Меню
Количка

Цитрол Супер (димка) - за контрол на хлебарки и складови неприятели

Цитрол Супер (димка) - за контрол на хлебарки и складови неприятели
Цитрол Супер (димка) - за контрол на хлебарки и складови неприятели
Цитрол Супер (димка) - за контрол на хлебарки и складови неприятели
Цитрол Супер (димка) - за контрол на хлебарки и складови неприятели
Цитрол Супер (димка) - за контрол на хлебарки и складови неприятели
Цитрол Супер (димка) - за контрол на хлебарки и складови неприятели
Цитрол Супер (димка) - за контрол на хлебарки и складови неприятели
20.45лв
Без данък: 20.45лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на артикула: 051011-901
  • Тегло: 0.15kg

Димката Цитрол Супер е изключително ефективно средство за унищожаване на хлебарки и пълзящи и летящи насекоми от закрити помещения. Подходяща е за складове, изложбени зали и музеи, помещения за съхранение на канцеларски материали, библиотеки, дрехи и платове, мебели, бяла и черна техника, компютри и др. особено в складове и магазини с различни продукти, ресторанти, селскостопански сгради и др, където третирането чрез пръскане и разтворими препарати е недопустимо. 

Инсектицидните димки са предпочитано средство за контрол на хлебарките, складовите вредители и инсектите, тъй като пушекът и димът, който произвеждат не оставя следи и мокри петна. Аерозолните частици проникват лесно в цепнатини и пукнатини и засягат всички скривалища на инсектите и гнездата им. Обработките с този вид биоцидни препарати се извършват, когато в третираните обекти отсъстват хора и животни. 

Срещу какви насекоми се използва инсектицидната димка?

  • Против хлебарки 
  • Складови вредители – включително молци
  • Пълзящи и летящи инсекти и паразити (като мравки, бълхи, кърлежи и др. буболечки). 

Какви са съставките на Цитрол димка против хлебарки?

Активните вещества в инсектицидната димка са циперметрин, който представлява мощен инсектицид, използван срещу насекоми и паразити (в съотношение 62 г/кг) и пиперонил бутоксид 21 г/ кг – компонент на пестицидите и биоцидите, който повишава ефективността им. 

Как се използва Цитрол Супер?

Изведете всички хора и животни от зоните, в които ще обработвате. Покрийте всички аквариуми, ако е невъзможно да ги преместите. Затворете вратите и прозорците, при необходимост уплътнете. Поставете инсектицидната димка в средата на помещението. Използвайте подложки от негорим материал, за да я разположите. Запалете димката и излезте от помещението. Изчакайте поне 24 часа преди да влезете в третирания обект и да проветрите. 

Как действа инсектицидната димка Цитрол срещу хлебарки?

Димката изгаря за около 120 сек. През това време димът успява да проникне в труднодостъпни места като пукнатини в стените, цепнатини и др. като елиминира дори и укрилите се насекоми. Благодарение на повсеместното си разпространение, пушекът навлиза в шкафове, под мебели като маси, столове, рафтове и др. Служи за отблъскване на насекомите от рамки на картини, первази, книги и др. Частиците се изпаряват като не цапат повърхностите и не оставят никакви следи. 

Карантинният срок е 24 часа.

Задължително проветрете помещенията след третиране с Цитрол против хлебарки и складови неприятели. 

Не използвайте в жилищни сгради!

Препоръчваме Ви да носите средства за лична защита (маска, ръкавици и работно облекло) при работа с инектицидната димка Цитрол Супер. 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org