахови акари, дървеници и кърлежи, бълхи, комари, мухи, оси, хлебарки, молци по дрехите и храните, бръмбари кожояди, малък брашнен бръмбари т.н.

Приложение на широкоспектърният инсектицид AMP 2 TETRA 1 PBO 4 CL?

Препаратът е готов за използване и не е необходимо приготвяне на работен разтвор. Подходящ е за третиране на открити и закрити площи. 1 литър от инсектицида са за 20 кв.м. Необходимо е предварително да разклатите съдържанието на опаковката, за да се смесят активните съставки и да се гарантира максимално ефикасността на широкоспектърния инсектицид. Когато обработвате с течни препарати като ТЕТРА помещенията, изведете хората и домашните животни. Всички хранителни продукти и напитки е хубаво да бъдат изнесени или покрити. 
Ако в помещенията има терариуми, аквариуми или клетки с животни, те да се покрият или най-добре изнесат. Въздушният филтър на аквариумите следва да се изключи. 

При нормални условия на работа, съобразена с инструкциите на производителя, не са необходими ръкавици за защита или маска за защита на лицето и очите от широкоспектърния инсектицид. Въпреки това, ние от NewFresh.org ви препоръчваме да използвате предпазни средства като химически устойчиви ръкавици и работно облекло. 

Третирането с широкоспектърния френски инсектицид ТЕТРА се извършва чрез опръскване с пръскачка. Нужно е да обработите всички места, на които сте забелязали активност на насекомите и паразитите. За ефективно прогонване и за да засегнете и новоизлюпените екземпляри и скривалищата, опръскайте всички видими пукнатини и цепнатини в стените, площадките и оградите, освен местата, които вредителите обитават и през които преминават. 

Как се използва срещу различните вредители?

 • •За борба с креватни дървеници 
Обработете твърдите части на леглата – подматрачна рамка, греди и др. Не пръскайте директно върху спалното бельо. Опръскайте краката и долната част на всички мебели в инфектираните помещения. 
 • За хлебарки 
Третирайте в кухнята, банята, коридора и на всички топли места, там, където има влага или могат да се скрият инсектите. По первази, във видими пукнатини и цепнатини, отвори, около и под електроуреди и кухненски шкафове и т.н.
 • Срещу мравки
В близост до кошове за отпадъци и шкафове, рамки на врати и прозорци и др. 
 • Против бълхи 
Върху килими, в килери, около и под леглото на домашни любимци, в мазета, на тавани и т.н.
 • Срещу комари 
Около източниците на светлина, под легла, върху завеси и мрежести завеси.
 • Против мухи, стършели, оси и паяци в дома

В пукнатини и процепи, около прозорци, стени и в ъглите на помещенията.

За третиране на единични насекоми, а не върху гнезда!

 • За дрешен и хранителен молец
В гардероби и шкафове за дрехи/ хранителни продукти. Вратички на кухненските шкафове и чекмеджетата след премахване на храната и дрехите. Не е за обработка на тъкани. 
 • За унищожаване на акари, причиняващи краста, прахови акари, червени  акари по птиците/ кокошинки, брашнени бръмбари, кожояди
 Третирайте пукнатини и цепнатини и местата, където насекомите преминават, укриват се и се установяват. Продуктът не се препоръчва за обработване на тъкани. Продуктът не трябва да се пръска директно върху кожата.

Инструкции за безопасност при употреба и максимална ефективност 

 • Забранено е присъствието на хора и животни по време на обработките с широкоспектърния препарат AMP 2 TETRA 1 PBO 4 CL. В закрити помещения е необходимо да бъде проветрено за минимум 1 час след като повърхностите са изсъхнали. На открити площи, достъпът на хора и животни до третираните зони да става минимум 1 час след като препаратът е изсъхнал. 
 • Не трябва да се почистват обработените повърхности и площи, за да се запази остатъчния 6-месечен ефект на широкоспектърния инсектицид. Ако все пак е необходимо почистване на препарата, използвайте детергнет и топла вода. 
 • Честотата на обработките варира, от 1 до 3 пъти годишно при повторно заразяване или голяма заселеност с инсекти и паразити, но не трябва да превишава 4 пъти в година. 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Клиенти закупили този артикул се интересуват и от: