Меню
Количка

Натурална пудра за унищожаване на паяци, Hüniger, 55 гр за 20 кв.м.

Натурална пудра за унищожаване на паяци, Hüniger, 55 гр за 20 кв.м.
Натурална пудра за унищожаване на паяци, Hüniger, 55 гр за 20 кв.м.
Натурална пудра за унищожаване на паяци, Hüniger, 55 гр за 20 кв.м.
Натурална пудра за унищожаване на паяци, Hüniger, 55 гр за 20 кв.м.
Натурална пудра за унищожаване на паяци, Hüniger, 55 гр за 20 кв.м.
7.99лв
Без данък: 7.99лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на артикула: 12358-10
  • Тегло: 0.10kg

Hüniger натурален продукт за унищожаване на паяци. 
Хюнигер Паяци е 100% натурален продукт за унищожаване на паяци.

Предимства:

  • Безопасен за хора и животни.
  • 100% естествен произход. 
  • Бърз ефект.
  • Ефективен и лесен за употреба на открито и закрито.
  • Без химия, нетоксичен.
  • Не се развива резистентност към продукта.
  • Финно смляна пудра

Какво са паяците?
Има повече от 45 000 известни вида паяци, които се срещат в местообитания по целия свят. Телата на паяците са изградени от две основни части - цефалоторакс и корем. Размерите им варират.
Повечето видове паяци имат осем очи, но мнозина не виждат много добре. Забележително изключение е скачащият паяк, който може да види повече цветове, отколкото хората. За повечето хора мисълта за паяци води до образи на тарантули и други (привидно) страховити създания. Въпреки че всички паяци са отровни в една или друга степен, само малък брой са опасни за хората.
Жизненият цикъл на паяка има три етапа на развитие: яйце, паяк и възрастен. В зависимост от вида, паяците могат да снасят до 3000 яйца, обикновено в една или повече копринени торбички.
По-голямата част от паяците са безобидни и служат за контролиране на популациите от насекоми, които иначе биха опустошили посевите. Почти всеки може да се съгласи, че дори и да са полезни е по-добре паяците да стоят навън в градината, а не в домовете ни. 

Ако искате да държите тези насекоми на разстояние без да използвате агресивни химикали, то Hüniger е точно това, което търсите.

Как "Хюнигер Паяци" унищожава паяците?

Хюнигер Паяци е естествена пудра, която се бори успешно с всички стадии на паяците. Когато се опитвате да отблъснете паяците е важно да разберете как влизат в дома ви.
Най-често се промушват през пукнатини и пролуки около врати и прозорци - това са и местата, които трябва да защитите. Други зони за третиране с Huniger могат да включват: мазета, складове, килери и навсякъде другаде, където сте забелязали паяци.
И въпреки че няма да навреди на вас или вашите растения, той е смъртоносен за вредителите. Забива се в екзоскелета им, причинява увреждане, дехидратация и води до фатален край. 
Има двоен начин на действие: механичен (наранява ги, когато са в контакт с продукта) и физически (умират от дехидратация).

Как да използвам натуралния препарат Хюнигер Паяци?
Може да се употребява, чрез поръсване около растенията - нанесете тънък слой от пудрата върху местата, които искате да защитите, като се уверите, че растенията ви могат да получават слънчева светлина и да растат правилно.

Може да се употребява бариерно - около периметъра на стените на дома ви се образуват ленти с дебелина около 10 мм.
При третиране на пукнатини и грапави повърхности е препоръчително да използвате суха, плоска четка, с цел лесно нанасяне на продукта. Запомнете - целта е паяците да влязат в контакт праха. Това означава, че трябва да ненесете тънък слой, който да не изглежда като препятствие.

Може да третирате и чрез омокряне на листата на растенията.
Смесете съдържанието на плика с 1-2 литра вода и разклатете добре. Приготвянето на разтвор за третиране на засегнатите растения, дървета и трева е много удобно, защото позволява на продукта да достигне до всички кътчета, където може да се крият вредители. Предпочита се и заради практичното приложение във ветровити райони, където не е препоръчително да се използва прахообразната форма. 
Напръскайте листата на растенията отдолу нагоре. Само имайте предвид, че продукта не е ефективен, докато е мокър. Започва да действа след като изсъхне. 
Нанасяйте повторно след дъжд или поливане.
Винаги се уверете, че го поставяте върху листата на растенията, а не върху цвета.Не забравяйте да носите маска, за да предотвратите вдишване на този фин прах, докато го посипвате върху вашите растения, или го смесете с вода, за да направите разтвор за пръскане според инструкциите на опаковката.
След изпаряване на водата, пудрата остава на повърхността на растенията и ги предпазва.
При контакт с препарата насекомите умират дехидратирани в период от 3 дни до 1-2 седмици, в зависимост от населеността. 
Извършвайте обработките веднъж на всеки 10 дни.

НЕТО тегло: 55 гр.
Опаковка без пластмаса
Финно смяна пудра
Може да се използва в био земеделието
Може да се използва в био ферми

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org