Гел за Хлебарки

Списъчен Изглед: Табличен
Подредба:
Гел за Хлебарки - Гел за хлебарки БЛАТАНЕКС (BAYER) - 5 гр. на най-добра цена

Гел за хлебарки БЛАТАНЕКС (BAYER) - 5 гр.
Привлекателна хранителна примамка за максимално бързо привличане и бързо действие. Доказан в практик...

Цена:
12,50 лв
Гел за Хлебарки - Гел за хлебарки MAXFORCE IC, МАКСФОРС  (BAYER) - 20 гр. на най-добра цена

Гел за хлебарки MAXFORCE IC, МАКСФОРС (BAYER) - 20 гр.
Привлекателна хранителна примамка за максимално бързо привличане и бързо действие. Доказан в практик...

Цена:
31,90 лв
Гел за Хлебарки - Магнум биоциден гел за унищожаване на ХЛЕБАРКИ - 40 гр. на най-добра цена

Магнум биоциден гел за унищожаване на ХЛЕБАРКИ - 40 гр.
Магнум гел за хлебарки съдържа силно атрактивна примамка за всички видове хлебарки. Има лавинообразе...

Цена:
26,67 лв
Гел за Хлебарки - ДЕАДЕКС - DEADEX ГЕЛ УНИЩОЖАВАЩ ХЛЕБАРКИ - 30 гр. (от производителя на Дохлокс) на най-добра цена

ДЕАДЕКС - DEADEX ГЕЛ УНИЩОЖАВАЩ ХЛЕБАРКИ - 30 гр. (от производителя на Дохлокс)
Готов за употреба гел за унищожаване на всички видове хлебарки....

Цена:
16,90 лв
Гел за Хлебарки - Къщички Магнум с биоциден гел за унищожаване на ХЛЕБАРКИ - комплект 6 бр. на най-добра цена

Къщички Магнум с биоциден гел за унищожаване на ХЛЕБАРКИ - комплект 6 бр.
Капсули с гел за самостоятелна борба с хлебарки. Магнум гел за хлебарки съдържа силно атрактивна пр...

Цена:
9,50 лв
Гел за Хлебарки - Апликатор за гел за мравки и хлебарки за гелове в разфасовки от 30 гр. на най-добра цена

Апликатор за гел за мравки и хлебарки за гелове в разфасовки от 30 гр.
Лесен за използване апликатор за професионална употреба. ...

Цена:
39,90 лв
Гел за Хлебарки - Гел за хлебарки Адвион - 5 гр на най-добра цена

Гел за хлебарки Адвион - 5 гр
Адвион гел е нова примамка за унищожаване на всички видове хлебарки и един от най-високоефективните ...

Цена:
16,80 лв
Гел за Хлебарки - Гел за хлебарки Адвион - 2 бр. х 30 гр.  на най-добра цена

Гел за хлебарки Адвион - 2 бр. х 30 гр.
Адвион гел е нова примамка за унищожаване на всички видове хлебарки и един от най-високоефективните ...

Цена:
47,90 лв
Гел за Хлебарки - Гел за хлебарки Адвион - 30 гр.  на най-добра цена

Гел за хлебарки Адвион - 30 гр.
Адвион гел е нова примамка за унищожаване на всички видове хлебарки и един от най-високоефективните ...

Цена:
26,00 лв
Гел за Хлебарки - Гел за хлебарки Адвион - 4 бр. х 30 гр.  на най-добра цена

Гел за хлебарки Адвион - 4 бр. х 30 гр.
Адвион гел е нова примамка за унищожаване на всички видове хлебарки и един от най-високоефективните ...

Цена:
91,90 лв

Гел за хлебарки - най-доброто против хлебарките в домашни условия

След като хлебарките веднъж са се заселили в дома ви, ще ви бъде истински трудно да се отървете от тях. Ще оцелеят и след ядрена катастрофа, и след зомби апокалипсис. Единственото, на което може да се надявате, са положителни промени във външния им вид след подобни събития. Положителни за тях, разбира се – в дома ви ще весело ще припкат хлебарки колкото понита, с по 16 антенки за всяка. В този случай вицът с тебеширите и кроткото рисуване в ъгъла изглежда напълно възможен вариант, макар да е изгубил забавния си нюанс.

Какво представлява гелът за хлебарки
Как действа гелът за хлебарки
Къде се слага гел за хлебарки
Какви са ефективните марки геловe за хлебарки

За щастие, може да се абстрахирате от тези черни представи, защото добрите феи от компании Belgagri, Sygenta и Bayer са сготвили чуден прощален пир за вашите черно-кафяви натрапници. В менюто им присъства вълшебната думичка – гел за хлебарки. Звучи ви много приятно. Думите гел за хлебарки галят нежния ви слух. Разбира се, вие сте деликатна и изстрадала натура. По тази причина искате да споделите идеята за гела за хлебарки – най-вече с последните. За целта, трябва да научите повече. Питанията ви постепенно се обединяват в няколко основни, касаещи гела за хлебарки. Общо са 4.

Какво представлява гелът за хлебарки

Това e инсектицид, насочен така, че да избива болестотворните насекоми по местата, където живеят. За разлика от спрейовете, геловете за хлебарки не са „убийци”, които трябва да полепнат по тях. Вместо това, феите от трите бранда по-горе, са решили да вложат в продукта си неустоими атрактанти, прикрити от храната. И в този случай апетитът идва с яденето. Последното в живота. Хлебарките лесно поглъщат гела и се завръщат обратно в гнездото си, където като „немец в тила” пренасят слуз, изпражнения и трупове, разпространявайки убиващите активни съставки с мощен домино-ефект сред другите индивиди. Изглежда феите доста са мислили по въпроса, защото кратката времева разлика между поглъщането на гел за хлебарки и смъртта е точно толкова, колкото да се разпространи „заразата” сред останалите натрапници.

Спрейовете и аерозолни инсектициди, от друга страна, са предназначени да убиват „онези 2-3 хлебарки” в апартамента ви. С тяхната гибел, вие си решавате проблема. Но може ли да сте сигурни, че във вашата бяла спретната къщурка броят на хлебарките е равен на този на липите отпред? Спреят решава малкия проблем - гелът против хлебарки  е тежка артилерия за проблеми, затворена в спринцовка. Поставянето на примамки на няколко места ще ускори цялостния процес. Бойните гелове за хлебарки са особено подходящи за труднодостъпни места, като например зад хладилници или в пукнатини, ъгли и уреди, където подозирате, че насекомите се крият.

Как действа гелът за хлебарки      

Просто, но ефективно – геловете срещу хлебарки съдържат няколко вида инсектициди. Всички от тях са ефективни и смъртоносни. Те са фипронил, иноксикарб, имидаклоприд. И трите вещества присъстват в продуктите на утвърдени във времето производители.

Първият инсектицид, например, този с марка „Деадекс”, от производителя на „Дохлокс“, влияе на хлебарките, взаимодействайки си с лигандите на хлоридните канали в телата им. Веществото има особено висок афинитет към онези от тях, които се регулират чрез невротрансмитерната гама-аминобутирова киселина (GABA). Така се блокират пре- и пост-синаптичния транспорт на хлоридните йони през клетъчните мембрани. Това води до несъгласувана активност на нервната система, причина за смъртта на хлебарката. Общо взето насекомото няма да си прекара никак добре след първия си допир с фипрониловия гел за хлебарки .

Къде се слага гел за хлебарки

Oбщо взето тук възможностите не са никак малко. Например между хладилника и близкия уред, като например съдомиялната машина. След това гел срещу хлебарки може да се постави до мивката, зад отводнителната тръба, влизаща в стената. В ъглите на шкафове, зад микровълновата печка, тостер, смесител, кафемашина.

Добре е гелът за хлебарки да се постави и под съдомиялната машина и фурната и около уредите, чиято рамка се „среща” със стена.

Инсектицидът може да се постави и в банята, в близост до сифон или зад казанчето на тоалетната . Добре е да се сложи гел за хлебарки и върху местата, където се образува конденз - например върховете на вратичките на шкафовете за медицински и козметични принадлежности.

Не бива да пропускате спалнята и шкафовете, поставени под ъгъл, зад телевизора, тонколони, компютърния монитор, стенните часовници, осветителните тела и др. Бъдете старателни, не пропускайте местата под основата на дивана, където се натрупват трохи. Поставете гел срещу хлебарки и под спалнята и дълбоко под леглата на децата.

Какви са ефективните марки геловe за хлебарки          

Blattanex Ultra-Gel е убиец на хлебарки, който е концентриран и ефективен. Гелът за хлебарки е бързо и ефективно решение, което можем да използваме безопасно у дома. Приложението му е лесно, без да представлява риск за здравето.

Всичко, което трябва да направите, е да сложите няколко капки от гела срещу хлебарки с апликатора с форма на спринцовка по местата, където тези насекоми са склонни да се появяват. Продуктът действа като примамка, която привлича хлебарки, които се хранят с нея, а когато се върнат в гнездото, ще предадат пестицида сред останалата част от тях и ще. Благодарение на активната си съставка имидаклоприд, ефектът на инсектицида може да остане активен до 12 месеца след прилагането на Blattanex Ultra Gel, унищожавайки настоящите и бъдещите поколения.

Според феите на Amazon.com – гелът срещу хлебарки „Адвион” продукт, държащ най-високи продажби в категория "Pest Control Baits & Lures". Рейтингът му от доволни клиенти е 4.5 от 5 звезди, което значи повече от 9000 доволни клиенти. Тази цифра не може да се пренебрегне. Активната съставка на този гел е  индоксикарб, която привлича и убива хлебарите. Трябва да знаете, че това химическо вещество има срок на годност до 2 години след датата на производство.  91% от клиентите твърдят, че този продукт е полезен, следователно Адвион може да се нарече един от най-добрите гелове срещу хлебарки.

За да „затворите” цикъла, след като сте третирали с гела срещу хлебарки, добре е да спазвате добра хигиена в дома си и да запечатате процепите в къщата, за да не създавате среда за тях. Същото важи и за пукнатини по външните стени, както и всички евентуални местообитания на вредителите. Процесът е досаден и пипкав, но резултатът се отплаща страхотно, защото елиминирате повечето от любимите им места за скривалища и размножаване. Така единствените обитатели на дома ви ще сте вие и любимите ви хора.