Ултразвуков уред DUO 550 против Мишки, Съсели и Мравки GARDIGO за 550 кв. м.

Производител: GARDIGO Германия

Код на артикула: 62318-10

Наличност: В наличност

Цена: 58,40 лв
Количество:

Ултразвуковият уред DUO от немската фирма Gardigo е много мощен апарат, който служи за прогонване на гризачи и мравки. Устройството излъчва силни високочестотни звукови сигнали в комбинация с вълни от компресирани импулси, които създават дискомфорт у вредителите и ги принуждават да напуснат охраняваната територия. Благодарение на трите вградени пиезо говорителя уредът Gardigo Mouse Repellent Duo охранява големи площи до 550 кв.м. 

Предимства на ултразвуковия уред DUO 550 

 • Използва двойна технология за прогонване – вълни от ултразвук и компресирани импулси 
 • Служи за отблъскване на голяма група вредители – дребни гризачи като мишки и плъхове, хищници като белки и невестулки, инсекти – мравки и др. 
 • Ефективна защита на големи закрити помещения само с 1 устройство – оптималната охранявана площ е до 550 кв.м. 
 • Автоматично излъчване на различни честоти в диапазона 25 000 – 65 000 Hz като по този начин гризачите не могат да привикнат към сигналите.
 • Няколко функции, които позволяват специфична настройка спрямо индивидуалните нужди. 
 • Светлинни светодиоди, които служат за индикация на режима на работа.
 • Директно зареждане от електрическата мрежа, ниска консумация на енергия.
 • Не се нуждае от консумативи и не изисква поддръжка.
 • Хуманен метод, който само прогонва целевите вредители, без да ги наранява. 
 • Напълно безвреден за хората, животните и околната среда. 

Как работи уредът срещу мишки, плъхове, мравки и съсели за 550 кв.м.?

Този електронен апарат има 3 вградени и разположени симетрично пиезо говорителя, които излъчват ултразвук. За по-висока ефективност Duo използва два типа сигнали – ултразвукови честоти и компресирани импулси. Диапазонът им е между 25 и 65  kHz, като ултразвуковите честоти са напълно недоловими от човешко ухо. Излъчваните сигнали постоянно променят честотата си, за да не позволят на животните да привикнат към тях. 

Ултразвукът се е доказал като технология, която смущава гризачите и насекомите, създавайки у тях неспокойство. Този тип звуково налягане има негативно влияние върху нервната система на вредителите, ограничават възможностите им да се изхранват и размножават и в следствие засегнатите животни са принудени да напуснат зоната със защита. 

Мишките, плъховете и мравките се плашат и дезориентират и накрая напускат площите, охранявани от Gardigo Mouse Repellent Duo 550. 

Как да осигурим максимална ефективност на уреда против мишки, плъхове, мравки и съсели?

 • Винаги избирайте подходящо място за разполагане на уредите. Ултразвуковите апарати трябва да се позиционират на нивото на земята, там, където натрапниците преминават. 
 • Устройствата работят най-добре в празни помещения или стаи с малко мебели, тъй като вълните не могат да преминават през препятствия. 
 • Ултразвукът не преминава през стени, абсорбира се от мека мебел и др. обекти, затова никога не поставяйте ултразвукови устройства зад физически прегради. 
 • Устройството излъчва на 360 градуса, затова е най-добре да бъде поставен в средата на помещението. 
 • За да бъде максимално ефективно, електронното устройство Duo против мишки трябва да работи без прекъсване, дори и след пълното изгонване на натрапниците. 

Как да настроим уредът Duo против мишки?

Устройството има бутон за избор на режим на работа, в 4 позиции, намира се на гърба му. Изборът е между ултразвукови сигнали и/или компресирани ултразвукови вълни. Може да работят като комбинация или по отделно. 

 • Първа позиция 
Тест  Чува се звуков сигнал, а червеният диод светва в червено.
 • Втора позиция 
Ултразвук  Започва излъчване на ултразвук и се вижда червена светлина. Не се чува от хора и домашни любимци (може да засегне морски свинчета и хамстери).
 • Трета позиция 
Компресирани импулсни вълни и зелена светлина Чуват се от хора. Режимът е предназначен за мазета, тавани, складове, изби, гаражи, помещения, които не са предназначени за почивка и сън. 
 • Четвърта позиция 
Комбинирана DUO Уредът излъчва едновременно ултразвукови честоти и компресирани импулси. Това е най-мощният режим за прогонване на мишки, плъхове и мравки. Светят както червеният, така и зеленият светодиод.  

За постигане на максимален ефект са необходими между 2 и 4 седмици непрекъсната работа на уреда.
Имайте предвид, че реакциите на животните зависят и от здравословното им състояние. Устройството може да не повлияе на много стари или глухи мишки, плъхове и съсели. 

 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Клиенти закупили този артикул се интересуват и от: