Кубчета за хлебарки | New Fresh

Списъчен Изглед: Табличен
Подредба:
Гел за Хлебарки - Магнум биоциден гел за унищожаване на ХЛЕБАРКИ - 40 гр. на най-добра цена

Магнум биоциден гел за унищожаване на ХЛЕБАРКИ - 40 гр.
Магнум гел за хлебарки съдържа силно атрактивна примамка за всички видове хлебарки. Има лавинообразе...

Цена:
26,67 лв
Гел за Хлебарки - Къщички Магнум с биоциден гел за унищожаване на ХЛЕБАРКИ - комплект 6 бр. на най-добра цена

Къщички Магнум с биоциден гел за унищожаване на ХЛЕБАРКИ - комплект 6 бр.
Капсули с гел за самостоятелна борба с хлебарки. Магнум гел за хлебарки съдържа силно атрактивна пр...

Цена:
9,50 лв
Гел за Хлебарки - Гел за хлебарки MAXFORCE IC, МАКСФОРС (BAYER) - 20 гр. на най-добра цена

Гел за хлебарки MAXFORCE IC, МАКСФОРС (BAYER) - 20 гр.
Привлекателна хранителна примамка за максимално бързо привличане и бързо действие. Доказан в практик...

Цена:
29,90 лв
Гел за Хлебарки - Гел за хлебарки БЛАТАНЕКС (BAYER) - 5 гр. на най-добра цена

Гел за хлебарки БЛАТАНЕКС (BAYER) - 5 гр.
Привлекателна хранителна примамка за максимално бързо привличане и бързо действие. Доказан в практик...

Цена:
15,50 лв
Промоция Гел за Хлебарки - Гел за Хлебарки Адвион - 4 бр. х 30 гр. на най-добра цена

Гел за Хлебарки Адвион - 4 бр. х 30 гр.
Адвион гел е нова примамка за унищожаване на всички видове хлебарки и един от най-високоефективните ...

Цена:
102,00 лв 75,00 лв
Промоция Гел за Хлебарки - Гел за Хлебарки Адвион - 2 бр. х 30 гр. на най-добра цена

Гел за Хлебарки Адвион - 2 бр. х 30 гр.
Адвион гел е нова примамка за унищожаване на всички видове хлебарки и един от най-високоефективните ...

Цена:
52,00 лв 39,00 лв
Промоция Гел за Хлебарки - Гел за Хлебарки Адвион - 30 гр. на най-добра цена

Гел за Хлебарки Адвион - 30 гр.
Адвион гел е нова примамка за унищожаване на всички видове хлебарки и един от най-високоефективните ...

Цена:
26,00 лв 20,40 лв

Гел за хлебарки - най-доброто против хлебарките в домашни условия

След като хлебарките веднъж са се заселили в дома ви, ще ви бъде истински трудно да се отървете от тях. Ще оцелеят и след ядрена катастрофа, и след зомби апокалипсис. Единственото, на което може да се надявате, са положителни промени във външния им вид след подобни събития. Положителни за тях, разбира се – в дома ви ще весело ще припкат хлебарки колкото понита, с по 16 антенки за всяка. В този случай вицът с тебеширите и кроткото рисуване в ъгъла изглежда напълно възможен вариант, макар да е изгубил забавния си нюанс.

Какво представлява гелът за хлебарки
Как действа гелът за хлебарки
Къде се слага гел за хлебарки
Какви са ефективните марки геловe за хлебарки

За щастие, може да се абстрахирате от тези черни представи, защото добрите феи от компании Belgagri, Sygenta и Bayer са сготвили чуден прощален пир за вашите черно-кафяви натрапници. В менюто им присъства вълшебната думичка – гел за хлебарки. Звучи ви много приятно. Думите гел за хлебарки галят нежния ви слух. Разбира се, вие сте деликатна и изстрадала натура. По тази причина искате да споделите идеята за гела за хлебарки – най-вече с последните. За целта, трябва да научите повече. Питанията ви постепенно се обединяват в няколко основни, касаещи гела за хлебарки. Общо са 4.

Какво представлява гелът за хлебарки

Това e инсектицид, насочен така, че да избива болестотворните насекоми по местата, където живеят. За разлика от спрейовете, геловете за хлебарки не са „убийци”, които трябва да полепнат по тях. Вместо това, феите от трите бранда по-горе, са решили да вложат в продукта си неустоими атрактанти, прикрити от храната. И в този случай апетитът идва с яденето. Последното в живота. Хлебарките лесно поглъщат гела и се завръщат обратно в гнездото си, където като „немец в тила” пренасят слуз, изпражнения и трупове, разпространявайки убиващите активни съставки с мощен домино-ефект сред другите индивиди. Изглежда феите доста са мислили по въпроса, защото кратката времева разлика между поглъщането на гел за хлебарки и смъртта е точно толкова, колкото да се разпространи „заразата” сред останалите натрапници.

Спрейовете и аерозолни инсектициди, от друга страна, са предназначени да убиват „онези 2-3 хлебарки” в апартамента ви. С тяхната гибел, вие си решавате проблема. Но може ли да сте сигурни, че във вашата бяла спретната къщурка броят на хлебарките е равен на този на липите отпред? Спреят решава малкия проблем - гелът против хлебарки  е тежка артилерия за проблеми, затворена в спринцовка. Поставянето на примамки на няколко места ще ускори цялостния процес. Бойните гелове за хлебарки са особено подходящи за труднодостъпни места, като например зад хладилници или в пукнатини, ъгли и уреди, където подозирате, че насекомите се крият.

Как действа гелът за хлебарки      

Просто, но ефективно – геловете срещу хлебарки съдържат няколко вида инсектициди. Всички от тях са ефективни и смъртоносни. Те са фипронил, иноксикарб, имидаклоприд. И трите вещества присъстват в продуктите на утвърдени във времето производители.

Първият инсектицид, например, този с марка „Деадекс”, от производителя на „Дохлокс“, влияе на хлебарките, взаимодействайки си с лигандите на хлоридните канали в телата им. Веществото има особено висок афинитет към онези от тях, които се регулират чрез невротрансмитерната гама-аминобутирова киселина (GABA). Така се блокират пре- и пост-синаптичния транспорт на хлоридните йони през клетъчните мембрани. Това води до несъгласувана активност на нервната система, причина за смъртта на хлебарката. Общо взето насекомото няма да си прекара никак добре след първия си допир с фипрониловия гел за хлебарки .

Къде се слага гел за хлебарки

Oбщо взето тук възможностите не са никак малко. Например между хладилника и близкия уред, като например съдомиялната машина. След това гел срещу хлебарки може да се постави до мивката, зад отводнителната тръба, влизаща в стената. В ъглите на шкафове, зад микровълновата печка, тостер, смесител, кафемашина.

Добре е гелът за хлебарки да се постави и под съдомиялната машина и фурната и около уредите, чиято рамка се „среща” със стена.

Инсектицидът може да се постави и в банята, в близост до сифон или зад казанчето на тоалетната . Добре е да се сложи гел за хлебарки и върху местата, където се образува конденз - например върховете на вратичките на шкафовете за медицински и козметични принадлежности.

Не бива да пропускате спалнята и шкафовете, поставени под ъгъл, зад телевизора, тонколони, компютърния монитор, стенните часовници, осветителните тела и др. Бъдете старателни, не пропускайте местата под основата на дивана, където се натрупват трохи. Поставете гел срещу хлебарки и под спалнята и дълбоко под леглата на децата.

Какви са ефективните марки геловe за хлебарки          

Blattanex Ultra-Gel е убиец на хлебарки, който е концентриран и ефективен. Гелът за хлебарки е бързо и ефективно решение, което можем да използваме безопасно у дома. Приложението му е лесно, без да представлява риск за здравето.

Всичко, което трябва да направите, е да сложите няколко капки от гела срещу хлебарки с апликатора с форма на спринцовка по местата, където тези насекоми са склонни да се появяват. Продуктът действа като примамка, която привлича хлебарки, които се хранят с нея, а когато се върнат в гнездото, ще предадат пестицида сред останалата част от тях и ще. Благодарение на активната си съставка имидаклоприд, ефектът на инсектицида може да остане активен до 12 месеца след прилагането на Blattanex Ultra Gel, унищожавайки настоящите и бъдещите поколения.

Според феите на Amazon.com – гелът срещу хлебарки „Адвион” продукт, държащ най-високи продажби в категория "Pest Control Baits & Lures". Рейтингът му от доволни клиенти е 4.5 от 5 звезди, което значи повече от 9000 доволни клиенти. Тази цифра не може да се пренебрегне. Активната съставка на този гел е  индоксикарб, която привлича и убива хлебарите. Трябва да знаете, че това химическо вещество има срок на годност до 2 години след датата на производство.  91% от клиентите твърдят, че този продукт е полезен, следователно Адвион може да се нарече един от най-добрите гелове срещу хлебарки.

За да „затворите” цикъла, след като сте третирали с гела срещу хлебарки, добре е да спазвате добра хигиена в дома си и да запечатате процепите в къщата, за да не създавате среда за тях. Същото важи и за пукнатини по външните стени, както и всички евентуални местообитания на вредителите. Процесът е досаден и пипкав, но резултатът се отплаща страхотно, защото елиминирате повечето от любимите им места за скривалища и размножаване. Така единствените обитатели на дома ви ще сте вие и любимите ви хора.

 

 

 

 

Кубчета за хлебарки – какво трябва да знаете?

 

Защо хлебарките идват в дома ви?

 

Кубчета за хлебарки 1
Кубчета за хлебарки - възползвайте се от офертите ни

Всеки от вас поне веднъж се е сблъсквал с един от най-неприятните проблеми в дома – наличието на хлебарки. Тези отблъскващи насекоми не са никак безобидни, тъй като носят много зарази и болести. Един от най-ефективните начини да се справите с тях са кубчетата за хлебарки. Вижте обаче какво е добре правите, за да не бъдат вредителите чести гости в дома ви:  
            - Поддържайте чистота. Всеки има различни разбирания за чисто, но най-общо казано – не оставяйте трохи по масите, плотовете и пода; изхвърляйте боклука често; почиствайте старателно най-вече около мивката в кухнята, кухненските шкафове, зад мебелите и електроуредите, около каналите в банята. В противен случай пак ще тичате за кубчета за хлебарки.           
            - Затваряйте добре брашното, захарта, ориза, защото хлебарките обичат да се навъртат около тях. Най-добре е да ги съхранявате в плътно затворени буркани, а не в пликчета, които лесно се късат или се отварят. Така ще си спестите и излишни разходи за кубчета за хлебарки.           
            - Не струпвайте много предмети на едно място – вестници, списания, кашони, торбички. Това е предпоставка за появата на вредители и последващо използване на кубчета за хлебарки.    
            - Огледайте за пукнатини в дома си, най-вече в банята, защото вредителите лесно се провират между тях. Ако в момента не можете да ги запълните, поставете кубчета за хлебарки около тях.  
            - Запушвайте каналите, когато не ги използвате. Хлебарките живеят в тръбите на канализацията. Купчетата за хлебарки могат да ги унищожат, за да не припарват до дома ви.     
            - Отстранявайте всички течове своевременно. Хлебарките могат да издържат без храна един месец, но се нуждаят от вода всеки ден. Течът е причина да се появят. Докато го отстраните, можете да използвате кубчета за хлебарки.

 

 

Какво представляват кубчетата за хлебарки?

Ако вредителите вече са плъзнали в дома ви и искате трайното им унищожаване, изберете кубчета за хлебарки. Те са биоцид и действат ефикасно и срещу други насекоми. Кубчетата за хлебарки съдържат препарат, най-често циперметрин, който умъртвява вредителите. Те са сигурен и достъпен начин да се отървете от носещите зарази хлебарки във всяко помещение, в което ги поставите. Кубчета за хлебарки – сигурно решение срещу вредители.


Кубчета за хлебарки – места за приложение

 

Кубчета за хлебарки 2
Кубчета за хлебарки - доверете се на качеството

Кубчета за хлебарки могат да се използват в дома, в търговски, обществени и индустриални обекти, както и в здравни, и лечебни заведения. Те се прилагат директно на местата, обитавани от хлебарки.

Най-ефикасно е да поставите кубчета за хлебарки зад мебелите и електрическите уреди. Няколко кубчета за хлебарки можете да сложите и под мивката, покрай пукнатини, ако има такива и по ъглите на помещенията. Важно е кубчетата за хлебарки да са на сухо място, в противен случай няма да действат.

 

 

Кубчета за хлебарки – начин за приложение

Кубчетата за хлебарки се използват директно, след като ги извадите от опаковката им. За целта задължително си сложете защитни ръкавици. Избягвайте контакт с очите и кожата. По време на работа с кубчета за хлебарки не пийте, не яжте и не пушете. Поставяйте по 1 кубче на 1 m2. След приключване на работа, измийте добре ръцете си със сапун и топла вода. Съхранявайте кубчетата за хлебарки далеч от напитки, храни и фураж.

 

Мерки за безопасност при използване на кубчета за хлебарки

 • Докосвайте кубчетата за хлебарки само с ръкавици, защото повече от тях съдържат препарат, който е вреден за кожата. 
 • След употреба на кубчета за хлебарки, измийте ръцете си старателно със сапун и топла вода.
 • Ако препаратът от кубчетата за хлебарки попадне върху кожата или дрехите, веднага се измийте и съблечете цялото замърсено облекло.
 • Внимавайте препаратът от кубчетата за хлебарки да не попадне в очите ви. Ако това се случи, веднага ги изплакнете обилно с вода и при нужда потърсете лекарска помощ.
 • Ако вдишате от препарата, съдържащ се в кубчетата за хлебарки, веднага излезете на чист въздух.
 • При поглъщане на кубчета за хлебарки не предизвиквайте повръщане. Незабавно потърсете лекарска помощ и покажете опаковката или етикета.
 • Дръжте кубчетата за хлебарки далеч от деца и домашни любимци.

 

Поддръжка на дома след използване на кубчета за хлебарки

 

Кубчета за хлебарки 3
Кубчета за хлебарки - най-доброто решение

За да не се налага системното използване на кубчета за хлебарки, вижте нашите съвети за поддръжка на дома:
            - Не забравяйте разопакована храна на масата и по кухненския плот, както и неизмити чинии в мивката. В противен случай скоро пак ще прибегнете до кубчета за хлебарки.
            - Не оставяйте торбички с боклук в дома, както и не забравяйте да затворите коша за отпадъци, иначе отново ще търсите кубчетата за хлебарки.
            - Почиствайте каналите в банята и кухнята със специален препарат поне веднъж месечно, ако не искате системно да поставяте кубчета за хлебарки в тези зони.
            - Почиствайте хладилника, готварската печка, тостера, микровълнова печка, за да не остават трохи и друга, примамлива за вредителите, храна. Ако не го правите, е въпрос на време да прибегнете до кубчета за хлебарки.
            - Следете дали в дома ви има вредители с помощта на капани-къщички. Поставете ги на любимите за хлебарките места. Те ще индикират дали и кога е време да сложите кубчета за хлебарки.

 

 

Кубчета за хлебарки и други ефикасни препарати от Ню Фреш

Вече 10 години ние от Ню Фреш сме директен вносител на едни от най-големите и доказали се фирми в Европа в областта на прогонването на вредители. В нашия онлайн магазин ще откриете най-ефективните препарати, като кубчета за хлебарки, за успешното унищожаване на насекоми, гризачи и други натрапници.

За всички наши клиенти предлагаме и индивидуални консултации. Те ще ви помогнат да изберете най-ефикасния препарат, като кубчета за хлебарки например, и да спечелите битката с вредителите. Знаем колко ценно е вашето време, затова изпращаме 80% от поръчките още същия ден. Даваме 100% гаранция за всички електронни устройства в сайта ни. Нашите продукти, като кубчета за хлебарки, гарантирано унищожават  вредителите.

Ние сме единствените, които предоставяме 30-дневен тестов период за избрани електронни устройства против хлебарки. Предлагаме безплатна доставка за поръчка над 50 лв., специални отстъпки и намаления. Предварително ви казваме крайната цена, без скрити такси. Независимо дали търсите кубчета за хлебарки или други препарати, ние от Ню Фреш сме вашият надежден партньор с борбата с вредителите!

 


Защо хлебарките идват в дома ви?
Какво представляват кубчетата за хлебарки?
Кубчета за хлебарки – места за приложение
Кубчета за хлебарки – начин за приложение
Мерки за безопасност при използване на кубчета за хлебарки
Поддръжка на дома след използване на кубчета за хлебарки
Кубчета за хлебарки и други ефикасни препарати от Ню Фреш